reci da si pala niz stepenice
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
reci da si pala niz stepenice
Sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor 40-godišnjem solinskom gradskom vijećniku HDZ-a i prvom čovjeku DVD-a Vranjic. Njega je policija uhitila jer ga sumnjiče da je u srijedu navečer, oko 22 sata, kako su izvijestili, "na području grada Solina fizički napao 45-godišnjakinju koja je hitno prevezena u bolnicu zbog teških tjelesnih ozljeda".
Ženi je, kako su utvrdili liječnici, slomljeno četvrto rebro s pomakom te ima brojne kontuzije po glavi i lijevoj nadlaktici.
Kako se neslužbeno doznaje, muškarac je nesretnu suprugu više od pola sata bjesomučno tukao nogama i rukama po tijelu i glavi dok se ona od straha sklupčala na kauču, a istovremeno joj je prijetio da će je ubiti. Nekontrolirano divljanje i brutalno premlaćivanje svoje majke gledalo je njihovo dvoje male djece, a kad je žena u jednom trenutku zahroptala i počela teško disati jer joj je od jakih udaraca nogom slomljeno rebro, 40-godišnjak je pomislio da je gotova i da će umrijeti pa se prepao. Rekao joj je da će zvati Hitnu pomoć, što je i napravio, ali je premlaćenu žrtvu upozorio da im mora reći kako je ozljede zadobila kad je slučajno pala niz stepenice.
Kad je Hitna pomoć došla i teško ozlijeđenu ženu, kojoj se lice "crnilo" od modrica, odvela u bolnicu, ona im je, kad su je liječnici pitali što se dogodilo, zaista i rekla da je pala niz stepenice, no bilo je očito da govori neistinu i da ozljede nisu nastale na taj način. U policijskoj prijavi stoji da je solinski vijećnik bio u alkoholiziranom stanju dok je tukao suprugu koja je, nakon svega, spas s djecom potražila u sigurnoj kući, piše Slobodna Dalmacija.
Navodno je muškarac poludio u naletu ljubomore prigovorivši supruzi zbog toga što je prije 12 godina popila kavu s jednim svojim prijateljem.
Nakon što je uhićen i priveden, 40-godišnjak je u svojoj obrani nastavio tvrditi da je žena pala niz stepenice i nije, doznaje se, izrazio nikakvo kajanje ili grižnju savjesti zbog toga što je učinio.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/solinski-hdz-ovac-gradski-vijecnik-i-sef-dvd-a-brutalno-premlatio-suprugu-pred-ocima-dvoje-djece-reci-da-si-slucajno-pala-niz-stepenice/10226566/
Ženi je, kako su utvrdili liječnici, slomljeno četvrto rebro s pomakom te ima brojne kontuzije po glavi i lijevoj nadlaktici.
Kako se neslužbeno doznaje, muškarac je nesretnu suprugu više od pola sata bjesomučno tukao nogama i rukama po tijelu i glavi dok se ona od straha sklupčala na kauču, a istovremeno joj je prijetio da će je ubiti. Nekontrolirano divljanje i brutalno premlaćivanje svoje majke gledalo je njihovo dvoje male djece, a kad je žena u jednom trenutku zahroptala i počela teško disati jer joj je od jakih udaraca nogom slomljeno rebro, 40-godišnjak je pomislio da je gotova i da će umrijeti pa se prepao. Rekao joj je da će zvati Hitnu pomoć, što je i napravio, ali je premlaćenu žrtvu upozorio da im mora reći kako je ozljede zadobila kad je slučajno pala niz stepenice.
Kad je Hitna pomoć došla i teško ozlijeđenu ženu, kojoj se lice "crnilo" od modrica, odvela u bolnicu, ona im je, kad su je liječnici pitali što se dogodilo, zaista i rekla da je pala niz stepenice, no bilo je očito da govori neistinu i da ozljede nisu nastale na taj način. U policijskoj prijavi stoji da je solinski vijećnik bio u alkoholiziranom stanju dok je tukao suprugu koja je, nakon svega, spas s djecom potražila u sigurnoj kući, piše Slobodna Dalmacija.
Navodno je muškarac poludio u naletu ljubomore prigovorivši supruzi zbog toga što je prije 12 godina popila kavu s jednim svojim prijateljem.
Nakon što je uhićen i priveden, 40-godišnjak je u svojoj obrani nastavio tvrditi da je žena pala niz stepenice i nije, doznaje se, izrazio nikakvo kajanje ili grižnju savjesti zbog toga što je učinio.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/solinski-hdz-ovac-gradski-vijecnik-i-sef-dvd-a-brutalno-premlatio-suprugu-pred-ocima-dvoje-djece-reci-da-si-slucajno-pala-niz-stepenice/10226566/
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: reci da si pala niz stepenice
kad su je liječnici pitali što se dogodilo, zaista i rekla da je pala niz stepenice
ae
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I to više puta za redomdebotoijusto wrote:kad su je liječnici pitali što se dogodilo, zaista i rekla da je pala niz stepenice
ae
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nedavno sam bio pročitao podatak da je Alfred Hitchcock poznatu scenu iz Psiha kad ubojica kolje žensku u kupaonici ponavljao 40 puta...da mu bolje sjednemelkior wrote:I to više puta za redomdebotoijusto wrote:kad su je liječnici pitali što se dogodilo, zaista i rekla da je pala niz stepenice
ae
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Tako je i meni mater pala niz stepenice kad san ubija Boga u njoj i izbacija je iz kuće i odreka je se.
Nek se rastave i gotovo a ona nek mu pukne alimentaciju i tko njega jebe.
Izbacilo ga iz partije.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/boban-iskljucio-solinskog-vijecnika-nasilnika-iz-hdz-a-obiteljsko-nasilje-mora-kod-svih-nas-imati-nultu-tocku-tolerancije-i-svih-nas-duboko-zgrazanje-1017252
Nek se rastave i gotovo a ona nek mu pukne alimentaciju i tko njega jebe.
Izbacilo ga iz partije.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/boban-iskljucio-solinskog-vijecnika-nasilnika-iz-hdz-a-obiteljsko-nasilje-mora-kod-svih-nas-imati-nultu-tocku-tolerancije-i-svih-nas-duboko-zgrazanje-1017252
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
smokljan..bolje da voli i dobro seksa zenumu..seronja..njemu izlomiti rebra jedno po jedno..
Guest- Guest
Sad će mu prijava ovo ono , partija ga ne štiti , odrekli se nasilnika. Ma ajde čoviče sa ženam ne triba imat posla i to ti je najpametnije. Ako ćeš dite nemoj je ženit , plati joj alimentaciju i gotovo.Legendovich wrote:smokljan..bolje da voli i dobro seksa zenumu..seronja..njemu izlomiti rebra jedno po jedno..
Ne isplati se natovarit sebi probleme u životu. Tko je pametan taj se od njih maka.
2014-04-11
Nabijala mu rogove. Ovo ju je u biti premlatija tako da nema produženja braka nego rastava. Zato se i ne kaje.
2014-04-11
je da ti ne bi otvorio temu da je to SDP-ov vijećnik, i je da ti nije problem što tuče ženu nego što je (sad već bivši jer ga je izbacilo isti čas) HDZ-ovac, al ajde neka
Jel makar skiljo ili manjinac????????Muhahahahahaa Kila mozga.......
2014-04-14
vrjeme je da i ti najebeš već jednom s takvim poremećenim pogledom na suprotni spolRayMabus wrote:Nabijala mu rogove. Ovo ju je u biti premlatija tako da nema produženja braka nego rastava. Zato se i ne kaje.
da svaki dan plačeš za njima i za mamom
immortal-
2014-04-16
Sad će dobit i otkaz i ttko ga jebe
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/nakon-hdz-a-i-vatrogasci-se-javno-odrekli-solinjanina-osumnjicenog-za-nasilje-nad-suprugom-takva-osoba-ne-moze-biti-jedan-od-nas-1017296
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/nakon-hdz-a-i-vatrogasci-se-javno-odrekli-solinjanina-osumnjicenog-za-nasilje-nad-suprugom-takva-osoba-ne-moze-biti-jedan-od-nas-1017296
2014-04-11
Plačem jer zbog njih i njihove filozofije Ja mogu šta god ja oću su mi se sjebali određeni planovi. Žalim za time al nema nazad jer povjerenje jednom izigrano teško se vraća a posebno kad vidiš da netko ne odustaje od svojih fiks ideja nego tjera svoje.mortal wrote:vrjeme je da i ti najebeš već jednom s takvim poremećenim pogledom na suprotni spolRayMabus wrote:Nabijala mu rogove. Ovo ju je u biti premlatija tako da nema produženja braka nego rastava. Zato se i ne kaje.
da svaki dan plačeš za njima i za mamom
Anatomija problema je interes protiv interesa i kod mene jednostavno nema toga Ti ćeš kako ti oćeš.
Nećeš. Samo te izbacin na ulicu. Ja imam previše jak ego da bi bilo tko sa svojim egom i mušicama meni solio pamet.
Ja nemam potrebe da posjedujem i kontroliram tijela a to je u biti vizija tog navodnog braka u kojima zamišljaš supružnika i djecu kao lutke u kući koji će se ponašat kako ti hoćeš.
Meni to ne treba. Zato ja već 12 godina a i više nemam posla sa ženama. Ništa. Znači niti seks.
2014-04-11
plači kad ne znaš i ne želiš drugačije
samo uvjerena sam da još nisi ni počeo plakati
2014-04-16
U mojoj kući se neće nitko ponašat po sistemu Ja ću kako ja oću.
Nećeš. Jednostavno nećeš. Imam toliko jak ego da ćete smlavit i od tebe napravit mrvice.
Nećeš se ponašat kako ti oćeš.
Nećeš. Jednostavno nećeš. Imam toliko jak ego da ćete smlavit i od tebe napravit mrvice.
Nećeš se ponašat kako ti oćeš.
2014-04-11
Iskreno davno sam se isplaka , život ide dalje. Može se i bez žena.mortal wrote:plači kad ne znaš i ne želiš drugačije
2014-04-11
Osumnjičenik je ujedno vlasnik i direktor tvrtke Zaštita Florijan. Prema podacima iz Državne riznice ta tvrtka glavninu prihoda dobiva od poslova sklopljenih s državom. Konkretnije, sa splitskim Kliničkim bolničkim centrom. Iz Registra ugovora o javnoj nabavi KBC-a doznajemo da Zaštita Florijan bolnici pruža “usluge vatrogasnog dežurstva profesionalnih vatrogasaca i zaštite od požara osobe i imovine”. Za sada, u ovoj godini dobili su 307.746 kuna, ali bi taj iznos, ako je suditi po prethodnim godinama trebao biti veći. Lani je, govore javno dostupni podaci, tvrtka primila 835.668 kuna, dok im je 2018. isplaćeno 848.515,50 kuna - sve od KBC-a Split.
Poslovni rezultati iz 2018. kažu da su prihodi Zaštite Florijan oko milijun kuna godišnje. Zašto tvrtka osumnjičenog za obiteljsko nasilje stalno dobiva posao sa KBC Split pitala se i tvrtka 007 Miletić.
Žalili su se Državnoj komisiji za kontrolu postupka javne nabave
Žalba im je odbijena kao neosnovana. Naime, u ožujku 2012. je KBC Split objavio natječaj za vatrogasno-zaštitarsku tvrtku. Stigle su tri prijave, a pobijedila je ni godinu dana ranije osnovana Zaštita Florijan. Tvrtka koja je izgubila na natječaju žalila se da je Florijan dostavio lažnu potvrdu o izvršenim uslugama koja je bila nužna kao dokaz tehničke i stručne sposobnosti.
Da je potvrda bila fiktivna, zaključivali su po tome što je ugovor s tvrtkom za koju je Florijan navodno radio sklopljen točno na dan kad je tvrtka i upisana u sudski registar (dakle, nisu mogli još ni pečat izvaditi), te na tome što se prihodi od tog posla nisu vidjeli u financijskim izvješćima. A i potpis je bio nejasan.
Poslovni rezultati iz 2018. kažu da su prihodi Zaštite Florijan oko milijun kuna godišnje. Zašto tvrtka osumnjičenog za obiteljsko nasilje stalno dobiva posao sa KBC Split pitala se i tvrtka 007 Miletić.
Žalili su se Državnoj komisiji za kontrolu postupka javne nabave
Žalba im je odbijena kao neosnovana. Naime, u ožujku 2012. je KBC Split objavio natječaj za vatrogasno-zaštitarsku tvrtku. Stigle su tri prijave, a pobijedila je ni godinu dana ranije osnovana Zaštita Florijan. Tvrtka koja je izgubila na natječaju žalila se da je Florijan dostavio lažnu potvrdu o izvršenim uslugama koja je bila nužna kao dokaz tehničke i stručne sposobnosti.
Da je potvrda bila fiktivna, zaključivali su po tome što je ugovor s tvrtkom za koju je Florijan navodno radio sklopljen točno na dan kad je tvrtka i upisana u sudski registar (dakle, nisu mogli još ni pečat izvaditi), te na tome što se prihodi od tog posla nisu vidjeli u financijskim izvješćima. A i potpis je bio nejasan.
vili40-
2015-08-02
Zlatno pravilo u muško ženskim odnosima : čim nešto ne štima odma bježi ako je riječ o ženskoj koju upoznaješ ili ti je cura a ako ti je žena pa ti se uvalila u kuću odma rastava i nek ide di god oće.
Problem je u ideji posjedovanja i kontrole tijela koja to zamišlja kao skladan brak i onda imaš doslovno kućica za lutke i lutke se moraju ponašat tako kako dijete koje se igra s lutkama oće.
Pošto mi moramo živit negdi onda moramo živit u nekakvoj kući pa ako imaš ženu koja će kako ona oće to ti znači da ćeš ti u svojoj kući bit nekakva lutka koja se mora ponašat i sve ostalo kako je ona zamislila.
To je maltretiranje. Aj ti moja kupi kofere i kupi prnje. Nađi svoju kuću i tamo se igraj lutaka s ljudima. S menim i u mojoj kući nećeš.
U mojoj kući ću se ja ponašat kako ja oću a ti ćeš se ponašat onako kako ja oću jer u protivnom ćeš letit iz te kuće.
Problem je u ideji posjedovanja i kontrole tijela koja to zamišlja kao skladan brak i onda imaš doslovno kućica za lutke i lutke se moraju ponašat tako kako dijete koje se igra s lutkama oće.
Pošto mi moramo živit negdi onda moramo živit u nekakvoj kući pa ako imaš ženu koja će kako ona oće to ti znači da ćeš ti u svojoj kući bit nekakva lutka koja se mora ponašat i sve ostalo kako je ona zamislila.
To je maltretiranje. Aj ti moja kupi kofere i kupi prnje. Nađi svoju kuću i tamo se igraj lutaka s ljudima. S menim i u mojoj kući nećeš.
U mojoj kući ću se ja ponašat kako ja oću a ti ćeš se ponašat onako kako ja oću jer u protivnom ćeš letit iz te kuće.
2014-04-11
sve će to IK riješiti u trenu
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Prodajemo rabljene stepenice...
» Vidović Krišto toliko je uzrujao istup SDSS-ove zastupnice da je trčala uz stepenice kako bi joj poručila da govori hrvatski
» Evo, sta reci...
» Eto, sta reci...
» Prodajemo rabljene stepenice...
» Vidović Krišto toliko je uzrujao istup SDSS-ove zastupnice da je trčala uz stepenice kako bi joj poručila da govori hrvatski
» Evo, sta reci...
» Eto, sta reci...
Page 1 of 2