ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 19 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 28/11/2015, 20:54

Odi slobodno jednom psihijatru! To.ti.je sasvim ok!
Samo te molim da odes privatnom koji ce stvarno posvetiti vrijeme tebi. Najbolje da se nalo raspitas.

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 19 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by dijagram 28/11/2015, 20:55

betty.boop wrote:
dijagram wrote:ma modra ce biti ok, brinu me veber, beti, kicolinjo i slicni:)

zasto ?  :O  :D

hvala veg :*
e jebga
vi ste trebali reci da vam je gore,puno gore i onda bi modra pomagala vama ,a svoje tegobe stavila u drugi plan:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 28/11/2015, 20:55

kic wrote:slusaj veg, nema nist lose otic psihologu, ja sam bio u srednjoj jer sam zapalio djecaku torbu, doduse podmetnuli su mi, ali duga prica :^^^
Joj kic.ti si tako sladak i asmotan neke pute :)

Ti i modra si pasete
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 28/11/2015, 20:56

betty.boop wrote:

zajebava :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kic 28/11/2015, 20:56

veber wrote:
odluke donosiš danas.
znači danas!
i ne opterućuješ. barem ne mene.

prijateljski savjet.
ma kriv pristup imas moje misljenje, modra ima i previse pritiska tj stalno ga osjeca barem a ti ga jos vise stvaras, ona ima najvise informacija i nekad je tako da ne treba nikog slusat vec po svom, makar nekog i povrijedio s tim postupkom
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by veber 28/11/2015, 20:57

Lady_D wrote:
kic wrote:slusaj veg, nema nist lose otic psihologu, ja sam bio u srednjoj jer sam zapalio djecaku torbu, doduse podmetnuli su mi, ali duga prica :^^^
Joj kic.ti si tako sladak i asmotan neke pute :)

Ti i modra si pasete
osobno, subjektivno mišljenje.
ja mislim da si kic i ti pašete.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by betty.boop 28/11/2015, 20:58

dijagram wrote:
betty.boop wrote:

e jebga
vi ste trebali reci da vam je gore,puno gore i onda bi modra pomagala vama ,a svoje tegobe stavila u drugi plan:)

mislis pod tepih ?
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by veber 28/11/2015, 20:59

kic wrote:
veber wrote:
odluke donosiš danas.
znači danas!
i ne opterućuješ. barem ne mene.

prijateljski savjet.
ma kriv pristup imas moje misljenje, modra ima i previse pritiska tj stalno ga osjeca barem a ti ga jos vise stvaras, ona ima najvise informacija i nekad je tako da ne treba nikog slusat vec po svom, makar nekog i povrijedio s tim postupkom
dam ti ja 160 ljudi, upravu, nadzorni, revizije, životne probleme svih njih pa hendlaj.

nije joj nikaj. traži isprike, budimo realni.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 28/11/2015, 21:00

betty.boop wrote:
dijagram wrote:
betty.boop wrote:

e jebga

mislis pod tepih ?
kic?
jel čitaš kaj beti piše?

realna žena.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kic 28/11/2015, 21:01

budimo realni jedes govna veberu :D modra je naravno oke, ali nikad se ne zna, kad se dugo uvjeravas da ti nije oke, djeluje to.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by betty.boop 28/11/2015, 21:03

modra dosla, digla frku, ostavila vas da se rjeckate, a ona isla lokat vino ...
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 28/11/2015, 21:05

veber wrote:

dam ti ja 160 ljudi, upravu, nadzorni, revizije, životne probleme svih njih pa hendlaj.

nije joj nikaj. traži isprike, budimo realni.

Gle, to ne možemo znati ni ti ni ja. Ako joj je, primjerice, poremećena razina hormona, samo od toga može imati velikih problema koji se manifestiraju na taj način, a da tebi naoko i izvana sve djeluje kao pizdarija. To što netko nema životnih problema koji su na tvojoj razini, ne znači da ga ne jebe nešto drugo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 28/11/2015, 21:06

majstorica :! :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by dijagram 28/11/2015, 21:11

dobro, ako je sto ozbiljno valjda ce potraziti strucnu pomoc
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by kic 28/11/2015, 21:11

e to veg, bas se s tim slazem, vecina ljudi ce te zeliti oraspoloziti kako je njima ili drugima gore nego tebi,  i to cesto postane bizarno, kad je zdravlje u pitanju shvacam odmah, ali ovako u psihickom smislu, svakom su njegovi problemi najveci i ne pomazes ako im se rugas, naravno da ih treba prevladati ali to da je meni gore nego tebi je kao emocionalna invazija meni..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by veber 28/11/2015, 21:12

kic wrote:budimo realni jedes govna veberu :D modra je naravno oke, ali nikad se ne zna, kad se dugo uvjeravas da ti nije oke, djeluje to.
oš ti ban?

ma modra je ok, ali nisam vidio upise od beti da je u nekom kurcu.
jebote da joj uvalim još jedan problem, društvene naravi....
...kaj bi napravila? pukla ko kokica?

čitat će, nemre napisati da se deblja a pojede tri put više od mene.
i nemreš odluke donositi sutra.
odluka se donosi sada.

kuiš?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by betty.boop 28/11/2015, 21:13

veber wrote:
kic wrote:budimo realni jedes govna veberu :D modra je naravno oke, ali nikad se ne zna, kad se dugo uvjeravas da ti nije oke, djeluje to.
oš ti ban?

odluka se donosi sada.

kuiš?

sta ja ovdje radim ?
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by medication 28/11/2015, 21:14

Modra ja te totalno kužim.

Otić u psihijatra je super ideja, ako je dobar. I da, smiješ to čak i ako nemaš 160 ljudi pod sobom.
Ne opravdavaj se ako ti je loša životna faza, svatko ih ima. Samo nemoj zaboravit i da uvijek prođu.

Ja mislim da bi ti dobro došlo neko novo društvo (prijateljica ili dečko) koje će ti otvorit nove vidike, jer imam dojam da se sama po sebi ne usudiš napravit neke stvari.

A nekad možda trebaš i sama skočit u neku promjenu, to često dođe ko motivirajuća noga u dupe.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 28/11/2015, 21:14

betty.boop wrote:modra dosla, digla frku, ostavila vas da se rjeckate, a ona isla lokat vino ...
beti, ako, nedaj bože izgubiš posao gore, a život te natjera u ovu prčiju. javi se.
odmah te zaposlim.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 28/11/2015, 21:14

kic wrote:e to veg, bas se s tim slazem, vecina ljudi ce te zeliti oraspoloziti kako je njima ili drugima gore nego tebi,  i to cesto postane bizarno, kad je zdravlje u pitanju shvacam odmah, ali ovako u psihickom smislu, svakom su njegovi problemi najveci i ne pomazes ako im se rugas, naravno da ih treba prevladati ali to da je meni gore nego tebi je kao emocionalna invazija meni..

Pogotovo što se neki fizički problemi itekako manifestiraju na psihičkom planu, a da ih ljudi koji od toga boluju zapravo uopće ne detektiraju i prođe dosta dugo dok ne dobiju adekvatnu terapiju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 28/11/2015, 21:16

betty.boop wrote:
veber wrote:
oš ti ban?

odluka se donosi sada.

kuiš?

sta ja ovdje radim ?
tipkaš kao i svi.

imaš ispravan stav prema modroj. osobno mišljenje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics