UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
dijagram wrote:uh, zrela za heroinmodra wrote:pijem
sjedim u svojoj sobi i pijem onu manju čašu (3 deci valjda) vranca!
o(t)puštaju mi se mišići, i to mi upravo i treba! ovo je mojih 5 minuta kad me konačno boli kiki karamela za sve i svašta, a da se super osjećam
miiislim da ću svratit do doktora ili doktorice, tko je već sad aktualan tamo, i reć da mi prepiše neke solidne tablete . ne neke najjače, to mi ne treba
ali ja kad popijem maminu tabletu za smirenje i kad me to fino opusti, tek onda shvaćam koliko sam sjebana
jer tad sam u biti kak trebam bit!
i žao mi je što nisam prirodno opuštena... u grču sam 90% svog života.. imam osjećaj da ću prolupat ovako i da mi je pametnije nešto pit protiv toga
znaš šta.. nekad se pitam da li ipak nisam dovoljno sjebana za to ili se samo bojim...
ja sebe smatram ekstra sj.... čovjekom, a možda se varam ustvari!?
jer, baš sam zrela za.. to :D meni se čini.. ali, eto, bit će da sam valjda ja hraabra ipak, pa guram dalje sjebana nikakva :D tražeći smisao života
šta je tebi ovo trebalo, a? :D e pa ko ti kriv kad mi se obraćaš :D sad ćeš morat razgovarat sa mnom
modra- Posts : 7660
2014-04-17
ajmo ća.dijagram wrote:
same dzankoze ovdje, bjezmo veberu odavdje:)
zginuli bumo.
2014-12-30
Modra, zašto ne bi porazgovarala s nekim psihologom?
Nije to nikakav bed, a može ti pomoći da si posložiš lakše sama neke stvari u glavi.
Nije to nikakav bed, a može ti pomoći da si posložiš lakše sama neke stvari u glavi.
Guest- Guest
ljudi moji dragi, vi ste mi najdraži.. dakle, idem ja odavde jer me malo opio ovaj vranac
.. po svojim roditeljima vidim da mi je suđeno to, za mene nema svjetla u tom pogledu :D
oni sjebani, pa i ja sjebana.. ništa strašno, samo smo preosjetljiva jedna obitelj :^0
.. po svojim roditeljima vidim da mi je suđeno to, za mene nema svjetla u tom pogledu :D
oni sjebani, pa i ja sjebana.. ništa strašno, samo smo preosjetljiva jedna obitelj :^0
ni ne pomisljaj na to, sredi se il cu te natuc po guzicimodra wrote:dijagram wrote:uh, zrela za heroinmodra wrote:pijem
sjedim u svojoj sobi i pijem onu manju čašu (3 deci valjda) vranca!
o(t)puštaju mi se mišići, i to mi upravo i treba! ovo je mojih 5 minuta kad me konačno boli kiki karamela za sve i svašta, a da se super osjećam
miiislim da ću svratit do doktora ili doktorice, tko je već sad aktualan tamo, i reć da mi prepiše neke solidne tablete . ne neke najjače, to mi ne treba
ali ja kad popijem maminu tabletu za smirenje i kad me to fino opusti, tek onda shvaćam koliko sam sjebana
jer tad sam u biti kak trebam bit!
i žao mi je što nisam prirodno opuštena... u grču sam 90% svog života.. imam osjećaj da ću prolupat ovako i da mi je pametnije nešto pit protiv toga
znaš šta.. nekad se pitam da li ipak nisam dovoljno sjebana za to ili se samo bojim...
ja sebe smatram ekstra sj.... čovjekom, a možda se varam ustvari!?
jer, baš sam zrela za.. to :D meni se čini.. ali, eto, bit će da sam valjda ja hraabra ipak, pa guram dalje sjebana nikakva :D tražeći smisao života
šta je tebi ovo trebalo, a? :D e pa ko ti kriv kad mi se obraćaš :D sad ćeš morat razgovarat sa mnom
dijagram-
2015-08-09
jebo roditelje, ostavio sam ih s 20 godina , nista bolje u zivotu nisam napraviomodra wrote:ljudi moji dragi, vi ste mi najdraži.. dakle, idem ja odavde jer me malo opio ovaj vranac
dijagram-
2015-08-09
ništa nije suđeno.modra wrote:ljudi moji dragi, vi ste mi najdraži.. dakle, idem ja odavde jer me malo opio ovaj vranac
sama krojiš, doduše poveći kroj, malo zajebancije.
daj si mira.
imaš klasični loop, programski rečeno.
trgni se.
2014-12-30
modra wrote:ljudi moji dragi, vi ste mi najdraži.. dakle, idem ja odavde jer me malo opio ovaj vranac
Ma kurac. To vrijedi samo ako ti samu sebe u to uvjeriš.
Mlada si, lepa si, pametna si. Imaš problema k'o i svi drugi ljudi, sjebana si na neki način kao i svi drugi ljudi, samo trebaš pronaći pravi mehanizam da nadiđeš te pizdarije i počneš uživati u životu. Najiskrenije ti želim da to ostvariš.
Guest- Guest
ali baš želim nešto počet uzimat, tko ga šiša.. gore od ovoga ne može
za početak ću nešto lagano nać..
veg, bila sam par puta kod psihologa u osnovnoj, tad mi se nije činilo djelotvornim, možda bi sad bilo drukčije.. nemam volje nešto, al bi svakako trebala. kod psihijatra čak, ne psihologa :D :D
za početak ću nešto lagano nać..
veg, bila sam par puta kod psihologa u osnovnoj, tad mi se nije činilo djelotvornim, možda bi sad bilo drukčije.. nemam volje nešto, al bi svakako trebala. kod psihijatra čak, ne psihologa :D :D
modra nemoj me tjerat da sjednem u auto i opalim ti dvije odgojne!
koncentriraj se na bitno. i danas nemoj pojest tri šnicla od tuge.
koncentriraj se na bitno. i danas nemoj pojest tri šnicla od tuge.
2014-12-30
Gle, probaj razgovarati s psihologom, nemaš što izgubiti.
I prekontroliraj hormone; ako su ti oni u disbalansu ovo sve može biti posljedica toga.
I prekontroliraj hormone; ako su ti oni u disbalansu ovo sve može biti posljedica toga.
Guest- Guest
ajme, ljudi..
nije mi bila namjera ovako vas opteretit i lupat svašta :D
ali baš vam hvala, svima... :* :<heart:
razmislit ću! sutra! :D
slusaj veg, nema nist lose otic psihologu, ja sam bio u srednjoj jer sam zapalio djecaku torbu, doduse podmetnuli su mi, ali duga prica :^^^
Naravno da nema ništa loše u tome u tome da se porazgovara kako sa psihologom tako i sa psihijatrom, dapače! Može biti itekako korisno i usmjeriti osobu u konfuznom razdoblju.
Piromane.
Piromane.
Guest- Guest
odluke donosiš danas.modra wrote:ajme, ljudi..
znači danas!
i ne opterućuješ. barem ne mene.
prijateljski savjet.
2014-12-30
ma modra ce biti ok, brinu me veber, beti, kicolinjo i slicni:)veber wrote:odluke donosiš danas.modra wrote:ajme, ljudi..
znači danas!
i ne opterućuješ. barem ne mene.
prijateljski savjet.
dijagram-
2015-08-09
par putaVegvísir wrote:Naravno da nema ništa loše u tome u tome da se porazgovara kako sa psihologom tako i sa psihijatrom, dapače! Može biti itekako korisno i usmjeriti osobu u konfuznom razdoblju.
Piromane.
zapalis nesto i odma piroman :^^ ma lijepo smo se druzili, ok razgovori ako je strucnjaku stalo..
Last edited by kic on 28/11/2015, 20:52; edited 1 time in total
dijagram wrote:ma modra ce biti ok, brinu me veber, beti, kicolinjo i slicni:)
zasto ?
hvala veg :*
betty.boop-
2015-01-23
Odi slobodno jednom psihijatru! To.ti.je sasvim ok!
Samo te molim da odes privatnom koji ce stvarno posvetiti vrijeme tebi. Najbolje da se nalo raspitas.
Samo te molim da odes privatnom koji ce stvarno posvetiti vrijeme tebi. Najbolje da se nalo raspitas.
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)