Švedska pooštrava mjere...
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Švedska pooštrava mjere...
gradele sam imao u četvrtak doduše nisam ništa bacio na žicu cijelu korizmu pa sad nadoknađujemT. wrote:A jbg. nije loše ali minja bi se s mutavim za gradele i još bi nadoplatio...tre wrote:ovo sam jučer imao samo bez graškaT. wrote:Teleći medaljoni u saftu s gljivama, pire, biži i zel. salata...mutava baštarda wrote:gradele prasetina, ćevapi, tikvice, salata maslačak i krompir...veber wrote:Jebala vas korona. Kaj raditi za ručak, možda postit?
Nisam s gradela ima 2 miseca...
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Nu. I ti.veber wrote:Muslim da bum roštiljao
Danas je vrijeme za roštilj.Vratina je spremna i par pljeskavica.
Točno al moraju radi biračkog tijela malo zaglumit no gotovo je.AssadNaPodmornici wrote:Njima se svakako ne isplati sada zatvarati ljude jer virus im je toliko penetrirao u društvo da će im karantena biti za kurac.
Tata te čeka.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A zašto bi tvoje viđenje stvari bilo jedino točno a drugi nemaju pravo na svoje viđenje ?Speare Shaker wrote:Noor wrote:
nisi u tijeku, kažu da mali skot ne ostavlja imunitet, antitijela niente
svaki puta ko da ti je prvi
Dezinformacija ilitiga fake news.
Ostavlja (i to je jedna od metoda dijagnostike prisutnosti virusa).
Nema baš toliko razloga za pesimizam, a pogotovo ne za neku vrstu mračnjačkog fatalizma od kojega je svatko iz nekih svojih posebnih razloga i motiva što iz neznanja, što iz svoje inherentne prirode, a što iz nekih drugih razloga oboljelo više od pola forumske populacije i zbog čega je ova ciganija od forumskog plemena postala tako iscrpljujuće i neugodno mjesto.
Otkud ti znaš kolika je smrtnost kad nije prošla godina dana pa da napravimo neku analizu i presjek svega ?
Zato šta nema te analize i šta je ovo pandamija i šta Europa i zapad ima 20% penziionera a tl je 30% biračkog tijela , šta oni imaju dicu pa je to još više pa Iluminati koji su ubacili ovi virus drže medije i preko njih rade masovnu histeriju jer će oni sad zaradit na ovome itd ne daje ti za pravo da tvrdiš da je nešto 100% tako dok ne prođe puna godina pa da se analitičkom metodom brojeva odredi jel točno da je smrtnost tolika kolika ti tvrdiš i tvrdiš da je to točno.
A šta ako nije ?
2014-04-11
Sjebao me burke. Sutra ću roštiljatdanni1 wrote:Nu. I ti.veber wrote:Muslim da bum roštiljao
Danas je vrijeme za roštilj.Vratina je spremna i par pljeskavica.
2014-12-30
upravo tako..Miha,Gnjeco i ja se vec mjesec dana prejebajemo sa odmjeravanjem raznih izjava i stavova,saznanja,i dezinformacija,i nekako smo se sve trjica poslozili u vezi svega po pitanu viruza naseg...RayMabus wrote:A zašto bi tvoje viđenje stvari bilo jedino točno a drugi nemaju pravo na svoje viđenje ?Speare Shaker wrote:Noor wrote:
Nema baš toliko razloga za pesimizam, a pogotovo ne za neku vrstu mračnjačkog fatalizma od kojega je svatko iz nekih svojih posebnih razloga i motiva što iz neznanja, što iz svoje inherentne prirode, a što iz nekih drugih razloga oboljelo više od pola forumske populacije i zbog čega je ova ciganija od forumskog plemena postala tako iscrpljujuće i neugodno mjesto.
Otkud ti znaš kolika je smrtnost kad nije prošla godina dana pa da napravimo neku analizu i presjek svega ?
Zato šta nema te analize i šta je ovo pandamija i šta Europa i zapad ima 20% penziionera a tl je 30% biračkog tijela , šta oni imaju dicu pa je to još više pa Iluminati koji su ubacili ovi virus drže medije i preko njih rade masovnu histeriju jer će oni sad zaradit na ovome itd ne daje ti za pravo da tvrdiš da je nešto 100% tako dok ne prođe puna godina pa da se analitičkom metodom brojeva odredi jel točno da je smrtnost tolika kolika ti tvrdiš i tvrdiš da je to točno.
A šta ako nije ?
Miha,ima veliku obitelj,dicu,obaveze,i ne vjerujem da mu je u interesu neko mračnjastvo bez razloga..dapace..
Gnječ,po prirodi tehnokrata i sklon objektivizmu i pragmaticnosti..
svakako vjerovati nekom tk oje uletio u zadnjim trenucima,i to sa umirujucom spikom,kojih smo se naslusali,dok brojke govore drugacije,covjek ne moze popusiti..
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:ne vjerujem u to dok ne dodje neka vjerodostojna potvrda...Noor wrote:nisi u tijeku, kažu da mali skot ne ostavlja imunitet, antitijela nientemutava baštarda wrote:kad postanem Rajan onda će mi biti bolje da sam virus pribolio par puta.Noor wrote:ako se corone više nećemo riješiti, kao ni gripe, nego će se vraćati svake zime i probijati cjepiva koja se u međuvremenu možda nađu, onda će se životni vijek svima nama debelo skratiti, jer kad postaneš Rajan i kad te uhvati prva bolest, slobodno se oprosti sa svojim "vodom" i svima ostalima, corona te vodi na put.....put bez povratka.mutava baštarda wrote:
To je Spašavanje vojnika Rajana... Spasilo ga, a ovi što su ga spašavali svi izginuli...
Švedi pustili Rajana da ga švabe ubiju, a spasili cili vod...
Many Recovered Patients Have No Or Very Low Antibody Counts, Risking Reinfections
https://www.ex-iskon-pleme.com/t39773p220-a-mozda-ipak#1614891
Guest- Guest
ugrubi prijevod za ne-dokazane..Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:ne vjerujem u to dok ne dodje neka vjerodostojna potvrda...Noor wrote:nisi u tijeku, kažu da mali skot ne ostavlja imunitet, antitijela nientemutava baštarda wrote:kad postanem Rajan onda će mi biti bolje da sam virus pribolio par puta.Noor wrote:
ako se corone više nećemo riješiti, kao ni gripe, nego će se vraćati svake zime i probijati cjepiva koja se u međuvremenu možda nađu, onda će se životni vijek svima nama debelo skratiti, jer kad postaneš Rajan i kad te uhvati prva bolest, slobodno se oprosti sa svojim "vodom" i svima ostalima, corona te vodi na put.....put bez povratka.
Many Recovered Patients Have No Or Very Low Antibody Counts, Risking Reinfections
Mnogi oporavljeni pacijenti nemaju ili imaju vrlo mali broj protutijela, rizikuju ponovnu infekciju
Izvor: COVID-19 Studije 19. travnja 2020. prije 8 sati
Studije COVID-19: Šangajski istraživači upozoravaju da mnogo oporavljenih pacijenata nije pokazalo znakove posjedovanja neutralizirajućih proteina ili antitijela, dok je većina imala izuzetno mali broj.
[size]To bi moglo imati velike posljedice na razvoj cjepiva i imunitet stada.
[/size]
Tim sa Sveučilišta Fudan analizirao je uzorke krvi 175 bolesnika otpuštenih iz kliničkog centra za javno zdravlje u Šangaju i utvrdio da je više od trećine imalo neočekivano nisku razinu antitijela. U nekim slučajevima antitijela se uopće nisu mogla otkriti.
[size]Istraživači su također upozorili da oporavljeni pacijenti također imaju veći rizik od ponovne infekcije.
[/size]
Iako je studija bila preliminarna i nije bila revidirana, ovo je prvo svjetsko sistematsko ispitivanje razine antitijela kod pacijenata koji su se oporavili od Covid-19, bolesti uzrokovane korovirusom SARS-Cov-2.
[size]Neutraliziranje odgovora antitijela na SARS-CoV-2 u bolesnici sa oporavkom COVID-19 i njihove implikacije
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.03.30.20047365v1
[/size]
Gotovo svi pacijenti nedavno su se oporavljali od blagih simptoma bolesti, a većina bolesnika s niskom razinom protutijela bila je mlada. Istraživači su isključili pacijente koji su primljeni na odjel intenzivne njege jer su mnogi od njih već imali antitijela iz davane krvne plazme.
[size]Protutijela generiraju imunološki sustav i imaju jedinstvene kemijske strukture da inhibiraju specifične patogene. Koronavirusno antitijelo presreće proteinski šiljak u virusnoj ovojnici kako bi se spriječilo njegovo vezanje s ljudskim stanicama.
[/size]
Iznenađujuće, istraživači su također otkrili da se razina antitijela povećava s godinama, pri čemu su osobe u dobnoj skupini 60-85 godina pokazale više od tri puta veću količinu antitijela kao ljudi u dobnoj skupini od 15 do 39 godina.
[size]Kineski istraživači rekli su da su iznenađeni kada su otkrili da vrijednost "titra" protutijela kod otprilike trećine pacijenata iznosi manju od 500, što je razina koja bi mogla biti preniska da bi pružila zaštitu.
Više od 30 posto pacijenata nije uspjelo razviti visoke titre neutralizirajućih antitijela nakon Covid-19 infekcije. Međutim, trajanje bolesti ovih bolesnika u usporedbi s drugima bilo je slično.
[/size]
https://www.thailandmedical.news/news/covid-19-studies-many-recovered-patients-have-no-or-very-low-antibody-counts-risking-reinfections
Guest- Guest
pred par dana sam i sama našla jedan znanstveni članak o toj temi, nisam na pamet napisala gornji odgovorGnječ wrote:mutava baštarda wrote:ne vjerujem u to dok ne dodje neka vjerodostojna potvrda...Noor wrote:nisi u tijeku, kažu da mali skot ne ostavlja imunitet, antitijela nientemutava baštarda wrote:kad postanem Rajan onda će mi biti bolje da sam virus pribolio par puta.Noor wrote:
ako se corone više nećemo riješiti, kao ni gripe, nego će se vraćati svake zime i probijati cjepiva koja se u međuvremenu možda nađu, onda će se životni vijek svima nama debelo skratiti, jer kad postaneš Rajan i kad te uhvati prva bolest, slobodno se oprosti sa svojim "vodom" i svima ostalima, corona te vodi na put.....put bez povratka.
e, sad, Gnječ...meni se nameću pitanja
ako je u organizmu osobe koja se oporavila od covid-19 nađeno vrlo malo antitijela (ispod 500 titara, što eto i ovdje piše da je nedovoljno za zaštitu), kako su usprkos toga ozdravil? očito virus zbog nečeg oslabi, odnosno prestane se množiti..pitanje je zbog čega?
i...zašto su ozdravili jednako brzo kao i oni koji su imali puno više razvijenih antitijela?
samo razmišljam na glas, ne očekujem da znaš odgovor...a možda ga negdje i nađeš
odgovor na to pitanje, jest da niti stručnjaci nemaju pojma, opovrgavaju jedni druge sa novim istraživanjima
mosh dati link,na ta tvoja saznanja,bas zanimljivo zvuciNoor wrote:pred par dana sam i sama našla jedan znanstveni članak o toj temi, nisam na pamet napisala gornji odgovorGnječ wrote:mutava baštarda wrote:ne vjerujem u to dok ne dodje neka vjerodostojna potvrda...Noor wrote:nisi u tijeku, kažu da mali skot ne ostavlja imunitet, antitijela nientemutava baštarda wrote:
kad postanem Rajan onda će mi biti bolje da sam virus pribolio par puta.
ako je u organizmu osobe koja se oporavila od covid-19 nađeno vrlo malo antitijela (ispod 500 titara, što eto i ovdje piše da je nedovoljno za zaštitu), kako su usprkos toga ozdravil? očito virus zbog nečeg oslabi, odnosno prestane se množiti..pitanje je zbog čega?
i...zašto su ozdravili jednako brzo kao i oni koji su imali puno više razvijenih antitijela?
samo razmišljam na glas, ne očekujem da znaš odgovor...a možda ga negdje i nađeš
Guest- Guest
iliti mozemo nagadjat ina osnovu dosadasnjih saznanja...no ovaj Viruz po mnogocemu rusi dosadasnja organicenja samih viruza...prilicna je nepoznanica po svemu..AssadNaPodmornici wrote:odgovor na to pitanje, jest da niti stručnjaci nemaju pojma, opovrgavaju jedni druge sa novim istraživanjima
Guest- Guest
ma tko zna gdje sam čitala, nisam spremila, pa sada u izolaciji dnevno pročitam tonu tekstova, ali i nije potrebno...svodilo se upravo na ovo o čemu govori tekst s Gnječovog linkaLegendovich wrote:mosh dati link,na ta tvoja saznanja,bas zanimljivo zvuciNoor wrote:pred par dana sam i sama našla jedan znanstveni članak o toj temi, nisam na pamet napisala gornji odgovorGnječ wrote:mutava baštarda wrote:ne vjerujem u to dok ne dodje neka vjerodostojna potvrda...Noor wrote:
Oyebotey Norči,UVIJEK nam daj link,da mozemo vidjeti i preko toga linka se eventualno unakrsno povezati na vezane teme...Noor wrote:ma tko zna gdje sam čitala, nisam spremila, pa sada u izolaciji dnevno pročitam tonu tekstova, ali i nije potrebno...svodilo se upravo na ovo o čemu govori tekst s Gnječovog linkaLegendovich wrote:mosh dati link,na ta tvoja saznanja,bas zanimljivo zvuciNoor wrote:pred par dana sam i sama našla jedan znanstveni članak o toj temi, nisam na pamet napisala gornji odgovorGnječ wrote:mutava baštarda wrote:
ne vjerujem u to dok ne dodje neka vjerodostojna potvrda...
Guest- Guest
norči..evo ovdje pokusaj malo kopati...malo neobino..svapski portal i politicka nekorektnost..inace dosad,vrlo Ferboten u Svabiji..
http://www.pi-news.net/
Guest- Guest
budem kasnije, sada idem pase prošetati i namiriti, nije više vruće :)Legendovich wrote:norči..evo ovdje pokusaj malo kopati...malo neobino..svapski portal i politicka nekorektnost..inace dosad,vrlo Ferboten u Svabiji..
Tocno, upravo tako.AssadNaPodmornici wrote:odgovor na to pitanje, jest da niti stručnjaci nemaju pojma, opovrgavaju jedni druge sa novim istraživanjima
Lomit ce se koplja oko virusa jos dugo, dok se ne dodje do nekih spoznaja.
Dobra je stvar sto ce se oko svega angazirati svi na svijetu iz struke, jer ako nece sad, kad ce:)
dijagram-
2015-08-09
RayMabus wrote:A zašto bi tvoje viđenje stvari bilo jedino točno a drugi nemaju pravo na svoje viđenje ?Speare Shaker wrote:Noor wrote:
Kome sam ja to ikada branio pravo na vlastito viđenje?
Ja samo ukazujem na činjenice i određene mogućnosti i pišem praktički samo načelno.
Uostalom, što si se toliko uzjogunio i osjetio pogođenim zbog iznošenja činjenica i zašto što bi jednog generala galaktičke federacije bilo briga za bilo čije viđenje? :D
Pa tebi je budućnost već poznata, zar ne. :)
Guest- Guest
Legendovich wrote:
upravo tako..Miha,Gnjeco i ja se vec mjesec dana prejebajemo sa odmjeravanjem raznih izjava i stavova,saznanja,i dezinformacija,i nekako smo se sve trjica poslozili u vezi svega po pitanu viruza naseg...
Da, baš se prejebavate. Odličan opis.
A činjenica da ste se složili ne znači da ste u pravu u vezi teme oko koje ste se složili.
Samo da ste se složili.
E sad, druga ja priča što je sama ta činjenica prilično fascinantna stvar.
Guest- Guest
Jebiga, ja sam seljačko dite, pa rado koristim zdravu seljačku logiku i evo:
Ako kažu da dezinfekcijsko sredstvo s alkoholom - za ruke- ubija virus za manje
od jednog minuta, onda bi ga vjerojatno ubila i kakva dobra prepečenica u grlu.
Jel se slažete?
Ako kažu da dezinfekcijsko sredstvo s alkoholom - za ruke- ubija virus za manje
od jednog minuta, onda bi ga vjerojatno ubila i kakva dobra prepečenica u grlu.
Jel se slažete?
Znaš li ti šta je činjenica ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:A zašto bi tvoje viđenje stvari bilo jedino točno a drugi nemaju pravo na svoje viđenje ?Speare Shaker wrote:Noor wrote:
Kome sam ja to ikada branio pravo na vlastito viđenje?
Ja samo ukazujem na činjenice i određene mogućnosti i pišem praktički samo načelno.
Uostalom, što si se toliko uzjogunio i osjetio pogođenim zbog iznošenja činjenica i zašto što bi jednog generala galaktičke federacije bilo briga za bilo čije viđenje? :D
Pa tebi je budućnost već poznata, zar ne. :)
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cinjenica
Last edited by RayMabus on 19/4/2020, 18:30; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Švedska epidemiologinja se predomislila: Vlasti su trebale uvesti strožije mjere
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» Njemačka pooštrava kontrolu na granicama
» Kina pooštrava kontrolu interneta
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» Njemačka pooštrava kontrolu na granicama
» Kina pooštrava kontrolu interneta
Page 4 of 6