Švedska pooštrava mjere...
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Švedska pooštrava mjere...
i to je hebeno gorka istina, na žalostNoor wrote:jebe im se za starčad, to jedijagram wrote:Previse umrlih na tako mali broj zarazenih
Koji je njima kurac
Ko da su Africka pripizdina
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
imunitet krda znači da si prekrižio sve starije ljude a treba se zapitati onda gdje nam je nestala humanost i u što smo se to pretvoriliAssadNaPodmornici wrote:tre wrote:više od 10%, biće da su utvrdili premali broj zaraženih odnosno da je brojka zaraženih vjerojatno preko 100 000dijagram wrote:aha, 15.3. talijanci imali 25000 inficiranih i 1800 umrlihdijagram wrote:neka netko iskopa podatak za Italiju
kad su sredinom ozujka imali cca 13000 inficiranih nije ih bilo 1500 umrlih kao danas u sveckoj
svedi rikavaju vise nego talijani
oni na 13 000 vec 1500 umrlih
točno.
evo vam zaključak.
realni broj zaraženih u odnosu na prijavljene, penje se između 20 i 100 puta više nego što ima prijavljenih. a još veći broj ljudi je bio u kontaktu sa virusom.
svako do sada istraživanje na "nasumično odabranom uzroku" je ovo dokazalo.
i kada ubacite u populaciju koja umire - dobijete brojke da je količina ljudi koji umire od ovoga -gotovo na razini gripe , i nešto više.
šveđanima bi bilo najbolje da izdrže još misec dana, i imati će imunitet krda, i onda će i dalje umirati 20ak-30ak ljudi dnevno, ali ovako im od starosti prirodnom smrću godišnje umre mislim 90 000 stanovnika, dakle 300 ljudi dnevno
recimo bjelorusija nema karantenu pa je broj umrlih ono sitan.. nekoliko ljudi dnevno..
To je Spašavanje vojnika Rajana... Spasilo ga, a ovi što su ga spašavali svi izginuli...tre wrote:i to je hebeno gorka istina, na žalostNoor wrote:jebe im se za starčad, to jedijagram wrote:Previse umrlih na tako mali broj zarazenih
Koji je njima kurac
Švedi pustili Rajana da ga švabe ubiju, a spasili cili vod...
ako se corone više nećemo riješiti, kao ni gripe, nego će se vraćati svake zime i probijati cjepiva koja se u međuvremenu možda nađu, onda će se životni vijek svima nama debelo skratiti, jer kad postaneš Rajan i kad te uhvati prva bolest, slobodno se oprosti sa svojim "vodom" i svima ostalima, corona te vodi na put.....put bez povratka.mutava baštarda wrote:To je Spašavanje vojnika Rajana... Spasilo ga, a ovi što su ga spašavali svi izginuli...tre wrote:i to je hebeno gorka istina, na žalostNoor wrote:jebe im se za starčad, to jedijagram wrote:Previse umrlih na tako mali broj zarazenih
Koji je njima kurac
kad postanem Rajan onda će mi biti bolje da sam virus pribolio par puta.Noor wrote:ako se corone više nećemo riješiti, kao ni gripe, nego će se vraćati svake zime i probijati cjepiva koja se u međuvremenu možda nađu, onda će se životni vijek svima nama debelo skratiti, jer kad postaneš Rajan i kad te uhvati prva bolest, slobodno se oprosti sa svojim "vodom" i svima ostalima, corona te vodi na put.....put bez povratka.mutava baštarda wrote:To je Spašavanje vojnika Rajana... Spasilo ga, a ovi što su ga spašavali svi izginuli...tre wrote:i to je hebeno gorka istina, na žalostNoor wrote:jebe im se za starčad, to jedijagram wrote:Previse umrlih na tako mali broj zarazenih
Koji je njima kurac
nisi u tijeku, kažu da mali skot ne ostavlja imunitet, antitijela nientemutava baštarda wrote:kad postanem Rajan onda će mi biti bolje da sam virus pribolio par puta.Noor wrote:ako se corone više nećemo riješiti, kao ni gripe, nego će se vraćati svake zime i probijati cjepiva koja se u međuvremenu možda nađu, onda će se životni vijek svima nama debelo skratiti, jer kad postaneš Rajan i kad te uhvati prva bolest, slobodno se oprosti sa svojim "vodom" i svima ostalima, corona te vodi na put.....put bez povratka.mutava baštarda wrote:To je Spašavanje vojnika Rajana... Spasilo ga, a ovi što su ga spašavali svi izginuli...tre wrote:i to je hebeno gorka istina, na žalostNoor wrote:
jebe im se za starčad, to je
svaki puta ko da ti je prvi
ne vjerujem u to dok ne dodje neka vjerodostojna potvrda...Noor wrote:nisi u tijeku, kažu da mali skot ne ostavlja imunitet, antitijela nientemutava baštarda wrote:kad postanem Rajan onda će mi biti bolje da sam virus pribolio par puta.Noor wrote:ako se corone više nećemo riješiti, kao ni gripe, nego će se vraćati svake zime i probijati cjepiva koja se u međuvremenu možda nađu, onda će se životni vijek svima nama debelo skratiti, jer kad postaneš Rajan i kad te uhvati prva bolest, slobodno se oprosti sa svojim "vodom" i svima ostalima, corona te vodi na put.....put bez povratka.mutava baštarda wrote:To je Spašavanje vojnika Rajana... Spasilo ga, a ovi što su ga spašavali svi izginuli...tre wrote:
i to je hebeno gorka istina, na žalost
Mislim da bi bio red da im HR pošalje pomoć. Nedostaje im svega u zdravstvu, a posebno u dijelovima za intezivnu njegu.dijagram wrote:Previse umrlih na tako mali broj zarazenih
Koji je njima kurac
S kapacitetom koji imaju ne mogu oskrbiti ni 100 ljudi na intezivnoj njezi...ako se ne varam imaju samo 96 postelja za to.
Iz toga se da isčitati da nemaju više od 100 respiratora. HR ih je i prije epidemije imala 800.
bash tako..ne bi bilo potrebe niti ponavljati da Ekipa prati gradivo i uci..Noor wrote:nisi u tijeku, kažu da mali skot ne ostavlja imunitet, antitijela nientemutava baštarda wrote:kad postanem Rajan onda će mi biti bolje da sam virus pribolio par puta.Noor wrote:ako se corone više nećemo riješiti, kao ni gripe, nego će se vraćati svake zime i probijati cjepiva koja se u međuvremenu možda nađu, onda će se životni vijek svima nama debelo skratiti, jer kad postaneš Rajan i kad te uhvati prva bolest, slobodno se oprosti sa svojim "vodom" i svima ostalima, corona te vodi na put.....put bez povratka.mutava baštarda wrote:To je Spašavanje vojnika Rajana... Spasilo ga, a ovi što su ga spašavali svi izginuli...tre wrote:
Guest- Guest
Sad bi Čola mogao otpjevati novu verziju:Noor wrote:nisi u tijeku, kažu da mali skot ne ostavlja imunitet, antitijela nientemutava baštarda wrote:kad postanem Rajan onda će mi biti bolje da sam virus pribolio par puta.Noor wrote:ako se corone više nećemo riješiti, kao ni gripe, nego će se vraćati svake zime i probijati cjepiva koja se u međuvremenu možda nađu, onda će se životni vijek svima nama debelo skratiti, jer kad postaneš Rajan i kad te uhvati prva bolest, slobodno se oprosti sa svojim "vodom" i svima ostalima, corona te vodi na put.....put bez povratka.mutava baštarda wrote:To je Spašavanje vojnika Rajana... Spasilo ga, a ovi što su ga spašavali svi izginuli...tre wrote:
Udahom me miluje
K'o da me dodiruje
I svaki put
Kao da je prvi
Ja stalno mislim prestaće
Iz čista mira nestaće
Al' Corona ne prestaje
Tu mi je u krvi...
Guest- Guest
Bezgranična opravdana vjera švedske političke elite u lijevo-liberalni sustav jednakosti, socijalna i religijska prava migranata te ljudska i ina prava drugih i drugačijih, nadoknađuje manjak kapaciteta u zdravstvu i bez sumnje vodi švedsku do konačne pobjede nad corona virusom...
Mehh..pustiti ih niz vodu...njonjava nacija..fali njima ratova kroz povijest,zato i jesu tako onjonjavili...T. wrote:Bezgranična opravdana vjera švedske političke elite u lijevo-liberalni sustav jednakosti, socijalna i religijska prava migranata te ljudska i ina prava drugih i drugačijih, nadoknađuje manjak kapaciteta u zdravstvu i bez sumnje vodi švedsku do konačne pobjede nad corona virusom...
hvalite vi srbe,sto vam odrzavaju zdrav ratnicki i zdravorezonski razum,po pitanju multikultija..
Guest- Guest
ne mene tikvane..jebate,kakosh pogoditi neshto,kad ne znas di je meta...
Guest- Guest
I sad će im još korona blokirat ekonomiju i ode socijalna država u tri pm
https://www.liberal.hr/svedska---nacija-koja-si-je-pucala-u-sljepoocnicu-692
https://www.liberal.hr/svedska---nacija-koja-si-je-pucala-u-sljepoocnicu-692
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Lijepo je vidjeti da se liberali naslađuju, ali ne shvaćaju da su oni najveći gubitnici u cijeloj priči...
red wolf-
2016-02-10
Pad BDP-a od 4 do 8%
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/jednu-od-najbogatijih-zemalja-svijeta-ocekuje-najveca-recesija-u-njenoj-povijesti/10133923/
Nezaposlenost ide na oko 10%
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2122600/nezaposlenost-u-svedskoj-je-medju-najvisima-u-eu-je-li-to-zbog-migranata
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/jednu-od-najbogatijih-zemalja-svijeta-ocekuje-najveca-recesija-u-njenoj-povijesti/10133923/
Nezaposlenost ide na oko 10%
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2122600/nezaposlenost-u-svedskoj-je-medju-najvisima-u-eu-je-li-to-zbog-migranata
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
evo klika sam na yutarnji. a zakleo sam se da neću na yutarnji, dnevno, večernji i takva sranja.
zanimljivo svi naši ljevo-liberalni mediji, su još jučer u švedskoj vidjeli neki model RH države, (a taj model je sranje na kvadrat) a sada isti ti mediji pljuju po švedskoj svako drugi dan zanimljivo kada je švedska konačno nakon 30godina možda i napravila jedinu pametnu stvar.
zanimljivo svi naši ljevo-liberalni mediji, su još jučer u švedskoj vidjeli neki model RH države, (a taj model je sranje na kvadrat) a sada isti ti mediji pljuju po švedskoj svako drugi dan zanimljivo kada je švedska konačno nakon 30godina možda i napravila jedinu pametnu stvar.
Eno ti je abraham na drugoj temi fino objasnio šta je švedska u stvari napravilaAssadNaPodmornici wrote:evo klika sam na yutarnji. a zakleo sam se da neću na yutarnji, dnevno, večernji i takva sranja.
I to ovdje svi kuzimo, osim tebe
Yoda, naucit ces ti vec jednom da...
Lako meni za svede oni su daleko...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...nit me prevec zanimaju jos iz doba carla bildta...zapravo svejedno mj je za one koji me ne zanimaju..hoce crknut nece..who care..nemam nikakav razvijen osjecaj...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Švedska epidemiologinja se predomislila: Vlasti su trebale uvesti strožije mjere
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» Njemačka pooštrava kontrolu na granicama
» Kina pooštrava kontrolu interneta
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska ministrica cvilila, jer Švedska ne može primiti još vehabija
» Njemačka pooštrava kontrolu na granicama
» Kina pooštrava kontrolu interneta
Page 2 of 6