Rusija prekinula isporuku plina Ukrajini
Page 1 of 1
Rusija prekinula isporuku plina Ukrajini
Rusija je danas prekinula isporuku plina Ukrajini jer Kijev nije platio plin na vrijeme, što stvara "veliku opasnost" od poremećaja isporuke ruskog plina Europi, objavila je ruska tvrtka Gazprom.
Do novog plinskog sukoba između Moskve i Kijeva dolazi usred povećane napetosti povezane sa sabotažom dalekovoda u Ukrajini što je uronilo u mrak Krim, poluotok koji je Rusija anektirala u ožujku 2014.
Nakon novog ljetnog prekida, isporuka ruskog plina Ukrajini nastavljena je 12. listopada zahvaljujući sporazumu kojim se predviđa da Kijev unaprijed plati željenu količinu.
Ukrajinska naftna tvrtka "Naftogaz dobila je ukupan volumen ruskog plina plaćen unaprijed a nova uplata nije zabilježena", priopćio je Gazprom.
Ruska tvrtka ističe da je zbog toga prekinula isporuku u očekivanju novog plaćanja.
http://www.vecernji.hr/svijet/rusija-prekinula-isporuku-plina-ukrajini-1039939
Nema para nema plina ..........pošteno.
Do novog plinskog sukoba između Moskve i Kijeva dolazi usred povećane napetosti povezane sa sabotažom dalekovoda u Ukrajini što je uronilo u mrak Krim, poluotok koji je Rusija anektirala u ožujku 2014.
Nakon novog ljetnog prekida, isporuka ruskog plina Ukrajini nastavljena je 12. listopada zahvaljujući sporazumu kojim se predviđa da Kijev unaprijed plati željenu količinu.
Ukrajinska naftna tvrtka "Naftogaz dobila je ukupan volumen ruskog plina plaćen unaprijed a nova uplata nije zabilježena", priopćio je Gazprom.
Ruska tvrtka ističe da je zbog toga prekinula isporuku u očekivanju novog plaćanja.
http://www.vecernji.hr/svijet/rusija-prekinula-isporuku-plina-ukrajini-1039939
Nema para nema plina ..........pošteno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Rusija prekinula isporuku plina Ukrajini
Gadovi, umjesto da pomognu mladoj demokraciji.
crvenkasti-
2014-04-17
BIznis je biznis ,,,,plati pa se rugaj ....imaš para nemaš para.
2014-04-11
Mene samo zanima hoćemo li mi imati plina.
Regoč wrote:Mene samo zanima hoćemo li mi imati plina.
A za jadne Ukrajince te nije briga?
crvenkasti-
2014-04-17
Hočemo ....Hr nije toliko owisna o plinu plus pola Hr je Mediteran
2014-04-11
O njima brinu Miha, Tre i Ero. Poslat će im koji metar drvacrvenkasti wrote:Regoč wrote:Mene samo zanima hoćemo li mi imati plina.
A za jadne Ukrajince te nije briga?
Guest- Guest
Nije. Oni će obustaviti isporuku kaubojki i žvaka Rusiji.Braćala wrote:ero na aparatima...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Još samo da obustave i Turskoj, pa bilo bi potaman. Poštro je danas nafta?
Gori ste od Arapa. Sve ne valja zapad a sanjate kako bi se nam uvalili na socijalu.marcus-t wrote:Nije. Oni će obustaviti isporuku kaubojki i žvaka Rusiji.Braćala wrote:ero na aparatima...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
nevidljiva ruka tržišta...
Ukrajina zabranila svim ruskim avionima prolazak kroz njen vazdušni prostor |
sreda, 25. novembar 2015. | |
Ukrajina je zabranila svim ruskim avionima prolazak kroz njen vazdušni prostor, saopštio je ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk. „Vlada Ukrajine je donela odluku da uvede zabranu na sve tranzitne letove svih ruskih avio-kompanija kroz vazdušni prostor Ukrajine“, rekao je Jacenjuk na sastanku Vlade. Ukrajina je prošlog meseca zabranila svim ruskim avio-kompanijama da lete za Ukrajinu, ali su ruski avioni mogli da preleću preko njene teritorije. |
Sad je Ukraina zapad i mora se ponašati zapadnjački. Tako je nama svojevremeno govorio Linić kad je povećao cijenu plina zato jer "je previše ispod europskog prosjeka" :)
Koje štakorsko govno.mutava baštarda wrote:
Ukrajina zabranila svim ruskim avionima prolazak kroz njen vazdušni prostor podrška savezniku iz Bospora
sreda, 25. novembar 2015. Ukrajina je zabranila svim ruskim avionima prolazak kroz njen vazdušni prostor, saopštio je ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk.
„Vlada Ukrajine je donela odluku da uvede zabranu na sve tranzitne letove svih ruskih avio-kompanija kroz vazdušni prostor Ukrajine“, rekao je Jacenjuk na sastanku Vlade.
Ukrajina je prošlog meseca zabranila svim ruskim avio-kompanijama da lete za Ukrajinu, ali su ruski avioni mogli da preleću preko njene teritorije.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Hoće li ih rušiti ako neki zaluta iznad Ukrajine?
crvenkasti-
2014-04-17
https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=hr&js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.indeksonline.net%2F%3FFaqeID%3D1&edit-text=crvenkasti wrote:Hoće li ih rušiti ako neki zaluta iznad Ukrajine?
Koliko mogu shvatiti izbio neki belaj između Turaka i Šiptara, ima i mrtvih.
Koji su vam saveznici? Za koga navijaš?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Rusi mogu prežiwjeti owu zabranu ....ne znam jel Ukrajinči mogu zimu bez plina.
2014-04-11
Ero wrote:https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=hr&js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.indeksonline.net%2F%3FFaqeID%3D1&edit-text=crvenkasti wrote:Hoće li ih rušiti ako neki zaluta iznad Ukrajine?
Koliko mogu shvatiti izbio neki belaj između Turaka i Šiptara, ima i mrtvih.
Koji su vam saveznici? Za koga navijaš?
Oni koji su više protiv Srba, ja mislim da su trenutno to Šiptari. Za njih.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Rusija sutra prekida isporuku plina Nizozemskoj
» Užas: njemački Bundestag odbio isporuku raketa "Taurus" Ukrajini
» Rusija prekinula sporazum o izvozu ukrajinskih žitarica
» Rusija zavrnila dovod plina BiH
» EUROPA JE BIJESNA ‘Na ratu u Ukrajini najviše profitira SAD! Čim prijeđe Atlantik, cijena plina raste 400 posto!‘
» Užas: njemački Bundestag odbio isporuku raketa "Taurus" Ukrajini
» Rusija prekinula sporazum o izvozu ukrajinskih žitarica
» Rusija zavrnila dovod plina BiH
» EUROPA JE BIJESNA ‘Na ratu u Ukrajini najviše profitira SAD! Čim prijeđe Atlantik, cijena plina raste 400 posto!‘
Page 1 of 1