NOVA INICIJATIVA: Rusija spremna s Turskom i SAD oformiti zajedničko zapovjedništvo :D
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: NOVA INICIJATIVA: Rusija spremna s Turskom i SAD oformiti zajedničko zapovjedništvo :D
Pa to i jest poanta ovog Putinovog poteze - to se zove stjerat štakore u kut. Pročitaj sve šta sam napisao.Yehudi wrote:A kako bi Tr išla u tu koaliciju kad šef obavještajne zajednice
izjavi sljedeće:
“ISIS is a reality and we have to accept that we cannot eradicate a well-organized and popular establishment such as the Islamic State; therefore I urge my western colleagues to revise their mindset about Islamic political currents, put aside their cynical mentalité and thwart Vladimir Putin's plans to crush Syrian Islamist revolutionaries,” Anadolu News Agency quoted Mr. Fidan as saying on Sunday.
Fidan further added that in order to deal with the vast number of foreign Jihadists craving to travel to Syria, it is imperative that ISIS must set up a consulate or at least a political office in Istanbul. He underlined that it is Turkey’s firm belief to provide medical care for all injured people fleeing Russian ruthless airstrikes regardless of their political or religious affiliation.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: NOVA INICIJATIVA: Rusija spremna s Turskom i SAD oformiti zajedničko zapovjedništvo :D
eto Turska će odbiti koaliciju.. prije toga raznjeli Ruski avion, a Turkmeni stavili grančicu pilotu.. što ćemo sada? Koja je sljedeća velika pobjeda?
Guest- Guest
E moj Yoda, idi igraj križić/kružić kad si preglup za ovakve stvari.EmberSpirit wrote:eto Turska će odbiti koaliciju.. prije toga raznjeli Ruski avion, a Turkmeni stavili grančicu pilotu.. što ćemo sada? Koja je sljedeća velika pobjeda?
2015-10-07
Prema mišljenju Vladimira Avatkova, predavača Moskovskog državnog sveučilišta međunarodnih odnosa čija je uža stručna specijalnost proučavanje Turske, sada se teško može govoriti o mogućem napretku u pregovorima vezanim za „Turski tok”, s obzirom na incident koji prije svega svjedoči da turski političari nemaju dovoljno dobro strateško sagledavanje situacije. „Ankara ne shvaća da bi takav strateški projekt poput ’Turskog toka’ omogućio Turskoj da kontrolira Europu pomoću ventila za plin i dao bi joj potpuno nove mogućnosti”, izjavio je stručnjak za RBTH. Umjesto toga, Turska ipak bira nekakve sitne pogodnosti taktičke prirode.
Kako ističe stručnjak, ruski avion je oboren najvjerojatnije u trenutku kada je Rusija počela aktivno uništavati cisterne i rafinerije nafte koje kontroliraju ekstremisti „Islamske države”. To je moglo ugroziti interese jednog dijela turske vladajuće elite, koja je imala financijsku korist od trgovine naftom s „Islamskom državom”.
http://hr.rbth.com/politics/2015/11/25/turska-je-sebe-dovela-u-tesku-situaciju_544053
Kako ističe stručnjak, ruski avion je oboren najvjerojatnije u trenutku kada je Rusija počela aktivno uništavati cisterne i rafinerije nafte koje kontroliraju ekstremisti „Islamske države”. To je moglo ugroziti interese jednog dijela turske vladajuće elite, koja je imala financijsku korist od trgovine naftom s „Islamskom državom”.
http://hr.rbth.com/politics/2015/11/25/turska-je-sebe-dovela-u-tesku-situaciju_544053
Guest- Guest
P.S. Da ti opet malo nacrtam:
Pa:
Lavrov- "Ono sto me veoma raduje je da je Francuska konacno dala konkretan predlog koji mi podrzavamo.Predlozio mi je zajednicko zatvaranje Tursko Sirijske granice,sjutra cemo se dogovorite koje mjere cemo zajednicki preduzeti."
Na pitanje kako komentarise danasnje slanje 20 turskih tenkova na tu granicu,rekao je da je jasno receno da sve sto predje tu granicu Rusija smatra direktnom prijetnjom koju ce odmah unistiti. I da Turska ima pravo rasporedjivati naoruzanje ali samo na svojoj strani granice.
Pa:
“U tako složenoj situaciji ne obarate zrakoplov koji sudjeluje u borbi protiv onoga tko je, barem kako to vidi turska javnost, vaš neprijatelj”, kazao je u intervjuu ruskom portalu Sputnik 72-godišnji Willy Wimmer, bivši zastupnik CDU-a u njemačkom Bundestagu i doajen njemačke političke scene.
Wimmer napominje da je Turska trebala biti opreznija i reagirati civiliziranije. Tim više jer nema međunarodnog konsenzusa u borbi protiv terorizma.
2015-10-07
Ti Jodu usvoji, jer kad ga već školuješ, moš ga i hranit.
Guest- Guest
Dobro, juče smo ja (moram se uvaliti jerbo se osjećam prozvanim), marko, epi i asila bili ljuti, jerbo su nas emocije nosile i nismo znali kaj Putin smjera. Danas kad smo se naspavali, uvidjeli smo svu genijalnost Putinovog plana, i normaln zaključili da je on pobjednik u cijeloj toj situaciji oko rušenja ruskog zrakoplova i helikoptera.EmberSpirit wrote:ma dobro smiri se asu, samo govorim, od kada su rusima oborili avion, unakazili pilota koji je pao u ruke kozojebima, a usput kozojebi razvalili helikopter projektilom, ti si otvorio 15ak tema da to proglasiš "još jednom genijalnom pobjedom putina nad zapadom"(iako ovdje zapad kao i u većini drugih stvari niti luk jeo niti mirisao").. svatko tko se ne slaže sa ovom pobjedom Rusije nad zapadom u očima tebe, epija, asile - je "islamski fanatik" .. ono
Pa i Srbi su proglasili pobjedu u zadnjoj turi balkanskih ratova sa kraja 20-tog stoljeća. Isprva nisam skužio kako su to točno pobjedili, ali sad kužim da jesu.
AlfaOmega wrote:Dobro, juče smo ja (moram se uvaliti jerbo se osjećam prozvanim), marko, epi i asila bili ljuti, jerbo su nas emocije nosile i nismo znali kaj Putin smjera. Danas kad smo se naspavali, uvidjeli smo svu genijalnost Putinovog plana, i normaln zaključili da je on pobjednik u cijeloj toj situaciji oko rušenja ruskog zrakoplova i helikoptera.EmberSpirit wrote:ma dobro smiri se asu, samo govorim, od kada su rusima oborili avion, unakazili pilota koji je pao u ruke kozojebima, a usput kozojebi razvalili helikopter projektilom, ti si otvorio 15ak tema da to proglasiš "još jednom genijalnom pobjedom putina nad zapadom"(iako ovdje zapad kao i u većini drugih stvari niti luk jeo niti mirisao").. svatko tko se ne slaže sa ovom pobjedom Rusije nad zapadom u očima tebe, epija, asile - je "islamski fanatik" .. ono
Pa i Srbi su proglasili pobjedu u zadnjoj turi balkanskih ratova sa kraja 20-tog stoljeća. Isprva nisam skužio kako su to točno pobjedili, ali sad kužim da jesu.
Nije ni čudo da se slažete. Obojica ste glupi ko kurac.
2015-10-07
ne moš vjerovati kako su glupi turci...
Ruje će sad urnisati sve njihove "umjerene" turkmene, posve ih odsjeći od ISILA i s oružjem izaći na sirijsku a oni mogu sa svoje strane granice samo sjediti i plakati :D
Plus zatvaranjem te granice ostvaruje se i zadnja pretpostavka za poraz ISILA i rusko oslobođenje sirije :)
Ruje će sad urnisati sve njihove "umjerene" turkmene, posve ih odsjeći od ISILA i s oružjem izaći na sirijsku a oni mogu sa svoje strane granice samo sjediti i plakati :D
Plus zatvaranjem te granice ostvaruje se i zadnja pretpostavka za poraz ISILA i rusko oslobođenje sirije :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Možda sam ti tata, znam ti kevu bre. Naj tak nestašno pričati.marcus-t wrote:AlfaOmega wrote:Dobro, juče smo ja (moram se uvaliti jerbo se osjećam prozvanim), marko, epi i asila bili ljuti, jerbo su nas emocije nosile i nismo znali kaj Putin smjera. Danas kad smo se naspavali, uvidjeli smo svu genijalnost Putinovog plana, i normaln zaključili da je on pobjednik u cijeloj toj situaciji oko rušenja ruskog zrakoplova i helikoptera.EmberSpirit wrote:ma dobro smiri se asu, samo govorim, od kada su rusima oborili avion, unakazili pilota koji je pao u ruke kozojebima, a usput kozojebi razvalili helikopter projektilom, ti si otvorio 15ak tema da to proglasiš "još jednom genijalnom pobjedom putina nad zapadom"(iako ovdje zapad kao i u većini drugih stvari niti luk jeo niti mirisao").. svatko tko se ne slaže sa ovom pobjedom Rusije nad zapadom u očima tebe, epija, asile - je "islamski fanatik" .. ono
Bit će zanimljivo, ali da je Putin malo veći maher od Redže i Obame skup, to stoji. Ovo me malo podsjeća na Zokijevo prcanje Kolinde s Visokom. Evo, sve je spremno, lady, ali ona se onda predomislila. Isto će i Redžo.
Guest- Guest
Potcjenjuješ ga. Putin je malo veći maher od svih evropskih lidera skupa. Još samo da je i visočiji, gdi bi mu bilo kraja.
Protesti ispred ambasade TR u Moskvi
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Meni zastrašujuće djeluje i ne bih ga željela raspizdit. Ono poker face a to je najopasnije jer pojma nemaš kaj ti misli.AlfaOmega wrote:Potcjenjuješ ga. Putin je malo veći maher od svih evropskih lidera skupa. Još samo da je i visočiji, gdi bi mu bilo kraja.
Guest- Guest
Ubio se za novi James Bond... Daniel Craig mu nije ni do koljena.Eva wrote:Meni zastrašujuće djeluje i ne bih ga željela raspizdit. Ono poker face a to je najopasnije jer pojma nemaš kaj ti misli.AlfaOmega wrote:Potcjenjuješ ga. Putin je malo veći maher od svih evropskih lidera skupa. Još samo da je i visočiji, gdi bi mu bilo kraja.
Ma kakvi. Znaš tko mu može parirati s izrazom lica a da ne pokaže niti jednu emociju? Ante Gotovina. Isto poker face.AlfaOmega wrote:Ubio se za novi James Bond... Daniel Craig mu nije ni do koljena.Eva wrote:Meni zastrašujuće djeluje i ne bih ga željela raspizdit. Ono poker face a to je najopasnije jer pojma nemaš kaj ti misli.AlfaOmega wrote:Potcjenjuješ ga. Putin je malo veći maher od svih evropskih lidera skupa. Još samo da je i visočiji, gdi bi mu bilo kraja.
Guest- Guest
Hajde nije sramota biti glup. Sramota je ne biti toga svjestan. Pomoći ću vam s malim pitanjem-natuknicom: Tko je dobio a tko izgubio na strateškom, vojnom i političkom (a bit će i ekonomskom) planu, jučerašnjim rušenjem ruskog zrakoplova? Čije pozicije u Siriji i Bliskom Istoku su sad zacementirane?AlfaOmega wrote:Možda sam ti tata, znam ti kevu bre. Naj tak nestašno pričati.marcus-t wrote:AlfaOmega wrote:Dobro, juče smo ja (moram se uvaliti jerbo se osjećam prozvanim), marko, epi i asila bili ljuti, jerbo su nas emocije nosile i nismo znali kaj Putin smjera. Danas kad smo se naspavali, uvidjeli smo svu genijalnost Putinovog plana, i normaln zaključili da je on pobjednik u cijeloj toj situaciji oko rušenja ruskog zrakoplova i helikoptera.EmberSpirit wrote:ma dobro smiri se asu, samo govorim, od kada su rusima oborili avion, unakazili pilota koji je pao u ruke kozojebima, a usput kozojebi razvalili helikopter projektilom, ti si otvorio 15ak tema da to proglasiš "još jednom genijalnom pobjedom putina nad zapadom"(iako ovdje zapad kao i u većini drugih stvari niti luk jeo niti mirisao").. svatko tko se ne slaže sa ovom pobjedom Rusije nad zapadom u očima tebe, epija, asile - je "islamski fanatik" .. ono
2015-10-07
Možda nisi pročita slovo po slovo, ali ja sam već reka da je dobio Putin. Kaj ne vidiš da sam se svrsta na tvoju stranu, bre... a ti pjeniš i vrijeđaš. Nemoj da ljudi pomisle da je u našem ruskom taboru nastala nesloga.
Čisto da se malo podsjetimo šta sam rekao neki dan.marcus-t wrote:EmberSpirit wrote:iskreno ne mogu pratiti toliko upisa, otvorio si 15ak tema i samo gomilate i copy paste-ate gomilu informacija koje 98% ljudi ne čita.. daj u par rečenica možeš napisati nešto konkretno što se dešava..
Sve ti je rečeno već:Dmitrij Peskov: Nismo konsultovali NATO oko odluke da pošaljem S-400 u Siriju
Rusija pri odluci o slanju S-400 u zračnu bazu u Siriji polazi od toga da je ruski zrakoplov Su-24 oboren na sirijskom nebu, što predstavlja kršenje međunarodnog prava i neprijateljske akcije ", rekao je pres-tajnik predsjednika Rusije Dmitrij Peskov.
"Avion je oboren na sirijskom nebu, što predstavlja kršenje međunarodnog prava i izvanredno neprijateljske akcije prema ruskom avionu. To je nešto od čega polazimo ", rekao je Peskov, odgovarajući na pitanje o mogućem konfliktu zbog slanja protuzračnog raketnog sustava u Siriju.
A onda Putin, kad cijeli svijet očekuje rusku odmazdu za rušenje ratnog zrakoplova, Putin totalno neočekivano umjesto toga ponudi Turcima i Amerima savezništvo! To se zove biti stjeran u kut. Prihvatiti ne možeš, a ako odbiješ bit će jasno da braniš i podržavaš islamiste!
Rezultat:
- Rusi dovoze S300 i S400 raketne sisteme u Siriju i nitko se ne usudi ništa ni pitati ni negodovati.
- Erdoganu se uvodi zabrana letenja i onemogućuje podrška islamistima i trgovina s njima
- Kurdima pruža sigurnost iz zraka i njohov napredak je sad neupitan. A dobit će i tonu oružja.
- Ruski gubitci za sve to: Jedan stari SU24 i dva vojnika!
Gem - Set - Meč
Ako ti treba ovo sve ilustrirati, onda ga jebi. Nema ti pomoći.
2015-10-07
Od ovog pogleda se mnogima koža ježi a šupak steže.AlfaOmega wrote:
2015-10-07
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kina i Rusija potpisali zajedničko istraživanje Mjeseca i stvaranje baze
» Rusija spremna napasti internet
» Bugajski upozorava: Rusija spremna i na sukob u BiH
» Lavrov: Rusija spremna raskinuti odnose s EU
» Rusija spremna da pomogne SAD u borbi protiv Covid-19
» Rusija spremna napasti internet
» Bugajski upozorava: Rusija spremna i na sukob u BiH