Nedaće u Titolandu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nedaće u Titolandu
marcellus wrote:Sora wrote:jebo vas stari ste ko metuzalemiSovak wrote:marcellus wrote:"Ključno je sada osvijestiti da EPK iako ne može postići sve planirane ciljeve, sigurno može odigrati značajnu ulogu fokusirajući se na društvene učinke projekta"
ko da slušam druga branka mikulića
I Milku Planinc rodjenu Malade.
kad su vas primali u pionire ja sam bila mala slatka curica s titovkom
ti si bila mala curica kad je manolić bio mlad
Baba nas sve sisa za jedno dvajs' let.
A kakti mi starci.
Guest- Guest
veber wrote:Sora je bila mlada kada je Safet izmetao se iz meke u medinu, a vino se pilo okolo. Onda ju je muftija sjebao i zabranio alkohol.
U svakom slucaju Br. 1 je za nju nedojebani napaljeni pubertetlija.
1. razred gimnazije najvise.
Guest- Guest
Zanimljiv tekst.,,Logika mamlaza'' nakon Mešketa,mogao bi se Marćel i s Milančetom nać na sudu.
Izgleda kako je antifašizam najdraža marcelova kost,bez antifašizma i marcel bi mogao u penziju.
Izgleda kako je antifašizam najdraža marcelova kost,bez antifašizma i marcel bi mogao u penziju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
marcel je egzemplarni fašistסמאל wrote:Zanimljiv tekst.,,Logika mamlaza'' nakon Mešketa,mogao bi se Marćel i s Milančetom nać na sudu.
svaki teskt mu smrdi na fašizam
....pa demokratsko pravo je nekog ne voljeti ili voljetiSora wrote:marcel je egzemplarni fašistסמאל wrote:Zanimljiv tekst.,,Logika mamlaza'' nakon Mešketa,mogao bi se Marćel i s Milančetom nać na sudu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nije.Sora wrote:marcel je egzemplarni fašistסמאל wrote:Zanimljiv tekst.,,Logika mamlaza'' nakon Mešketa,mogao bi se Marćel i s Milančetom nać na sudu.
on je tvoj.
2014-12-30
ja mogu lako zamisliti marcelka s onim od dva prsta brčićima
ma pljunuti hićo
ma pljunuti hićo
Sora wrote:ja mogu lako zamisliti marcelka s onim od dva prsta brčićima
ma pljunuti hićo
ja tebe ne mogu zamislit nikako
Nego,kad si se to vratio na dnevno.hr ili nisi ni prekinuo suradnju s njima ?marcellus wrote:Sora wrote:ja mogu lako zamisliti marcelka s onim od dva prsta brčićima
ma pljunuti hićo
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
marcellus wrote:Sora wrote:ja mogu lako zamisliti marcelka s onim od dva prsta brčićima
ma pljunuti hićo
sličim na matu hari 90.tih
nego , kak ne kužiš
odaje te fizionomija
imal je praf onaj tip koji je mjeril ljubanje lombroso
a ja ti kužim i bez mjerenja
recimo krivoustog sam skužila na mah
pa ..i ostale naše političare. ovog škoru jbt. nemre skriti da je bi, onak ženskast ..
i pjesme nja nja nja
a viš milanović HAJDUK I USKOK I PARTIZAN U JEDNOM LIKU
סמאל wrote:Nego,kad si se to vratio na dnevno.hr ili nisi ni prekinuo suradnju s njima ?marcellus wrote:Sora wrote:ja mogu lako zamisliti marcelka s onim od dva prsta brčićima
ma pljunuti hićo
Nisam, ali pišem samo za tiskano izdanje, 7dnevno.
ne za portal.
Sad, oni to jedno vrijeme nisu prenosili na portal iz tiskanog izdanja, zašto to je njihova stvar.
2014-04-16
kaj netko to čita?
mislim papirnatno. još kužim portal, ali kupit nekaj papirnato!!!
mislim papirnatno. još kužim portal, ali kupit nekaj papirnato!!!
2014-12-30
gledam se prebacit na pisanje o stvarima koje nisu politika
https://quattroruote.hr/auto/de-tomaso-od-argentine-do-modene-stara-garda-kakve-vise-nema/
naslov je loš ali nije moj
u travanjskom broju je trebao bit tekst o de loreanu ali su ga odgodili dok ne prođe sranje
https://quattroruote.hr/auto/de-tomaso-od-argentine-do-modene-stara-garda-kakve-vise-nema/
naslov je loš ali nije moj
u travanjskom broju je trebao bit tekst o de loreanu ali su ga odgodili dok ne prođe sranje
čim sam vidio detomaso, ainteresiralo me. čak i otvorio.
krmača koja nije mogla pjevat i krmača koja je zla po defaultu mogu me zainteresirat nikad.
dok je birtija radila krmače su se skupljale.
krmača koja nije mogla pjevat i krmača koja je zla po defaultu mogu me zainteresirat nikad.
dok je birtija radila krmače su se skupljale.
2014-12-30
סמאל wrote:Zanimljiv tekst.,,Logika mamlaza'' nakon Mešketa,mogao bi se Marćel i s Milančetom nać na sudu.
obožavam antifašizam. Antifašisti se žale da su u nacisti spaljivali knjige a oni zabranjuju čak i riječi kao takve (nedavno je jedna nascar driver preko radija svom BIJELOM kolegi u boxu rekao "nigger" onako frendovski i ostao bez desetmilijunskog ugovora i karijere)
antifašisti mrze rasizam, ali bijelce mrze više.
antifašisti smatraju da gay pride mora biti svetinja i svako ko dobaci prosvjednicima nešto pogrdno mora u zatvor, ali kad je jedan peder htio provest gay pride kroz muslimanske četvrti stockholma pride je zabranjen i on proglašen rasistom
antifama je silovanje i kad krivo pogledaš žensku ili je zašlataš pijanu na tulumu, ali kad čopor kozojeba siluje ženu u invalidskim kolicima u švedskoj njih oslobode jer se ona "nije dovoljno energično branila" a ženu koja je pokrenula prosvjede protiv takve presude feministice proglase rasistom.
antifašizam je do jaja. Antifašizam je kad sloba sravni vukovar jer su tamo klerofašisti sa zds natpisima na rukavima, a fašizam je kad baciš ribice na etnobiznismena jer ti je šlatao žensku
Dnevno već 2 g.ne kupujem.
Nisu mi više interesantni.
Prije sam kupovo svaki broj. Ono kad su pisali marcelo,Zrinka,onda onaj neprijatelj Miljenka Smoje,pa Tvrtko Dolić,pa samozvani književnik Karamatić,inače teški ustašoid iz Hercegovine,pa onaj brko,isto Hercegovac i naravno Hodak.
Sad su mi skroz bezveze.
Nisu mi više interesantni.
Prije sam kupovo svaki broj. Ono kad su pisali marcelo,Zrinka,onda onaj neprijatelj Miljenka Smoje,pa Tvrtko Dolić,pa samozvani književnik Karamatić,inače teški ustašoid iz Hercegovine,pa onaj brko,isto Hercegovac i naravno Hodak.
Sad su mi skroz bezveze.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja sam bivšoj rekao da ima guzicu ko LAX
skoro bez oka ostao.
skoro bez oka ostao.
2014-12-30
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4