Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Liga Prvaka 19/20
http://liveonscore.tv/soccer-streams/uefa-champions-league/olympique-lyonnais-vs-bayern-munchen/
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kako smrdljivi klošari imaju sreće...
Jebaće ih gayčmar, di čmaria i mbappe.
Jebaće ih gayčmar, di čmaria i mbappe.
Guest- Guest
Vidi se da pravi znalci i jebaci drukaju za juve,nitko nije kmecao po porazu od lyona
A s druge strane picke koje se ovdje svađaju ...navijaci,farselone,shitya i loreala
(Plus uniteda koji ni ne pripada temi)
A s druge strane picke koje se ovdje svađaju ...navijaci,farselone,shitya i loreala
Guest- Guest
Dybala wrote:Vidi se da pravi znalci i jebaci drukaju za juve,nitko nije kmecao po porazu od lyona
Preretardirani su i da kmeče, mater im jebem onu retardiranu, kao i oni moju.
Guest- Guest
Dybala wrote:Vidi se da pravi pičke i pederi drukaju za juve,nitko nije kmecao po porazu od lyona volimo kada nam se nabije do balčaka
Guest- Guest
End wrote:zbori on moj dlakavi kurac
Samo ti sanjanj, femi si i bezdlak kao Guardiolin uglavni aerodrom.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Dybala wrote:Vidi se da pravi pičke i pederi drukaju za juve,nitko nije kmecao po porazu od lyona volimo kada nam se nabije do balčaka
Najbolje sto srbin zna jest tuđe rijeci koristiti
Odi jebi si sestru i budi prokreativan jer ce vas albanci u nišu rastjerati
Guest- Guest
Steta sto najveci njemacki i drugi najveci svjetski ub u glupom polufinalu igra protiv najbolje francuske ekipe
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Dybala wrote:Vidi se da pravi pičke i pederi drukaju za juve,nitko nije kmecao po porazu od lyona volimo kada nam se nabije do balčaka
Bolesniku, tebi je i incest normalan? Bože sveti, kakav bolesnik...
Guest- Guest
Bolji je Ter Stegenscorpion wrote:Koja klasa ovaj Neuer
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Dybala wrote:Vidi se da pravi pičke i pederi drukaju za juve,nitko nije kmecao po porazu od lyona volimo kada nam se nabije do balčaka
Eto tako nastaju retardirani...
Mali please-don’t-let-me-DOWN gleda ćaću kako svršava na Partizan, zajebe se oko dresa i krene drukat za Juve, i širi gene, bolest i navijanje dalje, mamu mu i strinu jebem retardiranu
Guest- Guest
Zacepi labrnju olosu srpskiBrat Brale wrote:Dybala wrote:Brat Brale wrote:Dybala wrote:Vidi se da pravi pičke i pederi drukaju za juve,nitko nije kmecao po porazu od lyona volimo kada nam se nabije do balčaka
2015-09-13
Svakako je finale trebalo bit Bayern - Lyon, a ne da oni arapski smećari igraju finale. Makar mi je i drago u jednu ruku, jer će ih Bayern satrat.FRANK wrote:Steta sto najveci njemacki i drugi najveci svjetski ub u glupom polufinalu igra protiv najbolje francuske ekipe
FRANK wrote:Bolji je Ter Stegenscorpion wrote:Koja klasa ovaj Neuer
Ima slabiji repertoar.
Mili Bože, kad Teutonci vide Jadran, kako u njima zavrije arijevska krv i sveto učenje Mein Kampfa
Guest- Guest
FRANK wrote:Zacepi labrnju olosu srpskiBrat Brale wrote:Dybala wrote:Brat Brale wrote:Dybala wrote:Vidi se da pravi pičke i pederi drukaju za juve,nitko nije kmecao po porazu od lyona volimo kada nam se nabije do balčaka
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50