Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Liga Prvaka 19/20
Odmorio se čoek na Jadranu. Napunijo baterije.kic wrote:scorpion wrote:Koja klasa ovaj Neuer
nadahnut našim pjesmama
https://www.dalmacijadanas.hr/neuer-o-pjevanju-thompsonove-pjesme-bas-me-briga-uzivao-sam/
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Apsolutno se slažem sa svime što si rekao. Bayerna ne volim ni 1%, ali volim nogomet i pratim ga cijeli život. Koliko slijep i glup trebaš bit da gledaš nogomet i ne vidiš kako je Bayern dan danas daleko najkvalitetnija momčad koja igra najbolji nogomet?FRANK wrote:Nogomet je brate cudna stvar sve je moguce ali kad ti drkaros na rosarijskog stakora ucjenjivaca vec 5 dana riga mrznju prema bayernu znas koja je ura.scorpion wrote:Ja razumijem da se niče nada nerealnom ishodu u finalu, jer osjeća duševnu bol Bayernovim 6. klempom i najavu prestizanja Milana u skorijoj budućnosti. Ali da neka neutralna osoba sa strane priča gluposti kako će PSG osvojit LP je totalna retardacija. Moraš bit teška neznalica po pitanju nogometa da kažeš kako će PSG osvojit.
Pitanje je samo jedno: hoće li Bayern pobjedit 3:0, 4:0 ili 5:0
Netriba covik volit bayerna ja ga volim to je ipak moj rodni grad i moj klub ali nije to cmarselona koja je povijest radila na kmecanju.
I kompleksu zvanom real.
Reala nevolim ali kad ti neki kompleksas tvrdi da je cmarsa veci klub od loreala onda znas da ga netriba uzimat za ozbiljno.
Zna se dobro ko je najveci njemacki klub a tko spanjolski
PSG je kurac od momčadi i uvijek su to bili (od kako su ih arapi kupili), i u finale su zalutali. Imali su neviđenu sreću protiv Atalante, a taj kredit će sa kamatama vratit u finalu.
Cekaj da dodju navijaci barcelone pa da ti objasnescorpion wrote:Apsolutno se slažem sa svime što si rekao. Bayerna ne volim ni 1%, ali volim nogomet i pratim ga cijeli život. Koliko slijep i glup trebaš bit da gledaš nogomet i ne vidiš kako je Bayern dan danas daleko najkvalitetnija momčad koja igra najbolji nogomet?FRANK wrote:Nogomet je brate cudna stvar sve je moguce ali kad ti drkaros na rosarijskog stakora ucjenjivaca vec 5 dana riga mrznju prema bayernu znas koja je ura.scorpion wrote:Ja razumijem da se niče nada nerealnom ishodu u finalu, jer osjeća duševnu bol Bayernovim 6. klempom i najavu prestizanja Milana u skorijoj budućnosti. Ali da neka neutralna osoba sa strane priča gluposti kako će PSG osvojit LP je totalna retardacija. Moraš bit teška neznalica po pitanju nogometa da kažeš kako će PSG osvojit.
Netriba covik volit bayerna ja ga volim to je ipak moj rodni grad i moj klub ali nije to cmarselona koja je povijest radila na kmecanju.
I kompleksu zvanom real.
Reala nevolim ali kad ti neki kompleksas tvrdi da je cmarsa veci klub od loreala onda znas da ga netriba uzimat za ozbiljno.
PSG je kurac od momčadi i uvijek su to bili (od kako su ih arapi kupili), i u finale su zalutali. Imali su neviđenu sreću protiv Atalante, a taj kredit će sa kamatama vratit u finalu.
Naime nakon onog silovanja prosli petak njihova mrznja je dosegla vrhunac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nije nichetu lako
U spanjolskoj 34 vs 26
U njemackoj 30 vs 8
A najteza bol je ipak italija
38 vs 18
U spanjolskoj 34 vs 26
U njemackoj 30 vs 8
38 vs 18
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Odlična utakmica , posebno prvo poluvrijeme. Lyon je jaka momčad al ipak vidi se da je Byern jači. Sve ok. Sve pošteno i sve ok. Nema gubitnika , nema poraženih , sve je na nivou u obje momčadi.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ove godine Bayern dolazi na treće mjesto po trofejima lige prvaka tik iza Milana. Uzmeš u obzir da Milan neće osvojit ligu prvaka barem još 15 godina, a Bayern će sigurno u narednih 15 godina uzet barem 2-3 puta, onda znaš kakvu duševnu bol osjećaFRANK wrote:Nije nichetu lako
U spanjolskoj 34 vs 26
U njemackoj 30 vs 8
38 vs 18
Ajde barem ih Liverpool i Barcelona neće prestić nikad
Lyon je vrhunska momčad i igrali bi finale da nisu naletili na Bayern. Ovako jbg, nemaš za čim žalit.RayMabus wrote:Odlična utakmica , posebno prvo poluvrijeme. Lyon je jaka momčad al ipak vidi se da je Byern jači. Sve ok. Sve pošteno i sve ok. Nema gubitnika , nema poraženih , sve je na nivou u obje momčadi.
Al se igra ovo?
Kad počinje regularna sezona?
Ova krnja je bila nebitna i nezanimljiva...
;)
;)
Guest- Guest
Najjaca nogometna liga je pocela pobjedom prvaka nad viceprvakom od 6:0fridrih_niche wrote:Al se igra ovo?
;)
Te pobjedom petoplasiranog protiv nemoguce misije a.k.a. istre
Guest- Guest
Dybala wrote:Najjaca korumpirana nogometna liga je pocela pobjedom prvaka nad viceprvakom od 6:0fridrih_niche wrote:Al se igra ovo?
;)
Te pobjedom petoplasiranog protiv nemoguce misije a.k.a. istre
Guest- Guest
spusti se na zemlju...FRANK wrote:Cekaj da dodju navijaci barcelone pa da ti objasnescorpion wrote:Apsolutno se slažem sa svime što si rekao. Bayerna ne volim ni 1%, ali volim nogomet i pratim ga cijeli život. Koliko slijep i glup trebaš bit da gledaš nogomet i ne vidiš kako je Bayern dan danas daleko najkvalitetnija momčad koja igra najbolji nogomet?FRANK wrote:Nogomet je brate cudna stvar sve je moguce ali kad ti drkaros na rosarijskog stakora ucjenjivaca vec 5 dana riga mrznju prema bayernu znas koja je ura.scorpion wrote:Ja razumijem da se niče nada nerealnom ishodu u finalu, jer osjeća duševnu bol Bayernovim 6. klempom i najavu prestizanja Milana u skorijoj budućnosti. Ali da neka neutralna osoba sa strane priča gluposti kako će PSG osvojit LP je totalna retardacija. Moraš bit teška neznalica po pitanju nogometa da kažeš kako će PSG osvojit.
I kompleksu zvanom real.
Naime nakon onog silovanja prosli petak njihova mrznja je dosegla vrhunac
zaboli barcu ona stvar za čmayern.. da nisu oni bio bi neki drugi klub, barca je samu sebe ponizila i sramoti već godinama, a ne ti tvoji turčini. barca je punila i bila je napunjena, sve se to zaboravlja, to je današnji moderni nogomet. guardiola svako drugo kolo nekome spakira petardu.
a ovo da je loreal veći od barce nisam očekivao od tebe, po nekome ko ima gram mozga oni nisu veći od nk kaštel sućurca.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ček da vidimo šta nam je ovo:
Kaže FIFA da je Real Madrid najbolji klub 20. stoljeća
Pitanje za ničea i čmarenda: trebam li vam stavljat pjesmu od Jašara ili sve znate?
Kaže FIFA da je Real Madrid najbolji klub 20. stoljeća
Pitanje za ničea i čmarenda: trebam li vam stavljat pjesmu od Jašara ili sve znate?
Bernard Vukas je najveći sportaš Hrvatske 20.-ih stoljeća...
Šta ćemo sad kad smo iznili očite činjenice?
;)
;)
Guest- Guest
Po novinarima lista kojeg preziresfridrih_niche wrote:Bernard Vukas je najveći sportaš Hrvatske 20.-ih stoljeća...
;)
Guest- Guest
Niko nije crn 100 %...
Uvik ima i nešto sivog...
Tako i ti medijski zločinci...
;)
Uvik ima i nešto sivog...
Tako i ti medijski zločinci...
;)
Guest- Guest
FIFA koja je najkorumpiranija organizacija svijeta kaže da je loreal najveći klub 20. st., baš uvjerljivo
pa jedino takvi lopovi i ološ mogu to tvrditi.
ali prolazi dok su kreteni poput niške i mostarske pederčine u većini..
End- Posts : 21177
2015-08-25
A ima još netko sa 10 osvojenih Liga prvaka da bio bio veći od Reala? Mislim, samo pitam ...
Zeko-
2015-08-26
End wrote:FIFA koja je najkorumpiranija organizacija svijeta kaže da je loreal najveći klub 20. st., baš uvjerljivo
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50