Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
Atalanta pala u zadnjim minutama. Očekivao sam tako nešto pa mi nije ništa čudno. No dobro su ih držali cilu utakmicu. Šteta.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Realno, bila bi to tragedija da je Atalanta prošla, pa PSG je za 2 klase bolja ekipa. Atalanta im je jedanput došla do gola i zabila, a onaj glupi Neymar je samo u prvom poluvremenu promašio 3 mrtvaca.
Zeko-
2015-08-26
Čak mi nije ni žao. Kad si klošar onda si klošar i nema pomoći. Vodiš cijelu utakmicu i onda primiš gol u 90. i 92. minuti. Ko te jebe.
Slažen se...scorpion wrote:Čak mi nije ni žao. Kad si klošar onda si klošar i nema pomoći. Vodiš cijelu utakmicu i onda primiš gol u 90. i 92. minuti. Ko te jebe.
Jeben in mater retardiranu...
A Duvan i Muriel su ovu utakmicu bili lošiji od Petkovića i Sivonjica...
Dno dna...
;)
Guest- Guest
Zar se igra liga prvaka.
Otkako nema Juventusa i nepratim ovo.
Jel igra milan lp.
Nevidjam ih vec par godinA u lp.
Otkako nema Juventusa i nepratim ovo.
Jel igra milan lp.
Nevidjam ih vec par godinA u lp.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jebeš Juventus, čak mi je u jednu ruku drago kaj je taj klošarski klub ispao, jedino mi je krivo kaj su svojim ispadanjem bacili Dinamo u 2. pretkolo kvalifikacija za LP. Običan seratorski klub.
Zeko-
2015-08-26
Ja bih rekao da su uspili izdržat čak do 90 minute. Pogledaj malo razliku momčadi pa ti sve jasno. Dobro su oni igrali s kim su igrali.scorpion wrote:Čak mi nije ni žao. Kad si klošar onda si klošar i nema pomoći. Vodiš cijelu utakmicu i onda primiš gol u 90. i 92. minuti. Ko te jebe.
2014-04-11
Drago mi je da je baš Pašalić da oni majistorski gol , da su izdržali čak do 90 minute da ne padnu. Pašalića je izvadilo u 70 minuti tako da se njemu nema šta prigovorit.
Atalanta super odlična ove godine. Pravo osvježenje.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/liga-prvaka/pasalic-pokazao-velicinu-i-nakon-bolnog-poraza-evo-sto-je-hrvat-medu-prvima-rekao-o-neymaru-i-drustvu-15013294
Atalanta super odlična ove godine. Pravo osvježenje.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/liga-prvaka/pasalic-pokazao-velicinu-i-nakon-bolnog-poraza-evo-sto-je-hrvat-medu-prvima-rekao-o-neymaru-i-drustvu-15013294
2014-04-11
ovi pašalića imaju ovi neymaraRayMabus wrote:Ja bih rekao da su uspili izdržat čak do 90 minute. Pogledaj malo razliku momčadi pa ti sve jasno. Dobro su oni igrali s kim su igrali.scorpion wrote:Čak mi nije ni žao. Kad si klošar onda si klošar i nema pomoći. Vodiš cijelu utakmicu i onda primiš gol u 90. i 92. minuti. Ko te jebe.
Guest- Guest
Jedi govna i baci se pod tramvajZeko wrote:Jebeš Juventus, čak mi je u jednu ruku drago kaj je taj klošarski klub ispao, jedino mi je krivo kaj su svojim ispadanjem bacili Dinamo u 2. pretkolo kvalifikacija za LP. Običan seratorski klub.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
To majmune, tak' je ...
Zeko-
2015-08-26
Nedirajte mi Juve
2015-09-13
Dybala wrote:Tatta bacio spin da je juve kriv za dinamovu nadolazecu bruku
2015-09-13
FRANK wrote:Dybala wrote:Tatta bacio spin da je juve kriv za dinamovu nadolazecu bruku
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Dybala wrote:Tatta bacio spin da je juve kriv za dinamovu nadolazecu bruku
Kakav kompleksaš ovaj Niče. Nema teme da se ne sjeti Dinama. To je tako kad navijaš za prćiju bez budućnosti.
Šteta za Atalantu.
Pašalić opet pokaza klasu, opet zabio važan gol s kojim su bili tako blizu polufinala...
Pašalić opet pokaza klasu, opet zabio važan gol s kojim su bili tako blizu polufinala...
Guest- Guest
kic wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Dybala wrote:Tatta bacio spin da je juve kriv za dinamovu nadolazecu bruku
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Kakav kompleksaš ovaj Niče. Nema teme da se ne sjeti Dinama. To je tako kad navijaš za prćiju bez budućnosti.
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50