Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
Ti da si malo manje nadrogiran sutija bi do daljnjegafridrih_niche wrote:Bome, dva francuska i dva njemacka kluba u polufinalu...
Samo nek mi neko spomene da je Premiershit najjača liga na svitu, pljunit ću ga u facu...
;)
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:river_jude wrote:Dybala wrote:Brat Brale wrote:Dybala wrote:
Klinicki je mrtav
Sredi mu neki respirator, živtisve...
Ljudi koji gotive barcu i prevariolu ne zasluzuju drugu priliku
Guest- Guest
Brat Brale wrote:FRANK wrote:river_jude wrote:Dybala wrote:Brat Brale wrote:
Sredi mu neki respirator, živtisve...
Ljudi koji gotive barcu i prevariolu ne zasluzuju drugu priliku
Puši kurac, pederu stari!FRANK wrote:Sinko aj suti dosta ti je samaranjafridrih_niche wrote:Neće...scorpion wrote:A Bayen će osvojit kako god, ali ovo je postalo pravo smiješnofridrih_niche wrote:Samo Lyon, frende!scorpion wrote:ahahahahahahaha šiti osvaja
<3
Neymar i Mbappé osvajaju...
;)
<3
Guest- Guest
FRANK wrote:Sinko aj suti dosta ti je samaranjafridrih_niche wrote:Neće...scorpion wrote:A Bayen će osvojit kako god, ali ovo je postalo pravo smiješnofridrih_niche wrote:Samo Lyon, frende!scorpion wrote:ahahahahahahaha šiti osvaja
<3
;)
Ja bih se za sva vremena izbrisao sa foruma da sam se godinama nalupetao gluposti kao niche...
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:FRANK wrote:Sinko aj suti dosta ti je samaranjafridrih_niche wrote:Neće...scorpion wrote:A Bayen će osvojit kako god, ali ovo je postalo pravo smiješnofridrih_niche wrote:
Samo Lyon, frende!
<3
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
river_jude wrote:Kaj nije pokralo šitija?
Aha i 9 od 8 golova čmayerna su dati na krađu...
Guest- Guest
Zahvalite Bogu da je Cmayern zabija zadnji cavao u lijes katalonske sotoneBrat Brale wrote:river_jude wrote:Kaj nije pokralo šitija?
Aha i 9 od 8 golova čmayerna su dati na krađu...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A svašta. Odlično drugo poluvrijeme. Pogleda san ga s gušton. Oni Sterling je lopata. Stoji dva metra ispri praznog gola i uspije pribacit preko. Lyon odličan. Vrhunski nogomet.
I tako ode nam i Mančester City.
I tako ode nam i Mančester City.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Za Enda.
POKOJ VJECNI DARUJ MU GOSPODINE I SVJETLOST VJECNA NEK MU SVIJETLI.
POCIVAO U MIRU BOZIJEMU
POKOJ VJECNI DARUJ MU GOSPODINE I SVJETLOST VJECNA NEK MU SVIJETLI.
POCIVAO U MIRU BOZIJEMU
2015-09-13
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/liga-prvaka/video-promasaj-godine-pogledajte-kljucni-trenutak-guardiola-se-bacio-na-koljena-zbog-poteza-zvijezde-15013775
2014-04-11
druze ende ...kako napreduje revolucija ...siti gvardiola...
Last edited by EstebanEnrique on 15/8/2020, 23:37; edited 1 time in total
EstebanEnrique-
2014-04-16
Zapamti ovo, ako PSG uopće dođe u finale bit će: Bayern - PSG 5:0fridrih_niche wrote:Neće...scorpion wrote:A Bayen će osvojit kako god, ali ovo je postalo pravo smiješnofridrih_niche wrote:Samo Lyon, frende!scorpion wrote:ahahahahahahaha šiti osvaja
<3
;)
kakvo rasulo poznavaoca fudbalmenadzera....
EstebanEnrique-
2014-04-16
I najjače je što je ćelava ciganska prevara ispala od SEDMOPLASIRANE ekipe francuske lige...
Guest- Guest
A tek financijska konstrukcija kad se usporede ta dva kluba.Brat Brale wrote:I najjače je što je ćelava ciganska prevara ispala od SEDMOPLASIRANE ekipe francuske lige...
Jao jao
2014-04-11
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50