ZA NAŠE NAJVJERNIJE GOSTE NAPRAVIO BI SE SPECIJALNI ZRAČNI KORIDOR: Avionom iz Praga slijetali bi turisti s potvrdom da nisu zaraženi koronavirusom
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ZA NAŠE NAJVJERNIJE GOSTE NAPRAVIO BI SE SPECIJALNI ZRAČNI KORIDOR: Avionom iz Praga slijetali bi turisti s potvrdom da nisu zaraženi koronavirusom
Od 1.6 živite normalno, popuštanja mjera već kreću, ceste su sve više pune automobila, u europi, i tu, a i turista će biti. Malo će još jahati sa socijalnom distancom i to bi bilo to od čuda zvanog korona.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: ZA NAŠE NAJVJERNIJE GOSTE NAPRAVIO BI SE SPECIJALNI ZRAČNI KORIDOR: Avionom iz Praga slijetali bi turisti s potvrdom da nisu zaraženi koronavirusom
Cestom da , avionima ne.kaya wrote:Od 1.6 živite normalno, popuštanja mjera već kreću, ceste su sve više pune automobila, u europi, i tu, a i turista će biti. Malo će još jahati sa socijalnom distancom i to bi bilo to od čuda zvanog korona.
U svom osobnom autu možeš držat distancu od drugih a u avionu i na aerodromu to ne možeš. Dovoljan je jedan koronaš i aerodrom se zatvara.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prijevoz, avionski i cestovni kao i željeznički i morski mora proraditi kroz mjesec dana najviše..RayMabus wrote:Cestom da , avionima ne.kaya wrote:Od 1.6 živite normalno, popuštanja mjera već kreću, ceste su sve više pune automobila, u europi, i tu, a i turista će biti. Malo će još jahati sa socijalnom distancom i to bi bilo to od čuda zvanog korona.
U svom osobnom autu možeš držat distancu od drugih a u avionu i na aerodromu to ne možeš. Dovoljan je jedan koronaš i aerodrom se zatvara.
2015-08-15
Za tri godine će se proučavati ovo čudo i zašto je stalo sunce zbog 30 umrlih starijih ljudi i biti će odgovor - pa znate, moglo je biti gore..
2015-08-15
Ne može.kaya wrote:Prijevoz, avionski i cestovni kao i željeznički i morski mora proraditi kroz mjesec dana najviše..RayMabus wrote:Cestom da , avionima ne.kaya wrote:Od 1.6 živite normalno, popuštanja mjera već kreću, ceste su sve više pune automobila, u europi, i tu, a i turista će biti. Malo će još jahati sa socijalnom distancom i to bi bilo to od čuda zvanog korona.
Pričaš gluposti. Nema avio putničkog ni brodskog putničkog prijevoza.
Prekriži. Ne da mi se s tobom svađat. Skužit ćeš za mjesec dana zašto ne može.
2014-04-11
Dobro. Nećemo se svađati. Hoćeš se i ti kladiti?RayMabus wrote:Ne može.kaya wrote:Prijevoz, avionski i cestovni kao i željeznički i morski mora proraditi kroz mjesec dana najviše..RayMabus wrote:Cestom da , avionima ne.kaya wrote:Od 1.6 živite normalno, popuštanja mjera već kreću, ceste su sve više pune automobila, u europi, i tu, a i turista će biti. Malo će još jahati sa socijalnom distancom i to bi bilo to od čuda zvanog korona.
2015-08-15
Čehoslovaci. Uvijek su bili nekakva prethodnica ostalim turistima.
I u vrijeme rata ih je dosta dolazilo,kad strašljivih Talijana,glupih Nizozemaca i drugih mekušaca nije bilo ni od korova.
Čak su i krajem 80-tih prvi u Jugu dolazili iz ist.Europe. Obično bi bili prepoznatljivi po sandalama i demode kratkim tamnozelenim ili smeđim hlačicama.
I u vrijeme rata ih je dosta dolazilo,kad strašljivih Talijana,glupih Nizozemaca i drugih mekušaca nije bilo ni od korova.
Čak su i krajem 80-tih prvi u Jugu dolazili iz ist.Europe. Obično bi bili prepoznatljivi po sandalama i demode kratkim tamnozelenim ili smeđim hlačicama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nemoj se s menom kladit na tu tematiku. Em sam strojarski tehničar em sam u vojsci upravo taj anti biološki odred em imam podatke iz budućnosti.kaya wrote:Dobro. Nećemo se svađati. Hoćeš se i ti kladiti?RayMabus wrote:Ne može.kaya wrote:Prijevoz, avionski i cestovni kao i željeznički i morski mora proraditi kroz mjesec dana najviše..RayMabus wrote:Cestom da , avionima ne.kaya wrote:Od 1.6 živite normalno, popuštanja mjera već kreću, ceste su sve više pune automobila, u europi, i tu, a i turista će biti. Malo će još jahati sa socijalnom distancom i to bi bilo to od čuda zvanog korona.
Zaboravi putovanja avionom i brodom masovno dok ne nađu cjepivo.
2014-04-11
Pokusavam sagledat stvari sa svjetlije strane ;-Odzango wrote:Ja na Jadran idem za DŽ, ne trebaju mi pare. A nemam ni šta da uštedim jer sam na 60% plate. Doduše, ja nikada ništa i ne uštedim i uvek idem pomoću šrapa i kanapa.Maggie19 wrote:Vama je ovaj policijski sat dosao k'o budali pleska: ostajete zdravi, nemate gdje ni kad trositi, stedite novce za ljetovanje.dzango wrote:Mladi će ići uvek za avanturom i zezanjem, to se neće promenite. A za Nemačke penzose stavite u reklamu broj respiratora i eto vam sigurnog posla.mutava baštarda wrote:dzango wrote:A kad si mlad baš razmišljaš o broju respiratora zdravstvenog sistema umesto o zezanju. Valjda onda poludiš pod stare dane i rešiš da je konačno došao red na zezanje umesto respiratora.mutava baštarda wrote:
onaj tko može izguglati koliko zdravstveni sustav Maldiva ima respiratora...
Pa da će stvari biti iste, neće... Mladi će uvijek ići kontra, ali da će baš ići do Maldiva to će biti avangarda, a ne mainstream.
E da Brela su meni mnogo bolja od Baške...
Mada, i ako tako računaš, Maldivi su mnogo sigurniji što se tiče epidemije od masovnog turizma.
Fino, po uzoru na Cehe, organizirajte cartere i pravac Jadran. Sve novce potrosite ;-D
Nije svako zlo za zlo ,-@
Danas su pak poznati po apsolutno glupim pogibijama na Jadranu ili na Dinaridima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro, ne ljuti se. Ja mislim da hoće i ok.RayMabus wrote:Nemoj se s menom kladit na tu tematiku. Em sam strojarski tehničar em sam u vojsci upravo taj anti biološki odred em imam podatke iz budućnosti.kaya wrote:Dobro. Nećemo se svađati. Hoćeš se i ti kladiti?RayMabus wrote:Ne može.kaya wrote:Prijevoz, avionski i cestovni kao i željeznički i morski mora proraditi kroz mjesec dana najviše..RayMabus wrote:
Cestom da , avionima ne.
2015-08-15
Unutrašnjost aviona je zbijena a tko se ikad vozio avionom zna da ispod uru vrimena nema leta dakle zbijeni ste u malom prostoru i dišete isti zrak.
Jedan koronaš dovoljan i moraš cijeli aerodrom zatvorit i dekontaminirat.
Šta ćeš s ljudima koji su već došli i sad se misle vrstit doma a aerodrom blokiran ?
Šta ćeš ako ti se zaraza proširi a nemaš bolničke kapacitete a oni strani državljani ?
Još će te tužit ako tko umre u Hrvatskoj.
Zaboravi.
Osobno vozilo i na svoju odgovornost , zabrana putovanaj rizičnim skupinama , penzioneri i kronični bolesnici , dakle samo zdravi ispod 65 i u svom autu , moraš imat adresu kod koga ideš i ne smiješ se kretati van te općine il županije dok si u Hrvatskoj.
Jedan koronaš dovoljan i moraš cijeli aerodrom zatvorit i dekontaminirat.
Šta ćeš s ljudima koji su već došli i sad se misle vrstit doma a aerodrom blokiran ?
Šta ćeš ako ti se zaraza proširi a nemaš bolničke kapacitete a oni strani državljani ?
Još će te tužit ako tko umre u Hrvatskoj.
Zaboravi.
Osobno vozilo i na svoju odgovornost , zabrana putovanaj rizičnim skupinama , penzioneri i kronični bolesnici , dakle samo zdravi ispod 65 i u svom autu , moraš imat adresu kod koga ideš i ne smiješ se kretati van te općine il županije dok si u Hrvatskoj.
2014-04-11
Always look bright side of life.Maggie19 wrote:Pokusavam sagledat stvari sa svjetlije strane ;-Odzango wrote:Ja na Jadran idem za DŽ, ne trebaju mi pare. A nemam ni šta da uštedim jer sam na 60% plate. Doduše, ja nikada ništa i ne uštedim i uvek idem pomoću šrapa i kanapa.Maggie19 wrote:Vama je ovaj policijski sat dosao k'o budali pleska: ostajete zdravi, nemate gdje ni kad trositi, stedite novce za ljetovanje.dzango wrote:Mladi će ići uvek za avanturom i zezanjem, to se neće promenite. A za Nemačke penzose stavite u reklamu broj respiratora i eto vam sigurnog posla.mutava baštarda wrote:
Pa da će stvari biti iste, neće... Mladi će uvijek ići kontra, ali da će baš ići do Maldiva to će biti avangarda, a ne mainstream.
E da Brela su meni mnogo bolja od Baške...
Mada, i ako tako računaš, Maldivi su mnogo sigurniji što se tiče epidemije od masovnog turizma.
Fino, po uzoru na Cehe, organizirajte cartere i pravac Jadran. Sve novce potrosite ;-D
Nije svako zlo za zlo ,-@
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
E to sa podacima iz budućnosti mi je najbolje.RayMabus wrote:Nemoj se s menom kladit na tu tematiku. Em sam strojarski tehničar em sam u vojsci upravo taj anti biološki odred em imam podatke iz budućnosti.kaya wrote:Dobro. Nećemo se svađati. Hoćeš se i ti kladiti?RayMabus wrote:Ne može.kaya wrote:Prijevoz, avionski i cestovni kao i željeznički i morski mora proraditi kroz mjesec dana najviše..RayMabus wrote:
Cestom da , avionima ne.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Normalno da ih imam. Za razliku od vas koji niste strojari ja znam da je putovanje kroz vrijeme moguće jer je materijalni svemir samo energija zarobljena u sadašnjosti.dzango wrote:E to sa podacima iz budućnosti mi je najbolje.RayMabus wrote:Nemoj se s menom kladit na tu tematiku. Em sam strojarski tehničar em sam u vojsci upravo taj anti biološki odred em imam podatke iz budućnosti.kaya wrote:Dobro. Nećemo se svađati. Hoćeš se i ti kladiti?RayMabus wrote:Ne može.kaya wrote:
Prijevoz, avionski i cestovni kao i željeznički i morski mora proraditi kroz mjesec dana najviše..
Uostalom poviše imaš moj post s kojim sam objasnio zašto ništa od avio putničkog prijevoza bez da sam spomenuo išta o podatku iz budućnosti.
Mislim da sam bio dovoljno jasan.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Njemci napravili analizu:'Cini se da nisu zarazeni turisti vec povratnici gastabajteri'
» Crnogorci kukaju zbog sirotinjskih gostiju iz Srbije:'Nikad nisno imali ovako sirote goste.Nisu oni paradajz turisti.Njima je i paradajz skup.'
» Dragi turisti, ne vozite se našim skupim autocestama i ne hranite naše lopove. Evo besplatnih puteva
» "Iskreno, razočarala me","ljudi nisu najljubazniji": Mesta u Hrvatskoj na koja se turisti žale
» Erdogan: Ruske firme za nas nisu više strane firme, to su naše firme
» Crnogorci kukaju zbog sirotinjskih gostiju iz Srbije:'Nikad nisno imali ovako sirote goste.Nisu oni paradajz turisti.Njima je i paradajz skup.'
» Dragi turisti, ne vozite se našim skupim autocestama i ne hranite naše lopove. Evo besplatnih puteva
» "Iskreno, razočarala me","ljudi nisu najljubazniji": Mesta u Hrvatskoj na koja se turisti žale
» Erdogan: Ruske firme za nas nisu više strane firme, to su naše firme
Page 4 of 4