ZA NAŠE NAJVJERNIJE GOSTE NAPRAVIO BI SE SPECIJALNI ZRAČNI KORIDOR: Avionom iz Praga slijetali bi turisti s potvrdom da nisu zaraženi koronavirusom
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ZA NAŠE NAJVJERNIJE GOSTE NAPRAVIO BI SE SPECIJALNI ZRAČNI KORIDOR: Avionom iz Praga slijetali bi turisti s potvrdom da nisu zaraženi koronavirusom
Šta ti je iskusna ženska ruka...vili40 wrote:Bavarski premijer: Sumnjam da ćemo moći organizirati Oktoberfest ove godine
I pivo je osjeća...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: ZA NAŠE NAJVJERNIJE GOSTE NAPRAVIO BI SE SPECIJALNI ZRAČNI KORIDOR: Avionom iz Praga slijetali bi turisti s potvrdom da nisu zaraženi koronavirusom
T. wrote:Šta ti je iskusna ženska ruka...vili40 wrote:Bavarski premijer: Sumnjam da ćemo moći organizirati Oktoberfest ove godine
I pivo je osjeća...
Kaj je autor texta htio reći?Eroo wrote:Jednom prilikom (doba YU inflacije) sam se našao s mojim suradnicima na pićudijagram wrote:Ja cu kod imenjaka, reko mi je dva eura dan, onako za mene.
Briga me za ostale, nek covjek nesto zaradi
i velim jednom da mi triba 100 DM. Dao mi čovjek veoma jeftino, ali pod uvjetom da platim rundu.
Skupe su bile one marke... pazi, imenjak je I1b*.
Da je bio sieomah
Ili da je htio zapiti 100 dm
Ili da je od kamatara pisudio.
2014-12-30
Avionom neće doć , u to mogu biti 100% sigurni.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t39169-nostradamus-avio-putnicki-prijevoz-ce-se-prizemljiti-zbog-kuge
Ostaje samo osobno vozilo jer tu nema širenja zaraze tokom samog putovanja.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t39169-nostradamus-avio-putnicki-prijevoz-ce-se-prizemljiti-zbog-kuge
Ostaje samo osobno vozilo jer tu nema širenja zaraze tokom samog putovanja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dzango wrote:Treba i neki kargo za konzerve i gotova jela.
darth_vader-
2014-04-17
Proučava san jučer dubrovačku županiju , njima avionima turisti dolaze plus kruzeri a korona im je tamo došla upravo preko aerodroma dakle dođe jedan koronaš aerodrom blokiran odma , ovi šta su došli ne znaju kako će nazad , nemaš ni bolničke kapacitete nit išta.
Zaboravi avione
Zaboravi avione
2014-04-11
T. wrote:Česi su naši prvi, najverniji i daleko najkulturniji gosti...
Je*o ti što slovak i poljak potroši više kad nakon njega treba obnavljat apartman...
Ne znam koji su mi miliji i draži...ispada da ih se bezveze opanjkava dok ti ne dođu u seriji pa se zapitaš gdje uopće rastu takvi degenerici!? Glasni, bučni, nepristojni...krš i lom se podrazumijeva... doduše, ima par izuzetno svijetlih primjera s kojima smo se i skompali, ali općenito su užas, a vjerojatno su u pitanju ruralni krajevi ili nešto što se ne tako davno dojebalo u gradove ka i kod nas...
darth_vader-
2014-04-17
Cesi, Poljaci, Slovaci... sada mi je jasno sto Longi nece da radi...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja san napravija stanove na račun turizma , dva stana za 700 kvadrata i lik spuca zgradu i jja bira koje ću stanove , prvi kat južna strana. Teta isto imala 700 kvadrata tu pa dala i ona i dobila dva stana u Trogiru pošto tamo živi i rodica i rođak svak po stan u istoj zgradi a pesto metara od centra i di mi teta i tetak žive tj od svoje kuće.Serbinho-3 wrote:Cesi, Poljaci, Slovaci... sada mi je jasno sto Longi nece da radi...
Fino utopili tu parcelu. Praktički ja je nisan ni proda jer san dobija na svojij didovini dva stana.
To ti je biznis , ključ u ruke , nit ora nit kopa a ne dizat kredite pa onda cili život otplaćuješ priko apartmana i lomiš se i sad pukla sezona.
Zaradija san ja , ne brini se. A apartmani me ne zanimaju iako u toj zgradi lik poviše mene iznajmljuje masno no ove godine kurac u čelo a tako će mu bit i iduće.
https://www.booking.com/hotel/hr/svjetionik-lighthouse.hr.html
2014-04-11
A te aprtmane poviše mene to žena od lika koji je radija tu zgradu.
Oni su napravili biznis tu. U njih smo uzeli dva stana prije toga isto u Kaštelima , jedan sestri , drugi uzela mater pa usput kroz razgovor ponudili tu parcelu a ovi kad su vidili di je odma dali ponudu.
I sad to gori njegovo i ovo mu žena iznajmljue , odma kat poviše mene.
Al on ima love , taj se neće izgubit , ni on ni partner a tu su iz Kaštela oba dvojica tako da nije bilo problema nikakvih , oni se bave s tim , imaju firmu građevinsku i samo traže te ekstra lokacije.
Tako da šta se mene tiče ja san turizam odavno unovčija.
Oni su napravili biznis tu. U njih smo uzeli dva stana prije toga isto u Kaštelima , jedan sestri , drugi uzela mater pa usput kroz razgovor ponudili tu parcelu a ovi kad su vidili di je odma dali ponudu.
I sad to gori njegovo i ovo mu žena iznajmljue , odma kat poviše mene.
Al on ima love , taj se neće izgubit , ni on ni partner a tu su iz Kaštela oba dvojica tako da nije bilo problema nikakvih , oni se bave s tim , imaju firmu građevinsku i samo traže te ekstra lokacije.
Tako da šta se mene tiče ja san turizam odavno unovčija.
2014-04-11
Ljudi dižu kredit stambeni , otplaćuju cili život il idu radit sami pa se sataru za dignit kat kuće a u mene to ništa ključ u bravu i gotovo , sto kvadrata na ekstra lokaciji
A mene ti to ništa ne zanima , ja to imam već 12 godina , sto metara poviše kuće a nikad u njima nisan prispava jer me ne zanima.
To da san se oženija neka bi ladilla pičku a ovako kad su glupe onda čemo drugu politiku i ja ću ladit pičku a podstanari kapa lova i jebe mi se.
Ne isplati se ženit nit pravit djecu. Ne cijene muževe.
A mene ti to ništa ne zanima , ja to imam već 12 godina , sto metara poviše kuće a nikad u njima nisan prispava jer me ne zanima.
To da san se oženija neka bi ladilla pičku a ovako kad su glupe onda čemo drugu politiku i ja ću ladit pičku a podstanari kapa lova i jebe mi se.
Ne isplati se ženit nit pravit djecu. Ne cijene muževe.
2014-04-11
Od kolege bosanskog slovenca ili slovenskog bosanca bili među prvima. U minkenskoj. Kolega se živ potrgao kako bi išao branit Mostar.
2014-12-30
Diga san se u tri ure popodne i sad pijen kavu. Slobadan san. Žene su umislile da će vladat sviton priko pičke a samo dobile odjeb. Umislile tko zna šta u svojoj šupljoj glavii. Ko da ne mogu ja u pedesetoj nać neku koja će mi rodit dite ako mi dođe do toga.
To glupače bolesne koje misle da su iznad muških pa sve ka njima nije bitno a udale bi se odma kad vide stanove.
Uvalila bi se e. E Boga mi nećeš. Imam ja drugu ekonomsku politiku sad a ta je : samo JA.
Dobro jutro radni narode Crne Gore.
To glupače bolesne koje misle da su iznad muških pa sve ka njima nije bitno a udale bi se odma kad vide stanove.
Uvalila bi se e. E Boga mi nećeš. Imam ja drugu ekonomsku politiku sad a ta je : samo JA.
2014-04-11
Nek one filozofiaju kome god oće. Skužija san ja njih. Ima ja bolji plan od toga da mi se neka uvali pa filozofira pa preko diteta soli pamet.
Umisto sad ženidba fino tek nakon pedeset kad sve ode u tri pm a jjedini ja buden ima love jer ću je imat jer jednostavno tako.
A do pedesete pajdo.:
Umisto sad ženidba fino tek nakon pedeset kad sve ode u tri pm a jjedini ja buden ima love jer ću je imat jer jednostavno tako.
A do pedesete pajdo.:
2014-04-11
Vama je ovaj policijski sat dosao k'o budali pleska: ostajete zdravi, nemate gdje ni kad trositi, stedite novce za ljetovanje.dzango wrote:Mladi će ići uvek za avanturom i zezanjem, to se neće promenite. A za Nemačke penzose stavite u reklamu broj respiratora i eto vam sigurnog posla.mutava baštarda wrote:dzango wrote:A kad si mlad baš razmišljaš o broju respiratora zdravstvenog sistema umesto o zezanju. Valjda onda poludiš pod stare dane i rešiš da je konačno došao red na zezanje umesto respiratora.mutava baštarda wrote:onaj tko može izguglati koliko zdravstveni sustav Maldiva ima respiratora...dzango wrote:Ko je lud ds između Maldiva i Baške izabere Bašku?mutava baštarda wrote:
u pravu si... Ovi stariji koji imaju zapisano u glavi da moraju otići na našu stranu Jadrana malo će biti oprezniji, ali zato su tu mladi gosti kojima korona nije problem. Problem može biti samo nekoj babi uz put sa tablom da ima slobodnih mjesta u apartmanu. Osim njih tu je hrpa mladih iz cijele Evrope koji su jeftinim Avionskim linijama odlazili na egzotična mjesta, e danas sumnjam da bi između Maldiva i Baške izabrati Maldive...
Pa da će stvari biti iste, neće... Mladi će uvijek ići kontra, ali da će baš ići do Maldiva to će biti avangarda, a ne mainstream.
E da Brela su meni mnogo bolja od Baške...
Mada, i ako tako računaš, Maldivi su mnogo sigurniji što se tiče epidemije od masovnog turizma.
Fino, po uzoru na Cehe, organizirajte cartere i pravac Jadran. Sve novce potrosite ;-D
Nije svako zlo za zlo ,-@
Eno u Americi 22 miljina nezaposlenih a prije korone na zavodu ih je bilo 1,7 miljon.
A mene ti boli kurac , nisan radija ni prije korone a niti ću sad a niti nakon nje.
Nek se stoka misli di će zaradit pare.
Nije im nitko kriv šta su radili djecu i podržavali sistem.
Gazi sve.
A mene ti boli kurac , nisan radija ni prije korone a niti ću sad a niti nakon nje.
Nek se stoka misli di će zaradit pare.
Nije im nitko kriv šta su radili djecu i podržavali sistem.
Gazi sve.
2014-04-11
Emanicipacija se gazi tako da ženama ne daš ni crno ispod nokta i rušiš natalitet
Sad će svi koji su pravili djecu a to je podržavanje matrijaha najebat ekonomski
Gazi sve
Lipo san van reka kako mi u GF rušimo emanicipaciju : svi se muški povuću i unište natalitet.
Sad će svi koji su pravili djecu a to je podržavanje matrijaha najebat ekonomski
Gazi sve
Lipo san van reka kako mi u GF rušimo emanicipaciju : svi se muški povuću i unište natalitet.
2014-04-11
ti sad sjediš na klupi ali kad država uvede radnu obavezu letiš u igru naglavačkeRayMabus wrote:Diga san se u tri ure popodne i sad pijen kavu. Slobadan san. Žene su umislile da će vladat sviton priko pičke a samo dobile odjeb. Umislile tko zna šta u svojoj šupljoj glavii. Ko da ne mogu ja u pedesetoj nać neku koja će mi rodit dite ako mi dođe do toga.
vili40-
2015-08-02
Ne sjedim , ležim na velikom dvokrevetnom krevetu i pribacija san nogu priko noge i odmaran nakon kave jer san se diga u tri i doli me čeka ručak pa čekam da se kava malo slegne pa ću se najist i onda opet vratit u krevet. I nastavit spavat.vili40 wrote:ti sad sjediš na klupi ali kad država uvede radnu obavezu letiš u igru naglavačkeRayMabus wrote:Diga san se u tri ure popodne i sad pijen kavu. Slobadan san. Žene su umislile da će vladat sviton priko pičke a samo dobile odjeb. Umislile tko zna šta u svojoj šupljoj glavii. Ko da ne mogu ja u pedesetoj nać neku koja će mi rodit dite ako mi dođe do toga.
2014-04-11
Ja na Jadran idem za DŽ, ne trebaju mi pare. A nemam ni šta da uštedim jer sam na 60% plate. Doduše, ja nikada ništa i ne uštedim i uvek idem pomoću šrapa i kanapa.Maggie19 wrote:Vama je ovaj policijski sat dosao k'o budali pleska: ostajete zdravi, nemate gdje ni kad trositi, stedite novce za ljetovanje.dzango wrote:Mladi će ići uvek za avanturom i zezanjem, to se neće promenite. A za Nemačke penzose stavite u reklamu broj respiratora i eto vam sigurnog posla.mutava baštarda wrote:dzango wrote:A kad si mlad baš razmišljaš o broju respiratora zdravstvenog sistema umesto o zezanju. Valjda onda poludiš pod stare dane i rešiš da je konačno došao red na zezanje umesto respiratora.mutava baštarda wrote:
onaj tko može izguglati koliko zdravstveni sustav Maldiva ima respiratora...
Pa da će stvari biti iste, neće... Mladi će uvijek ići kontra, ali da će baš ići do Maldiva to će biti avangarda, a ne mainstream.
E da Brela su meni mnogo bolja od Baške...
Mada, i ako tako računaš, Maldivi su mnogo sigurniji što se tiče epidemije od masovnog turizma.
Fino, po uzoru na Cehe, organizirajte cartere i pravac Jadran. Sve novce potrosite ;-D
Nije svako zlo za zlo ,-@
Od 1.6 živite normalno, popuštanja mjera već kreću, ceste su sve više pune automobila, u europi, i tu, a i turista će biti. Malo će još jahati sa socijalnom distancom i to bi bilo to od čuda zvanog korona.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Njemci napravili analizu:'Cini se da nisu zarazeni turisti vec povratnici gastabajteri'
» Crnogorci kukaju zbog sirotinjskih gostiju iz Srbije:'Nikad nisno imali ovako sirote goste.Nisu oni paradajz turisti.Njima je i paradajz skup.'
» Dragi turisti, ne vozite se našim skupim autocestama i ne hranite naše lopove. Evo besplatnih puteva
» "Iskreno, razočarala me","ljudi nisu najljubazniji": Mesta u Hrvatskoj na koja se turisti žale
» Erdogan: Ruske firme za nas nisu više strane firme, to su naše firme
» Crnogorci kukaju zbog sirotinjskih gostiju iz Srbije:'Nikad nisno imali ovako sirote goste.Nisu oni paradajz turisti.Njima je i paradajz skup.'
» Dragi turisti, ne vozite se našim skupim autocestama i ne hranite naše lopove. Evo besplatnih puteva
» "Iskreno, razočarala me","ljudi nisu najljubazniji": Mesta u Hrvatskoj na koja se turisti žale
» Erdogan: Ruske firme za nas nisu više strane firme, to su naše firme
Page 3 of 4