Mostarski Aluminij uskrsnuo iz mrtvih. Uoči Uskrsa oživili ga Izraelci
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mostarski Aluminij uskrsnuo iz mrtvih. Uoči Uskrsa oživili ga Izraelci
eRo Legenda...Eroo wrote:Ali, za razliku od vas cigojnera, znamo pronać i zaposlit one koji znaju.Gnječ wrote:Eroo wrote:Židovi i Kinezi su sposobniji za neke stvari i ste strane bolji od nas...khm....neću sad o tome. Mi smo ipak jebeni emotivci,jebiga.Gnječ wrote:Eroo wrote:Zna li netko koliko ih je nakon ove vijesti o'šlo na respirator?
pa to samo govori koliko ste vi hercegovci nesposobni. jebote uništili ste tvornicu i sad se kurčite tuđim perjem. gonite se u pičku materinu.
vi ste niškoristi, osmanlijski genetski otpad.
Guest- Guest
A ne...Zidovi ce vas imati pod mikroskopom..oni najmili,oni glavni...ybtg,pomiri se sa time..njia necete moci nadjebati..Eroo wrote:PS: Kosooki će nam radit, a Židovi prodavat...kuš bolje.
Guest- Guest
Jebote, ne mogu prodat 3.Maj i Uljanik?....paaa, ejjj...To bi znala naša nepismena baba prodat za suho zlato.Legendovich wrote:eRo Legenda...Eroo wrote:Ali, za razliku od vas cigojnera, znamo pronać i zaposlit one koji znaju.Gnječ wrote:Eroo wrote:Židovi i Kinezi su sposobniji za neke stvari i ste strane bolji od nas...khm....neću sad o tome. Mi smo ipak jebeni emotivci,jebiga.Gnječ wrote:
pa to samo govori koliko ste vi hercegovci nesposobni. jebote uništili ste tvornicu i sad se kurčite tuđim perjem. gonite se u pičku materinu.
vi ste niškoristi, osmanlijski genetski otpad.
Nema od qrtschenja ništa...
Zašto bi partnere "nadjebali"? Svi "u poslu" moraju biti zadovoljni, bez osjećaja da su "nadjebani".Legendovich wrote:A ne...Zidovi ce vas imati pod mikroskopom..oni najmili,oni glavni...ybtg,pomiri se sa time..njia necete moci nadjebati..Eroo wrote:PS: Kosooki će nam radit, a Židovi prodavat...kuš bolje.
To ti je osnovno pravilo u biznisu. Učiniš li samo jednom grešku odjebo si iz biznisa za sva vrimena.
Dobro vama se malo više gledalo kroz prste,al eto ,došli su Židovi.Eroo wrote:
To ti je osnovno pravilo u biznisu. Učiniš li samo jednom grešku odjebo si iz biznisa za sva vrimena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Prije 10 godina su Israelci ponudili izgradnju plinske elektrane za Aluminij, za kojeg bi u ploče dovozili ukapljen plin. Ali ne, ne da "država". Koja jebena država? Ta "država" je u Zagrebu izlobirala da se raskine s TLM-om i ukine "jeftina" elektrika za Aluminij.
Aluminij je ugasio, ali ne kad su oni htjeli...Plaćali su struju umjesto 40€/MW cijelih 80€/MW dok god se "moglo". Kad se nije više "moglo" prestali s proizvodnjom...I sad, pazi 'vamo, opet se pojavili Židovi, ali sad s Kosookima, koji grade i Pelješki.
Aluminij je ugasio, ali ne kad su oni htjeli...Plaćali su struju umjesto 40€/MW cijelih 80€/MW dok god se "moglo". Kad se nije više "moglo" prestali s proizvodnjom...I sad, pazi 'vamo, opet se pojavili Židovi, ali sad s Kosookima, koji grade i Pelješki.
I Kinezi. Ljudi znaju šta je biznis.jastreb wrote:Dobro vama se malo više gledalo kroz prste,al eto ,došli su Židovi.Eroo wrote:
Kosoki su ko mravi...evo, još malo, pa ide i montaža kolovozne konstrukcije na stubove na lijevoj strani, koji su praktično već spremni.
Uživo!
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/peljeski-most-gradiliste
Uživo!
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/peljeski-most-gradiliste
neka židova.mi ercegovci obožavamo žide.svakih stometara imamo onog pribjenog židu na križu.a i mater mu se je udomaćila na našem kamenjaru,toliko je nas zavolila, da se po nekoliko puta spusti svaki tjedan u međugorje.njoj lipo a nama ugodno i isplativo.nemere bolje...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Hoće to. Idu Jevrejima ta vaskrsnuća.
Barem nemaju vehabija. Njih ne podnose.max123 wrote:neka židova.mi ercegovci obožavamo žide.svakih stometara imamo onog pribjenog židu na križu.a i mater mu se je udomaćila na našem kamenjaru,toliko je nas zavolila, da se po nekoliko puta spusti svaki tjedan u međugorje.njoj lipo a nama ugodno i isplativo.nemere bolje...
Može se od njih svašta naučit. Posebno kad je epidemija ovih istočnih sranja u pitanju.dzango wrote:Hoće to. Idu Jevrejima ta vaskrsnuća.
pa zato i dolaze među sebi ravne...;)Eroo wrote:Barem nemaju vehabija. Njih ne podnose.max123 wrote:neka židova.mi ercegovci obožavamo žide.svakih stometara imamo onog pribjenog židu na križu.a i mater mu se je udomaćila na našem kamenjaru,toliko je nas zavolila, da se po nekoliko puta spusti svaki tjedan u međugorje.njoj lipo a nama ugodno i isplativo.nemere bolje...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Šta ti znači "Frama" u selu...ovi moji za par godina stigoše i do Lisinskog.
ajd Ero,malo ohani..pajuza..poveceraj stogod..nece israelci pobjeci..
Guest- Guest
Ero,evo jedne hertzegovacke mlade kako se udaje kod Menea doli..mozda sam i ja na videju..
Guest- Guest
inace video je mountan profesionalno opako..
Guest- Guest
Apsolutno se slažem no stvar je u tome što vi ostali a pogotovo dalmoši nisu ni za radit a ni za upravljat.AssadNaPodmornici wrote:jastreb wrote:Možda neki antisemiti poput Mortalke koja tvrdi da su Jevreji antikristi.Eroo wrote:Zna li netko koliko ih je nakon ove vijesti o'šlo na respirator?
Meni je iskreno i od srca drago da ste posao prepustili sposobnijem od sebe.
hercegovci su brutalno sposobni radnci, meštri, pa i inžinjeri - kada ih se upregne za raditi.. ali nedaj bože da se dočepaju neke rukovodeće pozicije.. dakle njih držati u pogonima i nadzirati ih kako rade, i ovi će raditi jebački, ali im nedati ništa gdje se strateški odlučuje ili zapošljava.. to će odmah nastati "kikaš" ekonomija, gledat će se maznuti, ukrasti, uhljebiti, i jebiga ode onda firma ponovo u kurac.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ja sam davno napisao ovdje vidim neki to sada isto pišu samo su upotrijebili to na hercegovce, dakle najviše razina općinskog vijeća što se tiče politike i odlučivanja za "naše ljude" ostalo prepustiti sposobnijima bilo njemacu, japancu, kinezu ili ameru svejedno očigledno da naši uništiše nažalost.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Ja sam davno napisao ovdje vidim neki to sada isto pišu samo su upotrijebili to na hercegovce, dakle najviše razina općinskog vijeća što se tiče politike i odlučivanja za "naše ljude" ostalo prepustiti sposobnijima bilo njemacu, japancu, kinezu ili ameru svejedno očigledno da naši uništiše nažalost.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mostarski Aluminij gasi se u nedjelju
» Mostarski Aluminij odlazi u stečaj
» Izraelsko-kineska grupacija preuzima mostarski Aluminij
» Obljetnica 30 godina od 'Krvavog uskrsa'
» Vazmeno bdjenje uoči Uskrsa
» Mostarski Aluminij odlazi u stečaj
» Izraelsko-kineska grupacija preuzima mostarski Aluminij
» Obljetnica 30 godina od 'Krvavog uskrsa'
» Vazmeno bdjenje uoči Uskrsa