WHO Says: ‘We May Have To Enter Homes and Remove Family Members’
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
WHO Says: ‘We May Have To Enter Homes and Remove Family Members’
f there is still doubt about the sinister plot behind this Police State Medical Martial Law, WHO has now exposed the truth.
This is not a test. Dr. Michael Ryan – Executive Director of the World Health Organization (WHO) Health Emergencies Program – said authorities may soon begin search and seizures of family members in an effort to stop the spread of the COVID-19 Coronavirus.
Your Body Cries for Iodine! Here's What You Don't Know About Iodine and Your Health!
“In most parts of the world, due to lockdown, most of the transmission that’s actually happening in many countries now is happening in the household at the family level. In some senses, the transmission has been taken off the streets and pushed back into family units,” Ryan said. “Now we need to go and look in families to find those people who may be sick and remove them and isolate them in a safe and dignified manner.”
Ryan’s comments were criticized by Fox News anchor Tucker Carlson who said during his report on the matter, “just so you know we’re coming to your house, seizing your children and quote ‘isolating them in a safe and dignified manner.’”
Jamarlin goes solo to discuss the COVID-19 crisis. He talks about the failed leadership of Trump, Andrew Cuomo, CDC Director Robert Redfield, Surgeon General Jerome Adams, and New York Mayor de Blasio.
The remarks caused worldwide panic, according to Republic World, India’s most-watched news channel. The outlet said it believes Ryan’s comments were “misinterpreted.”
Twitter exploded with users decrying Ryan’s statements.
Last edited by Legendovich on 13/4/2020, 22:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: WHO Says: ‘We May Have To Enter Homes and Remove Family Members’
https://beforeitsnews.com/alternative/2020/04/who-says-we-may-have-to-enter-homes-and-remove-family-members-video-3720363.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&utm_campaign=dbr
Guest- Guest
Maršalov Low na mala vrata...
Guest- Guest
hehehehehehehehehehehehehehehehehehe...Novi svijet je pred nama...I da, ciničan sam pritom...hehehehehehehehehehehehehehehehehehheLegendovich wrote:Maršalov Low na mala vrata...
red wolf-
2016-02-10
A znas sto Ezeku?..dopicilo mi cekati vise..svakak ose sve iz temelja mjenja,no ne nabolje,cak niti z minorne skupine koje si ti spominjao...ovo bude sVE oplelo..red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehe...Novi svijet je pred nama...I da, ciničan sam pritom...hehehehehehehehehehehehehehehehehehheLegendovich wrote:Maršalov Low na mala vrata...
Guest- Guest
Prijatelju, ovo je tek početak...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Legendovich wrote:A znas sto Ezeku?..dopicilo mi cekati vise..svakak ose sve iz temelja mjenja,no ne nabolje,cak niti z minorne skupine koje si ti spominjao...ovo bude sVE oplelo..red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehe...Novi svijet je pred nama...I da, ciničan sam pritom...hehehehehehehehehehehehehehehehehehheLegendovich wrote:Maršalov Low na mala vrata...
red wolf-
2016-02-10
Kako kaže onaj Icke --> Problem, reakcija, rješenje!...Reakcija vam je fantastična...hahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
To ija govorim vec poduze,no nes se ljudovi vise ne smiju toj ideji..istina,nisam tocno znao kakvo ce ranje biti,njukanje,kolikogod ljudi kretencad bili,nece pritisnuti gumb,viruzi,,eeeee,to je vec drugi par rukava..red wolf wrote:Prijatelju, ovo je tek početak...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Legendovich wrote:A znas sto Ezeku?..dopicilo mi cekati vise..svakak ose sve iz temelja mjenja,no ne nabolje,cak niti z minorne skupine koje si ti spominjao...ovo bude sVE oplelo..red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehe...Novi svijet je pred nama...I da, ciničan sam pritom...hehehehehehehehehehehehehehehehehehheLegendovich wrote:Maršalov Low na mala vrata...
Guest- Guest
moja reakcije je samo bijes na sasranu birokraciju,koja se sakrila u dubine svojij objekata,pa ju moram loviti na sve nacine..a pizde znaju traziti lovu.red wolf wrote:Kako kaže onaj Icke --> Problem, reakcija, rješenje!...Reakcija vam je fantastična...hahahahahahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Ne birini prijatelju. Samo budi dobar. Kad ti kažu da je potpuna kontrola sasvim O.K. za tebe, ti samo klimni glavom. Kad ti kažu da je ugrađivanje čipa između placa i kažiprsta za tvoje dobro, ti samo klimni glavom u znak odobravanja...Sve će biti dobro...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaLegendovich wrote:To ija govorim vec poduze,no nes se ljudovi vise ne smiju toj ideji..istina,nisam tocno znao kakvo ce ranje biti,njukanje,kolikogod ljudi kretencad bili,nece pritisnuti gumb,viruzi,,eeeee,to je vec drugi par rukava..red wolf wrote:Prijatelju, ovo je tek početak...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Legendovich wrote:A znas sto Ezeku?..dopicilo mi cekati vise..svakak ose sve iz temelja mjenja,no ne nabolje,cak niti z minorne skupine koje si ti spominjao...ovo bude sVE oplelo..red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehe...Novi svijet je pred nama...I da, ciničan sam pritom...hehehehehehehehehehehehehehehehehehheLegendovich wrote:Maršalov Low na mala vrata...
red wolf-
2016-02-10
Dobro je...To je dobro...Legendovich wrote:moja reakcije je samo bijes na sasranu birokraciju,koja se sakrila u dubine svojij objekata,pa ju moram loviti na sve nacine..a pizde znaju traziti lovu.red wolf wrote:Kako kaže onaj Icke --> Problem, reakcija, rješenje!...Reakcija vam je fantastična...hahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Pa..to je meni vec sad OK...chip imam,vise njia,aktivnih i pasivnih,a kontrola..pa disciplinu sam naucio u vojsci..nema beda,nisam mladjahan ćuko koji mora dnevno drva u gradu zapisati..red wolf wrote:Ne birini prijatelju. Samo budi dobar. Kad ti kažu da je potpuna kontrola sasvim O.K. za tebe, ti samo klimni glavom. Kad ti kažu da je ugrađivanje čipa između placa i kažiprsta za tvoje dobro, ti samo klimni glavom u znak odobravanja...Sve će biti dobro...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaLegendovich wrote:To ija govorim vec poduze,no nes se ljudovi vise ne smiju toj ideji..istina,nisam tocno znao kakvo ce ranje biti,njukanje,kolikogod ljudi kretencad bili,nece pritisnuti gumb,viruzi,,eeeee,to je vec drugi par rukava..red wolf wrote:Prijatelju, ovo je tek početak...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Legendovich wrote:A znas sto Ezeku?..dopicilo mi cekati vise..svakak ose sve iz temelja mjenja,no ne nabolje,cak niti z minorne skupine koje si ti spominjao...ovo bude sVE oplelo..red wolf wrote:
hehehehehehehehehehehehehehehehehehe...Novi svijet je pred nama...I da, ciničan sam pritom...hehehehehehehehehehehehehehehehehehhe
Guest- Guest
Ti si goja za pohvaliti! Bravo sinko!Legendovich wrote:Pa..to je meni vec sad OK...chip imam,vise njia,aktivnih i pasivnih,a kontrola..pa disciplinu sam naucio u vojsci..nema beda,nisam mladjahan ćuko koji mora dnevno drva u gradu zapisati..red wolf wrote:Ne birini prijatelju. Samo budi dobar. Kad ti kažu da je potpuna kontrola sasvim O.K. za tebe, ti samo klimni glavom. Kad ti kažu da je ugrađivanje čipa između placa i kažiprsta za tvoje dobro, ti samo klimni glavom u znak odobravanja...Sve će biti dobro...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaLegendovich wrote:To ija govorim vec poduze,no nes se ljudovi vise ne smiju toj ideji..istina,nisam tocno znao kakvo ce ranje biti,njukanje,kolikogod ljudi kretencad bili,nece pritisnuti gumb,viruzi,,eeeee,to je vec drugi par rukava..red wolf wrote:Prijatelju, ovo je tek početak...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Legendovich wrote:
A znas sto Ezeku?..dopicilo mi cekati vise..svakak ose sve iz temelja mjenja,no ne nabolje,cak niti z minorne skupine koje si ti spominjao...ovo bude sVE oplelo..
red wolf-
2016-02-10
pa..ankl Hennry Kissinger,mi j neki daljnji rod,a lola,zna kako treba..pametan jest..red wolf wrote:Ti si goja za pohvaliti! Bravo sinko!Legendovich wrote:Pa..to je meni vec sad OK...chip imam,vise njia,aktivnih i pasivnih,a kontrola..pa disciplinu sam naucio u vojsci..nema beda,nisam mladjahan ćuko koji mora dnevno drva u gradu zapisati..red wolf wrote:Ne birini prijatelju. Samo budi dobar. Kad ti kažu da je potpuna kontrola sasvim O.K. za tebe, ti samo klimni glavom. Kad ti kažu da je ugrađivanje čipa između placa i kažiprsta za tvoje dobro, ti samo klimni glavom u znak odobravanja...Sve će biti dobro...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaLegendovich wrote:To ija govorim vec poduze,no nes se ljudovi vise ne smiju toj ideji..istina,nisam tocno znao kakvo ce ranje biti,njukanje,kolikogod ljudi kretencad bili,nece pritisnuti gumb,viruzi,,eeeee,to je vec drugi par rukava..red wolf wrote:
Prijatelju, ovo je tek početak...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...
Guest- Guest
Vi Židovi ste mlađa braća, ali to ne znači da ste iznad goja...Legendovich wrote:pa..ankl Hennry Kissinger,mi j neki daljnji rod,a lola,zna kako treba..pametan jest..red wolf wrote:Ti si goja za pohvaliti! Bravo sinko!Legendovich wrote:Pa..to je meni vec sad OK...chip imam,vise njia,aktivnih i pasivnih,a kontrola..pa disciplinu sam naucio u vojsci..nema beda,nisam mladjahan ćuko koji mora dnevno drva u gradu zapisati..red wolf wrote:Ne birini prijatelju. Samo budi dobar. Kad ti kažu da je potpuna kontrola sasvim O.K. za tebe, ti samo klimni glavom. Kad ti kažu da je ugrađivanje čipa između placa i kažiprsta za tvoje dobro, ti samo klimni glavom u znak odobravanja...Sve će biti dobro...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaLegendovich wrote:
To ija govorim vec poduze,no nes se ljudovi vise ne smiju toj ideji..istina,nisam tocno znao kakvo ce ranje biti,njukanje,kolikogod ljudi kretencad bili,nece pritisnuti gumb,viruzi,,eeeee,to je vec drugi par rukava..
red wolf-
2016-02-10
nemoj da te vrijedja Činjenica...stvarno nema potrebe...red wolf wrote:Vi Židovi ste mlađa braća, ali to ne znači da ste iznad goja...Legendovich wrote:pa..ankl Hennry Kissinger,mi j neki daljnji rod,a lola,zna kako treba..pametan jest..red wolf wrote:Ti si goja za pohvaliti! Bravo sinko!Legendovich wrote:Pa..to je meni vec sad OK...chip imam,vise njia,aktivnih i pasivnih,a kontrola..pa disciplinu sam naucio u vojsci..nema beda,nisam mladjahan ćuko koji mora dnevno drva u gradu zapisati..red wolf wrote:
Ne birini prijatelju. Samo budi dobar. Kad ti kažu da je potpuna kontrola sasvim O.K. za tebe, ti samo klimni glavom. Kad ti kažu da je ugrađivanje čipa između placa i kažiprsta za tvoje dobro, ti samo klimni glavom u znak odobravanja...Sve će biti dobro...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Što bi me to vrijeđalo gojo?Legendovich wrote:nemoj da te vrijedja Činjenica...stvarno nema potrebe...red wolf wrote:Vi Židovi ste mlađa braća, ali to ne znači da ste iznad goja...Legendovich wrote:pa..ankl Hennry Kissinger,mi j neki daljnji rod,a lola,zna kako treba..pametan jest..red wolf wrote:Ti si goja za pohvaliti! Bravo sinko!Legendovich wrote:
Pa..to je meni vec sad OK...chip imam,vise njia,aktivnih i pasivnih,a kontrola..pa disciplinu sam naucio u vojsci..nema beda,nisam mladjahan ćuko koji mora dnevno drva u gradu zapisati..
red wolf-
2016-02-10
ne znam,bas ne znam..no bunis se,dakle vrijedja te..red wolf wrote:Što bi me to vrijeđalo gojo?Legendovich wrote:nemoj da te vrijedja Činjenica...stvarno nema potrebe...red wolf wrote:Vi Židovi ste mlađa braća, ali to ne znači da ste iznad goja...Legendovich wrote:pa..ankl Hennry Kissinger,mi j neki daljnji rod,a lola,zna kako treba..pametan jest..red wolf wrote:
Ti si goja za pohvaliti! Bravo sinko!
Guest- Guest
Ne...Legendovich wrote:ne znam,bas ne znam..no bunis se,dakle vrijedja te..red wolf wrote:Što bi me to vrijeđalo gojo?Legendovich wrote:nemoj da te vrijedja Činjenica...stvarno nema potrebe...red wolf wrote:Vi Židovi ste mlađa braća, ali to ne znači da ste iznad goja...Legendovich wrote:
pa..ankl Hennry Kissinger,mi j neki daljnji rod,a lola,zna kako treba..pametan jest..
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Italian homes in scenic Sambuca, Sicily are on sale for just over a dollar
» White House encourages 'peaceful' Roe v. Wade protests outside Supreme Court justices' homes
» New generation ‘doomsday’ airborne command post to enter service in Russia
» Fully Armed Rally-Goers Enter Kentucky’s Capitol Building With Zero Resistance
» EU: remove kebab!!!
» White House encourages 'peaceful' Roe v. Wade protests outside Supreme Court justices' homes
» New generation ‘doomsday’ airborne command post to enter service in Russia
» Fully Armed Rally-Goers Enter Kentucky’s Capitol Building With Zero Resistance
» EU: remove kebab!!!
Page 1 of 3