4,5 miliona Rusa spremnih za ulazak u Tursku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 4,5 miliona Rusa spremnih za ulazak u Tursku
Kužim, ti si židovka kakav sam ja katolik. No, jesi li Židovka ili Hrvatica?Eva wrote:Ja nisam vjernica, ne vjerujem u Boga, ali štujem tradiciju jer mi je to sjećanje na baku. Jedina ona je bila istinska vjernica u našoj familiji. Moj otac je ateist, majka također, teta, sestrična, itd. deda je bil, iako svi sve blagdane pratimo i znamo molitve. Netko bi pomislil da sam vjernica, onak na prvu, ali kaj da lažem, kad to ne osjećam iznutra, no tradiciju volim i lijepi su mi blagdani, a i klinci sav taj štimung vole. HR državljanka sam.Regoč wrote:Pohvalno, pohvalno, a onda kažu da židovi rade protiv Hrvatske! Nego, ako nije previše intimno, jesi li ti židovka ili Židovka? Jesi li vjerom židovka, a narodnošću Hrvatica ili si i vjerom, i narodnošću Židovka?Eva wrote:Ja sam već dovela nekoliko Rusa u HR. Moja učiteljica i njene dvije frendice, sve s dečkima bile su prošlo ljeto na Jadranu. U svibnju prošle godine jedan vikend mi smo nju i njenog dragog, Šveda, ugostili kod nas u Zagorju i otpeljali na Zrće da vide kak to zgleda. Jer nisu nikad bili prije a znaju sva događanja, za koja ja blage veze nemam. Ne pratim tu klupsku scenu, a Zrće je inače brand samo takav vani.Regoč wrote:Čuj, da nam je četvrtinu svratiti, evo love. Kažu da im je velika izvanpansionska potrošnja.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Turizam , poljopriwreda , energetika ....opalit če ga Putin gdje Erdogana najwiše boli a to je ekonomija koja ga je i dowela na wlast a kad ga tu razwali Turči če ga sami smaknit :
----
94
The tyrant Selim will be put to death at the harbour
but Liberty will not be regained, however.
http://www.nostradamus.org/q_en_c1.php#q1
----
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/predstavljena-nova-vlada-turske-erdoganov-zet-imenovan-za-ministra-energetike/151124110
----
94
The tyrant Selim will be put to death at the harbour
but Liberty will not be regained, however.
http://www.nostradamus.org/q_en_c1.php#q1
----
Premijer Turske Ahmet Davutoglu objavio je spisak imena ministara u Vladi Turske. On je za ministra energetike imenovao Berata Albayraka, zeta turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana.
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/predstavljena-nova-vlada-turske-erdoganov-zet-imenovan-za-ministra-energetike/151124110
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da stanje ostane na ovome nama još uvijek dobro... Francuski turizam na paratima, Grčke plaže pune izbjeglica, Turci pomalo pristupaju kalifatu, na južnom mediteranu ako ne znaš par stihova kurana ne trebaš ići...
Mabuse, opet ti i tvoji beskonačni upisi koji se svode na ponavljanje istoga. Skužili smo da Putin kreće u ekonomski rat i iz prvoga upisa. Sapienti sat!
Samo sam detaljan.Regoč wrote:Mabuse, opet ti i tvoji beskonačni upisi koji se svode na ponavljanje istoga. Skužili smo da Putin kreće u ekonomski rat i iz prvoga upisa. Sapienti sat!
2014-04-11
A ebote,kako sam jucer par turcina uspanicio,kad sam rekao da su Rusija i USA dogovorili otkidanje teritorija od Turske,Sirije i Iraka,p i Irana da se osnuje Kurdska drzava..podivljali su nacisto..
Guest- Guest
Erdogan postawio swog zeta za minstra energetike ...ako to nije tiranija ........
2014-04-11
Hrvati mrze pravoslavne Ruse a vole katoličke PoljakeRegoč wrote:Dok jednom ne smrkne... Ovo je dobra viest za naše primorce.
stenjalica-
2015-10-18
RayMabus wrote:Erdogan postawio swog zeta za minstra energetike ...ako to nije tiranija ........
i tebi su simpatični,evo bjeda od nacije cili dan izvještava o nekom Bidenu kao da je Isus doša u Rvacku
dno dna
stenjalica-
2015-10-18
Ne pratim ....kad mi pošalje tenkowe , rakete i awione ....onda ću pratit.stenjalica wrote:evo bjeda od nacije cili dan izvještava o nekom Bidenu kao da je Isus doša u Rvacku
dno dna
2014-04-11
Volimo svakoga tko donosi novac, a ne proglašava SAO-e.stenjalica wrote:Hrvati mrze pravoslavne Ruse a vole katoličke PoljakeRegoč wrote:Dok jednom ne smrkne... Ovo je dobra viest za naše primorce.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Crna gora u boj kreće (njih bez rusa pola miliona...)
» RadioSarajevo.ba: Zašto je Vlada RH poslala 7,5 miliona KM u BiH, te 2,5 miliona Crkvi
» Uf ovo je gore od uvjeta za Kosovo za ulazak u EU!Eu pod točkom 2 kao uvjet za ulazak u EU traži od Srbije prekid specijalnih odnosa sa Republikom Srpskom
» Grabar-Kitarović predala Turnbullu 150 projekata spremnih za investitore, uključujući LNG na Krku
» Kosovo najveći izvoznik džihadista: 130 pripadnika Islamske države spremnih na sve se vratilo kući
» RadioSarajevo.ba: Zašto je Vlada RH poslala 7,5 miliona KM u BiH, te 2,5 miliona Crkvi
» Uf ovo je gore od uvjeta za Kosovo za ulazak u EU!Eu pod točkom 2 kao uvjet za ulazak u EU traži od Srbije prekid specijalnih odnosa sa Republikom Srpskom
» Grabar-Kitarović predala Turnbullu 150 projekata spremnih za investitore, uključujući LNG na Krku
» Kosovo najveći izvoznik džihadista: 130 pripadnika Islamske države spremnih na sve se vratilo kući
Page 2 of 2