4,5 miliona Rusa spremnih za ulazak u Tursku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
4,5 miliona Rusa spremnih za ulazak u Tursku
....sada vraća karte i otkazuje aranžmane, dobra prilika za jugoslovenski turizam, Republike Crna Gora i Hrvatska bi mogle da udruže snage, logistiku, vezove, aerodrome, biće posla..
Vodeća ruska turistička agencija ukinula turističke aranžmane za Tursku
Skoro 4,5 miliona Rusa posjetilo je Tursku u prošloj godini, 12 posto od ukupnog broja turista u toj zemlji, na drugoim mjestu odmah iza Njemačke, prenosi AP.
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/svijet/vodeca-ruska-turisticka-agencija-ukinula-turisticke-aranzmane-za-tursku
Vodeća ruska turistička agencija ukinula turističke aranžmane za Tursku
Jedna od vodećih ruskih turističkih agencija navela je da će prekinuti prodaju turističkih aranžmana za Tursku od srijede, pozivajući se na sigurnosne brige.
Skoro 4,5 miliona Rusa posjetilo je Tursku u prošloj godini, 12 posto od ukupnog broja turista u toj zemlji, na drugoim mjestu odmah iza Njemačke, prenosi AP.
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/svijet/vodeca-ruska-turisticka-agencija-ukinula-turisticke-aranzmane-za-tursku
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: 4,5 miliona Rusa spremnih za ulazak u Tursku
Dok jednom ne smrkne... Ovo je dobra viest za naše primorce.
Last edited by Regoč on 25/11/2015, 08:30; edited 1 time in total (Reason for editing : velikoslovo)
Pa to ti dokaz zasto drukaju za islamiste da rade sranja...Regoč wrote:Dok jednom ne smrkne... Ovo je dobra viest za naše primorce.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Misliš da iza ISIS-a zapravo stoje hrvatski turistički radnici? Ovo je posve nova hipoteza.vuksadinare wrote:Pa to ti dokaz zasto drukaju za islamiste da rade sranja...Regoč wrote:Dok jednom ne smrkne... Ovo je dobra viest za naše primorce.
Baš čitam jutros, skoro 90% Rusa ne želi u Turciju:)
Guest- Guest
Ipak CG neće izgubit ruske turiste ulaskom u NATO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znači, njihovih turista šta samo u tursku iđu, ima više nego cijela Hrvacka stanovnika. Nisu oni tako ni siromašni ko što se priča.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Čuj, da nam je četvrtinu svratiti, evo love. Kažu da im je velika izvanpansionska potrošnja.
Ja sam već dovela nekoliko Rusa u HR. Moja učiteljica i njene dvije frendice, sve s dečkima bile su prošlo ljeto na Jadranu. U svibnju prošle godine jedan vikend mi smo nju i njenog dragog, Šveda, ugostili kod nas u Zagorju i otpeljali na Zrće da vide kak to zgleda. Jer nisu nikad bili prije a znaju sva događanja, za koja ja blage veze nemam. Ne pratim tu klupsku scenu, a Zrće je inače brand samo takav vani.Regoč wrote:Čuj, da nam je četvrtinu svratiti, evo love. Kažu da im je velika izvanpansionska potrošnja.
Guest- Guest
Tko Rusi? Haha, pa ja sam u Moskvi vidjela na cesti takvih auti kakve u životu vidjela nisam. A jednu večer smo išli taxijem u kojem smo mogli ležat i muž i ja i još bi stali i klinciudba wrote:Znači, njihovih turista šta samo u tursku iđu, ima više nego cijela Hrvacka stanovnika. Nisu oni tako ni siromašni ko što se priča.
Guest- Guest
Pohvalno, pohvalno, a onda kažu da židovi rade protiv Hrvatske! Nego, ako nije previše intimno, jesi li ti židovka ili Židovka? Jesi li vjerom židovka, a narodnošću Hrvatica ili si i vjerom, i narodnošću Židovka?Eva wrote:Ja sam već dovela nekoliko Rusa u HR. Moja učiteljica i njene dvije frendice, sve s dečkima bile su prošlo ljeto na Jadranu. U svibnju prošle godine jedan vikend mi smo nju i njenog dragog, Šveda, ugostili kod nas u Zagorju i otpeljali na Zrće da vide kak to zgleda. Jer nisu nikad bili prije a znaju sva događanja, za koja ja blage veze nemam. Ne pratim tu klupsku scenu, a Zrće je inače brand samo takav vani.Regoč wrote:Čuj, da nam je četvrtinu svratiti, evo love. Kažu da im je velika izvanpansionska potrošnja.
Uskoro će i sankcije na izwoz jabuka iz Turske za rusku federaćiju ...
2014-04-11
Tipična zemlja velikih razlikah. Mnogo bogatih, ali i mnogo siromašnih. Prate svjetski trend nestanka srednje klase.Eva wrote:Tko Rusi? Haha, pa ja sam u Moskvi vidjela na cesti takvih auti kakve u životu vidjela nisam. A jednu večer smo išli taxijem u kojem smo mogli ležat i muž i ja i još bi stali i klinciudba wrote:Znači, njihovih turista šta samo u tursku iđu, ima više nego cijela Hrvacka stanovnika. Nisu oni tako ni siromašni ko što se priča.
Owaj Rus ne pušta. Shebat če Erdogana ekonomski.
2014-04-11
catabbath-
2015-08-22
Nemoj gaziti, neka nama dođu, samo Rus turist donosi lovu. Mrtav Rus ne donosi ništa.dawson wrote:Kreni gardo bandu gazi :)
4,5 milijuna...sto je previse,previse je...osnivaju li oni to za nekog drzavu???
Guest- Guest
Ja nisam vjernica, ne vjerujem u Boga, ali štujem tradiciju jer mi je to sjećanje na baku. Jedina ona je bila istinska vjernica u našoj familiji. Moj otac je ateist, majka također, teta, sestrična, itd. deda je bil, iako svi sve blagdane pratimo i znamo molitve. Netko bi pomislil da sam vjernica, onak na prvu, ali kaj da lažem, kad to ne osjećam iznutra, no tradiciju volim i lijepi su mi blagdani, a i klinci sav taj štimung vole. HR državljanka sam.Regoč wrote:Pohvalno, pohvalno, a onda kažu da židovi rade protiv Hrvatske! Nego, ako nije previše intimno, jesi li ti židovka ili Židovka? Jesi li vjerom židovka, a narodnošću Hrvatica ili si i vjerom, i narodnošću Židovka?Eva wrote:Ja sam već dovela nekoliko Rusa u HR. Moja učiteljica i njene dvije frendice, sve s dečkima bile su prošlo ljeto na Jadranu. U svibnju prošle godine jedan vikend mi smo nju i njenog dragog, Šveda, ugostili kod nas u Zagorju i otpeljali na Zrće da vide kak to zgleda. Jer nisu nikad bili prije a znaju sva događanja, za koja ja blage veze nemam. Ne pratim tu klupsku scenu, a Zrće je inače brand samo takav vani.Regoč wrote:Čuj, da nam je četvrtinu svratiti, evo love. Kažu da im je velika izvanpansionska potrošnja.
Guest- Guest
Kužim, ti si židovka kakav sam ja katolik. No, jesi li Židovka ili Hrvatica?Eva wrote:Ja nisam vjernica, ne vjerujem u Boga, ali štujem tradiciju jer mi je to sjećanje na baku. Jedina ona je bila istinska vjernica u našoj familiji. Moj otac je ateist, majka također, teta, sestrična, itd. deda je bil, iako svi sve blagdane pratimo i znamo molitve. Netko bi pomislil da sam vjernica, onak na prvu, ali kaj da lažem, kad to ne osjećam iznutra, no tradiciju volim i lijepi su mi blagdani, a i klinci sav taj štimung vole. HR državljanka sam.Regoč wrote:Pohvalno, pohvalno, a onda kažu da židovi rade protiv Hrvatske! Nego, ako nije previše intimno, jesi li ti židovka ili Židovka? Jesi li vjerom židovka, a narodnošću Hrvatica ili si i vjerom, i narodnošću Židovka?Eva wrote:Ja sam već dovela nekoliko Rusa u HR. Moja učiteljica i njene dvije frendice, sve s dečkima bile su prošlo ljeto na Jadranu. U svibnju prošle godine jedan vikend mi smo nju i njenog dragog, Šveda, ugostili kod nas u Zagorju i otpeljali na Zrće da vide kak to zgleda. Jer nisu nikad bili prije a znaju sva događanja, za koja ja blage veze nemam. Ne pratim tu klupsku scenu, a Zrće je inače brand samo takav vani.Regoč wrote:Čuj, da nam je četvrtinu svratiti, evo love. Kažu da im je velika izvanpansionska potrošnja.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Crna gora u boj kreće (njih bez rusa pola miliona...)
» RadioSarajevo.ba: Zašto je Vlada RH poslala 7,5 miliona KM u BiH, te 2,5 miliona Crkvi
» Uf ovo je gore od uvjeta za Kosovo za ulazak u EU!Eu pod točkom 2 kao uvjet za ulazak u EU traži od Srbije prekid specijalnih odnosa sa Republikom Srpskom
» Grabar-Kitarović predala Turnbullu 150 projekata spremnih za investitore, uključujući LNG na Krku
» Kosovo najveći izvoznik džihadista: 130 pripadnika Islamske države spremnih na sve se vratilo kući
» RadioSarajevo.ba: Zašto je Vlada RH poslala 7,5 miliona KM u BiH, te 2,5 miliona Crkvi
» Uf ovo je gore od uvjeta za Kosovo za ulazak u EU!Eu pod točkom 2 kao uvjet za ulazak u EU traži od Srbije prekid specijalnih odnosa sa Republikom Srpskom
» Grabar-Kitarović predala Turnbullu 150 projekata spremnih za investitore, uključujući LNG na Krku
» Kosovo najveći izvoznik džihadista: 130 pripadnika Islamske države spremnih na sve se vratilo kući
Page 1 of 2