Neke zemlje najavile ukidanje ili ublazavanje nekih mjera
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Neke zemlje najavile ukidanje ili ublazavanje nekih mjera
Ja bi pustija slobodno sve al tko se zarazi ide na Goli otok.
Oćeš ić u veliku trgovinu. Pa ajde.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ili pustiti sve pa tko ostao ostao, tko ne ne. Ionako ako je riječ o stvarno tako opasnom virusu na kraju će tako i biti.RayMabus wrote:Ja bi pustija slobodno sve al tko se zarazi ide na Goli otok.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Pa gle virus traje tri tjedna u prosjeku. Jel žeite da popustimo karantenu ? Da. Eto. Za pet dana će počet rast broj zaraženih a za deset će.sami tražit uvođenje karantene.newuser wrote:Ili pustiti sve pa tko ostao ostao, tko ne ne. Ionako ako je riječ o stvarno tako opasnom virusu na kraju će tako i biti.RayMabus wrote:Ja bi pustija slobodno sve al tko se zarazi ide na Goli otok.
Ne moš ti s ljudima kad oni nešto zapnu.
2014-04-11
gle njemci su izračunali da bi u tri godine u 3 sezonske navale ovog covid19,20,21,22 i 23 se mogo zaraziti oko 65 milijuna njemaca od čega bi sveukupno moglo smrtno stradati do čak 7,5 milijuna ljudi, ali kumulativno znači sve smrti koje su između ostalog povezane i sa koronom... tipa čovjek umro od raka jer mu nije pružena adekvatna pomoć kroz operacije i terapije zbog deficita liječnika... i tako dalje i tako dalje... plan je po unaprijed utvrđenom scenariju da se virus pokuša što je moguće više usporiti kako bi se što manji broj zarazio pa posljedično i manji broj umro dok biotehnološka znanost ne uspije iznaći nekakvo učinkovito riješenje za ovu pizdariju... a to je taman negdje oko 2022 sa masovnom primjenom 2023....newuser wrote:Ili pustiti sve pa tko ostao ostao, tko ne ne. Ionako ako je riječ o stvarno tako opasnom virusu na kraju će tako i biti.RayMabus wrote:Ja bi pustija slobodno sve al tko se zarazi ide na Goli otok.
2015-08-08
Umre ih miljon godišnje dakle nije 7,5 nego minus tri miljona dakle 4,5 miljona i od tih 4,5 miljina pola bi ih umrlo prirodnom smrću u iduće tri godine nakon ove prve tri godine.michaellcmacha wrote:gle njemci su izračunali da bi u tri godine u 3 sezonske navale ovog covid19,20,21,22 i 23 se mogo zaraziti oko 65 milijuna njemaca od čega bi sveukupno moglo smrtno stradati do čak 7,5 milijuna ljudi, ali kumulativno znači sve smrti koje su između ostalog povezane i sa koronom... tipa čovjek umro od raka jer mu nije pružena adekvatna pomoć kroz operacije i terapije zbog deficita liječnika... i tako dalje i tako dalje... plan je po unaprijed utvrđenom scenariju da se virus pokuša što je moguće više usporiti kako bi se što manji broj zarazio pa posljedično i manji broj umro dok biotehnološka znanost ne uspije iznaći nekakvo učinkovito riješenje za ovu pizdariju... a to je taman negdje oko 2022 sa masovnom primjenom 2023....newuser wrote:Ili pustiti sve pa tko ostao ostao, tko ne ne. Ionako ako je riječ o stvarno tako opasnom virusu na kraju će tako i biti.RayMabus wrote:Ja bi pustija slobodno sve al tko se zarazi ide na Goli otok.
2014-04-11
Ovako se računa smrtnost od korone , od ukupne populacije 2 do 3%
83 miljona stanovnika dakle 1,660 tisuća ili 2,4900 Nijemaca
Kako ti stanovništvo kad dobije imunitet na oko 60% populacije samo zaustavi daljnje širenje to je dakle pola od one brojke
Onda pogledaš koliko ih godišnje umre jer ovi šta bi ionako umrli u godinu dana prirodnom smrću to je nebitno pa ispada da pola njih je ta priča.
I ono šta ti ostane su oni koji su umrli od korone a mogli su još dvi i više godina živit.
Otprilike na razini Njemačke riječ je o pola miljona onih koji su mogli živit dvi i više godina da ih korona nije dovatila.
83 miljona stanovnika dakle 1,660 tisuća ili 2,4900 Nijemaca
Kako ti stanovništvo kad dobije imunitet na oko 60% populacije samo zaustavi daljnje širenje to je dakle pola od one brojke
Onda pogledaš koliko ih godišnje umre jer ovi šta bi ionako umrli u godinu dana prirodnom smrću to je nebitno pa ispada da pola njih je ta priča.
I ono šta ti ostane su oni koji su umrli od korone a mogli su još dvi i više godina živit.
Otprilike na razini Njemačke riječ je o pola miljona onih koji su mogli živit dvi i više godina da ih korona nije dovatila.
2014-04-11
To je ta igra brojkama koju mediji predstave da se čovjeku zavrti u glavi a onda kad izračunaš kako bi bilo bez toga dođe skoro na isto. Imam osjećaj da se namjerno panika i strah širi.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
U Hrvatskoj je umrlo dosad 20 ljudi. Od tih 20 ljudi deset bi ih umrlo prirodnom smrću tj bez korone u idućih godinu dana.
Sad ti je napalo staračke domove pa će se smrtnost povećat al to nije stvarna smrtnost nego Evropa ima dosta starog stanovništva jer se produžio životni vijek i sad upala ova korona i to kosi.
Dakle na razini Hrvatske recimo 4 miljona stanovnika , 2% ili 3% to ispadne oko sto tisuća ljudi.
Neće se zaraziti pola stanovništva tj na 60% će to stat i ako se stariji paze neće ih dovatit dakle imat ćeš oko pedeset tisuća mrtvih s tim da je pola od ove brojke oni koji bi umrli u roku od dvije godine pa imaš oko 25 tisuća mrtvih a da bi živili više od dvije godine da ih korona nije pokosila.
Moš slobono pustit koronu da hara , jamčim za ove brojeve.
Sad ti je napalo staračke domove pa će se smrtnost povećat al to nije stvarna smrtnost nego Evropa ima dosta starog stanovništva jer se produžio životni vijek i sad upala ova korona i to kosi.
Dakle na razini Hrvatske recimo 4 miljona stanovnika , 2% ili 3% to ispadne oko sto tisuća ljudi.
Neće se zaraziti pola stanovništva tj na 60% će to stat i ako se stariji paze neće ih dovatit dakle imat ćeš oko pedeset tisuća mrtvih s tim da je pola od ove brojke oni koji bi umrli u roku od dvije godine pa imaš oko 25 tisuća mrtvih a da bi živili više od dvije godine da ih korona nije pokosila.
2014-04-11
opet sam ja ovdje optimističan... pa uvodim u računicu ono što službena projekcija ne uvodi... oni predviđaju 7,5 milijuna umrlih izravno od virusa ili kao posljedicu djelovanja virusa... znači to (7,5 milijuna) plus sve što ide uredovno... dao Bog da griješe...RayMabus wrote:Umre ih miljon godišnje dakle nije 7,5 nego minus tri miljona dakle 4,5 miljona i od tih 4,5 miljina pola bi ih umrlo prirodnom smrću u iduće tri godine nakon ove prve tri godine.michaellcmacha wrote:gle njemci su izračunali da bi u tri godine u 3 sezonske navale ovog covid19,20,21,22 i 23 se mogo zaraziti oko 65 milijuna njemaca od čega bi sveukupno moglo smrtno stradati do čak 7,5 milijuna ljudi, ali kumulativno znači sve smrti koje su između ostalog povezane i sa koronom... tipa čovjek umro od raka jer mu nije pružena adekvatna pomoć kroz operacije i terapije zbog deficita liječnika... i tako dalje i tako dalje... plan je po unaprijed utvrđenom scenariju da se virus pokuša što je moguće više usporiti kako bi se što manji broj zarazio pa posljedično i manji broj umro dok biotehnološka znanost ne uspije iznaći nekakvo učinkovito riješenje za ovu pizdariju... a to je taman negdje oko 2022 sa masovnom primjenom 2023....newuser wrote:Ili pustiti sve pa tko ostao ostao, tko ne ne. Ionako ako je riječ o stvarno tako opasnom virusu na kraju će tako i biti.RayMabus wrote:Ja bi pustija slobodno sve al tko se zarazi ide na Goli otok.
2015-08-08
koliko je 65% od 83 milijuna i koliko je 4% od tog broja puta 3 godine ali i tu sam optimističan jer 3 godine imaju 4 sezone virusa jer on u zadnjoj godini preljeva posljedice u 4tu sezonu... to ti je 6,47 milijuna mrtvih... ne umrlih... u njemačkoj...RayMabus wrote:U Hrvatskoj je umrlo dosad 20 ljudi. Od tih 20 ljudi deset bi ih umrlo prirodnom smrću tj bez korone u idućih godinu dana.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
U Hrvatskoj godišnje umre oko 50 tisuća ljudi a da pustiš koronu imao bi na ovo bar još 30 tisuća dodatnih šta je 80 tisuća ljudi.RayMabus wrote:U Hrvatskoj je umrlo dosad 20 ljudi. Od tih 20 ljudi deset bi ih umrlo prirodnom smrću tj bez korone u idućih godinu dana.
To znači da bi ti razlika umrlih rođenih koja je sad oko 16 tisuća s koronom bila 46 tisuća razlika.
Sve je to malo politički škakljivo.
2014-04-11
Na kraju se neće brojati mrtvi nego pare i po tome će se gledati tko je bolje prošao.mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
Trinity-
2014-04-17
Prije ili kasnije doći će se na herd immunity.newuser wrote:Ili pustiti sve pa tko ostao ostao, tko ne ne. Ionako ako je riječ o stvarno tako opasnom virusu na kraju će tako i biti.RayMabus wrote:Ja bi pustija slobodno sve al tko se zarazi ide na Goli otok.
Trinity-
2014-04-17
Ima li u životu išta osim para?Triny wrote:Na kraju se neće brojati mrtvi nego pare i po tome će se gledati tko je bolje prošao.mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Nek oni umiru samo nek ne šire zarazu.newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
Ne smeta meni ni da se u gradu puca iz kalašnjikova za Novu samo mene da ne pogode.
Ima. Ali sve je lakše s parama. I bolest i smrt.T. wrote:Ima li u životu išta osim para?Triny wrote:Na kraju se neće brojati mrtvi nego pare i po tome će se gledati tko je bolje prošao.mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
Trinity-
2014-04-17
Ima al je manje važno.T. wrote:Ima li u životu išta osim para?Triny wrote:Na kraju se neće brojati mrtvi nego pare i po tome će se gledati tko je bolje prošao.mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
važno je onima koji su bili na korak do smrti. njih nema puno i oni možda vide i neke druge vrijednosti.
Ostali ne.
Naprotiv. Smrt je puno teža kad znaš daostavljaš sva ta materijalna dobra koja nisi izguštirao do kraja.Triny wrote:Ima. Ali sve je lakše s parama. I bolest i smrt.T. wrote:Ima li u životu išta osim para?Triny wrote:Na kraju se neće brojati mrtvi nego pare i po tome će se gledati tko je bolje prošao.mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
jebeš budalu koja umre bogata.
danni1 wrote:Nek oni umiru samo nek ne šire zarazu.newuser wrote:Ova histerija i panika od medija ide na qrac svakome. Korona virus postoji ali nije toliko smrtan i opasan da bi cijeli svijet stao zbog toga. Svaki dan milijuni ljudi umiru pa nikog ne boli kiki za to. Grubo ali istinito.
Ne smeta meni ni da se u gradu puca iz kalašnjikova za Novu samo mene da ne pogode.
Mene zanima Švedski model, kako to kada su neka svjetska sranja oni proglase neutralnost....
Il nisi bogat, il si već umro, nema treće...danni1 wrote:Naprotiv. Smrt je puno teža kad znaš daostavljaš sva ta materijalna dobra koja nisi izguštirao do kraja.Triny wrote:Ima. Ali sve je lakše s parama. I bolest i smrt.T. wrote:Ima li u životu išta osim para?Triny wrote:Na kraju se neće brojati mrtvi nego pare i po tome će se gledati tko je bolje prošao.mutava baštarda wrote:
na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ja bih ipak radije umrla bogata nego siromašna.danni1 wrote:Naprotiv. Smrt je puno teža kad znaš daostavljaš sva ta materijalna dobra koja nisi izguštirao do kraja.Triny wrote:Ima. Ali sve je lakše s parama. I bolest i smrt.T. wrote:Ima li u životu išta osim para?Triny wrote:Na kraju se neće brojati mrtvi nego pare i po tome će se gledati tko je bolje prošao.mutava baštarda wrote:
na kraju se mrtvi broje. Iskreno ja bih radije prebolio sad dok sam fit ,nego bio ovisnik o cijepivu...
I ostavila bogato potomstvo a ne siromašno.
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dobra vijest!Razmatra se ublazavanje mjera zbog pada krivulje zarazenih
» Plenki otkantao hdzovce koji su za ublazavanje mjera sa porukom:'EU komisija odobrila i ende'
» Plenkiju dopizdilo igranje 'malih pogova' u stozeru:'Epidemioloska slika nam dozvoljava da idemo na ublazavanje mjera'
» Kenwood Kenon: Završili smo paket mjera. Ograničit će se cijene nekih proizvoda
» Plenki moz odahnuti ostaju li neke agrokorove tvrtke u hrvatskim rukama!?Adris i Atlantic zainteresirani za preuzimanje nekih firmi!?
» Plenki otkantao hdzovce koji su za ublazavanje mjera sa porukom:'EU komisija odobrila i ende'
» Plenkiju dopizdilo igranje 'malih pogova' u stozeru:'Epidemioloska slika nam dozvoljava da idemo na ublazavanje mjera'
» Kenwood Kenon: Završili smo paket mjera. Ograničit će se cijene nekih proizvoda
» Plenki moz odahnuti ostaju li neke agrokorove tvrtke u hrvatskim rukama!?Adris i Atlantic zainteresirani za preuzimanje nekih firmi!?
Page 3 of 5