Vlada je odlučila da će Hrvatska bolnici u Mostaru donirati 43 milijuna kuna za borbu protiv korone
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Vlada je odlučila da će Hrvatska bolnici u Mostaru donirati 43 milijuna kuna za borbu protiv korone
Hmmm da možda, nemrem procijenit kad stalno radi face...Sovak wrote:Nego gledam presicu stozera na HRT4.
Ova treba kaj spika znakovnim jezikom dobar komad.
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
Re: Vlada je odlučila da će Hrvatska bolnici u Mostaru donirati 43 milijuna kuna za borbu protiv korone
marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:michaellcmacha wrote:
to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...
Znaci pripremamo galge.
štrik, nema druge
Bome. Javljam se za hoklice izmicati.
Mogu i pro bono.
ne bu te savjest pekla?
Mozda bi ... do gableca.
Guest- Guest
Brain32 wrote:Hmmm da možda, nemrem procijenit kad stalno radi face...Sovak wrote:Nego gledam presicu stozera na HRT4.
Kad je izmjena izmedju clanova stozera za mikrofonom onda ju vidis mirnu.
Guest- Guest
Legendovich wrote:nismo mislili o istim stvarima..nije mi uopce cilj bio politka i te stvari,jerbo mi se to gadi,nego ERINO POZIVANJE NA MORAL...pa rekojh tko o cemu,kurwa o postenju...polika me nimalo ne zanima...cak niti ovdje u svabiji...michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..michaellcmacha wrote:jel se sjetiš kad sam ja govorio da ukoliko dođe do nekog jebenog rusvaja da bi se karte mogle ponovno dijeliti...Legendovich wrote:
za ostojica yahh...no ono moralna nacela??..ko kad pokusavas progutati morskog jeza..ne ide pa ne ide u Erinim slucajevima..
Joj kaj ti seres.
Guest- Guest
Care, istina, sad sam vidio daSovak wrote:Brain32 wrote:Hmmm da možda, nemrem procijenit kad stalno radi face...Sovak wrote:Nego gledam presicu stozera na HRT4.
Kad je izmjena izmedju clanova stozera za mikrofonom onda ju vidis mirnu.
Brain32-
2014-04-15
da budem jasniji..boli me kuratz za lovu,koju cete ili necete nekom dati..ja ne placam doli porez,pa me se zivo fucka,ali doista..podno drave,da padaju njukovi,jel..nije moj problem..Sovak wrote:Legendovich wrote:nismo mislili o istim stvarima..nije mi uopce cilj bio politka i te stvari,jerbo mi se to gadi,nego ERINO POZIVANJE NA MORAL...pa rekojh tko o cemu,kurwa o postenju...polika me nimalo ne zanima...cak niti ovdje u svabiji...michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..michaellcmacha wrote:
jel se sjetiš kad sam ja govorio da ukoliko dođe do nekog jebenog rusvaja da bi se karte mogle ponovno dijeliti...
Joj kaj ti seres.
Guest- Guest
Legendovich wrote:da budem jasniji..boli me kuratz za lovu,koju cete ili necete nekom dati..ja ne placam doli porez,pa me se zivo fucka,ali doista..podno drave,da padaju njukovi,jel..nije moj problem..Sovak wrote:Legendovich wrote:nismo mislili o istim stvarima..nije mi uopce cilj bio politka i te stvari,jerbo mi se to gadi,nego ERINO POZIVANJE NA MORAL...pa rekojh tko o cemu,kurwa o postenju...polika me nimalo ne zanima...cak niti ovdje u svabiji...michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:
ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..
Joj kaj ti seres.
Aha.
Guest- Guest
Pa cuj..figurativno receno..NE ZELIM nikome pojedinacno smrt niti ista lose,pogotovo od ovog viruza,a sve ostalo doli sto si postrete,e pa tako ce te i leci..ne bih se stel meshati,jerbo..jel se trebam nervozirati za 6 miljuna ojrova,koje ce te poslati-dati-pokloniti nekom???Sovak wrote:Legendovich wrote:da budem jasniji..boli me kuratz za lovu,koju cete ili necete nekom dati..ja ne placam doli porez,pa me se zivo fucka,ali doista..podno drave,da padaju njukovi,jel..nije moj problem..Sovak wrote:Legendovich wrote:nismo mislili o istim stvarima..nije mi uopce cilj bio politka i te stvari,jerbo mi se to gadi,nego ERINO POZIVANJE NA MORAL...pa rekojh tko o cemu,kurwa o postenju...polika me nimalo ne zanima...cak niti ovdje u svabiji...michaellcmacha wrote:
to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...
Joj kaj ti seres.
Aha.
Ja sza sebe vise nego dobro zaradim,i dobro mi je i zadovoljan sam svojom Svabijom..i vrlo rado cu uvijek staviti i slaviti njenu himnu..sto me boli kiki za doli na Balkanu sto se dogadja..??,,,sam ja kriv sto su moji glupi preci zalutali na balkan,pa ujebali prilicno zivote svojeg potomstva..??..
previ vi sebi pridajete znacaja u tudjim ocima...
znas,kad je bio potres doli,proslo je tocno tri dana,prije nego se vijest nasla na svapskim portalima i njuzima..pametnom dovoljno..
Guest- Guest
pešes bi bilo sasvim dovoljno da ugase.marcellus wrote:michaellcmacha wrote:ma jebeš tu gamad evo opet naišlo vrijeme kad su se posakrivali u jazbine...i odatle njurgaju protiv hrvatske, a u stvari protiv hrvata... al kako se stvari razvijaju imam neki filing da bi njima najbolje bilo da ih korona dohvati... ova druga opcija nije im za preporučiti...marcellus wrote:nego... kad je rvacka dijaspora nogometaši etc. pa i brojni ercegovci uplatila milijune i milijune za pomoć zagrebu nakon potresa, jel neko od vas pizduna i jalnuških diletanata reko "nećemo te pare, donirajte to državi u kojoj plaćate porez"?
samo nogometaši su dali kolko ono 4 milje kuna?
ne, sad vidim da je trebalo prvo doma počistit devesprve i to kalašem a onda rješavat problem velike srbije... ovo je zajeb
Kuva ti je ćaća. Imam još u arsenalu ako nastaviš. Dosta mi je tih tvojih provokacija.Legendovich wrote:nismo mislili o istim stvarima..nije mi uopce cilj bio politka i te stvari,jerbo mi se to gadi,nego ERINO POZIVANJE NA MORAL...pa rekojh tko o cemu,kurwa o postenju...polika me nimalo ne zanima...cak niti ovdje u svabiji...michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..michaellcmacha wrote:jel se sjetiš kad sam ja govorio da ukoliko dođe do nekog jebenog rusvaja da bi se karte mogle ponovno dijeliti...Legendovich wrote:
za ostojica yahh...no ono moralna nacela??..ko kad pokusavas progutati morskog jeza..ne ide pa ne ide u Erinim slucajevima..
Bezobrazno neodgojeno govedo. Lopovski izrod govori o poštenju.Sovak wrote:Legendovich wrote:nismo mislili o istim stvarima..nije mi uopce cilj bio politka i te stvari,jerbo mi se to gadi,nego ERINO POZIVANJE NA MORAL...pa rekojh tko o cemu,kurwa o postenju...polika me nimalo ne zanima...cak niti ovdje u svabiji...michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..michaellcmacha wrote:
jel se sjetiš kad sam ja govorio da ukoliko dođe do nekog jebenog rusvaja da bi se karte mogle ponovno dijeliti...
Joj kaj ti seres.
Eroo wrote:pešes bi bilo sasvim dovoljno da ugase.marcellus wrote:michaellcmacha wrote:ma jebeš tu gamad evo opet naišlo vrijeme kad su se posakrivali u jazbine...i odatle njurgaju protiv hrvatske, a u stvari protiv hrvata... al kako se stvari razvijaju imam neki filing da bi njima najbolje bilo da ih korona dohvati... ova druga opcija nije im za preporučiti...marcellus wrote:nego... kad je rvacka dijaspora nogometaši etc. pa i brojni ercegovci uplatila milijune i milijune za pomoć zagrebu nakon potresa, jel neko od vas pizduna i jalnuških diletanata reko "nećemo te pare, donirajte to državi u kojoj plaćate porez"?
ne, sad vidim da je trebalo prvo doma počistit devesprve i to kalašem a onda rješavat problem velike srbije... ovo je zajeb
je... da je Franjo prije nego je napadnuta prva vojarna JNA dao na trgu bana jelačića javno strijeljat, uz TV prijenos na sva tri programa HRT-a, deset udbaša, deset četnika, deset dezertera, deset ratnih profitera, i deset onako s reda za svaki slučaj, danas bi ova država drukčije izgledala... jebiga kažu da se čovjeka drži za riječ a stoku za rogove... a stoka je to rogata
marcellus wrote:
je... da je Franjo prije nego je napadnuta prva vojarna JNA ...
Tko je koga napao glupane nedojebani?
Mi smo napadnuti, idiote, ne oni!
Mi smo branitelji, sam riječ ti govori.
Oni su agresori. "Agresor" znači napadač.
Mislim, stvarno...
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:Eroo wrote:pešes bi bilo sasvim dovoljno da ugase.marcellus wrote:michaellcmacha wrote:ma jebeš tu gamad evo opet naišlo vrijeme kad su se posakrivali u jazbine...i odatle njurgaju protiv hrvatske, a u stvari protiv hrvata... al kako se stvari razvijaju imam neki filing da bi njima najbolje bilo da ih korona dohvati... ova druga opcija nije im za preporučiti...marcellus wrote:nego... kad je rvacka dijaspora nogometaši etc. pa i brojni ercegovci uplatila milijune i milijune za pomoć zagrebu nakon potresa, jel neko od vas pizduna i jalnuških diletanata reko "nećemo te pare, donirajte to državi u kojoj plaćate porez"?
je... da je Franjo prije nego je napadnuta prva vojarna JNA dao na trgu bana jelačića javno strijeljat, uz TV prijenos na sva tri programa HRT-a, deset udbaša, deset četnika, deset dezertera, deset ratnih profitera, i deset onako s reda za svaki slučaj, danas bi ova država drukčije izgledala... jebiga kažu da se čovjeka drži za riječ a stoku za rogove... a stoka je to rogata
Titov general koji je nateraval mog dedu po bregima 1945. kad je sve bilo gotovo je najmanje bio kompetentan streljati nekog 1991... a udbašima se u bliskom okruženju nakrcao sam, svojom voljom. Profiterima isto.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:marcellus wrote:Eroo wrote:pešes bi bilo sasvim dovoljno da ugase.marcellus wrote:michaellcmacha wrote:
ma jebeš tu gamad evo opet naišlo vrijeme kad su se posakrivali u jazbine...i odatle njurgaju protiv hrvatske, a u stvari protiv hrvata... al kako se stvari razvijaju imam neki filing da bi njima najbolje bilo da ih korona dohvati... ova druga opcija nije im za preporučiti...
Titov general koji je nateraval mog dedu po bregima 1945. kad je sve bilo gotovo je najmanje bio kompetentan streljati nekog 1991... a udbašima se u bliskom okruženju nakrcao sam, svojom voljom. Profiterima isto.
franc je cijelu 45. proveo u beogradu, bio je tamo od jeseni 44
udbaše nije uzeo svojom voljom nego na njihovu uljudnu zamolbu, dali su mu ponudu koju nije mogao odbiti recimo to tako
a profiteri su priča za sebe
evo to ja ne volim kod tebe... koji ti kurac trebaju ovakve nebuloze koje ispaljuješ kao da si bez mozga...Legendovich wrote:Pa cuj..figurativno receno..NE ZELIM nikome pojedinacno smrt niti ista lose,pogotovo od ovog viruza,a sve ostalo doli sto si postrete,e pa tako ce te i leci..ne bih se stel meshati,jerbo..jel se trebam nervozirati za 6 miljuna ojrova,koje ce te poslati-dati-pokloniti nekom???Sovak wrote:Legendovich wrote:da budem jasniji..boli me kuratz za lovu,koju cete ili necete nekom dati..ja ne placam doli porez,pa me se zivo fucka,ali doista..podno drave,da padaju njukovi,jel..nije moj problem..Sovak wrote:Legendovich wrote:
nismo mislili o istim stvarima..nije mi uopce cilj bio politka i te stvari,jerbo mi se to gadi,nego ERINO POZIVANJE NA MORAL...pa rekojh tko o cemu,kurwa o postenju...polika me nimalo ne zanima...cak niti ovdje u svabiji...
Joj kaj ti seres.
Aha.
Ja sza sebe vise nego dobro zaradim,i dobro mi je i zadovoljan sam svojom Svabijom..i vrlo rado cu uvijek staviti i slaviti njenu himnu..sto me boli kiki za doli na Balkanu sto se dogadja..??,,,sam ja kriv sto su moji glupi preci zalutali na balkan,pa ujebali prilicno zivote svojeg potomstva..??..
previ vi sebi pridajete znacaja u tudjim ocima...
znas,kad je bio potres doli,proslo je tocno tri dana,prije nego se vijest nasla na svapskim portalima i njuzima..pametnom dovoljno..
daj svetozare aj kad te molim de budi normalan bar sad dok je ovo sranje...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ako niste pri streljanju spremni osim antifašista , i takvih degenerika , streljati i hrpu "domoljuba lopova"(ovih bi bilo najviše, ) onda nemojte pričati o streljanju.
streljali bi jedan manji dio degenerika a šta onda? Ovome u Splitu dati status branitelja i heroja ?
streljali bi jedan manji dio degenerika a šta onda? Ovome u Splitu dati status branitelja i heroja ?
AssadNaPodmornici wrote:ako niste pri streljanju spremni osim antifašista , i takvih degenerika , streljati i hrpu "domoljuba lopova"(ovih bi bilo najviše, ) onda nemojte pričati o streljanju.
Dogovorite se prvo koga streljati...prvo to pa onda revolucija. Znači kreće se od hdz-a i antifašista :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ovaj svetohe laže čim zine. Mene je bivša šefica zvala iza 7 jer je gledala DW. Znači vuru nakon potresa. U ponedjeljak je otvoren račun za pomoć stradalima. Tako da svetoje konstantno laže, da ne tipkam kako su mi se javili bivši kolege. I Hrvati i Nijemci. Jednostavno laže ko pas.
2014-12-30
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:ako niste pri streljanju spremni osim antifašista , i takvih degenerika , streljati i hrpu "domoljuba lopova"(ovih bi bilo najviše, ) onda nemojte pričati o streljanju.
Dogovorite se prvo koga streljati...prvo to pa onda revolucija. Znači kreće se od hdz-a i antifašista :p
mislim netreba svakog HDZovca niti svakog antifašistu niti svakog degenerika iz neke degenerirane udruge za otvorene granice (ok tu možda svakoga :D ) niti svakog sindikalistu. kada bi to napravili u ovoj državi nebi ostalo 1milijun ljudi.
samo odgovorne :D tu je dobra ona Kineska - streljam jednog odgajam stotinu. 48h vlasti, pripremiti spiskove, i onda u 48h , kao Pinochet izbaciti iz helikoptera u Ande, tako je on 2000-3000 sindikalista, antifašista, marksistia, komunista, i osigurao Čileu mir idućih 30-40godina i razvoj. sada su ponovo postali degenrici..
u RH bi na naš broj stanovnika to bilo 400-500 ljudi :D
u Egiptu je nakon što su revolucijom svrgnuli Muslimansko bratstvo, Sisi je 3000 onih radikala osudio na smrt, dakle u svakom praktički selu i gradu vođe te partije su bili osuđeni na smrt i sada se Egipat vraća pomalo u red, i nema više tamo priče o radikalnom islamu, svjetskom ratovima, uništavanju piramida itd.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» INDEX.ba: Vlada daje mostarskoj bolnici 40 milijuna naših kuna
» Platili Nejmara 222 miliona, a za borbu protiv korone doniraju 100.000 evra
» Nezahvalni ravnatelj mostarske bolnice o donaciji RH-a bolnici od 40 milijuna kuna:'To i neije neki novac'
» Vlada odobrila novih 7 milijuna kuna za izbjeglice
» Vlada crkvi u Puli poklonila austrougarsku vilu vrijednu 19,7 milijuna kuna
» Platili Nejmara 222 miliona, a za borbu protiv korone doniraju 100.000 evra
» Nezahvalni ravnatelj mostarske bolnice o donaciji RH-a bolnici od 40 milijuna kuna:'To i neije neki novac'
» Vlada odobrila novih 7 milijuna kuna za izbjeglice
» Vlada crkvi u Puli poklonila austrougarsku vilu vrijednu 19,7 milijuna kuna
Page 5 of 7