Vlada je odlučila da će Hrvatska bolnici u Mostaru donirati 43 milijuna kuna za borbu protiv korone
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Vlada je odlučila da će Hrvatska bolnici u Mostaru donirati 43 milijuna kuna za borbu protiv korone
upravo takomichaellcmacha wrote:jel se sjetiš kad sam ja govorio da ukoliko dođe do nekog jebenog rusvaja da bi se karte mogle ponovno dijeliti...Legendovich wrote:za ostojica yahh...no ono moralna nacela??..ko kad pokusavas progutati morskog jeza..ne ide pa ne ide u Erinim slucajevima..michaellcmacha wrote:pa dobro je rekao... ostojić je uistinu osoba koju se prikrilo, a da je ova država npr poput izraela on bi bio "prikriven" za ono što je radio...Legendovich wrote:...... .... .... ..tko o cemu kurwa o moralu i postenju....Ero muci sunca ti..Eroo wrote:Po našim moralnim normama Ostojić će biti naš neprijatelj dok god budemo živi.
To ne znači da mu želimo zlo, samo dalje od nas i sve ok.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Vlada je odlučila da će Hrvatska bolnici u Mostaru donirati 43 milijuna kuna za borbu protiv korone
ebenica wrote:pa bio bi red da nekai i vrate.marcellus wrote:nego... kad je rvacka dijaspora nogometaši etc. pa i brojni ercegovci uplatila milijune i milijune za pomoć zagrebu nakon potresa, jel neko od vas pizduna i jalnuških diletanata reko "nećemo te pare, donirajte to državi u kojoj plaćate porez"?
samo nogometaši su dali kolko ono 4 milje kuna?
bio bi red da vi nekaj vratite njima jer dijaspora hrani rvatistan od 1968. kad su hercegovci otišli radit na bauštele u minkenu a purgeri se grebali za mjesta u državnim gubitaškim firmama. Od onda se gubici hrvatskih javnih poduzeća, škverova, tvornica, poljoprivrede, agrokora i agrokomerca, zg holdinga i riječkog autotroleja, obrovaca i borova, pokrivaju što od deviznih doznaka gastarbajtera što od turizma. A i na međugorju je hrvatska lijepo zarađivala, bez brige.
to kaj su se oni vratili s mercedesima i sagradili si trokatnice a ovi kaj su bili direktori do devedesete završili na 300 maraka plaće nije njihov problem.
ja sam potomak ponosnih kmetova ne lupača štambilja. i prestani srat više.marcellus wrote:ebenica wrote:pa bio bi red da nekai i vrate.marcellus wrote:nego... kad je rvacka dijaspora nogometaši etc. pa i brojni ercegovci uplatila milijune i milijune za pomoć zagrebu nakon potresa, jel neko od vas pizduna i jalnuških diletanata reko "nećemo te pare, donirajte to državi u kojoj plaćate porez"?
bio bi red da vi nekaj vratite njima jer dijaspora hrani rvatistan od 1968. kad su hercegovci otišli radit na bauštele u minkenu a purgeri se grebali za mjesta u državnim gubitaškim firmama. Od onda se gubici hrvatskih javnih poduzeća, škverova, tvornica, poljoprivrede, agrokora i agrokomerca, zg holdinga i riječkog autotroleja, obrovaca i borova, pokrivaju što od deviznih doznaka gastarbajtera što od turizma. A i na međugorju je hrvatska lijepo zarađivala, bez brige.
to kaj su se oni vratili s mercedesima i sagradili si trokatnice a ovi kaj su bili direktori do devedesete završili na 300 maraka plaće nije njihov problem.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ma jebeš tu gamad evo opet naišlo vrijeme kad su se posakrivali u jazbine...i odatle njurgaju protiv hrvatske, a u stvari protiv hrvata... al kako se stvari razvijaju imam neki filing da bi njima najbolje bilo da ih korona dohvati... ova druga opcija nije im za preporučiti...marcellus wrote:nego... kad je rvacka dijaspora nogometaši etc. pa i brojni ercegovci uplatila milijune i milijune za pomoć zagrebu nakon potresa, jel neko od vas pizduna i jalnuških diletanata reko "nećemo te pare, donirajte to državi u kojoj plaćate porez"?
ne, sad vidim da je trebalo prvo doma počistit devesprve i to kalašem a onda rješavat problem velike srbije... ovo je zajeb
to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..michaellcmacha wrote:jel se sjetiš kad sam ja govorio da ukoliko dođe do nekog jebenog rusvaja da bi se karte mogle ponovno dijeliti...Legendovich wrote:za ostojica yahh...no ono moralna nacela??..ko kad pokusavas progutati morskog jeza..ne ide pa ne ide u Erinim slucajevima..michaellcmacha wrote:pa dobro je rekao... ostojić je uistinu osoba koju se prikrilo, a da je ova država npr poput izraela on bi bio "prikriven" za ono što je radio...Legendovich wrote:
...... .... .... ..tko o cemu kurwa o moralu i postenju....Ero muci sunca ti..
2015-08-08
ebenica wrote:ja sam potomak ponosnih kmetova ne lupača štambilja. i prestani srat više.marcellus wrote:ebenica wrote:pa bio bi red da nekai i vrate.marcellus wrote:nego... kad je rvacka dijaspora nogometaši etc. pa i brojni ercegovci uplatila milijune i milijune za pomoć zagrebu nakon potresa, jel neko od vas pizduna i jalnuških diletanata reko "nećemo te pare, donirajte to državi u kojoj plaćate porez"?
ti jesi kmet, sluga pokorni. To je tvoj mentalitet, ne mreš ti iz svoje kože. "Blagodarim, presvetli gospon". Jebote i crnčuge u Africi imaju ponos a deda im je bil ljudožder, samo hrvat ostaje kmet navek i sve veke
michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..michaellcmacha wrote:jel se sjetiš kad sam ja govorio da ukoliko dođe do nekog jebenog rusvaja da bi se karte mogle ponovno dijeliti...Legendovich wrote:za ostojica yahh...no ono moralna nacela??..ko kad pokusavas progutati morskog jeza..ne ide pa ne ide u Erinim slucajevima..michaellcmacha wrote:
pa dobro je rekao... ostojić je uistinu osoba koju se prikrilo, a da je ova država npr poput izraela on bi bio "prikriven" za ono što je radio...
Znaci pripremamo galge.
Guest- Guest
Sovak wrote:michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..michaellcmacha wrote:jel se sjetiš kad sam ja govorio da ukoliko dođe do nekog jebenog rusvaja da bi se karte mogle ponovno dijeliti...Legendovich wrote:
za ostojica yahh...no ono moralna nacela??..ko kad pokusavas progutati morskog jeza..ne ide pa ne ide u Erinim slucajevima..
Znaci pripremamo galge.
štrik, nema druge
ebenica wrote:ja sam potomak ponosnih kmetova ne lupača štambilja. i prestani srat više.marcellus wrote:ebenica wrote:pa bio bi red da nekai i vrate.marcellus wrote:nego... kad je rvacka dijaspora nogometaši etc. pa i brojni ercegovci uplatila milijune i milijune za pomoć zagrebu nakon potresa, jel neko od vas pizduna i jalnuških diletanata reko "nećemo te pare, donirajte to državi u kojoj plaćate porez"?
Kmetija i ponos?
Ja bum se ranil.
Guest- Guest
pomiješao si kmetove, pizde i dudeka, nije ti to isto. pizda si ti jer bi mlatio tuđim kurcem, k'o kad si dezertirao, to su oni koje si opisao "purgeri se grebu za mjesta u državnim firmama", potomci bečkih konjušara ili kako bi ameri rekli "kućni crnci". dudek je blagodarim presvetli gospon a ja sam : jebem ti mater debilu, onaj kmet koji će poginut ako treba.marcellus wrote:ebenica wrote:ja sam potomak ponosnih kmetova ne lupača štambilja. i prestani srat više.marcellus wrote:ebenica wrote:pa bio bi red da nekai i vrate.marcellus wrote:nego... kad je rvacka dijaspora nogometaši etc. pa i brojni ercegovci uplatila milijune i milijune za pomoć zagrebu nakon potresa, jel neko od vas pizduna i jalnuških diletanata reko "nećemo te pare, donirajte to državi u kojoj plaćate porez"?
ti jesi kmet, sluga pokorni. To je tvoj mentalitet, ne mreš ti iz svoje kože. "Blagodarim, presvetli gospon". Jebote i crnčuge u Africi imaju ponos a deda im je bil ljudožder, samo hrvat ostaje kmet navek i sve veke
Guest- Guest
onda se rani.Sovak wrote:ebenica wrote:ja sam potomak ponosnih kmetova ne lupača štambilja. i prestani srat više.marcellus wrote:ebenica wrote:pa bio bi red da nekai i vrate.marcellus wrote:nego... kad je rvacka dijaspora nogometaši etc. pa i brojni ercegovci uplatila milijune i milijune za pomoć zagrebu nakon potresa, jel neko od vas pizduna i jalnuških diletanata reko "nećemo te pare, donirajte to državi u kojoj plaćate porez"?
Kmetija i ponos?
Ja bum se ranil.
Guest- Guest
pa gle ako je tko upratio kakvih sam ja imao problema prije nekih 7-8 godina... ja im ne bio u koži ukoliko budem u poziciji da sudim... tj presuđujem...marcellus wrote:Sovak wrote:michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..michaellcmacha wrote:
jel se sjetiš kad sam ja govorio da ukoliko dođe do nekog jebenog rusvaja da bi se karte mogle ponovno dijeliti...
Znaci pripremamo galge.
štrik, nema druge
2015-08-08
marcellus wrote:Sovak wrote:michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..michaellcmacha wrote:
jel se sjetiš kad sam ja govorio da ukoliko dođe do nekog jebenog rusvaja da bi se karte mogle ponovno dijeliti...
Znaci pripremamo galge.
štrik, nema druge
Bome. Javljam se za hoklice izmicati.
Mogu i pro bono.
Guest- Guest
nismo mislili o istim stvarima..nije mi uopce cilj bio politka i te stvari,jerbo mi se to gadi,nego ERINO POZIVANJE NA MORAL...pa rekojh tko o cemu,kurwa o postenju...polika me nimalo ne zanima...cak niti ovdje u svabiji...michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..michaellcmacha wrote:jel se sjetiš kad sam ja govorio da ukoliko dođe do nekog jebenog rusvaja da bi se karte mogle ponovno dijeliti...Legendovich wrote:za ostojica yahh...no ono moralna nacela??..ko kad pokusavas progutati morskog jeza..ne ide pa ne ide u Erinim slucajevima..michaellcmacha wrote:
pa dobro je rekao... ostojić je uistinu osoba koju se prikrilo, a da je ova država npr poput izraela on bi bio "prikriven" za ono što je radio...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa gle ako je tko upratio kakvih sam ja imao problema prije nekih 7-8 godina... ja im ne bio u koži ukoliko budem u poziciji da sudim... tj presuđujem...marcellus wrote:Sovak wrote:michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:
ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..
Znaci pripremamo galge.
štrik, nema druge
Kaj je to bilo ... ak' se smije znat'?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa gle ako je tko upratio kakvih sam ja imao problema prije nekih 7-8 godina... ja im ne bio u koži ukoliko budem u poziciji da sudim... tj presuđujem...marcellus wrote:Sovak wrote:michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:
ne vjerujem,ako do rusvaja dodje,bar veceg uslijed Korone,jerbo ce svatk ogledati ipak da osigura svoju guzicu,a ne da namirujeneke racune,koji opet ga nece u principu ispuniti..ako tk oi bude djelio karte,to ce OPET biti neki veliki igraci..KADA je u biti ijedna drzava na balkanu imala istinsku neovisnost i pravo odlucivanja...nikad..
Znaci pripremamo galge.
štrik, nema druge
bit će sranja.
a ja samo molim Boga da doživim do tad. Možda ne skoro, ali bit će sranja, gorih nego što se itko od ovih krembila uopće usuđuje sanjati. I padat će glave.
ebenica wrote:onda se rani.Sovak wrote:ebenica wrote:ja sam potomak ponosnih kmetova ne lupača štambilja. i prestani srat više.marcellus wrote:ebenica wrote:
pa bio bi red da nekai i vrate.
Kmetija i ponos?
Ja bum se ranil.
Pa jesam. Osit mi je ranjena od smeha.
Guest- Guest
Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:michaellcmacha wrote:to nije bitno... hrvati ne žele i neće dozvoliti da ih jebu šupci poput crvenkastog, takvih četnikoljubaca je hrvatima pun kurac... ili još gore u njegovo ime da ih jebu banditi poput ostojića ili onog markovine ili ovi šupci gongovci... ponovit ću ovo što nas je snašlo promijenit će mnoge odnose...Legendovich wrote:
Znaci pripremamo galge.
štrik, nema druge
Bome. Javljam se za hoklice izmicati.
Mogu i pro bono.
ne bu te savjest pekla?
Pa obzirom da bosancima već plaćam 80% poreza cijeli život uopće ne gledam na ovo kao da sam ja dao nego će ovi bosanci koji su preuzeli državu umjesto na svoje račune u RH pospremiti to na svoje račune u nikad prežaljenoj (šatro)...
Ajd sad netko pusti cajke da proslavimo ovih 43 milje...
Ajd sad netko pusti cajke da proslavimo ovih 43 milje...
Brain32-
2014-04-15
Nego gledam presicu stozera na HRT4.
Ova treba kaj spika znakovnim jezikom dobar komad.
Guest- Guest
Hmmm da možda, nemrem procijenit kad stalno radi face...Sovak wrote:Nego gledam presicu stozera na HRT4.
Brain32-
2014-04-15
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» INDEX.ba: Vlada daje mostarskoj bolnici 40 milijuna naših kuna
» Platili Nejmara 222 miliona, a za borbu protiv korone doniraju 100.000 evra
» Nezahvalni ravnatelj mostarske bolnice o donaciji RH-a bolnici od 40 milijuna kuna:'To i neije neki novac'
» Vlada odobrila novih 7 milijuna kuna za izbjeglice
» Vlada crkvi u Puli poklonila austrougarsku vilu vrijednu 19,7 milijuna kuna
» Platili Nejmara 222 miliona, a za borbu protiv korone doniraju 100.000 evra
» Nezahvalni ravnatelj mostarske bolnice o donaciji RH-a bolnici od 40 milijuna kuna:'To i neije neki novac'
» Vlada odobrila novih 7 milijuna kuna za izbjeglice
» Vlada crkvi u Puli poklonila austrougarsku vilu vrijednu 19,7 milijuna kuna
Page 4 of 7