tigrica pozitivna na virus, dva tigra i tri lava jako kašlju
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: tigrica pozitivna na virus, dva tigra i tri lava jako kašlju
В Чернобыльской зоне отчуждения пожар распространился на 100 гектаров леса. По данным Госэкоинспекции Украины, уровень радиации в центре возгорания в 16 раз превышает норму,
Leviathan2 wrote:https://edition.cnn.com/2020/04/06/europe/chernobyl-fire-radiation-scli-intl-scn/index.htmlNoor wrote:kurajberu moj, a gdje si okačio link?Leviathan2 wrote:jes citala da na ukrajini gori suma u chernobilju i da se razina radijacije u zraku digla 10xNoor wrote:samo ti stavljaj, ima i koji prevodimo i čitamoGnječ wrote:
budem stavio na onu temu "a možda ipak..." jer ako stavim ovdje to će se brzo izgubiti između spamerskih postova.
nisam vidjela
sad ce virus mutirat ko pravi :D
Černobilska kontrolna soba je otvorena za posjetitelje, kaš ić?
tebi ni hazmat odijelo ne treba, kaka radijacija, kaki bakrači
jel tako kurajberu? a?
Promiskuitetna neka tigrica.
ja sam bijo s francuzima kad su radili novi plast prije 7 - 8 godina otprilikeNoor wrote:Leviathan2 wrote:https://edition.cnn.com/2020/04/06/europe/chernobyl-fire-radiation-scli-intl-scn/index.htmlNoor wrote:kurajberu moj, a gdje si okačio link?Leviathan2 wrote:jes citala da na ukrajini gori suma u chernobilju i da se razina radijacije u zraku digla 10xNoor wrote:
samo ti stavljaj, ima i koji prevodimo i čitamo
nisam vidjela
jel tako kurajberu? a?
sta mislis da je mene stra
pih
a jesi ludLeviathan2 wrote:ja sam bijo s francuzima kad su radili novi plast prije 7 - 8 godina otprilikeNoor wrote:Leviathan2 wrote:https://edition.cnn.com/2020/04/06/europe/chernobyl-fire-radiation-scli-intl-scn/index.htmlNoor wrote:kurajberu moj, a gdje si okačio link?Leviathan2 wrote:
jes citala da na ukrajini gori suma u chernobilju i da se razina radijacije u zraku digla 10x
nisam vidjela
jel tako kurajberu? a?
sta mislis da je mene stra
pih
Badi, 7-godišnji nemački ovčar, prvi pas u SAD kod koga je dijagnostikovan kovid-19, uginuo je nedavno na Stejten Ajlandu u Njujorku, nakon 3-mesečne borbe sa bolešću, izveštava Nešnel Džiografik, preneo je Si-En-En.
Veterinari nusu sasvim sigurni da li je Badi uginuo od posledica kovida 19 ili od limfoma od kojeg je bolovao, ali dvojica lekara koji su analizirali istoriju bolesti ovog psa, smatraju da je nemački ovčar podlegao malignom oboljenju.
Ministarstvo poljoprivrede SAD potvrdilo je da je Badi 2. juna bio pozitivan na testu na korona virus.
....
Veterinari nisu sigurni jel' pas krepa od korone ili s koronom...
Eto dogodilo se i to. Kaja će morati pripaziti da joj pas bude odgovoran i nosa masku.
https://rs-lat.sputniknews.com/svet/202007311123111753-uginuo-prvi-pas-oboleo-od-korone-u-sad/
Veterinari nusu sasvim sigurni da li je Badi uginuo od posledica kovida 19 ili od limfoma od kojeg je bolovao, ali dvojica lekara koji su analizirali istoriju bolesti ovog psa, smatraju da je nemački ovčar podlegao malignom oboljenju.
Ministarstvo poljoprivrede SAD potvrdilo je da je Badi 2. juna bio pozitivan na testu na korona virus.
....
Veterinari nisu sigurni jel' pas krepa od korone ili s koronom...
Eto dogodilo se i to. Kaja će morati pripaziti da joj pas bude odgovoran i nosa masku.
https://rs-lat.sputniknews.com/svet/202007311123111753-uginuo-prvi-pas-oboleo-od-korone-u-sad/
Tako i jadni komarci koji prenose malariju.
Nitko ne misli kako je njima.
Nitko ne misli kako je njima.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
Page 3 of 3