Denkverbot
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Denkverbot
Prozvala si žene na ovoj temi. Osim tebe tu smo nas dvije.mativka wrote:Samo traži podršku..
jer niti jedna niste dovoljno jake..
I da prestaneš serkati i konačno kažeš meni s čime sam se ja to sramotila?
Evo Noorka će se povući. Aj samnom raspravi što nije bilo u redu. Što te to uznemirilo s moje strane, a da ti se pri tom niti jednom nisam obratila niti te spomenula dok nas nisi prozvala (žene).
Guest- Guest
tražiš. ovo je javni prostor, već sam ti 100 puta rekao, nema osobnog prostora na jebenom javnom mjestu!mativka wrote:Sve što želim je da me ignorirate i ne komentirate.Ra wrote:Mate, sve ima svoju granicu pa i moje strpljenje i traženje opravdanja za one koji su mi dragi. To ode toliko daleko da me ljudi počnu praviti budalom i prijeđu granicu. Ti si svoju prešla večeras tim dvosmislenim komentarima. Kad imaš što reći reci u facu, ne izigravaj ranjenu primadonu jer te nikad nisam ponizila ni povrijedila. Ovi komentari večeras ti fakat nisu trebali.mativka wrote:Ra,
nakon dugo godina...pomislila sam..evo je!
No, prevarila sam se...kao i ti u moju temu koja je bila razlog tvog dolaska na forum..
I zadnji put te pitam, čime se ja to sramotim? Koji moj komentar je povrijedio tebe, jer niti jedan nije bio tebi upućen nego isključivo Abendu?
Daj barem jednom budi faca i reci ono što stvarno misliš.
Tražim li previše?
Guest- Guest
Tražiš.mativka wrote:Sve što želim je da me ignorirate i ne komentirate.Ra wrote:Mate, sve ima svoju granicu pa i moje strpljenje i traženje opravdanja za one koji su mi dragi. To ode toliko daleko da me ljudi počnu praviti budalom i prijeđu granicu. Ti si svoju prešla večeras tim dvosmislenim komentarima. Kad imaš što reći reci u facu, ne izigravaj ranjenu primadonu jer te nikad nisam ponizila ni povrijedila. Ovi komentari večeras ti fakat nisu trebali.mativka wrote:Ra,
No, prevarila sam se...kao i ti u moju temu koja je bila razlog tvog dolaska na forum..
I zadnji put te pitam, čime se ja to sramotim? Koji moj komentar je povrijedio tebe, jer niti jedan nije bio tebi upućen nego isključivo Abendu?
Tražim li previše?
Ako očekuješ tako nešto onda prestani ti komentirati druge.
Opet ću ponoviti: ja tebe večeras nisam komentirala nego Abendove nokte.
TI si komentirala žene na ovoj temi. Među tim ženama sam i ja.
Ne izmotavaj se nego završi ono što si započela.
Čekam odgovore na svoja pitanja.
Guest- Guest
mativka wrote:Samo traži podršku..
jer niti jedna niste dovoljno jake..
mate, večeras si ipak previše popila
Podsjećaš me na osobu koja mi je rekla:ebenica wrote:tražiš. ovo je javni prostor, već sam ti 100 puta rekao, nema osobnog prostora na jebenom javnom mjestu!mativka wrote:Sve što želim je da me ignorirate i ne komentirate.Ra wrote:Mate, sve ima svoju granicu pa i moje strpljenje i traženje opravdanja za one koji su mi dragi. To ode toliko daleko da me ljudi počnu praviti budalom i prijeđu granicu. Ti si svoju prešla večeras tim dvosmislenim komentarima. Kad imaš što reći reci u facu, ne izigravaj ranjenu primadonu jer te nikad nisam ponizila ni povrijedila. Ovi komentari večeras ti fakat nisu trebali.mativka wrote:Ra,
Tražim li previše?
uživaj u svom svijetu jer svijet izvan je presurov.
Mate, nema krda. Tu smo ti i ja.
Može li objašnjenje kojim komentarima sam se ja danas sramotila?
Zašto tebe boli neka stvar za mojim neženstvenim komentarima?
Ako te boli i imaš potrebu komentirati nešto takvo, zašto nisi spremna jednako prihvatiti moje komentare?
Može li objašnjenje kojim komentarima sam se ja danas sramotila?
Zašto tebe boli neka stvar za mojim neženstvenim komentarima?
Ako te boli i imaš potrebu komentirati nešto takvo, zašto nisi spremna jednako prihvatiti moje komentare?
Guest- Guest
šta ti imaš tražiti od bilo koga?
jednostavo je, makneš se s teme ako ti smeta nečije prisustvo
jednostavo je, makneš se s teme ako ti smeta nečije prisustvo
a ti mene na razmaženu plačipičku kojoj bi se svi mi trebali prilagodit. uuu tvoji osjećaji, šmrc.mativka wrote:Podsjećaš me na osobu koja mi je rekla:ebenica wrote:tražiš. ovo je javni prostor, već sam ti 100 puta rekao, nema osobnog prostora na jebenom javnom mjestu!mativka wrote:Sve što želim je da me ignorirate i ne komentirate.Ra wrote:Mate, sve ima svoju granicu pa i moje strpljenje i traženje opravdanja za one koji su mi dragi. To ode toliko daleko da me ljudi počnu praviti budalom i prijeđu granicu. Ti si svoju prešla večeras tim dvosmislenim komentarima. Kad imaš što reći reci u facu, ne izigravaj ranjenu primadonu jer te nikad nisam ponizila ni povrijedila. Ovi komentari večeras ti fakat nisu trebali.mativka wrote:Ra,
Tražim li previše?
uživaj u svom svijetu jer svijet izvan je presurov.
ojačaj jebote ili vodi blog. ne idi na mjesta koja ti štete.
Guest- Guest
ma daj ju pusti...pukla je jer smo se usudile prozboriti s abenom, znaš i sama da je to u pitanjuRa wrote:Mate?
a on joj je prije tog digao živac spomenuvši svoju ženu, koja se naježi od miline kad ju on dohvati težačkim rukama...ona to nije u stanju prihvatiti, da je on oženjen i da ima sex sa svojoj vlastitom suprugom
to je bila kap koja joj je prelila čašu, a "najebasmo" nas dvije
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
ebenica wrote:virtuala tome služi.night sky wrote:
.......samo se svadate........
...... rade uzmi vrecu pa po njoj tamburaj.....
..... ovo je grozno......
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
pa tko te se dotiče? pokaži gdje sam te se dotaknula večeras...nasmijao me abenov post i iza toga si krenula...prvo si napisaša Eto Norke...da zabavi!, ali ubrzo si to obrisala i umjesto toga stavila 3xmativka wrote:Night,
reci...tražim li previše, ako želim da me se ne dotiču?
onda, tko se koga dotakao? tko? ne laži tako pokvareno i perfidno, ja tebe čitam ko otvorenu knjigu, vidiš ti to i sama
MAtivka, pokvarena si do srži!
Da, draga..night sky wrote:
....... mo u skorp...... bit ce bolje.....sutra.....
:-)
kakvu sad podršku tražiš? objasni tko te i gdje večeras dotakao?mativka wrote:Night,
reci...tražim li previše, ako želim da me se ne dotiču?
ljubomorna gusko
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50