Denkverbot
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Odvratno je vidjeti silne upitnike!!!
Trpi. I mi smo se tvojih nagledali.
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Sramotiti?mativka wrote:Drage moje,
samo se nastavite sramotiti!
Može objašnjenje čime se to sramotimo?
Guest- Guest
bitno je, jer armatura mora ostati na mjestu kad se u šalung ulije betonaben wrote:
e to, jel to veživanje omčon bitno, i ako je zoč je bitno?
zato osim vezivanja moraš voditi brigu i o razmaku između šipki i oplate
razmak držiš postavljanjem distancerana dnu šalunga i na bokovima, po čitavoj visini
A ti gospođo prestani se sramotiti zabavljajući Abena. Uznemirila si Mativku.Noor wrote:bitno je, jer armatura mora ostati na mjestu kad se u šalung ulije betonaben wrote:
razmak držiš postavljanjem distancerana dnu šalunga i na bokovima, po čitavoj visini
Guest- Guest
Ra wrote:A ti gospođo prestani se sramotiti zabavljajući Abena. Uznemirila si Mativku.Noor wrote:bitno je, jer armatura mora ostati na mjestu kad se u šalung ulije betonaben wrote:
vidim
sad će me spržiti!!!
a niti ne maštaš da ti je aben susjedRa wrote:
Da me nisi zamijenio?
Mene sigurno ne žuljo ča tvoja žena voli.
Komentiram općenito sklonosti i ukuse žena. Crpimo podatke svako iz svog izvora
2018-08-07
Kako te nije sram!!!Noor wrote:Ra wrote:A ti gospođo prestani se sramotiti zabavljajući Abena. Uznemirila si Mativku.Noor wrote:bitno je, jer armatura mora ostati na mjestu kad se u šalung ulije betonaben wrote:
vidim
sad će me spržiti!!!
Raspravljaš o armaturi i uzimaš mu svu pozornost. Bruko jedna neženstvena.
Guest- Guest
Ra,
nakon dugo godina...pomislila sam..evo je!
No, prevarila sam se...kao i ti u moju temu koja je bila razlog tvog dolaska na forum..
No, prevarila sam se...kao i ti u moju temu koja je bila razlog tvog dolaska na forum..
Što je gore: otvorena zločestoća naspram one uvijene u fini riječnik s nedorečenim rečenicama i kamuflirane s bezbroj upitnika?mativka wrote:Baš je odlično biti zločest!
Molim te reci mi čime se to sramotimo?
Guest- Guest
2018-08-07
mativka wrote:Samo traži podršku..
jer niti jedna niste dovoljno jake..
uuu fajt.
Guest- Guest
Krdo...ebenica wrote:mativka wrote:Samo traži podršku..
uuu fajt.
što reći?!
Mate, sve ima svoju granicu pa i moje strpljenje i traženje opravdanja za one koji su mi dragi. To ode toliko daleko da me ljudi počnu praviti budalom i prijeđu granicu. Ti si svoju prešla večeras tim dvosmislenim komentarima. Kad imaš što reći reci u facu, ne izigravaj ranjenu primadonu jer te nikad nisam ponizila ni povrijedila. Ovi komentari večeras ti fakat nisu trebali.mativka wrote:Ra,
I zadnji put te pitam, čime se ja to sramotim? Koji moj komentar je povrijedio tebe, jer niti jedan nije bio tebi upućen nego isključivo Abendu?
Daj barem jednom budi faca i reci ono što stvarno misliš.
Guest- Guest
Sve što želim je da me ignorirate i ne komentirate.Ra wrote:Mate, sve ima svoju granicu pa i moje strpljenje i traženje opravdanja za one koji su mi dragi. To ode toliko daleko da me ljudi počnu praviti budalom i prijeđu granicu. Ti si svoju prešla večeras tim dvosmislenim komentarima. Kad imaš što reći reci u facu, ne izigravaj ranjenu primadonu jer te nikad nisam ponizila ni povrijedila. Ovi komentari večeras ti fakat nisu trebali.mativka wrote:Ra,
I zadnji put te pitam, čime se ja to sramotim? Koji moj komentar je povrijedio tebe, jer niti jedan nije bio tebi upućen nego isključivo Abendu?
Daj barem jednom budi faca i reci ono što stvarno misliš.
Tražim li previše?
....cvrste i uredne, da se zna da ne okrecu samo papire ili lupkaju po tipkovnici pa su im samo jagodice izbildane.....
.... a i kaf smo kod iskrenosti ,ne znam sto bi s onim koji samo lopata.... osim ako je privremeno , urefuje okucnicu, poptavlja dimnjak jer bandic nece i sl....
.... a i kaf smo kod iskrenosti ,ne znam sto bi s onim koji samo lopata.... osim ako je privremeno , urefuje okucnicu, poptavlja dimnjak jer bandic nece i sl....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
Prozvala si žene na ovoj temi. Osim tebe tu smo nas dvije.mativka wrote:Samo traži podršku..
I da prestaneš serkati i konačno kažeš meni s čime sam se ja to sramotila?
Evo Noorka će se povući. Aj samnom raspravi što nije bilo u redu. Što te to uznemirilo s moje strane, a da ti se pri tom niti jednom nisam obratila niti te spomenula dok nas nisi prozvala (žene).
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50