Denkverbot
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Denkverbot
Daj ne snebivaj se. Da slučajno živiš u nekom drugom stoljeću spržili bi te skup sa mnom.Noor wrote:Ra wrote:Ono kako ja nasjednem i popušim foru ko zadnja naivkuša.Noor wrote:da, sjećam se onog divnog upozorenja pred 2-3 godine kad sam prvi puta posjetila denkverbotmativka wrote:Noorka,
oduvijek te hvalim.
Koji je tvoj izgovor da me toliko kudiš?
no, dobro...moguće je i to bila pohvala :)
nego, gdje te kudim? tu i tamo samo usput površno iskomentiram neki tvoj upis, bez ružnih riječi, bez psovki...čisto navodeći svoje opažanje
a indikatori? što je to?
Mate nije tebe kudila. to je mene podyebavala.
Kyja.
ne ne ne ne ...kad sam došla na denk zaprijetila mi je otvoreno da neka pazim kako ću se ponašati oko abena, jer ako joj ne bude po volji da ću biti spržena
ja spržena? ja?
od danas si Ifka
Guest- Guest
Želiš li razgovarati, tu sam.Noor wrote:šta je sad bilo? pa jel mi nisi tako napisala? :)mativka wrote:Norka,
potraži najbližeg psihijatra!
al ne živim..ni ja ni ti, a neki drugi možda i daRa wrote:Daj ne snebivaj se. Da slučajno živiš u nekom drugom stoljeću spržili bi te skup sa mnom.Noor wrote:Ra wrote:Ono kako ja nasjednem i popušim foru ko zadnja naivkuša.Noor wrote:da, sjećam se onog divnog upozorenja pred 2-3 godine kad sam prvi puta posjetila denkverbotmativka wrote:Noorka,
oduvijek te hvalim.
Koji je tvoj izgovor da me toliko kudiš?
no, dobro...moguće je i to bila pohvala :)
nego, gdje te kudim? tu i tamo samo usput površno iskomentiram neki tvoj upis, bez ružnih riječi, bez psovki...čisto navodeći svoje opažanje
a indikatori? što je to?
Mate nije tebe kudila. to je mene podyebavala.
Kyja.
ne ne ne ne ...kad sam došla na denk zaprijetila mi je otvoreno da neka pazim kako ću se ponašati oko abena, jer ako joj ne bude po volji da ću biti spržena
ja spržena? ja?
od danas si Ifka
želim da mi odgovoriš na pitanje.mativka wrote:Želiš li razgovarati, tu sam.Noor wrote:šta je sad bilo? pa jel mi nisi tako napisala? :)mativka wrote:Norka,
tu sam i čekam.
Ajmo fajt.mativka wrote:Želiš li razgovarati, tu sam.Noor wrote:šta je sad bilo? pa jel mi nisi tako napisala? :)mativka wrote:Norka,
Skidajte se do grudnjaka i ožeži.
Da barem nekom bude lijepo
Guest- Guest
U svakom slučaju imamo sreće i ti i ja.Noor wrote:
al ne živim..ni ja ni ti, a neki drugi možda i da
Odoh ja dok vi ne raščistite ta prženja od prije.
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Ra, jebemuRa wrote:Ajmo fajt.mativka wrote:Želiš li razgovarati, tu sam.Noor wrote:šta je sad bilo? pa jel mi nisi tako napisala? :)mativka wrote:Norka,
...samom mozes očekivati milijun pitanja:)
Mate, a o čemu bi ti razgovarala? ja baš nisam osoba koja može tolika pitanja podnositi, a i nisam filozofski tipmativka wrote:Norka,
ukoliko želiš razgovor,
tu sam.
Bilo kojom opcijom.
no, svejedno, reci..o čemu bi ti?
2018-08-07
2014-04-16
Trenutno mi pada na um projekt:Noor wrote:Mate, a o čemu bi ti razgovarala? ja baš nisam osoba koja može tolika pitanja podnositi, a i nisam filozofski tipmativka wrote:Norka,
ukoliko želiš razgovor,
tu sam.
Bilo kojom opcijom.
Ja, ti i Dijagram..
Mate, ja od tebe više ne očekujem pitanja, a pogotovo ne meni upućena. Ona su upućena samo jednoj osobi na ovoj temi, ali eto, ja se nađem pametna odgovarati na njih.mativka wrote:Ra, jebemuRa wrote:Ajmo fajt.mativka wrote:Želiš li razgovarati, tu sam.Noor wrote:šta je sad bilo? pa jel mi nisi tako napisala? :)mativka wrote:Norka,
Pokušala sam ovu (prilično zategnutu) situaciju okrenuti na zafrkanciju.
Nisam uspjela.
Dakle, izvolite, raspravite te nesporazume od davnina. Ja u njima nisam učestvovala pa se povlačim. Zanemarite gore napisano. :)
Guest- Guest
mativka wrote:Trenutno mi pada na um projekt:Noor wrote:Mate, a o čemu bi ti razgovarala? ja baš nisam osoba koja može tolika pitanja podnositi, a i nisam filozofski tipmativka wrote:Norka,
ukoliko želiš razgovor,
tu sam.
Bilo kojom opcijom.
Ja, ti i Dijagram..
ok, ajde počni :)
a šta bi raspravljale, ma ja sam to spomenula u kontekstu "pohvala"...ali internet ima slonovsku memorijuRa wrote:Mate, ja od tebe više ne očekujem pitanja, a pogotovo ne meni upućena. Ona su upućena samo jednoj osobi na ovoj temi, ali eto, ja se nađem pametna odgovarati na njih.mativka wrote:Ra, jebemuRa wrote:Ajmo fajt.mativka wrote:Želiš li razgovarati, tu sam.Noor wrote:
šta je sad bilo? pa jel mi nisi tako napisala? :)
Nisam uspjela.
Dakle, izvolite, raspravite te nesporazume od davnina. Ja u njima nisam učestvovala pa se povlačim. Zanemarite gore napisano. :)
https://www.ex-iskon-pleme.com/t23825p960-denkverbot#1077926
Strašno si me rastužila!Ra wrote:Mate, ja od tebe više ne očekujem pitanja, a pogotovo ne meni upućena. Ona su upućena samo jednoj osobi na ovoj temi, ali eto, ja se nađem pametna odgovarati na njih.mativka wrote:Ra, jebemuRa wrote:Ajmo fajt.mativka wrote:Želiš li razgovarati, tu sam.Noor wrote:
šta je sad bilo? pa jel mi nisi tako napisala? :)
Nisam uspjela.
Ti si Sunce, i nada u onaj dio na granici gluposti.
Ja sam oduvijek sama s sobom i takva ću biti.
Potrebna si, i imaš veliku ulogu u ovom igrokazu života!
2018-08-07
a di je Dijagram?mativka wrote:Norka ,
.......i eto, Norka. .....
Zašto rastužila?mativka wrote:Strašno si me rastužila!Ra wrote:Mate, ja od tebe više ne očekujem pitanja, a pogotovo ne meni upućena. Ona su upućena samo jednoj osobi na ovoj temi, ali eto, ja se nađem pametna odgovarati na njih.mativka wrote:Ra, jebemuRa wrote:Ajmo fajt.mativka wrote:
Želiš li razgovarati, tu sam.
Nisam uspjela.
Ti si Sunce, i nada u onaj dio na granici gluposti.
Ja sam oduvijek sama s sobom i takva ću biti.
Potrebna si, i imaš veliku ulogu u ovom igrokazu života!
Možda nisi svjesna, ali to je tako. :)
Mate ti si meni draga bez obzira na to, jednostavno nemam više iluzija.
Oh, nitko od nas nije potreban više od drugog, bez svakog se može, a sve ove uloge su zapravo nebitne i može ih odigrati i netko drugi. Većinu njih smo dobili slučajno i neke nam uopće ne leže, ali ih i dalje igramo.
Guest- Guest
Trebo bi bit doma u izolaciji.Noor wrote:a di je Dijagram?mativka wrote:Norka ,
Guest- Guest
da nije McDonald's natjerao da mu otvore i naprave duplu kavu?Ra wrote:Trebo bi bit doma u izolaciji.Noor wrote:a di je Dijagram?mativka wrote:Norka ,
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50