Denkverbot
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Denkverbot
Zbog čega ti namjerno tipkšaš note boli duše u nepreglednoj ravnici?violator wrote:mativka wrote:Ebenica zna za taj moj dio, davnih godina.violator wrote:mativka wrote:Ne znam zašto, al' osjećam potrebu vam napisati:
Pušite k...c!:)
Vazi samo ako napises bez tockica. :) Hajde, mozes ti to! Samo hrabro!
----
Mene čudi od tebe,
nedostatak kreativnih psovki!
Zasto mijenjati ono sto funkcionira!? : ))
Klasika je klasika.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:Zbog čega ti namjerno tipkšaš note boli duše u nepreglednoj ravnici?violator wrote:mativka wrote:Ebenica zna za taj moj dio, davnih godina.violator wrote:mativka wrote:Ne znam zašto, al' osjećam potrebu vam napisati:
Pušite k...c!:)
----
Mene čudi od tebe,
Klasika je klasika.
Prije sna... :)
Guest- Guest
Jako si zločesta!violator wrote:mativka wrote:Zbog čega ti namjerno tipkšaš note boli duše u nepreglednoj ravnici?violator wrote:mativka wrote:Ebenica zna za taj moj dio, davnih godina.violator wrote:
----
Mene čudi od tebe,
Klasika je klasika.
lijepo je to...ti i žena, dvije osjećajne duše :)aben wrote:ne voli, i ona je prijemčiva.Noor wrote:tako i jaaben wrote:ne gljedun horrore, jo sun osjećajan, pa se unda posli loše osićunmativka wrote:Zamolia sam te da pogledaš film, čemu kompliciranje?aben wrote:
unda reci ne zun
ali, čini mi se da horrore ipak nekako žene više vole, bar ono što čujem u svojoj okolini
jel i tvoja žena voli horror?
žinske? ne zun, nis nika prečito nišće o rozlikami muških ženskih. ako bi se moro okladiti, reko bi da žinske imaju osjetljiviji živčani sustav nego muški.
pa imaju, ali horrori su im usprkos toga nekako napeti. gledaju ih dlanovima pokrivenih očiju i vire kroz prste
mativka wrote:Jako si zločesta!violator wrote:mativka wrote:Zbog čega ti namjerno tipkšaš note boli duše u nepreglednoj ravnici?violator wrote:mativka wrote:
Ebenica zna za taj moj dio, davnih godina.
Mene čudi od tebe,
Klasika je klasika.
Zelis li da i dalje budem zlocesta i nastavim ti posvecivati pjesme na yt-u? :D Imas li plavu kosu? Nema veze, zamislit cu da imas...
Guest- Guest
Niti ja..aben wrote:e, a jo bi reko zbog linije manjeg otpora. ali to se sve moro dovesti do izvora, do prvog pokretača- do filozofskog boga. ča je njemu bilo da sve ovo učini, jo ne razuminmativka wrote:Abene,aben wrote:mativka wrote:Promatrajte odnose između žena..
Jel isti obrazac i kod muškaraca?
ne
zbog čega je to sve kako je?
U onom filmu, bih se samoubila.
Nije. Ušće je.aben wrote:Ra wrote:Ma ne. Dobar susjed te bez pozorenja nabije na vile ako kročiš na njegov privatni posjed. ;)aben wrote:Ra wrote:Pa jesam. Rekao si da si dobar susjed jer ne bi nika priko tujeg. To znači ne bi ni drugi priko mog.aben wrote:
an, misli sun da si se referirala na moj post
Fala ti za takog susida.
aha, oćeš reći da mi slika ne svjedoči o tomu?
ok, znoči, dobar susid je un ki ti se šeće po introdi ko da je njegova?
izvor?
Guest- Guest
svi esteti su osjećajni,Noor wrote:lijepo je to...ti i žena, dvije osjećajne duše :)aben wrote:ne voli, i ona je prijemčiva.Noor wrote:tako i jaaben wrote:ne gljedun horrore, jo sun osjećajan, pa se unda posli loše osićunmativka wrote:
Zamolia sam te da pogledaš film, čemu kompliciranje?
ali, čini mi se da horrore ipak nekako žene više vole, bar ono što čujem u svojoj okolini
žinske? ne zun, nis nika prečito nišće o rozlikami muških ženskih. ako bi se moro okladiti, reko bi da žinske imaju osjetljiviji živčani sustav nego muški.
pa imaju, ali horrori su im usprkos toga nekako napeti. gledaju ih dlanovima pokrivenih očiju i vire kroz prste
ali to je dvosjekli mač. ka kuvo gulaš, meso i kumpir moro biti iste veličine i oblika...
to su retki. prova publika od horrorov su oni kima tribo više da ih se pomakne, ki tribaju jači poticaj.
2014-04-16
Volim tvoju seksipilnost,Noor wrote:lijepo je to...ti i žena, dvije osjećajne duše :)aben wrote:ne voli, i ona je prijemčiva.Noor wrote:tako i jaaben wrote:ne gljedun horrore, jo sun osjećajan, pa se unda posli loše osićunmativka wrote:
Zamolia sam te da pogledaš film, čemu kompliciranje?
ali ne i na indikatore.
U snovima,violator wrote:mativka wrote:Jako si zločesta!violator wrote:mativka wrote:Zbog čega ti namjerno tipkšaš note boli duše u nepreglednoj ravnici?violator wrote:
Klasika je klasika.
Zelis li da i dalje budem zlocesta i nastavim ti posvecivati pjesme na yt-u? :D Imas li plavu kosu? Nema veze, zamislit cu da imas...
želim da uživaš .
ja seksipilna? ma, ja sam muškobanjastamativka wrote:Volim tvoju seksipilnost,Noor wrote:lijepo je to...ti i žena, dvije osjećajne duše :)aben wrote:ne voli, i ona je prijemčiva.Noor wrote:tako i jaaben wrote:
ne gljedun horrore, jo sun osjećajan, pa se unda posli loše osićun
ali ne i na indikatore.
na indikatore??
Noorka,
oduvijek te hvalim.
Koji je tvoj izgovor da me toliko kudiš?
oduvijek te hvalim.
ča je bilo?kic wrote:
oči tužne kao veliki tjedan..
2014-04-16
da, sjećam se onog divnog upozorenja pred 2-3 godine kad sam prvi puta posjetila denkverbotmativka wrote:Noorka,
oduvijek te hvalim.
no, dobro...moguće je i to bila pohvala :)
nego, gdje te kudim? tu i tamo samo usput površno iskomentiram neki tvoj upis, bez ružnih riječi, bez psovki...čisto navodeći svoje opažanje
a indikatori? što je to?
Ono kako ja nasjednem i popušim foru ko zadnja naivkuša.Noor wrote:da, sjećam se onog divnog upozorenja pred 2-3 godine kad sam prvi puta posjetila denkverbotmativka wrote:Noorka,
oduvijek te hvalim.
nego, gdje te kudim? tu i tamo samo usput površno iskomentiram neki tvoj upis, bez ružnih riječi, bez psovki...čisto navodeći svoje opažanje
a indikatori? što je to?
Mate nije tebe kudila. to je mene podyebavala.
Kyja.
Guest- Guest
Nema veze.Noor wrote:da, sjećam se onog divnog upozorenja pred 2-3 godine kad sam prvi puta posjetila denkverbotmativka wrote:Noorka,
oduvijek te hvalim.
a indikatori? što je to?
Pamtim samo lijepe dane:)
Ra wrote:Ono kako ja nasjednem i popušim foru ko zadnja naivkuša.Noor wrote:da, sjećam se onog divnog upozorenja pred 2-3 godine kad sam prvi puta posjetila denkverbotmativka wrote:Noorka,
oduvijek te hvalim.
a indikatori? što je to?
Kyja.
ne ne ne ne ...kad sam došla na denk zaprijetila mi je otvoreno da neka pazim kako ću se ponašati oko abena, jer ako joj ne bude po volji da ću biti spržena
ja spržena? ja?
od danas si Ifka
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
šta je sad bilo? pa jel mi nisi tako napisala? :)mativka wrote:Norka,
potraži najbližeg psihijatra!
Daj ne snebivaj se. Da slučajno živiš u nekom drugom stoljeću spržili bi te skup sa mnom.Noor wrote:Ra wrote:Ono kako ja nasjednem i popušim foru ko zadnja naivkuša.Noor wrote:da, sjećam se onog divnog upozorenja pred 2-3 godine kad sam prvi puta posjetila denkverbotmativka wrote:Noorka,
oduvijek te hvalim.
a indikatori? što je to?
Kyja.
ne ne ne ne ...kad sam došla na denk zaprijetila mi je otvoreno da neka pazim kako ću se ponašati oko abena, jer ako joj ne bude po volji da ću biti spržena
ja spržena? ja?
od danas si Ifka
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50