Iza Uskrsa faza 2: relaksacija mjera!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Iza Uskrsa faza 2: relaksacija mjera!
Bravo. Odlična ideja.Legendovich wrote:Odo oprati suđe....salicu za kofi i koktel-casu...pa si napravim kofi,vece je tek pocelo,a duga je noć...
Coffee time
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Austrija ima 300 a Francuska pet tisuća novozaraženih....mislim da će se Francuzi ipak malo načekat do faze 2.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobra ideja. Sad ću i ja jednu divku. Ionako samo spavam i jedem po danu a po noći gledam tv serije.Legendovich wrote:Odo oprati suđe....salicu za kofi i koktel-casu...pa si napravim kofi,vece je tek pocelo,a duga je noć...
Ugnjavila ova korona. Jedva čekan da svi crknu.
2014-04-11
deem rajt..!!! potpuno sam naglavacke preokrenuo bioloski sat..nema spavanje noci i budan biti danju..kad mi dojde,radim sto mi dojde..danni1 wrote:Bravo. Odlična ideja.Legendovich wrote:Odo oprati suđe....salicu za kofi i koktel-casu...pa si napravim kofi,vece je tek pocelo,a duga je noć...
Coffee time
Guest- Guest
ja uglavnom zadovoljan praznim ulicama i tisinom..malo se ljudi promuhaju do ducana,kasnije se sve utisa..RayMabus wrote:Dobra ideja. Sad ću i ja jednu divku. Ionako samo spavam i jedem po danu a po noći gledam tv serije.Legendovich wrote:Odo oprati suđe....salicu za kofi i koktel-casu...pa si napravim kofi,vece je tek pocelo,a duga je noć...
Ugnjavila ova korona. Jedva čekan da svi crknu.
Guest- Guest
danni1 wrote:Ova je naš Nestorović.Unimatrix_Zero wrote:https://nacionalnageografija.com/2020/04/06/dr-lidija-gajski-korona-histerija-je-prevara-laziraju-li-se-brojke-manipulira-li-se-s-podacima/?fbclid=IwAR2sdeevtqWfKRKeHwIVBHGHGVLno_9ruh7iiK2nps_BX141267G5RdFsOA
Sve se riješava kiselim kupusom i sve je zavjera i laž.
Vidim sa komora traži da se očituje
Pametno
Treba skinut licencu budalašima
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ma ionako raste broj zaraženih i umrlih. Nezgodno je u početku politički kad ti imaš sto mrtvih a drugi nemaju a sad kad to u Americi bude pedeset tisuća mrtvih onda će i u Europi mnogi reč a možemo i mi bar deset tisuća.
To ti tako ide. Sve ti je to politika , ekonomija , šta će reč biračko tijelo itd.
To ti tako ide. Sve ti je to politika , ekonomija , šta će reč biračko tijelo itd.
2014-04-11
štase usro, nisi još na redu..prvo će tvoj kurajber, pa onda redom čukundjed, pradjed, djed, otac, pa tek onda tiLeviathan2 wrote:svi cemo pomrijeti
U Americi može i do 16,5 milijuna. U najboljem slučaju cca 11 milijuna.RayMabus wrote:Ma ionako raste broj zaraženih i umrlih. Nezgodno je u početku politički kad ti imaš sto mrtvih a drugi nemaju a sad kad to u Americi bude pedeset tisuća mrtvih onda će i u Europi mnogi reč a možemo i mi bar deset tisuća.
Amerika će raspast. Veliki problem za svijet.
Svi su oni već umrli. Ne brine on bezveze.Noor wrote:štase usro, nisi još na redu..prvo će tvoj kurajber, pa onda redom čukundjed, pradjed, djed, otac, pa tek onda tiLeviathan2 wrote:svi cemo pomrijeti
Pobi ti čoeku po vamilije. Napravi pomorNoor wrote:štase usro, nisi još na redu..prvo će tvoj kurajber, pa onda redom čukundjed, pradjed, djed, otac, pa tek onda tiLeviathan2 wrote:svi cemo pomrijeti
Guest- Guest
Najbolji dio je šta će Italija prnit ekonomski. Njima je svejedno koju opciju odabrali jer dok nema cjepiva nema ni gužve u avionima jer su rasadnici širenja virusa po planeti.
A tko će doć u Rim i sve ispod Rima kad mora vozit pet dana do doli ?
A tko će doć u Rim i sve ispod Rima kad mora vozit pet dana do doli ?
2014-04-11
vakserica, nijesi shvatila :DNoor wrote:štase usro, nisi još na redu..prvo će tvoj kurajber, pa onda redom čukundjed, pradjed, djed, otac, pa tek onda tiLeviathan2 wrote:svi cemo pomrijeti
nemam kurajbera ni cukundjedaa pradjed ce nadzivit i tebe i sve sa foruma osim mozda yodu :DNoor wrote:štase usro, nisi još na redu..prvo će tvoj kurajber, pa onda redom čukundjed, pradjed, djed, otac, pa tek onda tiLeviathan2 wrote:svi cemo pomrijeti
Nulla rosa sine spina
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
danni1 wrote:Svi su oni već umrli. Ne brine on bezveze.Noor wrote:štase usro, nisi još na redu..prvo će tvoj kurajber, pa onda redom čukundjed, pradjed, djed, otac, pa tek onda tiLeviathan2 wrote:svi cemo pomrijeti
odličan zaključak
ako ide redom, a kod njega je, sam priča već godinama, red podugačak, taj će živjet još jedno stodvajs letRa wrote:Pobi ti čoeku po vamilije. Napravi pomorNoor wrote:štase usro, nisi još na redu..prvo će tvoj kurajber, pa onda redom čukundjed, pradjed, djed, otac, pa tek onda tiLeviathan2 wrote:svi cemo pomrijeti
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Obljetnica 30 godina od 'Krvavog uskrsa'
» Vazmeno bdjenje uoči Uskrsa
» Čelnik bavarskog CSUa : Ako se do Uskrsa neformira vlada Merkel i Shulz su luzeri
» NEMIRNA DUHA, NEZASITNI U BLAĆENJU I UOČI USKRSA
» 56 ubijenih kršćana i 200 ranjenih na proslavi Uskrsa u Pakistanu
» Vazmeno bdjenje uoči Uskrsa
» Čelnik bavarskog CSUa : Ako se do Uskrsa neformira vlada Merkel i Shulz su luzeri
» NEMIRNA DUHA, NEZASITNI U BLAĆENJU I UOČI USKRSA
» 56 ubijenih kršćana i 200 ranjenih na proslavi Uskrsa u Pakistanu
Page 2 of 2