Politička korektnost u doba malo jače gripe i masovne psihoze
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Politička korektnost u doba malo jače gripe i masovne psihoze
Tocno, Komsicu dici na 40T. wrote:Komšić je dobio 25 godina, ovaj arap uvjet...Sovak wrote:Mi jebemo mater nasem sudstvu za slucaj "Komsic", ali vidi i ove!
Ne znam kaj rec' vise .... galge, politi benzinom i uzgati.
Neusporedivo je, strašno...
Arapa u politiku, il barem tv show
Po zaslugama
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
taman poslaAssadNaPodmornici wrote:otac je trebao tom sucu staviti 9mm pištolj na čelo i neka mu obrazloži odluku.. samo to.
ili osveta se kuha hladna kao u onom filmu , gdje Gerad Butler upravo radi toga što su mu suci smanjili kaznu ubojicama njegove familije, pomalo ide likvidirati odvjednike, suce, tužitelje.. to bi bilo još bolje.. posveti se godinu dana , pručava mine, bombe, i onda veselje.. jednu stavi sucu pod auto, i ostalima, jednu stavi u neku udrugu za ljudska prava, pa po jednu u HDZ i SDP stranke mladeži (njemačku CDU i SPD) ....
ionako su skuzili da je i on kriv jer je na centru
a triba bit livo:)
dijagram-
2015-08-09
koji su ga tako zvalimutava baštarda wrote:
Posebno je uznemiravajuće što su Karstena Hempela, oca ubijenog, mnogo počeli nazivati „nacistom i ksenofobom“
jel "trampoljupci" ili "kinezoljupci"
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
evo da pogodim..ljevicari
al sigurno sam ofulo
al sigurno sam ofulo
2014-04-19
šta reć...glupim švabima trpat još
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
oni koji više mrze Putina od Trumpaprckov wrote:koji su ga tako zvalimutava baštarda wrote:
Posebno je uznemiravajuće što su Karstena Hempela, oca ubijenog, mnogo počeli nazivati „nacistom i ksenofobom“
jel "trampoljupci" ili "kinezoljupci"
Pa sada je politički korektno što više zatvoriti ljude i upirati prstom u one koji to ne naprave. " Savjesni građani" koji inače ne mrdaju guzicom zovu telefonom policiju da ih je više od dvoje na cesti..fuj.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kak to misliš? pa država je stvorila društvo kurvi i cinkaroša. kai misliš ćemu su služili sms-ovi poreznoj sa računa?kaya wrote:Pa sada je politički korektno što više zatvoriti ljude i upirati prstom u one koji to ne naprave. " Savjesni građani" koji inače ne mrdaju guzicom zovu telefonom policiju da ih je više od dvoje na cesti..fuj.
Guest- Guest
ebenica wrote:kak to misliš? pa država je stvorila društvo kurvi i cinkaroša. kai misliš ćemu su služili sms-ovi poreznoj sa računa?kaya wrote:Pa sada je politički korektno što više zatvoriti ljude i upirati prstom u one koji to ne naprave. " Savjesni građani" koji inače ne mrdaju guzicom zovu telefonom policiju da ih je više od dvoje na cesti..fuj.
onda jesi li za socijalizam, gdje ćeš imati više HDZOvske države da ti nadzire svaki aspekt tvoga života i da ti broji stanje u novčaniku (osim naravno u novčanicima HDZa) ili želiš sloodnije društvo gdje će te država manje nadzirati a imati ćeš slobodniji novčanik(kapitalizam)
biraj
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ja sam za socijalizam. ne adezeovski nego onaj u kojem će onaj tko donosi odluke ić' u zatvor ako zaiebe. tipa švedskog.AssadNaPodmornici wrote:ebenica wrote:kak to misliš? pa država je stvorila društvo kurvi i cinkaroša. kai misliš ćemu su služili sms-ovi poreznoj sa računa?kaya wrote:Pa sada je politički korektno što više zatvoriti ljude i upirati prstom u one koji to ne naprave. " Savjesni građani" koji inače ne mrdaju guzicom zovu telefonom policiju da ih je više od dvoje na cesti..fuj.
onda jesi li za socijalizam, gdje ćeš imati više HDZOvske države da ti nadzire svaki aspekt tvoga života i da ti broji stanje u novčaniku (osim naravno u novčanicima HDZa) ili želiš sloodnije društvo gdje će te država manje nadzirati a imati ćeš slobodniji novčanik(kapitalizam)
biraj
Guest- Guest
prošle godine je bilo u essenu, obilazak. kolege s posla su me pozvali i baš je bilo zgodno.Sovak wrote:Mi jebemo mater nasem sudstvu za slucaj "Komsic", ali vidi i ove!
Ne znam kaj rec' vise .... galge, politi benzinom i uzgati.
stradalo je par turskih i arapskih trgovina, došlo je do samozapaljenja autiju s turskom zastavicom na špiglu ili auto oznakom.
malo tamnija ekipa se sama bacala niz štenge, nalijetala na znakove, letve i tako to...
bilo je cca 50 000 ljudi i dva dana je bio essen paraliziran.
naravno u ime političke korektnosti nije baš bilo izvještavano, a snimke s youtube su brzinom svjetlosti nestale.
ali treba pohvaliti policiju koja je u to vrijeme proučavala oblake ili zelenilo.
2014-12-30
ti "savjesni građani" su građani svih sistema. i prije su cinkali.kaya wrote:Pa sada je politički korektno što više zatvoriti ljude i upirati prstom u one koji to ne naprave. " Savjesni građani" koji inače ne mrdaju guzicom zovu telefonom policiju da ih je više od dvoje na cesti..fuj.
samo sada im nitko neće dati nikakvu povlasticu.
(a, tebi crv u dupetu ne da mira-odi na bicikl i vozi se)
2014-12-30
ebenica wrote:ja sam za socijalizam. ne adezeovski nego onaj u kojem će onaj tko donosi odluke ić' u zatvor ako zaiebe. tipa švedskog.AssadNaPodmornici wrote:ebenica wrote:kak to misliš? pa država je stvorila društvo kurvi i cinkaroša. kai misliš ćemu su služili sms-ovi poreznoj sa računa?kaya wrote:Pa sada je politički korektno što više zatvoriti ljude i upirati prstom u one koji to ne naprave. " Savjesni građani" koji inače ne mrdaju guzicom zovu telefonom policiju da ih je više od dvoje na cesti..fuj.
biraj
ok prije švedskoj socijalizma(koji je btw liberalni kapitalizam sa ogromnom socijalnom državom, gdje švedi plaćaju ogromne poreze da bi muslimani na socijali se razmnožavali i mlatili ih po ulici) prije nego dođeš do tog "idealnog sustava" imat ćeš i imaš HDZov nacional socijalizam ,
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ja sam cijeli dan vani, manje više, a sad počinjem i zabave doma raditi. Ne pada mi na pamet zaljepiti uložak na glavu i s dva prsta kupovati kruh .veber wrote:ti "savjesni građani" su građani svih sistema. i prije su cinkali.kaya wrote:Pa sada je politički korektno što više zatvoriti ljude i upirati prstom u one koji to ne naprave. " Savjesni građani" koji inače ne mrdaju guzicom zovu telefonom policiju da ih je više od dvoje na cesti..fuj.
2015-08-15
Meni jedino nije jasno kako su dva uspjeli napraviti e propusnicu i poslati ju mailom s kodom a jebali su nas godinama s miljon biljega, hodanja po uredima, lupanja pečatima po deset soba zbog bilo kakvog papira ?!ebenica wrote:kak to misliš? pa država je stvorila društvo kurvi i cinkaroša. kai misliš ćemu su služili sms-ovi poreznoj sa računa?kaya wrote:Pa sada je politički korektno što više zatvoriti ljude i upirati prstom u one koji to ne naprave. " Savjesni građani" koji inače ne mrdaju guzicom zovu telefonom policiju da ih je više od dvoje na cesti..fuj.
2015-08-15
i ja razmišljam da od sutra nastavimo s belom gdje smo stali prije tri tjedna. svi smo ionako u izolaciji, ja imam prostora.kaya wrote:Ja sam cijeli dan vani, manje više, a sad počinjem i zabave doma raditi. Ne pada mi na pamet zaljepiti uložak na glavu i s dva prsta kupovati kruh .veber wrote:ti "savjesni građani" su građani svih sistema. i prije su cinkali.kaya wrote:Pa sada je politički korektno što više zatvoriti ljude i upirati prstom u one koji to ne naprave. " Savjesni građani" koji inače ne mrdaju guzicom zovu telefonom policiju da ih je više od dvoje na cesti..fuj.
jedino je sranje kada krenemo prije 6 ujutro ne prestanemo.
2014-12-30
sada se zorno vidi koliko lupača pečata, niškoristi i uhljeba živi na našoj grbači.kaya wrote:Meni jedino nije jasno kako su dva uspjeli napraviti e propusnicu i poslati ju mailom s kodom a jebali su nas godinama s miljon biljega, hodanja po uredima, lupanja pečatima po deset soba zbog bilo kakvog papira ?!ebenica wrote:kak to misliš? pa država je stvorila društvo kurvi i cinkaroša. kai misliš ćemu su služili sms-ovi poreznoj sa računa?kaya wrote:Pa sada je politički korektno što više zatvoriti ljude i upirati prstom u one koji to ne naprave. " Savjesni građani" koji inače ne mrdaju guzicom zovu telefonom policiju da ih je više od dvoje na cesti..fuj.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Politička korektnost
» politicka korektnost u krajnosti
» Politička korektnost u Izraelu
» RUSI I POLITIČKA KOREKTNOST... :D :D :D
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» politicka korektnost u krajnosti
» Politička korektnost u Izraelu
» RUSI I POLITIČKA KOREKTNOST... :D :D :D
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 2 of 2