Amerika 2020: kilometarske kolone za socijalu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Amerika 2020: kilometarske kolone za socijalu
jes iso po socijalu :PUnimatrix_Zero wrote:dobar film Jericho ako volis akcione sci fi,ili vec u koju kategoriju da ga svrstam
jericho je serija, gledao sam je i mislim da je jebacki realno slozeno stanje u slucaje neceg takovog
Nije točno.ebenica wrote:new orleans nakon katrine. pa iebote, ti ništa ne znaš :/danni1 wrote:Upadaju u kuće i otimaju hranu i ljekove?Legendovich wrote:ti citas selektivno...procitaj i Čabatin post,a pitaj i medu,koji je stil Jamera..danni1 wrote:Meni se čini da ti previše filmova gledaš.Legendovich wrote:
ne znam jesi li gledao onaj film,gdje je stanje u drzavi tako napeto,da drzava daje 12 ili 24 sata gradjanima da RADE STO POZELE,bez sankcija..odnosno ispusu se...ybtg,susjedi na susjede udarili da ih pobiju...nista manje...
ameri su luda nacija,bahati i arogantni..oke je braniti se,ali taj ce ti uletiti u kucu,oteti sve sto nejmu treba za njegovu obitelj,jebes tvoju..jer je to SO RIGHT..
"nacija" rodjena na otimanju,ubijanju,i pljacki...i josh nativni amerikanci -indijanci proglaseni kao negativa i u svakom vesternu ubijani ko stoka...
Baš si apokaliptičan do jaja.
neboj se, sve će bit dobro.
kad se to dogodilo?
tebe netko zajebo sinek.
znaš engelski? googlay, ključne riječi su to looting i new orleans after katrina.danni1 wrote:Nije točno.ebenica wrote:new orleans nakon katrine. pa iebote, ti ništa ne znaš :/danni1 wrote:Upadaju u kuće i otimaju hranu i ljekove?Legendovich wrote:ti citas selektivno...procitaj i Čabatin post,a pitaj i medu,koji je stil Jamera..danni1 wrote:
Meni se čini da ti previše filmova gledaš.
Baš si apokaliptičan do jaja.
neboj se, sve će bit dobro.
kad se to dogodilo?
tebe netko zajebo sinek.
Guest- Guest
braco. Kad su mi pruje 4gmaznuli 20+kila suhomesnatih proizvoda,domaćih nisam kupio pušku.ebenica wrote:znaš engelski? googlay, ključne riječi su to looting i new orleans after katrina.danni1 wrote:Nije točno.ebenica wrote:new orleans nakon katrine. pa iebote, ti ništa ne znaš :/danni1 wrote:Upadaju u kuće i otimaju hranu i ljekove?Legendovich wrote:
ti citas selektivno...procitaj i Čabatin post,a pitaj i medu,koji je stil Jamera..
kad se to dogodilo?
tebe netko zajebo sinek.
Sitnog kriminala ima uvijek i kad je najplodnije doba.
Samo se opusti i manje filmova gledaj i neće te prat paranoja.
nači nije? ok, onda nije. ostani glup do kraia.danni1 wrote:braco. Kad su mi pruje 4gmaznuli 20+kila suhomesnatih proizvoda,domaćih nisam kupio pušku.ebenica wrote:znaš engelski? googlay, ključne riječi su to looting i new orleans after katrina.danni1 wrote:Nije točno.ebenica wrote:new orleans nakon katrine. pa iebote, ti ništa ne znaš :/danni1 wrote:
Upadaju u kuće i otimaju hranu i ljekove?
kad se to dogodilo?
tebe netko zajebo sinek.
Sitnog kriminala ima uvijek i kad je najplodnije doba.
Samo se opusti i manje filmova gledaj i neće te prat paranoja.
Guest- Guest
elem..danny,nesh si preskocijo..to nije dobro..
Guest- Guest
Laže.Legendovich wrote:elem..danny,nesh si preskocijo..to nije dobro..
Budale svašta mlate da dobiju pozornost.
ne znam..kako znas da laze..lik je redneck,boli njeg kita sa pozornost,takvi svrsavaju na pucanj šotgana..danni1 wrote:Laže.Legendovich wrote:elem..danny,nesh si preskocijo..to nije dobro..
Guest- Guest
nacionalna garda i vojska su došli bezze...laže jebamupasmater. kakvo je vrijeme u dugom selu?danni1 wrote:Laže.Legendovich wrote:elem..danny,nesh si preskocijo..to nije dobro..
Guest- Guest
Izašla vojska i u Zagrebu nakon potresa. Nisam čuo nikakvu pucnjavu.ebenica wrote:nacionalna garda i vojska su došli bezze...laže jebamupasmater. kakvo je vrijeme u dugom selu?danni1 wrote:Laže.Legendovich wrote:elem..danny,nesh si preskocijo..to nije dobro..
Vrijeme lijepo sunčano, na suncu prevruće.
je, samo je ova u zagrebu snimljena s lpopatama i nenaoružana a ova u new orleansu naoružana do zuba bez lopata. povjerenje i sigurnost.danni1 wrote:Izašla vojska i u Zagrebu nakon potresa. Nisam čuo nikakvu pucnjavu.ebenica wrote:nacionalna garda i vojska su došli bezze...laže jebamupasmater. kakvo je vrijeme u dugom selu?danni1 wrote:Laže.Legendovich wrote:elem..danny,nesh si preskocijo..to nije dobro..
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:jes iso po socijalu :PUnimatrix_Zero wrote:dobar film Jericho ako volis akcione sci fi,ili vec u koju kategoriju da ga svrstam
jericho je serija, gledao sam je i mislim da je jebacki realno slozeno stanje u slucaje neceg takovog
ha,nisam nesto mi se neide radije cu raditi,ionako sta cu skoro sve zatvoreno,mada orgijaju po kucama ko moze sprijeciti napaljene amere da se cherupaju,sad ce trpiti dva tri tjedna pa ce se poceti jebati kao zecevi,to nebi ni wermacht sprijecio kamoli neke mjere,samo gledaj
Jbga, takva su im pravila službe. Svaka zemlje ima svoje nekakve protokole kad upotrebljava vojsku. ovi izlaze naoružani,i treba tako u slučaju da nema dovoljno policijeda osigura red. Ne znači da im je to oruje trebalo.ebenica wrote:je, samo je ova u zagrebu snimljena s lpopatama i nenaoružana a ova u new orleansu naoružana do zuba bez lopata. povjerenje i sigurnost.danni1 wrote:Izašla vojska i u Zagrebu nakon potresa. Nisam čuo nikakvu pucnjavu.ebenica wrote:nacionalna garda i vojska su došli bezze...laže jebamupasmater. kakvo je vrijeme u dugom selu?danni1 wrote:Laže.Legendovich wrote:elem..danny,nesh si preskocijo..to nije dobro..
imaš jednu od najodvratnijih osobina, lizanje tog američkog kurca, kurva na entu i spreman si lagat bit besraman i izmišljat kako bi ti taj kurac u grlu i dalje ostao sladak.danni1 wrote:Jbga, takva su im pravila službe. Svaka zemlje ima svoje nekakve protokole kad upotrebljava vojsku. ovi izlaze naoružani,i treba tako u slučaju da nema dovoljno policijeda osigura red. Ne znači da im je to oruje trebalo.
smeće.
Guest- Guest
Više simpatiziram ruse,kineze i sl. gade mi se mantre o ljudskim pravima.ebenica wrote:imaš jednu od najodvratnijih osobina, lizanje tog američkog kurca, kurva na entu i spreman si lagat bit besraman i izmišljat kako bi ti taj kurac u grlu i dalje ostao sladak.danni1 wrote:Jbga, takva su im pravila službe. Svaka zemlje ima svoje nekakve protokole kad upotrebljava vojsku. ovi izlaze naoružani,i treba tako u slučaju da nema dovoljno policijeda osigura red. Ne znači da im je to oruje trebalo.
smeće.
kao što rekoh, smeće.danni1 wrote:Više simpatiziram ruse,kineze i sl. gade mi se mantre o ljudskim pravima.ebenica wrote:imaš jednu od najodvratnijih osobina, lizanje tog američkog kurca, kurva na entu i spreman si lagat bit besraman i izmišljat kako bi ti taj kurac u grlu i dalje ostao sladak.danni1 wrote:Jbga, takva su im pravila službe. Svaka zemlje ima svoje nekakve protokole kad upotrebljava vojsku. ovi izlaze naoružani,i treba tako u slučaju da nema dovoljno policijeda osigura red. Ne znači da im je to oruje trebalo.
smeće.
Guest- Guest
yes bogumi..-Jamerika je prava stvar..svi mladi,lijepi,zgodi i bogati..i ja cu takav tamo postati...
Guest- Guest
Ne smeće.ebenica wrote:kao što rekoh, smeće.danni1 wrote:Više simpatiziram ruse,kineze i sl. gade mi se mantre o ljudskim pravima.ebenica wrote:imaš jednu od najodvratnijih osobina, lizanje tog američkog kurca, kurva na entu i spreman si lagat bit besraman i izmišljat kako bi ti taj kurac u grlu i dalje ostao sladak.danni1 wrote:Jbga, takva su im pravila službe. Svaka zemlje ima svoje nekakve protokole kad upotrebljava vojsku. ovi izlaze naoružani,i treba tako u slučaju da nema dovoljno policijeda osigura red. Ne znači da im je to oruje trebalo.
smeće.
ja sam mali mrav koji vrijedno radi i skrbi za sebe nisam jebeni cvrčak koji svira kurcu i čeka da se netko pobrine za njega kad zagusti.
ne, nego si smeće.danni1 wrote:Ne smeće.ebenica wrote:kao što rekoh, smeće.danni1 wrote:Više simpatiziram ruse,kineze i sl. gade mi se mantre o ljudskim pravima.ebenica wrote:imaš jednu od najodvratnijih osobina, lizanje tog američkog kurca, kurva na entu i spreman si lagat bit besraman i izmišljat kako bi ti taj kurac u grlu i dalje ostao sladak.danni1 wrote:Jbga, takva su im pravila službe. Svaka zemlje ima svoje nekakve protokole kad upotrebljava vojsku. ovi izlaze naoružani,i treba tako u slučaju da nema dovoljno policijeda osigura red. Ne znači da im je to oruje trebalo.
smeće.
ja sam mali mrav koji vrijedno radi i skrbi za sebe nisam jebeni cvrčak koji svira kurcu i čeka da se netko pobrine za njega kad zagusti.
Guest- Guest
E pa vidiš i sam.Legendovich wrote:yes bogumi..-Jamerika je prava stvar..svi mladi,lijepi,zgodi i bogati..i ja cu takav tamo postati...
Siguran sam da bi ti bio tamo još uspješniji i bogatiji nego u švabiji.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusi masovno bježe iz zemlje: Satelitskim snimkama zabilježene kilometarske kolone
» Ni Erdoganu vise ne vjeruje carsija samo Amerika!Ako padne Amerika pada i BiH
» Afrikanci plaskom Rio Grande stigli u obećanu zemlju na socijalu
» Bandić i ZG - pravo na socijalu imaju ilegalni imigranti sa djecom
» Imigranti u Austriji primaju veću socijalu nego umirovljenici mirovinu
» Ni Erdoganu vise ne vjeruje carsija samo Amerika!Ako padne Amerika pada i BiH
» Afrikanci plaskom Rio Grande stigli u obećanu zemlju na socijalu
» Bandić i ZG - pravo na socijalu imaju ilegalni imigranti sa djecom
» Imigranti u Austriji primaju veću socijalu nego umirovljenici mirovinu
Page 3 of 4