Vijest za Tetrijeba!Uhapsen Mitar Miric
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vijest za Tetrijeba!Uhapsen Mitar Miric
Feberu,ostavio si svoju svabicu samu??veber wrote:ne znaš tko je veći jebač ovdje na forumu. ti ili svetoje?Ringo10 wrote:Nije je lidzango wrote:Jebiga, moja nije Bosanka.Ringo10 wrote:Pa šta će mu obrazovanje kad mlati lovu sa narodnjacimadzango wrote:
Inače, novine čita tako što red u novinama podvlači prstom i u isto vreme sriče tekst usnama. Videla ga moja žena na aerodromu dok je radila kao stjuardesa.
A tebi žena radila ko stjuardesa
I ja sam par godina radio na sarajevskom aerodromu
A jesu se te stjuardese taslačile ... sjećam se, baš nam dobro bilo
Srbijanka je li tako
E one su poznate kao vjerne ženice i da pičke lako ne daju ...
Baš sam se slatko nasmijao
Sjećam se JATovih stjuardesa ... jebo te koji raspašoj je to bio
smjenjujete se na prvom mjestu.
Guest- Guest
Taj zavodnički pogled i šarm.Noor wrote:frizura? kilaža?dzango wrote:Ma jok, nego imamo nekih sličnosti.Noor wrote:pa šta i ti to radiš?dzango wrote:Onda ti je jasno zašto mi je bio alter ego na forumu.Noor wrote:
ni ja nisam zapazila, al sam ga danas išla guglat, pa sam vidjela i neke obnažene slike s tribina :)
Jel ti poznat onaj milicajac na motoru. Isto bio veliki partizanovac. Jednom je na stadionu JNA imao nekakav performans. Vozio je Omerovića i kružio oko igrališta bez ruku.dzango wrote:Taj zavodnički pogled i šarm.Noor wrote:frizura? kilaža?dzango wrote:Ma jok, nego imamo nekih sličnosti.Noor wrote:pa šta i ti to radiš?dzango wrote:
Onda ti je jasno zašto mi je bio alter ego na forumu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nemam pojma.jastreb wrote:Jel ti poznat onaj milicajac na motoru. Isto bio veliki partizanovac. Jednom je na stadionu JNA imao nekakav performans. Vozio je Omerovića i kružio oko igrališta bez ruku.dzango wrote:Taj zavodnički pogled i šarm.Noor wrote:frizura? kilaža?dzango wrote:Ma jok, nego imamo nekih sličnosti.Noor wrote:
pa šta i ti to radiš?
dude...litl bit respect...Ringo10 wrote:Znamo tebe ... kreten i primitivacdzango wrote:Mora majka, on je pevi počeo a ti znaš mene...Maggie19 wrote:Bas se mora majka spominjat?!
Koji ti je to zgodnić na avataru, dzani?
ALi tvoja reakcija govori da sam ti pogodio žicu
ALi jebi ga ... mora da je kurvanje tvoje žene moglo bit i korisno ...
Mislim zaradi i donese u kuću svašta
Ti piloti su znali svakako bit izdašni za dobru jebačinu ... a stjuardese su znale znanje
Guest- Guest
I ni jedna se nije htjela udati za tebe. Znači bezveznjak si koji nije ni taslačio dobro.Ringo10 wrote:Pa šta će mu obrazovanje kad mlati lovu sa narodnjacimadzango wrote:
Inače, novine čita tako što red u novinama podvlači prstom i u isto vreme sriče tekst usnama. Videla ga moja žena na aerodromu dok je radila kao stjuardesa.
A tebi žena radila ko stjuardesa
I ja sam par godina radio na sarajevskom aerodromu
A jesu se te stjuardese taslačile ... sjećam se, baš nam dobro bilo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dzango wrote:Nemam pojma.jastreb wrote:Jel ti poznat onaj milicajac na motoru. Isto bio veliki partizanovac. Jednom je na stadionu JNA imao nekakav performans. Vozio je Omerovića i kružio oko igrališta bez ruku.dzango wrote:Taj zavodnički pogled i šarm.Noor wrote:frizura? kilaža?dzango wrote:
Ma jok, nego imamo nekih sličnosti.
Nemaš pojma...I ti si neki partizanovac.
Evo ja googlao i našo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I nisam neki. A nikada nisam voleo ni pandure. Mani me njih.jastreb wrote:dzango wrote:Nemam pojma.jastreb wrote:Jel ti poznat onaj milicajac na motoru. Isto bio veliki partizanovac. Jednom je na stadionu JNA imao nekakav performans. Vozio je Omerovića i kružio oko igrališta bez ruku.dzango wrote:Taj zavodnički pogled i šarm.Noor wrote:
frizura? kilaža?
Nemaš pojma...I ti si neki partizanovac.
Evo ja googlao i našo.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kratka vijest za tetrijeba!Tomislav Ivkovic trener Zelje
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Ovi naumili cimat Tetrijeba
» Dan žalosti za Tetrijeba!Milu Kitića izmarisali
» Ponesto i za tetrijeba:'Rijeka prva ako okrenes tablicu'
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Ovi naumili cimat Tetrijeba
» Dan žalosti za Tetrijeba!Milu Kitića izmarisali
» Ponesto i za tetrijeba:'Rijeka prva ako okrenes tablicu'
Page 4 of 4