Vijest za Tetrijeba!Uhapsen Mitar Miric
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vijest za Tetrijeba!Uhapsen Mitar Miric
ni ja nisam zapazila, al sam ga danas išla guglat, pa sam vidjela i neke obnažene slike s tribina :)dzango wrote:Kako bre nisi čula? Koliko sam samo puta na forumu lepio Mišine slike?Maggie19 wrote:Mislim za navijace Partizana.dzango wrote:Moj drug Metalika, da ti bude jasnije. Nije baš lokalna, Mišu znaju svi.Maggie19 wrote:Ostavite se zena i uhvatite Mitra ;-^^dzango wrote:
Ako je kao njegova, bolje bi mu bilo bez nje.
Miša je najverniji navijač Partizana koji nije propuštao ni jednu utakmicu i bilo kom sportu. Bio je mentalno zaostao ači veseo i iventar na utakmicama Parzizana. Znali su ga svi igrači, treneri, uprave kluba i navijači. Dobri duh Partizana.
Neka lokalna prica, ok.
Ja nikad cula.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
čuj, ti si im žestoka konkurencijaveber wrote:ne znaš tko je veći jebač ovdje na forumu. ti ili svetoje?Ringo10 wrote:Nije je lidzango wrote:Jebiga, moja nije Bosanka.Ringo10 wrote:Pa šta će mu obrazovanje kad mlati lovu sa narodnjacimadzango wrote:
Inače, novine čita tako što red u novinama podvlači prstom i u isto vreme sriče tekst usnama. Videla ga moja žena na aerodromu dok je radila kao stjuardesa.
A tebi žena radila ko stjuardesa
I ja sam par godina radio na sarajevskom aerodromu
A jesu se te stjuardese taslačile ... sjećam se, baš nam dobro bilo
Srbijanka je li tako
E one su poznate kao vjerne ženice i da pičke lako ne daju ...
Baš sam se slatko nasmijao
Sjećam se JATovih stjuardesa ... jebo te koji raspašoj je to bio
smjenjujete se na prvom mjestu.
Moram nekako da te naoštrim.Maggie19 wrote:Dobro, vidila sam.dzango wrote:Kako bre nisi čula? Koliko sam samo puta na forumu lepio Mišine slike?Maggie19 wrote:Mislim za navijace Partizana.dzango wrote:Moj drug Metalika, da ti bude jasnije. Nije baš lokalna, Mišu znaju svi.Maggie19 wrote:
Ostavite se zena i uhvatite Mitra ;-^^
Neka lokalna prica, ok.
Ja nikad cula.
Sjetila se u medjuvremenu.
Ova karantena ne utjece dobro na mene.
Zatupilo me.
:-^^
Onda ti je jasno zašto mi je bio alter ego na forumu.Noor wrote:ni ja nisam zapazila, al sam ga danas išla guglat, pa sam vidjela i neke obnažene slike s tribina :)dzango wrote:Kako bre nisi čula? Koliko sam samo puta na forumu lepio Mišine slike?Maggie19 wrote:Mislim za navijace Partizana.dzango wrote:Moj drug Metalika, da ti bude jasnije. Nije baš lokalna, Mišu znaju svi.Maggie19 wrote:
Neka lokalna prica, ok.
Ja nikad cula.
pa šta i ti to radiš?dzango wrote:Onda ti je jasno zašto mi je bio alter ego na forumu.Noor wrote:ni ja nisam zapazila, al sam ga danas išla guglat, pa sam vidjela i neke obnažene slike s tribina :)dzango wrote:Kako bre nisi čula? Koliko sam samo puta na forumu lepio Mišine slike?Maggie19 wrote:Mislim za navijace Partizana.dzango wrote:
Moj drug Metalika, da ti bude jasnije. Nije baš lokalna, Mišu znaju svi.
Ja nikad cula.
Ma jok, nego imamo nekih sličnosti.Noor wrote:pa šta i ti to radiš?dzango wrote:Onda ti je jasno zašto mi je bio alter ego na forumu.Noor wrote:ni ja nisam zapazila, al sam ga danas išla guglat, pa sam vidjela i neke obnažene slike s tribina :)dzango wrote:Kako bre nisi čula? Koliko sam samo puta na forumu lepio Mišine slike?Maggie19 wrote:
Mislim za navijace Partizana.
Ja nikad cula.
frizura? kilaža?dzango wrote:Ma jok, nego imamo nekih sličnosti.Noor wrote:pa šta i ti to radiš?dzango wrote:Onda ti je jasno zašto mi je bio alter ego na forumu.Noor wrote:ni ja nisam zapazila, al sam ga danas išla guglat, pa sam vidjela i neke obnažene slike s tribina :)dzango wrote:
Kako bre nisi čula? Koliko sam samo puta na forumu lepio Mišine slike?
Noor wrote:frizura? kilaža?dzango wrote:Ma jok, nego imamo nekih sličnosti.Noor wrote:pa šta i ti to radiš?dzango wrote:Onda ti je jasno zašto mi je bio alter ego na forumu.Noor wrote:
ni ja nisam zapazila, al sam ga danas išla guglat, pa sam vidjela i neke obnažene slike s tribina :)
Tko o čemu ti o frizuri i kilaži
Fetiva vaga.
Guest- Guest
Je, još fale nokti...Ra wrote:Noor wrote:frizura? kilaža?dzango wrote:Ma jok, nego imamo nekih sličnosti.Noor wrote:pa šta i ti to radiš?dzango wrote:
Onda ti je jasno zašto mi je bio alter ego na forumu.
Fetiva vaga.
Ta je mjera stožera dotukla...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Ra wrote:Noor wrote:frizura? kilaža?dzango wrote:Ma jok, nego imamo nekih sličnosti.Noor wrote:pa šta i ti to radiš?dzango wrote:
Onda ti je jasno zašto mi je bio alter ego na forumu.
Fetiva vaga.
pasmaterT. wrote:Je, još fale nokti...Ra wrote:Noor wrote:frizura? kilaža?dzango wrote:Ma jok, nego imamo nekih sličnosti.Noor wrote:
pa šta i ti to radiš?
Fetiva vaga.
Pravo mi je briga za nju. Kako će ovo izdurati, sam Bog zna.T. wrote:Je, još fale nokti...Ra wrote:Noor wrote:frizura? kilaža?dzango wrote:Ma jok, nego imamo nekih sličnosti.Noor wrote:
pa šta i ti to radiš?
Fetiva vaga.
Guest- Guest
a još od idućeg tjedna moram voditi video konferencije tjednih koordinacijaRa wrote:Pravo mi je briga za nju. Kako će ovo izdurati, sam Bog zna.T. wrote:Je, još fale nokti...Ra wrote:Noor wrote:frizura? kilaža?dzango wrote:
Ma jok, nego imamo nekih sličnosti.
Fetiva vaga.
jbg, sad gore moram bit dotjerana, a dolje mogu bit u trenirci i šlapama
Mani je najbolje kad na ulici čujem šetačice pasa kako uzbuđeno razgovaraju: "Đeki je tak danas bil nemiran, neće niš jest, samo me gleda i čeka kad idemo van. On ovo tak teško podnosi!"
crvenkasti-
2014-04-17
Lepi pucek,crni cucek,jedna pura,dva pandura,vsakom dojde smrtna vura.crvenkasti wrote:Mani je najbolje kad na ulici čujem šetačice pasa kako uzbuđeno razgovaraju: "Đeki je tak danas bil nemiran, neće niš jest, samo me gleda i čeka kad idemo van. On ovo tak teško podnosi!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jel to iz kurana neki stih?jastreb wrote:Lepi pucek,crni cucek,jedna pura,dva pandura,vsakom dojde smrtna vura.crvenkasti wrote:Mani je najbolje kad na ulici čujem šetačice pasa kako uzbuđeno razgovaraju: "Đeki je tak danas bil nemiran, neće niš jest, samo me gleda i čeka kad idemo van. On ovo tak teško podnosi!"
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Ako su ujutro nemoj da ti se iza leđa pojavi muž u gaćama. Zaključaj vrataNoor wrote:a još od idućeg tjedna moram voditi video konferencije tjednih koordinacijaRa wrote:Pravo mi je briga za nju. Kako će ovo izdurati, sam Bog zna.T. wrote:Je, još fale nokti...Ra wrote:Noor wrote:
frizura? kilaža?
Fetiva vaga.
Last edited by Ra on Sat 4 Apr - 23:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
Veber i ekipa na partiju.T. wrote:Jel to iz kurana neki stih?jastreb wrote:Lepi pucek,crni cucek,jedna pura,dva pandura,vsakom dojde smrtna vura.crvenkasti wrote:Mani je najbolje kad na ulici čujem šetačice pasa kako uzbuđeno razgovaraju: "Đeki je tak danas bil nemiran, neće niš jest, samo me gleda i čeka kad idemo van. On ovo tak teško podnosi!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ra wrote:Ako su ujutro nemoj da ti se iza leđa pojavi muž u gaćama. Zaključaj vrataNoor wrote:a još od idućeg tjedna moram voditi video konferencije tjednih koordinacijaRa wrote:Pravo mi je briga za nju. Kako će ovo izdurati, sam Bog zna.T. wrote:Je, još fale nokti...Ra wrote:
Fetiva vaga.
bit će u vrijeme kad nikog nema doma
i pazit ću da ne budem Ben
Samo me nemoj ljutit. :-)dzango wrote:Moram nekako da te naoštrim.Maggie19 wrote:Dobro, vidila sam.dzango wrote:Kako bre nisi čula? Koliko sam samo puta na forumu lepio Mišine slike?Maggie19 wrote:Mislim za navijace Partizana.dzango wrote:Moj drug Metalika, da ti bude jasnije. Nije baš lokalna, Mišu znaju svi.Maggie19 wrote:
Neka lokalna prica, ok.
Ja nikad cula.
Sjetila se u medjuvremenu.
Ova karantena ne utjece dobro na mene.
Zatupilo me.
:-^^
Feberu,ostavio si svoju svabicu samu??veber wrote:ne znaš tko je veći jebač ovdje na forumu. ti ili svetoje?Ringo10 wrote:Nije je lidzango wrote:Jebiga, moja nije Bosanka.Ringo10 wrote:Pa šta će mu obrazovanje kad mlati lovu sa narodnjacimadzango wrote:
Inače, novine čita tako što red u novinama podvlači prstom i u isto vreme sriče tekst usnama. Videla ga moja žena na aerodromu dok je radila kao stjuardesa.
A tebi žena radila ko stjuardesa
I ja sam par godina radio na sarajevskom aerodromu
A jesu se te stjuardese taslačile ... sjećam se, baš nam dobro bilo
Srbijanka je li tako
E one su poznate kao vjerne ženice i da pičke lako ne daju ...
Baš sam se slatko nasmijao
Sjećam se JATovih stjuardesa ... jebo te koji raspašoj je to bio
smjenjujete se na prvom mjestu.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kratka vijest za tetrijeba!Tomislav Ivkovic trener Zelje
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Ovi naumili cimat Tetrijeba
» Dan žalosti za Tetrijeba!Milu Kitića izmarisali
» Ponesto i za tetrijeba:'Rijeka prva ako okrenes tablicu'
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» Ovi naumili cimat Tetrijeba
» Dan žalosti za Tetrijeba!Milu Kitića izmarisali
» Ponesto i za tetrijeba:'Rijeka prva ako okrenes tablicu'
Page 3 of 4