Ameri pokrali 200 000 maski namijenjienih Njemačkoj
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Ameri pokrali 200 000 maski namijenjienih Njemačkoj
Leviathan2 wrote:Дональд Фредович Трамп, Сделай Америку снова великой
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
In a statement Berlin''s state minister of the interior, Andreas Geisel, said 200,000 highly sought-after FFP2 masks, made by an American firm in China and destined for use by Berlin police, were "confiscated" in Bangkok.
dakle maske su od americke firme a posto su americke firme izgnorirale domace potrebe I prodavale za kes drugim zemljama I odbijale prodat amerikancima reko tramp stop
vanredna situacija
dakle maske su od americke firme a posto su americke firme izgnorirale domace potrebe I prodavale za kes drugim zemljama I odbijale prodat amerikancima reko tramp stop
vanredna situacija
2014-04-19
idi stani pred ogledalo I reci jesam glup pa se isamarajvuksadinare wrote:Nisam ja trumpa nesto obozavao..vise navijao...ali jebes lika koji slovenku ozeni..znas da nije svoj...mi svojd optuzujemo da su lopine...ali kad vidis u ovoj nesreci tko sve krade i kokosari..mi sebe jos i previse kritiziramoLegendovich wrote:eto vidis koga ti obozavas,kome se klanjas i kicmu savijas...vuksadinare wrote:Lopina..da ne znam kakav si suverenista tako nisko spasti i od drugih krasti..jebo ja takve kokosare...jedna amerika da krade 200 0000 maski..na pokvaren nacin...regan i svi casni republikanci se okrecu u grobuLeviathan2 wrote:trpaaaaj donalde fredovichu trumpe
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
mutava baštarda wrote:600 000 000 000 vojni proračun + nestašica maski= ovo što imamo....
Kupili od Rusije respiratore...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
...ja svoje volim za tebe ne znam..prckov wrote:idi stani pred ogledalo I reci jesam glup pa se isamarajvuksadinare wrote:Nisam ja trumpa nesto obozavao..vise navijao...ali jebes lika koji slovenku ozeni..znas da nije svoj...mi svojd optuzujemo da su lopine...ali kad vidis u ovoj nesreci tko sve krade i kokosari..mi sebe jos i previse kritiziramoLegendovich wrote:eto vidis koga ti obozavas,kome se klanjas i kicmu savijas...vuksadinare wrote:Lopina..da ne znam kakav si suverenista tako nisko spasti i od drugih krasti..jebo ja takve kokosare...jedna amerika da krade 200 0000 maski..na pokvaren nacin...regan i svi casni republikanci se okrecu u grobuLeviathan2 wrote:trpaaaaj donalde fredovichu trumpe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prokleti tramp
zivio di ping
zivio di ping
2014-04-19
opli si jos jedan za ovu besmislicuvuksadinare wrote:...ja svoje volim za tebe ne znam..prckov wrote:idi stani pred ogledalo I reci jesam glup pa se isamarajvuksadinare wrote:Nisam ja trumpa nesto obozavao..vise navijao...ali jebes lika koji slovenku ozeni..znas da nije svoj...mi svojd optuzujemo da su lopine...ali kad vidis u ovoj nesreci tko sve krade i kokosari..mi sebe jos i previse kritiziramoLegendovich wrote:eto vidis koga ti obozavas,kome se klanjas i kicmu savijas...vuksadinare wrote:
Lopina..da ne znam kakav si suverenista tako nisko spasti i od drugih krasti..jebo ja takve kokosare...jedna amerika da krade 200 0000 maski..na pokvaren nacin...regan i svi casni republikanci se okrecu u grobu
2014-04-19
Nikakva besmislica..doslo vrijeme za ciste racune i bez sentimentaprckov wrote:opli si jos jedan za ovu besmislicuvuksadinare wrote:...ja svoje volim za tebe ne znam..prckov wrote:idi stani pred ogledalo I reci jesam glup pa se isamarajvuksadinare wrote:Nisam ja trumpa nesto obozavao..vise navijao...ali jebes lika koji slovenku ozeni..znas da nije svoj...mi svojd optuzujemo da su lopine...ali kad vidis u ovoj nesreci tko sve krade i kokosari..mi sebe jos i previse kritiziramoLegendovich wrote:
eto vidis koga ti obozavas,kome se klanjas i kicmu savijas...
2015-09-08
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/americka-mornarica-smijenila-kapetana-nosaca-aviona-jer-je-molio-za-pomoc-zbog-koronavirusa/200403200
2015-09-08
drz se ti srbijevuksadinare wrote:Nikakva besmislica..doslo vrijeme za ciste racune i bez sentimentaprckov wrote:opli si jos jedan za ovu besmislicuvuksadinare wrote:...ja svoje volim za tebe ne znam..prckov wrote:idi stani pred ogledalo I reci jesam glup pa se isamarajvuksadinare wrote:
Nisam ja trumpa nesto obozavao..vise navijao...ali jebes lika koji slovenku ozeni..znas da nije svoj...mi svojd optuzujemo da su lopine...ali kad vidis u ovoj nesreci tko sve krade i kokosari..mi sebe jos i previse kritiziramo
dovoljno sam ti paznje poklonio
2014-04-19
Pa onda bi i trumpa trebalo smjenit jer trazi ruse za pomoc..
2015-09-08
Cuj govno...ti si tamo di jesi..zbrisao..ja sam u govnima ovdje stalno i ne kenjaj...paljaderi me ne zanimajuprckov wrote:drz se ti srbijevuksadinare wrote:Nikakva besmislica..doslo vrijeme za ciste racune i bez sentimentaprckov wrote:opli si jos jedan za ovu besmislicuvuksadinare wrote:...ja svoje volim za tebe ne znam..prckov wrote:
idi stani pred ogledalo I reci jesam glup pa se isamaraj
dovoljno sam ti paznje poklonioc
2015-09-08
dakle maske su od americke firmeprckov wrote:In a statement Berlin''s state minister of the interior, Andreas Geisel, said 200,000 highly sought-after FFP2 masks, made by an American firm in China and destined for use by Berlin police, were "confiscated" in Bangkok.
vanredna situacija
tramp moze po ustavu u izvanrednim situacijama zabranit prodaju ako je od strateskog interesa za drzavu
juce bilo na fox news o tome
di pingovi na aparatima
2014-04-19
Zapravo tretiram ih kao dezertere...prparose..kad je gusto uvijek bjeze..takvi nam ne trebaju..sto se tice mene mogu i kinezi biti...
2015-09-08
nisi ti u govnimavuksadinare wrote:Cuj govno...ti si tamo di jesi..zbrisao..ja sam u govnima ovdje stalno i ne kenjaj...paljaderi me ne zanimajuprckov wrote:drz se ti srbijevuksadinare wrote:Nikakva besmislica..doslo vrijeme za ciste racune i bez sentimentaprckov wrote:opli si jos jedan za ovu besmislicuvuksadinare wrote:
...ja svoje volim za tebe ne znam..
ti si jednostavno glup ko kurac
a vidim jos si I bezobrazan
ajd sad napusi se I odjebi
2014-04-19
..ma ne fermam pobjegulje 2%...sto kaze karacic..ni sami ne znaju da ih vise ne jebemoprckov wrote:nisi ti u govnimavuksadinare wrote:Cuj govno...ti si tamo di jesi..zbrisao..ja sam u govnima ovdje stalno i ne kenjaj...paljaderi me ne zanimajuprckov wrote:drz se ti srbijevuksadinare wrote:Nikakva besmislica..doslo vrijeme za ciste racune i bez sentimentaprckov wrote:
opli si jos jedan za ovu besmislicu
2015-09-08
cuj sto se tebe ticevuksadinare wrote:Zapravo tretiram ih kao dezertere...prparose..kad je gusto uvijek bjeze..takvi nam ne trebaju..sto se tice mene mogu i kinezi biti...
pa koga to briga sta se tebe tice
ti si niko I nista
a jesi glup
2014-04-19
Bolje glup nego dezerter..prckov wrote:cuj sto se tebe ticevuksadinare wrote:Zapravo tretiram ih kao dezertere...prparose..kad je gusto uvijek bjeze..takvi nam ne trebaju..sto se tice mene mogu i kinezi biti...
ti si niko I nista
a jesi glup
2015-09-08
ma dobrovuksadinare wrote:..ma ne fermam pobjegulje 2%...sto kaze karacic..ni sami ne znaju da ih vise ne jebemoprckov wrote:nisi ti u govnimavuksadinare wrote:Cuj govno...ti si tamo di jesi..zbrisao..ja sam u govnima ovdje stalno i ne kenjaj...paljaderi me ne zanimajuprckov wrote:drz se ti srbijevuksadinare wrote:
Nikakva besmislica..doslo vrijeme za ciste racune i bez sentimenta
ti si faktor
jel ti sad lakse
2014-04-19
ma jokvuksadinare wrote:Bolje glup nego dezerter..prckov wrote:cuj sto se tebe ticevuksadinare wrote:Zapravo tretiram ih kao dezertere...prparose..kad je gusto uvijek bjeze..takvi nam ne trebaju..sto se tice mene mogu i kinezi biti...
ti si niko I nista
a jesi glup
bolje deserter nego ti
2014-04-19
2014-04-19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Policija prekinula misu u Njemačkoj, zatekla 88 vjernika bez maski. Platit će kazne
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Sve pokrali
» OVO SU LOPOVI KOJI SU POKRALI MAMIĆA...
» Kajin:'Stid.me.Istru su pokrali naši najbolji sinovi'
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Sve pokrali
» OVO SU LOPOVI KOJI SU POKRALI MAMIĆA...
» Kajin:'Stid.me.Istru su pokrali naši najbolji sinovi'
Page 2 of 19