Švecka u panici: zaustavljaj, gasi, zatvaraj!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Švecka u panici: zaustavljaj, gasi, zatvaraj!
sve ovo ce se zaboraviti i cijeli raspad sustava od prije ce biti pripisan koroni, Trump-u, Putin-u ili Orban-u.abraham wrote:Kako god nevjerojatno zvucalo ali socijalistima je potpora narasla za 3 postotna boda, otprilike. Kroz medije se provlaci taj neki "svedski put" i stvoren je kao neki inat , kao mi smo najpametniji i sl. Greta sindrom. U prvi plan je stavljen neki epidemiolog i on ce biti gromobaran kada sve bude otislo u kurac. Prica je da se postuje misljenje struke. Odluka je politicka??? Zemlja u kojoj je prohibicija i gdje ti se gledaju upetljati u svaki segment zivota na ovaj ili onaj nacin , nicim izazvana sada "gradjanima" na savijest prepusta odluku kako ce raditi u trenutnoj krizzi. Dane su preporuke i to je to???? Ekonomija je crkla vec podavno. Kasa je prazna. Oko 80% opcina i zupanija je u debelom minusu. Porezi su dignuti. Kruna je pala u odnosu na dolar i euro vise od 20 % u zadnje dvije godine. Sve ovo prije trenutne korona krize. Sada je poceo val otpustanja i sve ovo ce se zaboraviti i cijeli raspad sustava od prije ce biti pripisan koroni, Trump-u, Putin-u ili Orban-u. Daklem "nas put". Zemlja koja je 100% umrezna u svjetsku ekonomiju, koja je unistila vojsku, zdravstvo , skolstvo...... Cuvajmo radna mjesta??? Pet najvecih svjetskih i europkih ekonima je zaustavilo ili do minimuma smanjilo sve ekonomkse aktivnosti ali svedska sa 10 milja stanovnika i dvije milje na drzavnoj sisi ce eto pokazti svima???? Arogantno, glupo i neshavtljivo. Da, Nije slucajno da retardirana djevojcica dolazi bas iz Sveske. Na zalost, moju..... Pocrkane stare(svede) ce zamijeniti novi "svedjani" iz Somalije, Libanona, Iraka, Pakistana i sl. Muhahaha kila mozga?????Sovak wrote:Glupi sveCki esdepeovci.
Ali neka.
Odrazit ce se to moguce debelo na politiku kao vjetar u ledja Svedskim demokratima.
Abrahame, kakva je trenutacna politicka ljestvica?
ljevicarima je uvjek neko drugi kriv kad ostanu bez tudeg novca
btw cujem malog od 12 godina preklalo u skolskom dvoristu, ono multikulturalno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma sars je bio puno smrtonosniji. I ne znam što da kažem o tom nenormalnom širenju, moja prijateljica ga nije dobila a dva dana je bila u kontaktu 24 sata s dečkom koji je.Ringo10 wrote:MA problem je taj što se ovo nenormalno širi ... i što ti brojevi rastu eksponenicijalnokaya wrote:Pa zato ti kažem, ako ih je ubijeno 20 000 000 u 4 godine znači 5 000 000 godišnje. A mislim da ih je ubijeno i više. A sada drama od 50 000.tre wrote:nije problem broj mrtvih nego panika i zaustavljanje planete doslovce. U ww2 su tvornice radile pun gas, polja se obrađivala, stvaralo se sve od igle o aviona, danas je druga pričakaya wrote:Ma nije nikakav ende, koliko ih je ubijeno u ww2, 20 mil?tre wrote:
samo ezek je tik tok očekovao od klimatskih promjena a ono the end ide od jebenog šišmiša
Ako ljeto ovo ne zaustavi kako se nadaju... kao što je ljeto zaustavilo SARS.. e onda smo najebali žestoko
Pa ako istom čašom, slinom, kašljanjem nije onda neće nikada. A možda stvarno ima kao neki imunitet kojem to govno ne može ništa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vjerojatno je asimptomatičnakaya wrote:Ma sars je bio puno smrtonosniji. I ne znam što da kažem o tom nenormalnom širenju, moja prijateljica ga nije dobila a dva dana je bila u kontaktu 24 sata s dečkom koji je.Ringo10 wrote:MA problem je taj što se ovo nenormalno širi ... i što ti brojevi rastu eksponenicijalnokaya wrote:Pa zato ti kažem, ako ih je ubijeno 20 000 000 u 4 godine znači 5 000 000 godišnje. A mislim da ih je ubijeno i više. A sada drama od 50 000.tre wrote:nije problem broj mrtvih nego panika i zaustavljanje planete doslovce. U ww2 su tvornice radile pun gas, polja se obrađivala, stvaralo se sve od igle o aviona, danas je druga pričakaya wrote:
Ma nije nikakav ende, koliko ih je ubijeno u ww2, 20 mil?
Ako ljeto ovo ne zaustavi kako se nadaju... kao što je ljeto zaustavilo SARS.. e onda smo najebali žestoko
Pa ako istom čašom, slinom, kašljanjem nije onda neće nikada. A možda stvarno ima kao neki imunitet kojem to govno ne može ništa.
Nema koronu, dva dana pretakanja slina i cmakanja, ništa. On teži slučaj njoj ništa...tre wrote:vjerojatno je asimptomatičnakaya wrote:Ma sars je bio puno smrtonosniji. I ne znam što da kažem o tom nenormalnom širenju, moja prijateljica ga nije dobila a dva dana je bila u kontaktu 24 sata s dečkom koji je.Ringo10 wrote:MA problem je taj što se ovo nenormalno širi ... i što ti brojevi rastu eksponenicijalnokaya wrote:Pa zato ti kažem, ako ih je ubijeno 20 000 000 u 4 godine znači 5 000 000 godišnje. A mislim da ih je ubijeno i više. A sada drama od 50 000.tre wrote:
nije problem broj mrtvih nego panika i zaustavljanje planete doslovce. U ww2 su tvornice radile pun gas, polja se obrađivala, stvaralo se sve od igle o aviona, danas je druga priča
2015-08-15
vjerojatno je zaražena ali je asimptomatična, procjena je da je takvih preko 25% i zato zarazu ne mogu zaustaviti, uvijek isplivaju novi slučajevi iz naizgled ničegakaya wrote:Nema koronu, dva dana pretakanja slina i cmakanja, ništa. On teži slučaj njoj ništa...tre wrote:vjerojatno je asimptomatičnakaya wrote:Ma sars je bio puno smrtonosniji. I ne znam što da kažem o tom nenormalnom širenju, moja prijateljica ga nije dobila a dva dana je bila u kontaktu 24 sata s dečkom koji je.Ringo10 wrote:MA problem je taj što se ovo nenormalno širi ... i što ti brojevi rastu eksponenicijalnokaya wrote:
Pa zato ti kažem, ako ih je ubijeno 20 000 000 u 4 godine znači 5 000 000 godišnje. A mislim da ih je ubijeno i više. A sada drama od 50 000.
mozda ga je prebolila, a da pojma nemakaya wrote:Ma sars je bio puno smrtonosniji. I ne znam što da kažem o tom nenormalnom širenju, moja prijateljica ga nije dobila a dva dana je bila u kontaktu 24 sata s dečkom koji je.Ringo10 wrote:MA problem je taj što se ovo nenormalno širi ... i što ti brojevi rastu eksponenicijalnokaya wrote:Pa zato ti kažem, ako ih je ubijeno 20 000 000 u 4 godine znači 5 000 000 godišnje. A mislim da ih je ubijeno i više. A sada drama od 50 000.tre wrote:nije problem broj mrtvih nego panika i zaustavljanje planete doslovce. U ww2 su tvornice radile pun gas, polja se obrađivala, stvaralo se sve od igle o aviona, danas je druga pričakaya wrote:
Ma nije nikakav ende, koliko ih je ubijeno u ww2, 20 mil?
A možda, al mislim da se to još ne može otkriti, jesi li ga imao..
2015-08-15
Ugl pratimo Bjelorusiju. Lukašenko će ispasti ili najpametniji ili najgluplji čovik na planeti.
Kad nekoliko dana za redom broj umrlih bude manji nego prehodnih dana, je li to znak da epidemija posustaje, ili da nema više ljudi?
crvenkasti-
2014-04-17
barem ćeš umrjeti sretan sad kad si Hrvatinacrvenkasti wrote:Kad nekoliko dana za redom broj umrlih bude manji nego prehodnih dana, je li to znak da epidemija posustaje, ili da nema više ljudi?
AssadNaPodmornici wrote:Ugl pratimo Bjelorusiju. Lukašenko će ispasti ili najpametniji ili najgluplji čovik na planeti.
Posto u Bjerorusiji drzi cvrsto sve u svojim rukama bit ce "najpametniji".
Ne sumnjam u to.
Guest- Guest
tre wrote:barem ćeš umrjeti sretan sad kad si Hrvatinacrvenkasti wrote:Kad nekoliko dana za redom broj umrlih bude manji nego prehodnih dana, je li to znak da epidemija posustaje, ili da nema više ljudi?
A mozda ga prehiti kad je u srpskoj (tro)fazi.
Em Srbin, em krepan Srbin. Peh.
Guest- Guest
e jebiga, staviti ćemo mu epitaf da nije imao srećeSovak wrote:tre wrote:barem ćeš umrjeti sretan sad kad si Hrvatinacrvenkasti wrote:Kad nekoliko dana za redom broj umrlih bude manji nego prehodnih dana, je li to znak da epidemija posustaje, ili da nema više ljudi?
A racunaju li se u Hrvatskoj medju zrtve i Srbi koji najebu od Korone?Sovak wrote:tre wrote:barem ćeš umrjeti sretan sad kad si Hrvatinacrvenkasti wrote:Kad nekoliko dana za redom broj umrlih bude manji nego prehodnih dana, je li to znak da epidemija posustaje, ili da nema više ljudi?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Treba pitati crvenkastog, je da je sad Hrvatina ali mu je ćale i dalje srbin!Ringo10 wrote:A racunaju li se u Hrvatskoj medju zrtve i Srbi koji najebu od Korone?Sovak wrote:tre wrote:barem ćeš umrjeti sretan sad kad si Hrvatinacrvenkasti wrote:Kad nekoliko dana za redom broj umrlih bude manji nego prehodnih dana, je li to znak da epidemija posustaje, ili da nema više ljudi?
MA crvenkasti je lik sa podijeljenim identitetom ... jadantre wrote:Treba pitati crvenkastog, je da je sad Hrvatina ali mu je ćale i dalje srbin!Ringo10 wrote:A racunaju li se u Hrvatskoj medju zrtve i Srbi koji najebu od Korone?Sovak wrote:tre wrote:barem ćeš umrjeti sretan sad kad si Hrvatinacrvenkasti wrote:Kad nekoliko dana za redom broj umrlih bude manji nego prehodnih dana, je li to znak da epidemija posustaje, ili da nema više ljudi?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tre wrote:Treba pitati crvenkastog, je da je sad Hrvatina ali mu je ćale i dalje srbin!Ringo10 wrote:A racunaju li se u Hrvatskoj medju zrtve i Srbi koji najebu od Korone?Sovak wrote:tre wrote:barem ćeš umrjeti sretan sad kad si Hrvatinacrvenkasti wrote:Kad nekoliko dana za redom broj umrlih bude manji nego prehodnih dana, je li to znak da epidemija posustaje, ili da nema više ljudi?
Kad netko kaže "ja nisam Srbin", sigurno nećeš pomisliti da je Nijemac ili Belgijanac. Odmah znaš.
Najpreciznija definicija Hrvata je: to je onaj tko nije Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Josh Svecka ni propala...
» svecka na korak legalizacije braka s djecom
» Ništa od krda: Švecka ipak ide u zatvaranja
» Švecka: Godišni rast od 100% djece koja žele promieniti spol
» Stiže svecka kriza : Prvi pad prodaje automobila u Kini u 20 godina
» svecka na korak legalizacije braka s djecom
» Ništa od krda: Švecka ipak ide u zatvaranja
» Švecka: Godišni rast od 100% djece koja žele promieniti spol