Švecka: Godišni rast od 100% djece koja žele promieniti spol
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Švecka: Godišni rast od 100% djece koja žele promieniti spol
Švedska: Iz godine u godinu se povećava broj djece i odraslih koji žele promijeniti spol
Bro djece koja osjećaju anksioznost jer su "zarobljena" u pogrešnom tijelu udvostručava se svake godine u Švedskoj. Prema riječima psihijatara Dječije bolnice Astrid Lindgren u Stockholmu, djeca već sa šest godina žele biti drugog spola.
Samo prošle godine, Gender centar Švedske je zabilježio 197 djece i mladih koji se žele podvrgnuti analizama kako bi se utvrdio njihov spolni identitet i izvršili operaciju promjene spola.
Imamo 100 postotni rast svake godine. Sve je više mladih ljudi i djece. Povećanje ja zabilježeno i kod odraslih", kazala je dječija psihijatrica Louise Frisen.
Švedska ima šest klinika na kojima ljudi mogu istražiti svoj spolni identitet. Kako kaže sociolog Cecilia Dhejne sa UC Karolinska, ovo je pokazatelj kako je švedsko društvo sve otvorenije i prihvata različitosti, ali je upozorila kako se zdravstveni sistem suočava s prebukiranošću.
"Problem je što imamo veliki broj ljudi koji žele da istraže svoj gender identitet i koji moraju proći kroz različite faze tretmana širom zemlje, a čekaju. To je zabrinjavajuće. Lista čekanja može biti kritična za mlade ljude. U prosjeku se čeka godina dana samo na prvi pregled, a to loše utječe na mentalno zdravlje transrodnih ljudi. Time se stavljaju životi ovih mladih osoba na čekanje", kazala je Dhejne.
Ministarstvo zdravstva formiralo je komisiju koja će istražiti zbog čega dolazi do stvaranja tako duge liste čekanja za tretiranje transrodnih osoba jer nisu bili upućeni da postoji ikakav problem.
https://www.klix.ba/lifestyle/svedska-iz-godine-u-godinu-se-povecava-broj-djece-i-odraslih-koji-zele-promijeniti-spol/170316083
.............................
Sloboda, Švecka...liberalizam cvjeta...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Švecka: Godišni rast od 100% djece koja žele promieniti spol
Uvijek kad imam prilike, idem u ženski WC. Em je čišći, em uvijek ima sapuna i papira za obrisat ruke
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Genderisti rasturaju
dijagram-
2015-08-09
hahahahaha..imas pravo...melkior wrote:Uvijek kad imam prilike, idem u ženski WC. Em je čišći, em uvijek ima sapuna i papira za obrisat ruke
Guest- Guest
ima i uloškemelkior wrote:Uvijek kad imam prilike, idem u ženski WC. Em je čišći, em uvijek ima sapuna i papira za obrisat ruke
Guest- Guest
u to ispuses nos,ako si balav i prehladjen..Ground Biscuits wrote:ima i uloškemelkior wrote:Uvijek kad imam prilike, idem u ženski WC. Em je čišći, em uvijek ima sapuna i papira za obrisat ruke
Guest- Guest
I još stanem iza vrata pa kad ide neka ženska a ja Buu!Ground Biscuits wrote:ima i uloškemelkior wrote:Uvijek kad imam prilike, idem u ženski WC. Em je čišći, em uvijek ima sapuna i papira za obrisat ruke
2015-08-09
samo se pozoves na spolnu ravnopravnost,ako te netko ulovi od ofišla
Guest- Guest
ma gdje ce te uloviti?u šekretu
Guest- Guest
Zamisli,djeci ne daju da glasaju na izborima,ili da odlučuju o tome hoće li ići na vjeronauk,ali ih vrlo ozbiljno shvaćaju kad kažu da su "zarobljeni u pogrešnom tijelu".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
cuj,ne do bogo naletis na nekog profesorucu ili tako..studoske,samo mrtvo ladno prodjem pored njih..Ground Biscuits wrote:ma gdje ce te uloviti?u šekretu
Guest- Guest
Da..ono,djeca su toliko vec na menthalno iskustvenom nivou,da cak to mogu i posloziti u jasnu definiciju..jastreb wrote:Zamisli,djeci ne daju da glasaju na izborima,ili da odlučuju o tome hoće li ići na vjeronauk,ali ih vrlo ozbiljno shvaćaju kad kažu da su "zarobljeni u pogrešnom tijelu".
Guest- Guest
Pa što onda, to što nemaju mozga ne znači da nisu sexyjastreb wrote:Zamisli,djeci ne daju da glasaju na izborima,ili da odlučuju o tome hoće li ići na vjeronauk,ali ih vrlo ozbiljno shvaćaju kad kažu da su "zarobljeni u pogrešnom tijelu".
2015-08-09
Iskustvo je topismejker wrote:Da..ono,djeca su toliko vec na menthalno iskustvenom nivou,da cak to mogu i posloziti u jasnu definiciju..jastreb wrote:Zamisli,djeci ne daju da glasaju na izborima,ili da odlučuju o tome hoće li ići na vjeronauk,ali ih vrlo ozbiljno shvaćaju kad kažu da su "zarobljeni u pogrešnom tijelu".
2015-08-09
Melk,ne stavljas vise slike onih vrhunskih picija?
Guest- Guest
A čuo sam da na zapadu ako sin bajernovca ne navija za Bayern,nego za Borusiu stari poludi.melkior wrote:Pa što onda, to što nemaju mozga ne znači da nisu sexyjastreb wrote:Zamisli,djeci ne daju da glasaju na izborima,ili da odlučuju o tome hoće li ići na vjeronauk,ali ih vrlo ozbiljno shvaćaju kad kažu da su "zarobljeni u pogrešnom tijelu".
Ali ovakve pizdarije prihvaćaju sam-tak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Istina, nisam već dugo...U nekom drugom sam filmu.pismejker wrote:Melk,ne stavljas vise slike onih vrhunskih picija?
Ali evo za tebe, najbolja od najboljih:
2015-08-09
super..laganice za opustanje...THX..melkior wrote:Istina, nisam već dugo...U nekom drugom sam filmu.pismejker wrote:Melk,ne stavljas vise slike onih vrhunskih picija?
Ali evo za tebe, najbolja od najboljih:
Guest- Guest
profesoricu?pismejker wrote:cuj,ne do bogo naletis na nekog profesorucu ili tako..studoske,samo mrtvo ladno prodjem pored njih..Ground Biscuits wrote:ma gdje ce te uloviti?u šekretu
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu
» Pakistan je u kaosu, islamisti žele da se ubije krščanka koja je bogohulila
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» HDZ-ov gradonačelnik koji na stranicama grada objavljuje snimku srpske djece koja ne ustaju na himnu prije nogometne utakmice kupio ruglo od hotela i najavljivao čuda. Sad ga prodaje
» Pakistan je u kaosu, islamisti žele da se ubije krščanka koja je bogohulila
» Plenkovic oštro napao MOST : Oni su govna koja žele srušiti uhljebistan
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» HDZ-ov gradonačelnik koji na stranicama grada objavljuje snimku srpske djece koja ne ustaju na himnu prije nogometne utakmice kupio ruglo od hotela i najavljivao čuda. Sad ga prodaje
Page 1 of 2