U Srbiji 305 oboljelih i 8 mrtvih u zadnja 24 sata
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Srbiji 305 oboljelih i 8 mrtvih u zadnja 24 sata
peri ruke.michaellcmacha wrote:joj jebote pa nema uopće veze socijalni kontakt... virus je aktivan na inoxu 5 dana na plastici 4 dana, na nekim drugim materijalima kraće ali još uvijek dovoljno dugo... bez obzira na bočice dezinficijensa on se bez problema povlači i provlači po javnim prostorima koji su kanalizirani za ovu preostalu ljudsku interakciju...danni1 wrote:O tome se i radi. Oteli se ljudi kontroli. Misle ak nemaju simptome da nisu zaraženi.michaellcmacha wrote:dani izgleda da ti ne kužiš do tih proboja ne dolazi samo radi nediscipline nego i radi nositelja virusa koji nisu prepoznati kao takvi a takvih za sada nitko ne zna koliko cirkulira... to mogu biti liječnici, policajci, trgovkinje ljekarnice i tko sve ne... u slijedećih par dana kod nas će vjerojatno doći do tih proboja evo kod mene u sisku živa pizdarija izgleda da je zadnji oboljeli bez simptoma poharao pol grada sam bog zna s kim je sve bio u kontaktu a nit je imao veze sa vanjskim svijetom niti ima rodbine iz vana nniti je imao simptome do prekjučer... a ispada po testovima da je već duže vrijeme kontaminiran virusom...danni1 wrote:Oteli se ljudi kontroli, što bi se otelo kontroli.dijagram wrote:ogroman skok
nesto se otelo kontroli
upravo ovo se mora izbjeci
Da ne bauljaju okolo ko gluve kuje nebi se zarazili.
osim toga ak i moraš izač što bi dozvolio da ti se itko približi?
Virus ne prolazi kroz kožu u tjelo.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Prihvatljivo i poželjno nije isto. Poželjno je nula.danni1 wrote:Kome prihvatljivo?RayMabus wrote:Do deset mrtvih dnevno je prihvatljivo. To znači da ti umiru uglavnom stariji kronični bolesnici koje bi i obična gripa pokosila a respirator tu nije od neke velike pomoći. Usporedbe radi to bi bilo kao da u Francuskoj umire 65 ljudi dnevno od koronavirusa.
Ne triba od svega pravit dramu.
prihvatljivo mi je i 1000 ak se radi o ljudima koje ne znam.
Isto tako mi je neprihvatljivo i 1 ako sam to ja ili netko kog znam.
Kome je onda 10 prihvatljivo?
Italija ima 60 miljona stanovnika i kad bi dnevno od korone umiralo 90 ljudi onda je to ekvivalent ko da u Srbiji umre deset dnevno , a njima ne umire 90 nego :
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/u-italiji-intenzivirano-testiranje-preminulo-766-osoba-novozarazenih-4-585/200403164
Da im umire 90 onda bi to značilo da nisu mogli spasit samo one koje bi i obični virus gripe poharao.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ajde držte se tamo... ja i dalje navijam da virus sredi jednog određenog srbina šiptara, ali niste vi te sreće
Komsije zbog losijih rezultata od hrvatske u borbi protiv korone ds bar u necem napakoste i narugaju se hrvatima a preko njih u stvari to zeli ocajni suljo koji je izvukao ovaj 'adut'
https://www.alo.rs/sport/fudbal/uefa-jednim-potezom-razbesnela-komsije-sve-zasluge-opet-idu-srbima-foto-video/301397/vest
https://www.alo.rs/sport/fudbal/uefa-jednim-potezom-razbesnela-komsije-sve-zasluge-opet-idu-srbima-foto-video/301397/vest
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa Jugoslavije je bila srpska država.vuksadinare wrote:Komsije zbog losijih rezultata od hrvatske u borbi protiv korone ds bar u necem napakoste i narugaju se hrvatima a preko njih u stvari to zeli ocajni suljo koji je izvukao ovaj 'adut'
Jbte zato se i raspala. Dopizdila ta srpska prčija i njihovo zajebavanje i povatali smo se za grkljane.
Zadužio kinesku masku...vuksadinare wrote:zabrinit sam..nema nam pizzona...u tri dana jefan put se javio...i to sa majku vam ustasku...korona buniloNoor wrote:ajooj, dečki s foruma, čuvajte se! :(
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ma tu je negdje garant malo glumata ne bi li se mi svi zabrinuli...T. wrote:Zadužio kinesku masku...vuksadinare wrote:zabrinit sam..nema nam pizzona...u tri dana jefan put se javio...i to sa majku vam ustasku...korona buniloNoor wrote:ajooj, dečki s foruma, čuvajte se! :(
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Je je, ćiri na forum i gušta kako se ustaše brinu za njegovo zdravlje...michaellcmacha wrote:ma tu je negdje garant malo glumata ne bi li se mi svi zabrinuli...T. wrote:Zadužio kinesku masku...vuksadinare wrote:zabrinit sam..nema nam pizzona...u tri dana jefan put se javio...i to sa majku vam ustasku...korona buniloNoor wrote:ajooj, dečki s foruma, čuvajte se! :(
A sutra će opet spominjat mater ustašku...
E ko ga ne zna...
2014-04-14
jbg on ne želi potpisat primirje pa makar i sikire s neba padale, a ne ovaj smješni virus s fejsbuka... što jes jes ali čovjek je sa stavom... ko da je od Vučićevih.... :)T. wrote:Je je, ćiri na forum i gušta kako se ustaše brinu za njegovo zdravlje...michaellcmacha wrote:ma tu je negdje garant malo glumata ne bi li se mi svi zabrinuli...T. wrote:Zadužio kinesku masku...vuksadinare wrote:zabrinit sam..nema nam pizzona...u tri dana jefan put se javio...i to sa majku vam ustasku...korona buniloNoor wrote:ajooj, dečki s foruma, čuvajte se! :(
A sutra će opet spominjat mater ustašku...
E ko ga ne zna...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Užas... Dalmacija samo čeka kad će eksplodirati...a onda će se svi čuditi i mrtve po cesti skupljati ka u Ekvadoru...
darth_vader-
2014-04-17
Ma čini ti se...jasambrend wrote:Užas... Dalmacija samo čeka kad će eksplodirati...a onda će se svi čuditi i mrtve po cesti skupljati ka u Ekvadoru...
Vakula najavljuje sunčano, znači vitamin D...
Sutra svi vanka da sje*emo taj virus...
2014-04-14
Pa kad gledas kako sd ponasa idiot vuco..nista cudno...jos jebe mater onimy koji ne 'gustaju ka on i ekipa'jasambrend wrote:Užas... Dalmacija samo čeka kad će eksplodirati...a onda će se svi čuditi i mrtve po cesti skupljati ka u Ekvadoru...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vuco je baš rasni debil...bilo mu odnilo i ono malo mozga i rezona što je ima. Više mi ni kao treš nije simpatičan, pogubija se u isfuravanju ka i frend mu Mrle...
darth_vader-
2014-04-17
Ima još slobodnih kreveta na zaraznoj. Đava odnija prišu.jasambrend wrote:Užas... Dalmacija samo čeka kad će eksplodirati...a onda će se svi čuditi i mrtve po cesti skupljati ka u Ekvadoru...
Nek šetaju , šta ima veze. Ima još slobodnih kreveta na zaraznoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Putin objavio energetski rat: Nafta pala 30% u zadnja 24 sata
» Imunitet krda : 563 cici krep u V.Britaniji u zadnja 24 sata
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» U Francuskoj 500 mrtvih u posljednja 24 sata
» Imunitet krda : 563 cici krep u V.Britaniji u zadnja 24 sata
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» U Francuskoj 500 mrtvih u posljednja 24 sata
Page 4 of 4