U Srbiji 305 oboljelih i 8 mrtvih u zadnja 24 sata
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Srbiji 305 oboljelih i 8 mrtvih u zadnja 24 sata
dzango wrote:Ja sad popio šljivu radi preventive.Noor wrote:ajooj, dečki s foruma, čuvajte se! :(
tradicionalna srpska medicina. Ajde, neka
samo se kloni kafane
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ne može više u birtiju... daleko je split.. a veze loše... još samo tamo znaju otvoriti pokoju iza 2 u noći...marcellus wrote:dzango wrote:Ja sad popio šljivu radi preventive.Noor wrote:ajooj, dečki s foruma, čuvajte se! :(
samo se kloni kafane
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ima zaliha za jedno 3 godine. A posle ćemo da vidimo šta ćemo.michaellcmacha wrote:nemoj sve brzo popiti trebat će razvući zalihe na duži perioddzango wrote:Ja sad popio šljivu radi preventive.Noor wrote:ajooj, dečki s foruma, čuvajte se! :(
I ja sam old skul, tako to ide.marcellus wrote:dzango wrote:Ja sad popio šljivu radi preventive.Noor wrote:ajooj, dečki s foruma, čuvajte se! :(
samo se kloni kafane
Šta ću u kafani kada je moja rakija bolja?
Dzani, je li istina da je sad policijski sat do ponedjeljka u 5? :-^
Od subote 13h, do ponedeljka u 5. Skinuo sam Piki Blajnderse, poslednju sezonu a imam i knjiga pa mi se jebe. Klincima sam uplatio Netflix, svako ima svoj komp i knjige, frižider je pun. Mogu da stave i nedelju dana. Jedino što moram kuče da izvodim napolje ali tu ne jebem policiski čas.Maggie19 wrote:Dzani, je li istina da je sad policijski sat fo ponedjeljka u 5? :-^
zagor ili blek stena?dzango wrote:
Od subote 13h, do ponedeljka u 5. Skinuo sam Piki Blajnderse, poslednju sezonu a imam i knjiga pa mi se jebe. Klincima sam uplatio Netflix, svako ima svoj komp i knjige, frižider je pun. Mogu da stave i nedelju dana. Jedino što moram kuče da izvodim napolje ali tu ne jebem policiski čas.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
popij još koju, nek se nađedzango wrote:Ja sad popio šljivu radi preventive.Noor wrote:ajooj, dečki s foruma, čuvajte se! :(
Amin Maluf, Orhan Pamuk, Handke i tako. Jedini štek koji smo napravili za koronu su knjige.max123 wrote:zagor ili blek stena?dzango wrote:
Od subote 13h, do ponedeljka u 5. Skinuo sam Piki Blajnderse, poslednju sezonu a imam i knjiga pa mi se jebe. Klincima sam uplatio Netflix, svako ima svoj komp i knjige, frižider je pun. Mogu da stave i nedelju dana. Jedino što moram kuče da izvodim napolje ali tu ne jebem policiski čas.
Hoću, preventive nikada dosta. Samo da popijem prvo ovo pivo.Noor wrote:popij još koju, nek se nađedzango wrote:Ja sad popio šljivu radi preventive.Noor wrote:ajooj, dečki s foruma, čuvajte se! :(
dzango wrote:Od subote 13h, do ponedeljka u 5. Skinuo sam Piki Blajnderse, poslednju sezonu a imam i knjiga pa mi se jebe. Klincima sam uplatio Netflix, svako ima svoj komp i knjige, frižider je pun. Mogu da stave i nedelju dana. Jedino što moram kuče da izvodim napolje ali tu ne jebem policiski čas.Maggie19 wrote:Dzani, je li istina da je sad policijski sat fo ponedjeljka u 5? :-^
snađu se ljudi, samo mi psa žao...jadničku sigurno srce lupa ko blesavo od straha :(
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-prizor-iz-beograda-obisao-svijet-gospoda-zatocena-u-svom-stanu-zbog-koronavirusa-psa-na-povodcu-spusta-s-balkona-da-se-proseta/10126540/
Ma jok. Šetam je tri puta dnevno, kao i ranije. Neću da mi kuče pati zbog budale. Neka on svoje Vuline i Slinu izvodi jednom dnevno u šetnju, pa da ga vidim.Noor wrote:dzango wrote:Od subote 13h, do ponedeljka u 5. Skinuo sam Piki Blajnderse, poslednju sezonu a imam i knjiga pa mi se jebe. Klincima sam uplatio Netflix, svako ima svoj komp i knjige, frižider je pun. Mogu da stave i nedelju dana. Jedino što moram kuče da izvodim napolje ali tu ne jebem policiski čas.Maggie19 wrote:Dzani, je li istina da je sad policijski sat fo ponedjeljka u 5? :-^
snađu se ljudi, samo mi psa žao...jadničku sigurno srce lupa ko blesavo od straha :(
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-prizor-iz-beograda-obisao-svijet-gospoda-zatocena-u-svom-stanu-zbog-koronavirusa-psa-na-povodcu-spusta-s-balkona-da-se-proseta/10126540/
Ustvari, meni njihovi brojevi tek sada došli ured. Imaju smisla i nisu baš grozni.
Grozni su ako ih uspoređujemo s onim šta su do sada prikrivali.
Konačno su shvatili das prikrivanje nema nikakvog smisla.
Umrljivost im glede na broj aktivno zaraženih iznosi 2,8%, što je ispod očekivanih 5%.
Kritičnih je 81, što je blizu očekivanih 70 odnosno 73.
Postoji i drugi način statističke provjere stanja, tako što se umrljivost uspoređuje
s brojem inficiranih prije 7 dana. U ovom slučaju bi imali umrljivost 8,5%
No, ne vjerujem im u brojeve od prije 7 dana.
Umrljivost im glede na broj aktivno zaraženih iznosi 2,8%, što je ispod očekivanih 5%.
Postoji i drugi način statističke provjere stanja, tako što se umrljivost uspoređuje
Last edited by Eroo on 3/4/2020, 18:23; edited 1 time in total
O tome se i radi. Oteli se ljudi kontroli. Misle ak nemaju simptome da nisu zaraženi.michaellcmacha wrote:dani izgleda da ti ne kužiš do tih proboja ne dolazi samo radi nediscipline nego i radi nositelja virusa koji nisu prepoznati kao takvi a takvih za sada nitko ne zna koliko cirkulira... to mogu biti liječnici, policajci, trgovkinje ljekarnice i tko sve ne... u slijedećih par dana kod nas će vjerojatno doći do tih proboja evo kod mene u sisku živa pizdarija izgleda da je zadnji oboljeli bez simptoma poharao pol grada sam bog zna s kim je sve bio u kontaktu a nit je imao veze sa vanjskim svijetom niti ima rodbine iz vana nniti je imao simptome do prekjučer... a ispada po testovima da je već duže vrijeme kontaminiran virusom...danni1 wrote:Oteli se ljudi kontroli, što bi se otelo kontroli.dijagram wrote:ogroman skok
nesto se otelo kontroli
upravo ovo se mora izbjeci
Da ne bauljaju okolo ko gluve kuje nebi se zarazili.
osim toga ak i moraš izač što bi dozvolio da ti se itko približi?
pa uopće nije bitno što se na današnji dan broji... ne skriva se projekcija u nazad nego projekcije unaprijed... one su poražavajuće... pa dajte probajte staviti makar 3 datumska markera i onda gledajte kretanja brojeva od jednog do drugog pa trećeg... ova shema iz dana u dan je jasno opisana da joj je cilj sa malim brojevima na što duži rok ljude držati u nekom fazonu "sve će biti dobro, nije strašno, moguće bude bolje samo da bude dobro u iduća 3 tjedna"... a jebem ti pa kak većini vas to nije ni blizu mozga....Eroo wrote:Ustvari, meni njihovi brojevi tek sada došli ured. Imaju smisla i nisu baš grozni.
Umrljivost im glede na broj aktivno zaraženih iznosi 2,8%, što je ispod 5%.
2015-08-08
uglavnom da ima slika...dzango wrote:Amin Maluf, Orhan Pamuk, Handke i tako. Jedini štek koji smo napravili za koronu su knjige.max123 wrote:
zagor ili blek stena?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
joj jebote pa nema uopće veze socijalni kontakt... virus je aktivan na inoxu 5 dana na plastici 4 dana, na nekim drugim materijalima kraće ali još uvijek dovoljno dugo... bez obzira na bočice dezinficijensa on se bez problema povlači i provlači po javnim prostorima koji su kanalizirani za ovu preostalu ljudsku interakciju...danni1 wrote:O tome se i radi. Oteli se ljudi kontroli. Misle ak nemaju simptome da nisu zaraženi.michaellcmacha wrote:dani izgleda da ti ne kužiš do tih proboja ne dolazi samo radi nediscipline nego i radi nositelja virusa koji nisu prepoznati kao takvi a takvih za sada nitko ne zna koliko cirkulira... to mogu biti liječnici, policajci, trgovkinje ljekarnice i tko sve ne... u slijedećih par dana kod nas će vjerojatno doći do tih proboja evo kod mene u sisku živa pizdarija izgleda da je zadnji oboljeli bez simptoma poharao pol grada sam bog zna s kim je sve bio u kontaktu a nit je imao veze sa vanjskim svijetom niti ima rodbine iz vana nniti je imao simptome do prekjučer... a ispada po testovima da je već duže vrijeme kontaminiran virusom...danni1 wrote:Oteli se ljudi kontroli, što bi se otelo kontroli.dijagram wrote:ogroman skok
nesto se otelo kontroli
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sve što bude dnevni prirast (po najlošijem scenariju) ispod 450 je znak da je pod kontrolom. Bezn panike,molim!michaellcmacha wrote:dani izgleda da ti ne kužiš do tih proboja ne dolazi samo radi nediscipline nego i radi nositelja virusa koji nisu prepoznati kao takvi a takvih za sada nitko ne zna koliko cirkulira... to mogu biti liječnici, policajci, trgovkinje ljekarnice i tko sve ne... u slijedećih par dana kod nas će vjerojatno doći do tih proboja evo kod mene u sisku živa pizdarija izgleda da je zadnji oboljeli bez simptoma poharao pol grada sam bog zna s kim je sve bio u kontaktu a nit je imao veze sa vanjskim svijetom niti ima rodbine iz vana nniti je imao simptome do prekjučer... a ispada po testovima da je već duže vrijeme kontaminiran virusom...danni1 wrote:Oteli se ljudi kontroli, što bi se otelo kontroli.dijagram wrote:ogroman skok
nesto se otelo kontroli
Sa golim ženama.max123 wrote:uglavnom da ima slika...dzango wrote:Amin Maluf, Orhan Pamuk, Handke i tako. Jedini štek koji smo napravili za koronu su knjige.max123 wrote:
zagor ili blek stena?
Upravo sam u komentaru iznad najavio staističko očekivanje.michaellcmacha wrote:pa uopće nije bitno što se na današnji dan broji... ne skriva se projekcija u nazad nego projekcije unaprijed... one su poražavajuće... pa dajte probajte staviti makar 3 datumska markera i onda gledajte kretanja brojeva od jednog do drugog pa trećeg... ova shema iz dana u dan je jasno opisana da joj je cilj sa malim brojevima na što duži rok ljude držati u nekom fazonu "sve će biti dobro, nije strašno, moguće bude bolje samo da bude dobro u iduća 3 tjedna"... a jebem ti pa kak većini vas to nije ni blizu mozga....Eroo wrote:Ustvari, meni njihovi brojevi tek sada došli ured. Imaju smisla i nisu baš grozni.
Umrljivost im glede na broj aktivno zaraženih iznosi 2,8%, što je ispod 5%.
Da, i treba što duže razvući coronino zvono, tj. neminovni broj zaraženih.
Što biste radili ako bi u jednom danu imali par tisuća u kritičnom stanju?
Zdravstvo bi cepnilo i pomrli bi i oni koji su u intezivnoj njezi i bez corone.
peri ruke.michaellcmacha wrote:joj jebote pa nema uopće veze socijalni kontakt... virus je aktivan na inoxu 5 dana na plastici 4 dana, na nekim drugim materijalima kraće ali još uvijek dovoljno dugo... bez obzira na bočice dezinficijensa on se bez problema povlači i provlači po javnim prostorima koji su kanalizirani za ovu preostalu ljudsku interakciju...danni1 wrote:O tome se i radi. Oteli se ljudi kontroli. Misle ak nemaju simptome da nisu zaraženi.michaellcmacha wrote:dani izgleda da ti ne kužiš do tih proboja ne dolazi samo radi nediscipline nego i radi nositelja virusa koji nisu prepoznati kao takvi a takvih za sada nitko ne zna koliko cirkulira... to mogu biti liječnici, policajci, trgovkinje ljekarnice i tko sve ne... u slijedećih par dana kod nas će vjerojatno doći do tih proboja evo kod mene u sisku živa pizdarija izgleda da je zadnji oboljeli bez simptoma poharao pol grada sam bog zna s kim je sve bio u kontaktu a nit je imao veze sa vanjskim svijetom niti ima rodbine iz vana nniti je imao simptome do prekjučer... a ispada po testovima da je već duže vrijeme kontaminiran virusom...danni1 wrote:Oteli se ljudi kontroli, što bi se otelo kontroli.dijagram wrote:ogroman skok
nesto se otelo kontroli
Virus ne prolazi kroz kožu u tjelo.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Putin objavio energetski rat: Nafta pala 30% u zadnja 24 sata
» Imunitet krda : 563 cici krep u V.Britaniji u zadnja 24 sata
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» U Francuskoj 500 mrtvih u posljednja 24 sata
» Imunitet krda : 563 cici krep u V.Britaniji u zadnja 24 sata
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» U Francuskoj 500 mrtvih u posljednja 24 sata
Page 3 of 4