ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Biće još gore ako nastavite ovako,

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Biće još gore ako nastavite ovako,  - Page 2 Empty Re: Biće još gore ako nastavite ovako,

Post by Šandor Winnetou 31/3/2020, 19:06

michaellcmacha wrote:a i prvi minimalac će krenuti isplaćivati tek sredinom 5.-og mjeseca... jebote džango pa vas ako nisu uništili turci, pa mi ustaše, pa amerikanci... vas ima da uništi ovaj vaš hohštapler... 60 dana će ljudi kod vas biti bez primanja... ne svi ali značajan broj ljudi... jel on skroz na skroz poludio....
vrijeme je da opet izvade onaj konopac s kojim su mu već prjetili

Šandor Winnetou

2017-12-31

Back to top Go down

Biće još gore ako nastavite ovako,  - Page 2 Empty Re: Biće još gore ako nastavite ovako,

Post by michaellcmacha 31/3/2020, 19:08

Hektorović wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:Zar ne rekoše skoro da se ide u šoping u Milano?
samo žene
Je l' to sa onih 100 evra?
gle imamo i mi kod nas bisera, al ovaj vaš je, vjerujem da se slažeš malo žešći luđo... mada ja mislim da našima samo treba vremena da se razmašu.... još oninjega stignu.... ma i prestignu...

Tko je to od naših lud?

Plenki je flegma

Beroš je sposoban i ozbiljan lik

Ostali ionako ne donose odluke.
polako, nadam se da griješim, ali zoki samo čeka svoju priliku da i on poludi...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/3/2020, 19:10

Ne da mi se previše trošit riječi na Srbiju al s ovakvim debilima na čelu države im se ne piše dobro.

Prvo se rugali pa uveli odma drastične mjere , na kraju će ljudima puknit film pa će svi izać na ulice itd.

Gomila kretena ono.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/3/2020, 19:21

Planiraju da im uvedu 24 satnu karantenu

https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:856490-Dr-Kon-tvrdi-Povecava-se-smrtnost-imamo-69-osoba-na-respiratoru-ako-ovako-nastavimo-za-Srbiju-postoji-samo-jedan-LEK

Ovo ko u Kini.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango 31/3/2020, 20:24

michaellcmacha wrote:a i prvi minimalac će krenuti isplaćivati tek sredinom 5.-og mjeseca... jebote džango pa vas ako nisu uništili turci, pa mi ustaše, pa amerikanci... vas ima da uništi ovaj vaš hohštapler... 60 dana će ljudi kod vas biti bez primanja... ne svi ali značajan broj ljudi... jel on skroz na skroz poludio....
Nemam ti ja to pojma. Ali i treba tako, za to su glasali. Kod mene u kući, fala Bogu, svi radimo i dalje i ne zavisimo od toga šta će ovaj da nam baci pod sto.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2020, 20:27

AssadNaPodmornici wrote:
Ringo10 wrote:
Serbinho-3 wrote:Ovaj isti Rus ...
PA dobro, Crvena Armija je prošla kroz Srbiju i Vojvodinu krajem 1944te
ukrainci i rusi ali i koji mongol , napravili su gore brutalnu jebačinu, toliku da je tito zamolio crveno armijce da ih više ne spašavaju :D

to vise nije in kao tema
trenutno istrajavamo
sa ciljem da ostvare svoj cilj
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2020, 20:31

nije rus
iz aleksinca je rodom
dr.haus
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics