Biće još gore ako nastavite ovako,
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Biće još gore ako nastavite ovako,
vrijeme je da opet izvade onaj konopac s kojim su mu već prjetilimichaellcmacha wrote:a i prvi minimalac će krenuti isplaćivati tek sredinom 5.-og mjeseca... jebote džango pa vas ako nisu uništili turci, pa mi ustaše, pa amerikanci... vas ima da uništi ovaj vaš hohštapler... 60 dana će ljudi kod vas biti bez primanja... ne svi ali značajan broj ljudi... jel on skroz na skroz poludio....
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
polako, nadam se da griješim, ali zoki samo čeka svoju priliku da i on poludi...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:gle imamo i mi kod nas bisera, al ovaj vaš je, vjerujem da se slažeš malo žešći luđo... mada ja mislim da našima samo treba vremena da se razmašu.... još oninjega stignu.... ma i prestignu...dzango wrote:Je l' to sa onih 100 evra?michaellcmacha wrote:samo ženedzango wrote:Zar ne rekoše skoro da se ide u šoping u Milano?
Tko je to od naših lud?
Plenki je flegma
Beroš je sposoban i ozbiljan lik
Ostali ionako ne donose odluke.
2015-08-08
Ne da mi se previše trošit riječi na Srbiju al s ovakvim debilima na čelu države im se ne piše dobro.
Prvo se rugali pa uveli odma drastične mjere , na kraju će ljudima puknit film pa će svi izać na ulice itd.
Gomila kretena ono.
Prvo se rugali pa uveli odma drastične mjere , na kraju će ljudima puknit film pa će svi izać na ulice itd.
Gomila kretena ono.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Planiraju da im uvedu 24 satnu karantenu
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:856490-Dr-Kon-tvrdi-Povecava-se-smrtnost-imamo-69-osoba-na-respiratoru-ako-ovako-nastavimo-za-Srbiju-postoji-samo-jedan-LEK
Ovo ko u Kini.
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:856490-Dr-Kon-tvrdi-Povecava-se-smrtnost-imamo-69-osoba-na-respiratoru-ako-ovako-nastavimo-za-Srbiju-postoji-samo-jedan-LEK
Ovo ko u Kini.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nemam ti ja to pojma. Ali i treba tako, za to su glasali. Kod mene u kući, fala Bogu, svi radimo i dalje i ne zavisimo od toga šta će ovaj da nam baci pod sto.michaellcmacha wrote:a i prvi minimalac će krenuti isplaćivati tek sredinom 5.-og mjeseca... jebote džango pa vas ako nisu uništili turci, pa mi ustaše, pa amerikanci... vas ima da uništi ovaj vaš hohštapler... 60 dana će ljudi kod vas biti bez primanja... ne svi ali značajan broj ljudi... jel on skroz na skroz poludio....
AssadNaPodmornici wrote:ukrainci i rusi ali i koji mongol , napravili su gore brutalnu jebačinu, toliku da je tito zamolio crveno armijce da ih više ne spašavaju :DRingo10 wrote:PA dobro, Crvena Armija je prošla kroz Srbiju i Vojvodinu krajem 1944teSerbinho-3 wrote:Ovaj isti Rus ...
to vise nije in kao tema
trenutno istrajavamo
sa ciljem da ostvare svoj cilj
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komšić zaprijetio Hrvatima: Nastavite li ovako cijenu će platiti Hrvati u srednjoj Bosni
» Idemo na ujedinjenje s Albanijom ukoliko nastavite s izolacijom Kosova
» Nemojte u SRB, bice u HR, sacekajte
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------
» ključno ? biće budućnost srbije u eu
» Idemo na ujedinjenje s Albanijom ukoliko nastavite s izolacijom Kosova
» Nemojte u SRB, bice u HR, sacekajte
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------
» ključno ? biće budućnost srbije u eu
Page 2 of 2