S kim (ne) bi popili piće/ daj da se volimo /mrzimo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: S kim (ne) bi popili piće/ daj da se volimo /mrzimo
LUCIANO MOGGI wrote:Boli me kuracfridrih_niche wrote:Bičve su sve!
<3
Znaš kako ih u Dubrovniku zovu?
Škapini...
:D
End- Posts : 21177
2015-08-25
LUCIANO MOGGI wrote:Boli me kuracfridrih_niche wrote:Bičve su sve!
<3
Znaš kako ih u Dubrovniku zovu?
Škapini...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:End wrote:kod mene svi govore patike,a i znam da tako govore svi sjeverno od ZG-a, jedino pederi govore tenisice.
Guest- Guest
patike je turcizam, a u sjeverozapadnim krajevima Hrvatske odavno se koristi riječ “tenisice”
Brokva...to mi je ostalo u sjećanju. Kad me moja prvi put dovela k svojima, pa tako pričamo i tast da se našali pita me jel znam zabit brokvu. A ja gledam, wtf, o čemu priča ovaj. S vremenom sam pohvatao hrpu tih izraza.fridrih_niche wrote:Patike, lavandin, kušin, šugaman...
To je bogatstvo jezika...
Špigeti, bičve, barkun, špaher...fridrih_niche wrote:Patike, lavandin, kušin, šugaman...
Guest- Guest
Patike mi najviše vuče na srbizam.Noor wrote:patike je turcizam, a u sjeverozapadnim krajevima Hrvatske odavno se koristi riječ “tenisice”
Pa da. :)Noor wrote:patike je turcizam, a u sjeverozapadnim krajevima Hrvatske odavno se koristi riječ “tenisice”
Ja sam primjetila da ljudi iz unutrasnjosti govore vise tenisice. Ne pozdravljaju se sa cao, vec bok.
:)
Guest- Guest
i u pravu si, pa 500 godina su bili pod turcimaRoland Deschain wrote:Patike mi najviše vuče na srbizam.Noor wrote:patike je turcizam, a u sjeverozapadnim krajevima Hrvatske odavno se koristi riječ “tenisice”
a patike su sinonim za papuče (u turskom)
dakle, patike nisu nužno sportska obuća, nego i šlape za po doma..a i za sport
ima, ali puno manjeIlúvatar wrote:
hrvatski nema turcizama?
pa dobro, onda se kaže tenisice, ako koristiš terminologiju marka grubnića
End- Posts : 21177
2015-08-25
CavaoRoland Deschain wrote:Brokva...to mi je ostalo u sjećanju. Kad me moja prvi put dovela k svojima, pa tako pričamo i tast da se našali pita me jel znam zabit brokvu. A ja gledam, wtf, o čemu priča ovaj. S vremenom sam pohvatao hrpu tih izraza.fridrih_niche wrote:Patike, lavandin, kušin, šugaman...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nemoj zezat...LUCIANO MOGGI wrote:CavaoRoland Deschain wrote:Brokva...to mi je ostalo u sjećanju. Kad me moja prvi put dovela k svojima, pa tako pričamo i tast da se našali pita me jel znam zabit brokvu. A ja gledam, wtf, o čemu priča ovaj. S vremenom sam pohvatao hrpu tih izraza.fridrih_niche wrote:Patike, lavandin, kušin, šugaman...
Jeba ja sve svoje do 9og kolina ako ti nisi jaci dalmatinac od meneRoland Deschain wrote:Nemoj zezat...LUCIANO MOGGI wrote:CavaoRoland Deschain wrote:Brokva...to mi je ostalo u sjećanju. Kad me moja prvi put dovela k svojima, pa tako pričamo i tast da se našali pita me jel znam zabit brokvu. A ja gledam, wtf, o čemu priča ovaj. S vremenom sam pohvatao hrpu tih izraza.fridrih_niche wrote:Patike, lavandin, kušin, šugaman...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Obično se kaže da si ono otkud ti je žena...ali to su gluposti. Moja žena je najmanje živjela u Dalmaciji. Duže je bila u Münchenu, a u Zagrebu da ne govorimo.LUCIANO MOGGI wrote:Jeba ja sve svoje do 9og kolina ako ti nisi jaci dalmatinac od meneRoland Deschain wrote:Nemoj zezat...LUCIANO MOGGI wrote:CavaoRoland Deschain wrote:Brokva...to mi je ostalo u sjećanju. Kad me moja prvi put dovela k svojima, pa tako pričamo i tast da se našali pita me jel znam zabit brokvu. A ja gledam, wtf, o čemu priča ovaj. S vremenom sam pohvatao hrpu tih izraza.fridrih_niche wrote:Patike, lavandin, kušin, šugaman...
Disu zivili u Munchenu.Roland Deschain wrote:Obično se kaže da si ono otkud ti je žena...ali to su gluposti. Moja žena je najmanje živjela u Dalmaciji. Duže je bila u Münchenu, a u Zagrebu da ne govorimo.LUCIANO MOGGI wrote:Jeba ja sve svoje do 9og kolina ako ti nisi jaci dalmatinac od meneRoland Deschain wrote:Nemoj zezat...LUCIANO MOGGI wrote:CavaoRoland Deschain wrote:
Brokva...to mi je ostalo u sjećanju. Kad me moja prvi put dovela k svojima, pa tako pričamo i tast da se našali pita me jel znam zabit brokvu. A ja gledam, wtf, o čemu priča ovaj. S vremenom sam pohvatao hrpu tih izraza.
Mi smo zivili na Moosachu
2015-09-13
Jebote, jesi senilan, par puta sam ti već rekao. Bili su na par mjesta, ali kad sam ih ja upoznao bili su blizu starog stadiona Zehcigera. Mislim da je Zugspitz strasse.LUCIANO MOGGI wrote:Disu zivili u Munchenu.Roland Deschain wrote:Obično se kaže da si ono otkud ti je žena...ali to su gluposti. Moja žena je najmanje živjela u Dalmaciji. Duže je bila u Münchenu, a u Zagrebu da ne govorimo.LUCIANO MOGGI wrote:Jeba ja sve svoje do 9og kolina ako ti nisi jaci dalmatinac od meneRoland Deschain wrote:Nemoj zezat...LUCIANO MOGGI wrote:
Cavao
Znan ja di je to.Roland Deschain wrote:Jebote, jesi senilan, par puta sam ti već rekao. Bili su na par mjesta, ali kad sam ih ja upoznao bili su blizu starog stadiona Zehcigera. Mislim da je Zugspitz strasse.LUCIANO MOGGI wrote:Disu zivili u Munchenu.Roland Deschain wrote:Obično se kaže da si ono otkud ti je žena...ali to su gluposti. Moja žena je najmanje živjela u Dalmaciji. Duže je bila u Münchenu, a u Zagrebu da ne govorimo.LUCIANO MOGGI wrote:Jeba ja sve svoje do 9og kolina ako ti nisi jaci dalmatinac od meneRoland Deschain wrote:
Nemoj zezat...
Znaci punac ti je plavi munchener
2015-09-13
Einmal Lőwe,, immer Lőwe.
1860.
Ti su mi jadniji od Jajduka
1860.
Ti su mi jadniji od Jajduka
2015-09-13
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Mi volimo Srbe, oni su nam braća, a Hrvate mrzimo!
» Zašto mrzimo bogate
» GOSTI RESTORANA POPILI DEZINFICIJENS
» Popili bi bocu votke pa bi pijani vodili meč jer su - praznovjerni
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo
» Zašto mrzimo bogate
» GOSTI RESTORANA POPILI DEZINFICIJENS
» Popili bi bocu votke pa bi pijani vodili meč jer su - praznovjerni
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 14