Popili bi bocu votke pa bi pijani vodili meč jer su - praznovjerni
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Popili bi bocu votke pa bi pijani vodili meč jer su - praznovjerni
Sportski direktor i trener Laurentiu Raghecampf popili bi po bocu votke uoči svake utakmice. Čuo sam da su prvi put pobijedili kad su pijani vodili utakmicu, pa bi to ponavljali iz čistog praznovjera, rekao je Piturca
Veliki kaos vlada u rumunjskom gigantu Steaui iz Bukurešta. Poraz u gradskom derbiju protiv Dinama (1-3) istjerao je sve ružne stvari iznad površine, Steaua je u teškoj situaciji i svi koriste svojih 'pet minuta' kako bi dodatno pljunuli po klubu.
Bivši izbornik Rumunjske Victor Piturca otkrio je neke pikanterije iz kluba.
- Sportski direktor i trener Laurentiu Raghecampf popili bi po bocu votke uoči svake utakmice. Čuo sam da su prvi put pobijedili kad su pijani vodili utakmicu, pa bi to ponavljali iz čistog praznovjera. Bilo je to na utakmici Europske lige protiv Zuricha,sportski direktor nije bio u stanju hodati, nije se mogao ni spustiti na travnjak! Trenera su morali osvježavati da bi uopće bio u stanju voditi momčad - pričao je Piturca rumunjskim medijima.
Skandal je došao i do predsjednika kluba Gigija Becalija koji je odmah 'ispalio':
- Otpustit ću ih obojicu, trener leti odmah i dovodim Edija Iordanescua - na prvu 'loptu' je tukao Becali, pa se kasnije smirio:
- Raghecampf može ostati koliko god želi - govorio je.
Međutim, jučer je ponovno demantirao samog sebe.
- Nešto nije u redu s našim trenerom i sportskim direktorom, čudne se stvari događaju s njima - pričao je Becali.
Možda je i on otišao kod sportskog direktora i trenera na čašicu. Votke ili razgovora...
Re: Popili bi bocu votke pa bi pijani vodili meč jer su - praznovjerni
Zašto trener nebi bio pijan? Koga boli kurac, ja ga podržavam 100%
Treba našeg vojvodu stavit na klupu Bayerna i prije svake tekme mu dolaze najbolje bavarske pičke, koje nose po bocu Jim Beam-a
Treba našeg vojvodu stavit na klupu Bayerna i prije svake tekme mu dolaze najbolje bavarske pičke, koje nose po bocu Jim Beam-a
Re: Popili bi bocu votke pa bi pijani vodili meč jer su - praznovjerni
I tada bi se lao odani sluga Reicha posavjetovao sa najvecim sinomscorpion wrote:Zašto trener nebi bio pijan? Koga boli kurac, ja ga podržavam 100%
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» Iako sam za Bocu
» GOSTI RESTORANA POPILI DEZINFICIJENS
» S kim (ne) bi popili piće/ daj da se volimo /mrzimo
» Bocu vina u konobi platili 21.000 kuna
» Tko kupi bocu vode Jane-ustasa
» GOSTI RESTORANA POPILI DEZINFICIJENS
» S kim (ne) bi popili piće/ daj da se volimo /mrzimo
» Bocu vina u konobi platili 21.000 kuna
» Tko kupi bocu vode Jane-ustasa