ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbi u ćorsokaku: Zbog korone ostali bez posla u Nemačkoj i Austriji, nemaju za stan i hranu

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Srbi u ćorsokaku: Zbog korone ostali bez posla u Nemačkoj i Austriji, nemaju za stan i hranu - Page 3 Empty Re: Srbi u ćorsokaku: Zbog korone ostali bez posla u Nemačkoj i Austriji, nemaju za stan i hranu

Post by veber Sun 29 Mar - 17:08

i bulazniš o algoritmima jer nemaš pojma, pa malo besplatne školice da se ne blamiraš.
algoritam je samo tijek radnji kojima zadovoljavaš neki uvjet.
radi li comp->da/ne
ako je da idi na Win
ako je ne upali ga
da li radi comp
da
idi na win
end
to ti je algoritam.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Srbi u ćorsokaku: Zbog korone ostali bez posla u Nemačkoj i Austriji, nemaju za stan i hranu - Page 3 Empty Re: Srbi u ćorsokaku: Zbog korone ostali bez posla u Nemačkoj i Austriji, nemaju za stan i hranu

Post by Guest Sun 29 Mar - 17:08

Leviathan2 wrote:
kaya wrote:
Legendovich wrote:
kaya wrote:Ma da, evo svetac baš  piše da njemačka plaća 6 plaća bez problema...
detalj propustila..SRBI NISU U EU,pa tako ne potpadaju pod EU zakone i prava proizislih iz toga... :starac
A koje ti je to pravo ako radiš u restoranu ili autoindustriji koja otpušta ? Da ti ne mogu dati otkaz jer si građanin eu? 😀
jesi gradjanin eu ili nisi, ako si legalno zaposlen imas sva prava kao i domicilno stanovnistvo,ako si dobio otkaz imas pravo na naknadu
ako si ilegalno ili preko srpske firme il bosanske onda si u govnima, to trebas rjesavat doma
nece Kayi puno toga u glavu,ali hajde...mozda je previse materije.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 29 Mar - 17:11

Legendovich wrote:doista nisam vidio NITI JEDNOG gastarbajtera,da ima pristup softverskim panelima ili direknom programiranju skupocijenih robota i ostalih masina..
čuj čistači baš i nemaju pristup kada se instalira ili pokreće robot ili neka linija. u biti osim nas koji instaliramo nema nikog drugog. ti s kantom i metlom nastupaš kada mi odemo. pa se čudiš pobacanim pločicama i zlanim vrečicama.
svetoje od managera i inžinjera pa do burze.
o legendarnoj ruci da ne tipkamo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by T. Sun 29 Mar - 17:13

Ovo je trebalo ić na onu temu 'pozitivne strane corone'...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Sun 29 Mar - 17:18

veber wrote:i bulazniš o algoritmima jer nemaš pojma, pa malo besplatne školice da se ne blamiraš.
algoritam je samo tijek radnji kojima zadovoljavaš neki uvjet.
radi li comp->da/ne
ako je da idi na Win
ako je ne upali ga
da li radi comp
da
idi na win
end
to ti je algoritam.
feberu,svako dobro tebi,ali to menea ne zanima..ima josh varijabli u ukupnom radu,ne samo pisanje alkogirama,koda programskog ili naprosto slaganje modula u izvrsni dio..(laik sam po tom pitanju),isto kao sto me ne zamia odakle ovo i ono,bitno da sam ja zadovoljan..
nedavno je jedna moja kolegica,inace glavna cura u sva 4 werka za personal management,izjurila Turcina ,koji je pravio previse buke u svom okruzj i smanjivao ucinkovitost kod drugih,praveci im stres i maltretirajuci ih psihicki..
Sam je bilo goli kuratz,kojem nish i nitko nije bio "dovboljno dobar"..primjertio sam sto radi,par se driftera pozalilo,ja proslijedio PM curi,ona ga izjurila..ucinkovitost kod ovih ostalih na tom segmentu,je porasla za skoro 30%..
poanta ti je valjda jasna..
uzivaj,dao Bog ti neopisive pare,svako dobro tebi i tvojima,ali sad odo dalje na teme,ne se nadhebavati sa tobom ili curom koja samo trazi greskicu ,da bi nekog proglasila ovim ili onim..jasni pokazatelj frustracija ili nedostatka neceg redovnog,ali to moja briga nije..svako dobro i njoj..ajte zdravo.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 29 Mar - 17:26

daj  ne bulazni i ne vadi se, nemaš pojma.
kao i tvoje priče o susjedima turcima i sl. živiš u sirotinjskom kraju.
ja ima od 60-80€/dan za noćenje ovisno koji dio njemačke, znači na spavanje sam trošio više nego što je tebi plaća.
pričaj priče tamo po svom selu. ne nama koji gore radimo i živimo.

i kaj ti je sada s autom?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by FRANK Sun 29 Mar - 19:43

Radit cete vi u njemackoj za zvake ja vam kazem

Danasnja penzija mojih staraca ce vam biti san snova ali kao netto placa.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sun 29 Mar - 23:31

kaya wrote:
Legendovich wrote:Kayo,ja uopce nisam na biroju,u tome je poanta..staz ide,na urlaubu sam 21 dan(za sada) i ide 85% place..
Evo veber ti je napisao, države imaju jednu od mjera da pokrivaju 60,70,80 % minimalne plaće. Ni jedna država neće npr. bankaru ili menageru u auto industriji koji ima npr 10 000 eura dati 85% plaće. Možda minimalne plaće..

Imas u Italiji Zakon, maksimalno u ovoj situaciji ide oko 1200-1300 eura.

Ako je neko zaradjivao 4000-5000-10.000, maksimum 1300€.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 30 Mar - 10:41

Sad će past građevinski sektor u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe jer tamo su cijene nekretnina rasle zbog trpačine a sad imaš to da je sve stalo , mnogi se vraćaju dakle hrpa stanova stoji prazno , imaju užasno loš natalitet dakle nema novih kupaca plus zbog korone starčad umire pa ako su imali neku nekretninu nasljeđuju ju je djeca.

Sad će past cijena kirije u Njemačkoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics