Do kad pandemija ??... Što nam donosi kraj?? anketa!!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Do kad pandemija ??... Što nam donosi kraj?? anketa!!
i nakon što se krene smirivati.. mislim da će nas držati bar mjesec dana kod kuće kako bi spriječili povratak širenja zarazeLegendovich wrote:neki fakti koji bi podrzali tvoje nadanje?epikur37 wrote:Pa ja očekujem da će se do kraja petog stanje manje - više vratiti u normalu. Vjerojatno će virus i dalje tu i tamo udariti ali sve manje. Znači za mjesec bi trebalo biti već u povlačenju, svibanj će ga dotući dobro...ostat će tragovi do jeseni a u to ide i cjepivo.
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
haha okLegendovich wrote:vakcina nije srbin...mortal wrote:srbin?Legendovich wrote:viruz Korone prebrzo mutira i pitanje jest da li je uopce moguce naci efikasnu vakcinu
https://en.wikipedia.org/wiki/Vaccine
immortal-
2014-04-16
sjećam se ...Legendovich wrote:mozda se sjecas,pisao sam prije 10-12 godina o tome,stari sojevi sjemena i slicno,pa su se forumski neuki bezmozgani sprdali i smijali..josh imam te sjemenke u vecim kolicinama..mortal wrote:Legendovich wrote:trajat ce,vrlo lak je odgovor,za one koji koriste mozag,dok god se viruz moze siriti na novog hosta..moguc je i ponovni povratak na starogmakjo se imunitet nije u potpunosti izborio za zdravlje..a ima nas...oko 8 miljardi??..
OVO nece stati,ovo ide do kraja..polako,i ne bas polako,ali definitivno sigurno..
Prezivjet ce oni koji sami mogu proizvesti ono sto im treba za zivot..slijedi pomor epskih razmjera,ako covjek koristi logiku..nema mjesec i po ljudi su se zgrazali nad ciframa od par pojedinaca u svakoj drzavi..te cifre su narasle par desetina tisuca puta vise..do kraja godine racunajte na stotine miljuna zarazenih...
i ja tako mislim
a što da su gamad kao što jesu nastojala uspjela zabraniti sijati stara sjemena, raditi vrt, uzgojiti sebi za svoje potrebhe
dakle planirano je masovno uništenje naroda kroz bolest, neimaštinu i gad
može li gore
treba biti vjeran sebi, takve zanemariti
Last edited by mortal on 29/3/2020, 14:37; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
viška ?Legendovich wrote:mozda se sjecas,pisao sam prije 10-12 godina o tome,stari sojevi sjemena i slicno,pa su se forumski neuki bezmozgani sprdali i smijali..josh imam te sjemenke u vecim kolicinama..mortal wrote:Legendovich wrote:trajat ce,vrlo lak je odgovor,za one koji koriste mozag,dok god se viruz moze siriti na novog hosta..moguc je i ponovni povratak na starogmakjo se imunitet nije u potpunosti izborio za zdravlje..a ima nas...oko 8 miljardi??..
OVO nece stati,ovo ide do kraja..polako,i ne bas polako,ali definitivno sigurno..
Prezivjet ce oni koji sami mogu proizvesti ono sto im treba za zivot..slijedi pomor epskih razmjera,ako covjek koristi logiku..nema mjesec i po ljudi su se zgrazali nad ciframa od par pojedinaca u svakoj drzavi..te cifre su narasle par desetina tisuca puta vise..do kraja godine racunajte na stotine miljuna zarazenih...
i ja tako mislim
a što da su gamad kao što jesu nastojala uspjela zabraniti sijati stara sjemena, raditi vrt, uzgojiti sebi za svoje potrebhe
dakle planirano je masovno uništenje naroda kroz bolest, neimaštinu i gad
može li gore
immortal-
2014-04-16
Pa eto kazu da dolaze visoke temperature koje kao ubijaju virus ...
To bi znacilo jos najvise oko mjesec dana
Ako ne lazu
Ako ne lazu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
daj BožeRingo10 wrote:Pa eto kazu da dolaze visoke temperature koje kao ubijaju virus ...
Ako ne lazu
bar nam s tim održavaju nadu
vidjela sam sliku dva čovjeka iz Italije..igrač i trener
preplavljeni boli radi situacije zbog broja smrtnih slučajeva..izaziva jezu i strah
immortal-
2014-04-16
Tako kažu a mislim da ne lažumortal wrote:daj BožeRingo10 wrote:Pa eto kazu da dolaze visoke temperature koje kao ubijaju virus ...
Ako ne lazu
bar nam s tim održavaju nadu
vidjela sam sliku dva čovjeka iz Italije..igrač i trener
preplavljeni boli radi situacije zbog broja smrtnih slučajeva..izaziva jezu i strah
A do jeseni i ponovnog buđenja virusa imaju vremena da nešto učine i da pripreme vakcine ili bar da budu blizu
Ali sad ćemo najebat mi na južnoj hemisferi
Sjeverniji dijelovi Australije bi po tome ipak trebali biti relativno pošteđeni ali Melbourne, Adelaide pa čak i Sydney i cijeli južni pojas Australije je po njihovim teorijama idealno područje za širenje virusa
2015-09-24
ok, to je internacionalan terminmortal wrote:srbin?Legendovich wrote:viruz Korone prebrzo mutira i pitanje jest da li je uopce moguce naci efikasnu vakcinu
Ne niti mislim da će postojat.mortal wrote:postoji li djelotvorno cjepivo protiv virusa koroneepikur37 wrote:Pa ja očekujem da će se do kraja petog stanje manje - više vratiti u normalu. Vjerojatno će virus i dalje tu i tamo udariti ali sve manje. Znači za mjesec bi trebalo biti već u povlačenju, svibanj će ga dotući dobro...ostat će tragovi do jeseni a u to ide i cjepivo.
Bit će nešto poput cijepiva protiv gripe.
malo smanjuje šansu da se zaraziš, malo ublažava simptome al sve u svemu ništa revolucionarno. Par stotina tisuća mrtvih svake god. i to je to.
Najvažnije je da se ljudi na to naviknu i prestanu o tome pisat.
Slažem sedanni1 wrote:Ne niti mislim da će postojat.mortal wrote:postoji li djelotvorno cjepivo protiv virusa koroneepikur37 wrote:Pa ja očekujem da će se do kraja petog stanje manje - više vratiti u normalu. Vjerojatno će virus i dalje tu i tamo udariti ali sve manje. Znači za mjesec bi trebalo biti već u povlačenju, svibanj će ga dotući dobro...ostat će tragovi do jeseni a u to ide i cjepivo.
Bit će nešto poput cijepiva protiv gripe.
malo smanjuje šansu da se zaraziš, malo ublažava simptome al sve u svemu ništa revolucionarno. Par stotina tisuća mrtvih svake god. i to je to.
Najvažnije je da se ljudi na to naviknu i prestanu o tome pisat.
I ova histerija je potpuno izvan pameti i potpuno kontraproduktivna
2015-09-24
Evo,Kina,javljaju,proglasila kraj epidemije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
DA ...jastreb wrote:Evo,Kina,javljaju,proglasila kraj epidemije.
A najbolja je Bjelorusija ... tamo se ne događa ništa, kavane rade, firme i igraju se tekme
Lukašenko ne jebe
2015-09-24
s koliko mrtvvih... znaju li uopćejastreb wrote:Evo,Kina,javljaju,proglasila kraj epidemije.
immortal-
2014-04-16
Znajumortal wrote:s koliko mrtvvih... znaju li uopćejastreb wrote:Evo,Kina,javljaju,proglasila kraj epidemije.
A trentno medicinski tretiraju još oko 3000 pacijenata
2015-09-24
otprilike to je toepikur37 wrote:Pa ja očekujem da će se do kraja petog stanje manje - više vratiti u normalu. Vjerojatno će virus i dalje tu i tamo udariti ali sve manje. Znači za mjesec bi trebalo biti već u povlačenju, svibanj će ga dotući dobro...ostat će tragovi do jeseni a u to ide i cjepivo.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Kaj pitate uopće, pogledajte na drugoj temi fazu 2 u italiji..građani više ne pjevaju s prozora, jer su potrošli zadnju plaću.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:i ja bi išla raditi
ja bi u penziju
kaya wrote:Kaj pitate uopće, pogledajte na drugoj temi fazu 2 u italiji..građani više ne pjevaju s prozora, jer su potrošli zadnju plaću.
trolley problem.
Guest- Guest
marcellus wrote:Noor wrote:i ja bi išla raditi
ja bi u penziju
ti bi išao kopat po kontejnerima za smeće. mislim, tako izgleda penzija u distopijskoj hrvatskoj.
Guest- Guest
jastreb wrote:Evo,Kina,javljaju,proglasila kraj epidemije.
e al su prvi i ušli a i ljudi poštuju direktive...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:jastreb wrote:Evo,Kina,javljaju,proglasila kraj epidemije.
e al su prvi i ušli a i ljudi poštuju direktive...
tu sam frazu slušao stalno u SFRJ.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Donosi li pobjeda Zorana Milanovića kraj titranja SAD-u?
» Donosi se drastičan zakon za navijače:Kraj fantomkama,za poticanje na nerede do 60 dana zatvora..
» PRVA OVOGODIŠNJA ANKETA DONOSI VELIKO IZNENAĐENJE Nakon pune četiri godine SDP ima veću potporu birača od HDZ-a
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Donosi se drastičan zakon za navijače:Kraj fantomkama,za poticanje na nerede do 60 dana zatvora..
» PRVA OVOGODIŠNJA ANKETA DONOSI VELIKO IZNENAĐENJE Nakon pune četiri godine SDP ima veću potporu birača od HDZ-a
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
Page 2 of 3