Do kad pandemija ??... Što nam donosi kraj?? anketa!!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Do kad pandemija ??... Što nam donosi kraj?? anketa!!
Ispočetka sam mislila da će pandemija biti gotova u 4-om mjesecu
Virus još uvijek uzima sve više maha i sve se više širi. Dnevno umire gotovo tisuću ljudi u Italiji, Španjolska puno ne zaostaje. Najnovije informacije govore kako se ne zna da li je virus zapravo neotporan na vrućinu, zatim da je smrtan 50% ukupnog broja zaraženih. Nije točno da umiru samo starci iako su u najvećem broju smrtnih slučajeva.
Zanimaju me vaše prognoze do kada bi moglo trajati. Kad očekujete prestanak uvedenog stanja "ostajanja kod kuće" i početak rada. Ako ovo potraje hoćemo li funkcionirati poslovi kojima smo se bavili?? Hoće li biti naplaćeni. Hoće li nas zahvatiti jaka kriza, do koje mjere, koji je najsigurniji vid preživljavanja.
Kako se pripremiti na sve to!!!! Da li je potrebno ??.. mislim da je
Mislim da je upravo ovom stanju predhodilo snimanje "života na farmi" kako bi nas pripremili na stanje koje dolazi!!! Uvjerena sam!
Što kad se primanja potroše? Kriza i nezaposleni u cijelom svijetu.
Kic postavi anketu molim te.. smisli nešto
Virus još uvijek uzima sve više maha i sve se više širi. Dnevno umire gotovo tisuću ljudi u Italiji, Španjolska puno ne zaostaje. Najnovije informacije govore kako se ne zna da li je virus zapravo neotporan na vrućinu, zatim da je smrtan 50% ukupnog broja zaraženih. Nije točno da umiru samo starci iako su u najvećem broju smrtnih slučajeva.
Zanimaju me vaše prognoze do kada bi moglo trajati. Kad očekujete prestanak uvedenog stanja "ostajanja kod kuće" i početak rada. Ako ovo potraje hoćemo li funkcionirati poslovi kojima smo se bavili?? Hoće li biti naplaćeni. Hoće li nas zahvatiti jaka kriza, do koje mjere, koji je najsigurniji vid preživljavanja.
Kako se pripremiti na sve to!!!! Da li je potrebno ??.. mislim da je
Mislim da je upravo ovom stanju predhodilo snimanje "života na farmi" kako bi nas pripremili na stanje koje dolazi!!! Uvjerena sam!
Što kad se primanja potroše? Kriza i nezaposleni u cijelom svijetu.
Kic postavi anketu molim te.. smisli nešto
Last edited by mortal on 29/3/2020, 14:18; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
Re: Do kad pandemija ??... Što nam donosi kraj?? anketa!!
i ja bi išla raditi
Odmah ću odgovorit.
Ja mislim da nema kraja pandemiji ,a ako i ima da će taj kraj biti početak nekog novog zla.
Ja mislim da nema kraja pandemiji ,a ako i ima da će taj kraj biti početak nekog novog zla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
šta?Noor wrote:i ja bi išla raditi
2014-04-22
trajat ce,vrlo lak je odgovor,za one koji koriste mozag,dok god se viruz moze siriti na novog hosta..moguc je i ponovni povratak na starogmakjo se imunitet nije u potpunosti izborio za zdravlje..a ima nas...oko 8 miljardi??..
OVO nece stati,ovo ide do kraja..polako,i ne bas polako,ali definitivno sigurno..
Prezivjet ce oni koji sami mogu proizvesti ono sto im treba za zivot..slijedi pomor epskih razmjera,ako covjek koristi logiku..nema mjesec i po ljudi su se zgrazali nad ciframa od par pojedinaca u svakoj drzavi..te cifre su narasle par desetina tisuca puta vise..do kraja godine racunajte na stotine miljuna zarazenih...
OVO nece stati,ovo ide do kraja..polako,i ne bas polako,ali definitivno sigurno..
Prezivjet ce oni koji sami mogu proizvesti ono sto im treba za zivot..slijedi pomor epskih razmjera,ako covjek koristi logiku..nema mjesec i po ljudi su se zgrazali nad ciframa od par pojedinaca u svakoj drzavi..te cifre su narasle par desetina tisuca puta vise..do kraja godine racunajte na stotine miljuna zarazenih...
Guest- Guest
pa na posaojastreb wrote:šta?Noor wrote:i ja bi išla raditi
ahaNoor wrote:pa na posaojastreb wrote:šta?Noor wrote:i ja bi išla raditi
2014-04-22
Pa ja očekujem da će se do kraja petog stanje manje - više vratiti u normalu. Vjerojatno će virus i dalje tu i tamo udariti ali sve manje. Znači za mjesec bi trebalo biti već u povlačenju, svibanj će ga dotući dobro...ostat će tragovi do jeseni a u to ide i cjepivo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
postoji li djelotvorno cjepivo protiv virusa koroneepikur37 wrote:Pa ja očekujem da će se do kraja petog stanje manje - više vratiti u normalu. Vjerojatno će virus i dalje tu i tamo udariti ali sve manje. Znači za mjesec bi trebalo biti već u povlačenju, svibanj će ga dotući dobro...ostat će tragovi do jeseni a u to ide i cjepivo.
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:postoji li djelotvorno cjepivo protiv virusa koroneepikur37 wrote:Pa ja očekujem da će se do kraja petog stanje manje - više vratiti u normalu. Vjerojatno će virus i dalje tu i tamo udariti ali sve manje. Znači za mjesec bi trebalo biti već u povlačenju, svibanj će ga dotući dobro...ostat će tragovi do jeseni a u to ide i cjepivo.
još ne ali živa je utrka tko će prije izumiti
2015-08-06
neki fakti koji bi podrzali tvoje nadanje?epikur37 wrote:Pa ja očekujem da će se do kraja petog stanje manje - više vratiti u normalu. Vjerojatno će virus i dalje tu i tamo udariti ali sve manje. Znači za mjesec bi trebalo biti već u povlačenju, svibanj će ga dotući dobro...ostat će tragovi do jeseni a u to ide i cjepivo.
Guest- Guest
viruz Korone prebrzo mutira i pitanje jest da li je uopce moguce naci efikasnu vakcinu
Guest- Guest
Legendovich wrote:trajat ce,vrlo lak je odgovor,za one koji koriste mozag,dok god se viruz moze siriti na novog hosta..moguc je i ponovni povratak na starogmakjo se imunitet nije u potpunosti izborio za zdravlje..a ima nas...oko 8 miljardi??..
i ja tako mislim
a što da su gamad kao što jesu nastojala uspjela zabraniti sijati stara sjemena, raditi vrt, uzgojiti sebi za svoje potrebhe
dakle planirano je masovno uništenje naroda kroz bolest, neimaštinu i gad
može li gore
2014-04-16
https://www.ex-iskon-pleme.com/t39169-nostradamus-avio-putnicki-prijevoz-ce-se-prizemljiti-zbog-kuge
Potrajat će. Al ne znači da se život ne može vratiti u normalu samo kad očistite virus iz svoje države zaboravite da će iz drugih država ljudi masovno moć dolazit ovamo.
Potrajat će. Al ne znači da se život ne može vratiti u normalu samo kad očistite virus iz svoje države zaboravite da će iz drugih država ljudi masovno moć dolazit ovamo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
srbin?Legendovich wrote:viruz Korone prebrzo mutira i pitanje jest da li je uopce moguce naci efikasnu vakcinu
2014-04-16
mozda se sjecas,pisao sam prije 10-12 godina o tome,stari sojevi sjemena i slicno,pa su se forumski neuki bezmozgani sprdali i smijali..josh imam te sjemenke u vecim kolicinama..mortal wrote:Legendovich wrote:trajat ce,vrlo lak je odgovor,za one koji koriste mozag,dok god se viruz moze siriti na novog hosta..moguc je i ponovni povratak na starogmakjo se imunitet nije u potpunosti izborio za zdravlje..a ima nas...oko 8 miljardi??..
i ja tako mislim
a što da su gamad kao što jesu nastojala uspjela zabraniti sijati stara sjemena, raditi vrt, uzgojiti sebi za svoje potrebhe
dakle planirano je masovno uništenje naroda kroz bolest, neimaštinu i gad
može li gore
Guest- Guest
Legendovich wrote:neki fakti koji bi podrzali tvoje nadanje?epikur37 wrote:Pa ja očekujem da će se do kraja petog stanje manje - više vratiti u normalu. Vjerojatno će virus i dalje tu i tamo udariti ali sve manje. Znači za mjesec bi trebalo biti već u povlačenju, svibanj će ga dotući dobro...ostat će tragovi do jeseni a u to ide i cjepivo.
računam da je ovaj corona kao i većina sezonski i da će se povući s dolaskom toplijeg vremena...barem značajno prorijediti
2015-08-06
vakcina nije srbin...mortal wrote:srbin?Legendovich wrote:viruz Korone prebrzo mutira i pitanje jest da li je uopce moguce naci efikasnu vakcinu
https://en.wikipedia.org/wiki/Vaccine
Guest- Guest
i nakon što se krene smirivati.. mislim da će nas držati bar mjesec dana kod kuće kako bi spriječili povratak širenja zarazeLegendovich wrote:neki fakti koji bi podrzali tvoje nadanje?epikur37 wrote:Pa ja očekujem da će se do kraja petog stanje manje - više vratiti u normalu. Vjerojatno će virus i dalje tu i tamo udariti ali sve manje. Znači za mjesec bi trebalo biti već u povlačenju, svibanj će ga dotući dobro...ostat će tragovi do jeseni a u to ide i cjepivo.
2014-04-16
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Donosi li pobjeda Zorana Milanovića kraj titranja SAD-u?
» Donosi se drastičan zakon za navijače:Kraj fantomkama,za poticanje na nerede do 60 dana zatvora..
» PRVA OVOGODIŠNJA ANKETA DONOSI VELIKO IZNENAĐENJE Nakon pune četiri godine SDP ima veću potporu birača od HDZ-a
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Donosi se drastičan zakon za navijače:Kraj fantomkama,za poticanje na nerede do 60 dana zatvora..
» PRVA OVOGODIŠNJA ANKETA DONOSI VELIKO IZNENAĐENJE Nakon pune četiri godine SDP ima veću potporu birača od HDZ-a
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
Page 1 of 3