prvi zaraženi neprijatelj države
Page 1 of 1
prvi zaraženi neprijatelj države
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzov-gradonacelnik-solina-imam-koronavirus/2170014.aspx
malo dobrih vijesti. kako je jedan čovjek rekao - da 200 000 HDZovaca odjedanput umre, za rijetko kojeg od njih bi se moglo reći -"evo umro je dobar čovjek"
malo dobrih vijesti. kako je jedan čovjek rekao - da 200 000 HDZovaca odjedanput umre, za rijetko kojeg od njih bi se moglo reći -"evo umro je dobar čovjek"
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: prvi zaraženi neprijatelj države
Nisam putovao nigdje vani, pridržavao sam se svih mjera zaštite( nosio masku i rukavice ) redovito prao i dezinficirao ruke, ali odgovoran posao gradonačelnika i člana Stožera civilne zaštite, kontakti i provođenje mjera Nacionalnog stožera doveli su me negdje u kontakt sa virusom.
......
Ukratko, ljubavnica
......
Ukratko, ljubavnica
da zaobravili smo da je to HDZovac, tako da vjerojatno nešto laže i skriva i mulja
Namjerno pokupio virus i sada lagano 'ozljeda na radu'...AssadNaPodmornici wrote:da zaobravili smo da je to HDZovac, tako da vjerojatno nešto laže i skriva i mulja
T.- Posts : 17556
2014-04-14
Similar topics
» Bakir napravio prvi korak ka stvaranju bošnjačke države- i na tome neće stati!
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
Page 1 of 1