Turska oborila ruski borbeni avion
Page 4 of 17
Page 4 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Re: Turska oborila ruski borbeni avion
turkmene? znači sirotinjsko pleme turkmeni su sa kalašima oborili avion?Yehudi wrote:Mislim da su krstareće rakete već ispaljene sa brodova u
Sredozemlju. Ovaj put po Turkmenskim metama.
A zrakoplovi zagrijavaju motore i krcaju bombe.
Guest- Guest
Jbg znas i sam da u takvim situacijama s obzirom na vas zemljopisni polozaj nemate tu srecu. Bit ce kratko pitanje na cijoj ste strani prije nego povuku obarac, bit ce vam yebeno sa dvije cijevi uperene u vas.pizzon wrote:pa, ako se proširi na nato, hrvatska mora da odgvori, i to aktivno.
a mi, srbi, mi cemo biti posmatraci, mi smo neutralni ):)
na ovakvim propustima pada evopska, hriscanska civilizacija,
gubi politicke i vojne pozicije na novoj svetskoj sceni.
omni-
2014-04-12
nevirujem nije im u interesu.asilovski wrote:
Vehabije su ubili pilota na zemlji, pružao je otpor, barem tako kažu lojavci
recimo da si ti islamist. bili tebi bilo u interesu ubiti ruskog pilota?
ne, jer najviše vrijedi živ možeš ucjenjivati rusiju. prestani širit dezinformacije. u ostalom lik mi ne pari kao da je ubijen metkom ili tako. više mrtav radi pada ili nečega drugog
a vehabije vole ritualna ubojstva sa kidanjem glava
Guest- Guest
rusi će trgovati isto kao što je staljin trgova sa svojim sinom :))EmberSpirit wrote:to je jedan mrtvi pilot? a drugi kao da je živ? hoće li Nusra i ostala ekipa tražiti neku razmjenu.. tipa vi smanjite bombardiranje na na nas, bombardirajte ISIL i mi ga pušćamo?mutava baštarda wrote:
mutava baštarda wrote:rusi će trgovati isto kao što je staljin trgova sa svojim sinom :))EmberSpirit wrote:to je jedan mrtvi pilot? a drugi kao da je živ? hoće li Nusra i ostala ekipa tražiti neku razmjenu.. tipa vi smanjite bombardiranje na na nas, bombardirajte ISIL i mi ga pušćamo?mutava baštarda wrote:
i recimo najgori scenarij.. čega su se srbi pribojavali..
rusi krenu u "kopneni rat u siriji".. eto novi afganistan. već radi ukraine je ruska vojska imala problema radi masovne dezertacije, mogu mislit koliko mladim rusima je napeto se ratovati dolje u aziji protiv muslimana.. a ovi su već dobro dobro naoružani američkim TOW raketama
Guest- Guest
Kao što je već netko ovdje napisao Putinova karizma kao čovjeka koji gol do pasa lova sibirske tigrove je dovedena u pitanje. A i pitanje je da li je avion povrjedio zračni prostor. U svakom slučaju najebat će Turkmeni tamo gdje je oboren avion...EmberSpirit wrote:mutava baštarda wrote:rusi će trgovati isto kao što je staljin trgova sa svojim sinom :))EmberSpirit wrote:to je jedan mrtvi pilot? a drugi kao da je živ? hoće li Nusra i ostala ekipa tražiti neku razmjenu.. tipa vi smanjite bombardiranje na na nas, bombardirajte ISIL i mi ga pušćamo?mutava baštarda wrote:
rusi krenu u "kopneni rat u siriji".. eto novi afganistan. već radi ukraine je ruska vojska imala problema radi masovne dezertacije, mogu mislit koliko mladim rusima je napeto se ratovati dolje u aziji protiv muslimana.. a ovi su već dobro dobro naoružani američkim TOW raketama
bosna nije nato, konkretno r.srpksa. a zašto nas, mi smo neutralni.EmberSpirit wrote:hoćete vi vjerni ruski saveznik , okruženi sa NATO zemljama , možeš mislit koliko ćete biti neutralni..pizzon wrote:pa, ako se proširi na nato, hrvatska mora da odgvori, i to aktivno.
a mi, srbi, mi cemo biti posmatraci, mi smo neutralni ):)
na ovakvim propustima pada evopska, hriscanska civilizacija,
gubi politicke i vojne pozicije na novoj svetskoj sceni.
ako izbije rat RU/VS NATO, samo će u Mađarsku, Hrvatsku, Rumunjsku, Albaniju, Bosnu, i ostale zemlje doći zapovjeda da se pobrinu za vas..
i onda će brat epikur juriš na vas
mogu jedino da nas okupiraju. ali, ako kasnije dodju rusi, šta cemo ??
sem turske, ne verujem da je istok evrope voljan da ratuje sa rusima.
odnosno da jurisaju na moskvu, sem, bosnjaka, šiptara i hrvata.
svi ostali su za kompromis, a ne za rat, pa cak i berlin, oni su prvi voljni.
Guest- Guest
Epikur ide juriš na istočni front. Prvo NATO izdaje naredbu svim zemljama oko Srbije - napad na Srbiju. Epikur taman stavio stan na njuškalu, mislio ga prodati i uteći u venezuelu, ali vojna policija ga kupi i pendrecima u vojarnu..
Epikur prvo dolazi u Tuzlu tamo sa bradatim muslimanima koji vrište Allah Akbar kreće na kršenje Srpskog otpora zapadno od drine..
Kada to obave, Epikur u obući NATo vojnika kreće na Beograd.
U Beogradu usput upada 7 pijanih švaba i grad se predaje..
I onda sljedeći cilj Rosto na Donu. Ukrainci daju pravo prolaza NATo snagama i Epikur prolazi kroz Kijev, pa do Mariuopolja, i tamo ga Azovci upućuju u juriš na Rostov na Donu koji je udaljen 50km i gdje je centar Južne Ruske vojne oblasti.. JURIŠ
Epikur prvo dolazi u Tuzlu tamo sa bradatim muslimanima koji vrište Allah Akbar kreće na kršenje Srpskog otpora zapadno od drine..
I onda sljedeći cilj Rosto na Donu. Ukrainci daju pravo prolaza NATo snagama i Epikur prolazi kroz Kijev, pa do Mariuopolja, i tamo ga Azovci upućuju u juriš na Rostov na Donu koji je udaljen 50km i gdje je centar Južne Ruske vojne oblasti.. JURIŠ
Last edited by EmberSpirit on 24/11/2015, 11:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Kao što je već netko ovdje napisao Putinova karizma kao čovjeka koji gol do pasa lova sibirske tigrove je dovedena u pitanje. A i pitanje je da li je avion povrjedio zračni prostor. U svakom slučaju najebat će Turkmeni tamo gdje je oboren avion...EmberSpirit wrote:mutava baštarda wrote:rusi će trgovati isto kao što je staljin trgova sa svojim sinom :))EmberSpirit wrote:to je jedan mrtvi pilot? a drugi kao da je živ? hoće li Nusra i ostala ekipa tražiti neku razmjenu.. tipa vi smanjite bombardiranje na na nas, bombardirajte ISIL i mi ga pušćamo?mutava baštarda wrote:
znači sirotinjsko pleme turkmeni, naoružani sa par kalašnikova oborili ruski svemirski lovac.. a ništa lupaj po sirotinji kada nemožeš baju napasti..
Guest- Guest
Putin je u kurcu ako ne odgovori na ovo a i simpatije i ugled koje je Rusija ovim bila izgradila. Bombardiranje Turkmena to neće spriječiti. Samo izravan odgovor Turskoj.mutava baštarda wrote:Kao što je već netko ovdje napisao Putinova karizma kao čovjeka koji gol do pasa lova sibirske tigrove je dovedena u pitanje. A i pitanje je da li je avion povrjedio zračni prostor. U svakom slučaju najebat će Turkmeni tamo gdje je oboren avion...EmberSpirit wrote:mutava baštarda wrote:rusi će trgovati isto kao što je staljin trgova sa svojim sinom :))EmberSpirit wrote:to je jedan mrtvi pilot? a drugi kao da je živ? hoće li Nusra i ostala ekipa tražiti neku razmjenu.. tipa vi smanjite bombardiranje na na nas, bombardirajte ISIL i mi ga pušćamo?mutava baštarda wrote:
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
marcus-t wrote:Putin je u kurcu ako ne odgovori na ovo a i simpatije i ugled koje je Rusija ovim bila izgradila. Bombardiranje Turkmena to neće spriječiti. Samo izravan odgovor Turskoj.mutava baštarda wrote:Kao što je već netko ovdje napisao Putinova karizma kao čovjeka koji gol do pasa lova sibirske tigrove je dovedena u pitanje. A i pitanje je da li je avion povrjedio zračni prostor. U svakom slučaju najebat će Turkmeni tamo gdje je oboren avion...EmberSpirit wrote:mutava baštarda wrote:rusi će trgovati isto kao što je staljin trgova sa svojim sinom :))EmberSpirit wrote:to je jedan mrtvi pilot? a drugi kao da je živ? hoće li Nusra i ostala ekipa tražiti neku razmjenu.. tipa vi smanjite bombardiranje na na nas, bombardirajte ISIL i mi ga pušćamo?mutava baštarda wrote:
slažem se ako Putin konačno napadne Turke(ne sirotinju Turkmene kojih ima par tisuća i imaju kalaše, nego Turke koji imaju moćnu NATO armiju), stavljam njegovu sliku i uzimam Ruski pasoš..
u suprotnom jebiga, naguzilo ih opet
Guest- Guest
A slijedi ga bojna veterana, Miha i Vučina pod punom ratnom spremom. Marčelo izvještava s bojišnice, na kojoj btw. nema kamiJona pa da uskoči, za dnevno.ru live.EmberSpirit wrote:Epikur ide juriš na istočni front. Prvo NATO izdaje naredbu svim zemljama oko Srbije - napad na Srbiju. Epikur taman stavio stan na njuškalu, mislio ga prodati i uteći u venezuelu, ali vojna policija ga kupi i pendrecima u vojarnu..
Mi ih na forumu bodrimo i malo olajavamo.
Guest- Guest
Neće biti direktan odgovor. Treba amlo sačekati. Odgovor će biti preko Kurda. Kako, videćemo.marcus-t wrote:Putin je u kurcu ako ne odgovori na ovo a i simpatije i ugled koje je Rusija ovim bila izgradila. Bombardiranje Turkmena to neće spriječiti. Samo izravan odgovor Turskoj.mutava baštarda wrote:Kao što je već netko ovdje napisao Putinova karizma kao čovjeka koji gol do pasa lova sibirske tigrove je dovedena u pitanje. A i pitanje je da li je avion povrjedio zračni prostor. U svakom slučaju najebat će Turkmeni tamo gdje je oboren avion...EmberSpirit wrote:mutava baštarda wrote:rusi će trgovati isto kao što je staljin trgova sa svojim sinom :))EmberSpirit wrote:to je jedan mrtvi pilot? a drugi kao da je živ? hoće li Nusra i ostala ekipa tražiti neku razmjenu.. tipa vi smanjite bombardiranje na na nas, bombardirajte ISIL i mi ga pušćamo?mutava baštarda wrote:
to što je gejmer, i što koristi gejmerski slang (gg - good game), ne znači da je master yodaprckov wrote:EmberSpirit wrote:GG
može biti bilo tko
pa evo Eva tvrdi da je židovka, a igra counter strike i gta san andreas po nekim srpskim serverima
Guest- Guest
znao sam, cim Vučić nije kod kuće, u Srbiji, bice neka kenjaza )
Guest- Guest
Onda Putin i Rusija puše.dzango wrote:Neće biti direktan odgovor. Treba amlo sačekati. Odgovor će biti preko Kurda. Kako, videćemo.marcus-t wrote:Putin je u kurcu ako ne odgovori na ovo a i simpatije i ugled koje je Rusija ovim bila izgradila. Bombardiranje Turkmena to neće spriječiti. Samo izravan odgovor Turskoj.mutava baštarda wrote:Kao što je već netko ovdje napisao Putinova karizma kao čovjeka koji gol do pasa lova sibirske tigrove je dovedena u pitanje. A i pitanje je da li je avion povrjedio zračni prostor. U svakom slučaju najebat će Turkmeni tamo gdje je oboren avion...EmberSpirit wrote:mutava baštarda wrote:rusi će trgovati isto kao što je staljin trgova sa svojim sinom :))EmberSpirit wrote:to je jedan mrtvi pilot? a drugi kao da je živ? hoće li Nusra i ostala ekipa tražiti neku razmjenu.. tipa vi smanjite bombardiranje na na nas, bombardirajte ISIL i mi ga pušćamo?mutava baštarda wrote:
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
naoružat kurde i neka kolju po pola Turske ,svaki dan nek roknu 30 turaka
stenjalica-
2015-10-18
NATO je u ovom slučaju kurac. Ostaće jedan na jedan ako dođe do sukoba. Niko neće stati iza sponzora terorizma. Naročito ne Francuska. A niko neće ni da vadi oči sa Rusijom.EmberSpirit wrote:marcus-t wrote:Putin je u kurcu ako ne odgovori na ovo a i simpatije i ugled koje je Rusija ovim bila izgradila. Bombardiranje Turkmena to neće spriječiti. Samo izravan odgovor Turskoj.mutava baštarda wrote:Kao što je već netko ovdje napisao Putinova karizma kao čovjeka koji gol do pasa lova sibirske tigrove je dovedena u pitanje. A i pitanje je da li je avion povrjedio zračni prostor. U svakom slučaju najebat će Turkmeni tamo gdje je oboren avion...EmberSpirit wrote:mutava baštarda wrote:rusi će trgovati isto kao što je staljin trgova sa svojim sinom :))EmberSpirit wrote:to je jedan mrtvi pilot? a drugi kao da je živ? hoće li Nusra i ostala ekipa tražiti neku razmjenu.. tipa vi smanjite bombardiranje na na nas, bombardirajte ISIL i mi ga pušćamo?mutava baštarda wrote:
slažem se ako Putin konačno napadne Turke(ne sirotinju Turkmene kojih ima par tisuća i imaju kalaše, nego Turke koji imaju moćnu NATO armiju), stavljam njegovu sliku i uzimam Ruski pasoš..
u suprotnom jebiga, naguzilo ih opet
Tako je. Putin nije klinac. A Turska ovim nestaje u postojecim granicama... Navukli ameri turke ko majmune...
Similar topics
» Ptice srušile borbeni avion u Švedskoj
» CRO OPS 70 - Analiza i Zaključak: koji borbeni avion odabrati
» Amerikanci od Kazahstana kupili 81 borbeni avion iz sovjetske ere
» Francuski borbeni avion nestao s radara , pronađeni ostaci
» Ruski borbeni helikopteri bit će naoružani kamikaze dronovima
» CRO OPS 70 - Analiza i Zaključak: koji borbeni avion odabrati
» Amerikanci od Kazahstana kupili 81 borbeni avion iz sovjetske ere
» Francuski borbeni avion nestao s radara , pronađeni ostaci
» Ruski borbeni helikopteri bit će naoružani kamikaze dronovima
Page 4 of 17