Turska oborila ruski borbeni avion
Page 17 of 17
Page 17 of 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Re: Turska oborila ruski borbeni avion
Sad će odletit ovi plinovod u zrak .....Erdogan je umislio da će postat koridor za plinsku i naftnu mrežu prema Evropi ....ahahahaha
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bombardiranje Turkmena počelo - nema civilnih ciljeva - sve su legitimni vojni ciljevi.RayMabus wrote:Sad će odletit ovi plinovod u zrak .....Erdogan je umislio da će postat koridor za plinsku i naftnu mrežu prema Evropi ....ahahahaha
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Pa ja sam tu, nisi sam!Antif_No1 wrote:Nadam se da nije,jer to bih značilo da sam ostao sam na braniku antifašizma,jer na provocatora i Soru više se ne može računat.Eva wrote:Da nije posumnjao u tekovine antifašizma?Antif_No1 wrote:Ne znam,nadam se da je samo to,nekoko mi se čini kako kod njega nema više onog veselja kao nekad,gdje nas je uveseljavao svojim duhovitim doskočicama.
Guest- Guest
marcus-t wrote:Bombardiranje Turkmena počelo - nema civilnih ciljeva - sve su legitimni vojni ciljevi.RayMabus wrote:Sad će odletit ovi plinovod u zrak .....Erdogan je umislio da će postat koridor za plinsku i naftnu mrežu prema Evropi ....ahahahaha
daj link...
Guest- Guest
Pa nisi se baš nešto iskazala u antifašizmu.Aj navedi koji su to 7 sekretara SKOJ-aEva wrote:Pa ja sam tu, nisi sam!Antif_No1 wrote:Nadam se da nije,jer to bih značilo da sam ostao sam na braniku antifašizma,jer na provocatora i Soru više se ne može računat.Eva wrote:Da nije posumnjao u tekovine antifašizma?Antif_No1 wrote:Ne znam,nadam se da je samo to,nekoko mi se čini kako kod njega nema više onog veselja kao nekad,gdje nas je uveseljavao svojim duhovitim doskočicama.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jel bila tu i Snjegulica, ili je to druga bajka?Antif_No1 wrote:Pa nisi se baš nešto iskazala u antifašizmu.Aj navedi koji su to 7 sekretara SKOJ-aEva wrote:Pa ja sam tu, nisi sam!Antif_No1 wrote:Nadam se da nije,jer to bih značilo da sam ostao sam na braniku antifašizma,jer na provocatora i Soru više se ne može računat.Eva wrote:Da nije posumnjao u tekovine antifašizma?Antif_No1 wrote:Ne znam,nadam se da je samo to,nekoko mi se čini kako kod njega nema više onog veselja kao nekad,gdje nas je uveseljavao svojim duhovitim doskočicama.
Guest- Guest
Eto vidiš kako podcjenjuješ antifašizam,zar nikad nisi čula onu našu..?,,Bratstvo&jedinstvo nisu tek bajke,već čelik skovan u borbi vruć''Eva wrote:Jel bila tu i Snjegulica, ili je to druga bajka?Antif_No1 wrote:Pa nisi se baš nešto iskazala u antifašizmu.Aj navedi koji su to 7 sekretara SKOJ-aEva wrote:Pa ja sam tu, nisi sam!Antif_No1 wrote:Nadam se da nije,jer to bih značilo da sam ostao sam na braniku antifašizma,jer na provocatora i Soru više se ne može računat.Eva wrote:Da nije posumnjao u tekovine antifašizma?Antif_No1 wrote:Ne znam,nadam se da je samo to,nekoko mi se čini kako kod njega nema više onog veselja kao nekad,gdje nas je uveseljavao svojim duhovitim doskočicama.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Eto vidiš kako podcjenjuješ antifašizam,zar nikad nisi čula onu našu..?,,Bratstvo&jedinstvo nisu tek bajke,već čelik skovan u borbi vruć''Eva wrote:Jel bila tu i Snjegulica, ili je to druga bajka?
Čini se da si ostao sam, druže.
Guest- Guest
Ma ne podcjenjujem, ali mi se sve zbrčkalo. Znam samo da Nada Dimić ni nikog izdala i kad su joj nokte čupali. Ali, od kak su nazive ulica po ZG promijenili nemrem se sjetit ni jednog. Su oni nastradali u Kerestincu?
Guest- Guest
Mislim da je ona enklava zapadno od Rastana Talabisha Turkmenska.marcus-t wrote:Bombardiranje Turkmena počelo - nema civilnih ciljeva - sve su legitimni vojni ciljevi.RayMabus wrote:Sad će odletit ovi plinovod u zrak .....Erdogan je umislio da će postat koridor za plinsku i naftnu mrežu prema Evropi ....ahahahaha
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
nada dimić... jel to ona što nije dala Capi u šumi, pa ju je odrukao oružništvu, kad se spanđala sa Krašom... bit će da je ta...Eva wrote:Ma ne podcjenjujem, ali mi se sve zbrčkalo. Znam samo da Nada Dimić ni nikog izdala i kad su joj nokte čupali. Ali, od kak su nazive ulica po ZG promijenili nemrem se sjetit ni jednog. Su oni nastradali u Kerestincu?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ima Turci sa se zbune načisto....... MYCEYM......hahahahhahahhaha....
Guest- Guest
Starhemberg wrote:
Ne može sad komunkacija, Rusija je po sankcijama. Prije nek se povuku sa Krima.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 17 of 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Similar topics
» Ptice srušile borbeni avion u Švedskoj
» CRO OPS 70 - Analiza i Zaključak: koji borbeni avion odabrati
» Amerikanci od Kazahstana kupili 81 borbeni avion iz sovjetske ere
» Francuski borbeni avion nestao s radara , pronađeni ostaci
» Ruski borbeni helikopteri bit će naoružani kamikaze dronovima
» CRO OPS 70 - Analiza i Zaključak: koji borbeni avion odabrati
» Amerikanci od Kazahstana kupili 81 borbeni avion iz sovjetske ere
» Francuski borbeni avion nestao s radara , pronađeni ostaci