Turska oborila ruski borbeni avion
Page 16 of 17
Page 16 of 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Re: Turska oborila ruski borbeni avion
Prestanite spamati temu, brisat ću vam postove koji nemaju veze s temom.
Guest- Guest
Vao sada svi odjedanput otkrivaju da Turci surađuju sa ISILom, kao nismo svi znali još prošle godine kada su Turci i ISIL zajedno radili vs Kurda
Guest- Guest
Nitko ništa ne otkriva, ovo je casus belli...EmberSpirit wrote:Vao sada svi odjedanput otkrivaju da Turci surađuju sa ISILom, kao nismo svi znali još prošle godine kada su Turci i ISIL zajedno radili vs Kurda
Guest- Guest
Dilali jeftinu naftu, a sad Rusi roštaju po cijevima, pa frustracija proradila.
Guest- Guest
Lavrov ne ide u ankaru. jebace im milu majku obrezanu braca...
Guest- Guest
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=24&nav_category=78&nav_id=1066808
Guest- Guest
Ja čitam nešto izmedju redova ove Putinove izjave:Eva wrote:Dilali jeftinu naftu, a sad Rusi roštaju po cijevima, pa frustracija proradila.
"Čini se da Turska želi da NATO služi interesima Islamske države – izjavio je Putin i upozorio kako "grozota koju je počinila Turska neće proći bez odgovora".
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Meni se čini da je odapeo strelu ka Americi. Naravno da Turska nema šta da želi i da odlučuje.marcus-t wrote:Ja čitam nešto izmedju redova ove Putinove izjave:Eva wrote:Dilali jeftinu naftu, a sad Rusi roštaju po cijevima, pa frustracija proradila.
"Čini se da Turska želi da NATO služi interesima Islamske države – izjavio je Putin i upozorio kako "grozota koju je počinila Turska neće proći bez odgovora".
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ode Gruzija ....eto ruskog mede Erdoganu na granici.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne mora gruzija, docice vlada kod brace u jermeniju, a jermeni samo cekaju da se neko turcima napije krvi. dace mu i baze i sve sta bude zeleo bata vlada.
Guest- Guest
No Fly ZoneEmberSpirit wrote:Prosvjedna nota stižeeeee
Guest- Guest
Sigurno. Vjerojatno gora od one koju su uručili ISIL-u.EmberSpirit wrote:Prosvjedna nota stižeeeee
2015-10-07
Ma Turska je na kolcu već. Sama bez NATA. Nato je iznevjerio Grke, Talijane već, a da ne bi Turke.marcus-t wrote:Ja čitam nešto izmedju redova ove Putinove izjave:Eva wrote:Dilali jeftinu naftu, a sad Rusi roštaju po cijevima, pa frustracija proradila.
Guest- Guest
Smeće Erdogan se več na sva usta pravda. Izgleda da šupak sluti da će ga NATO odjebati.Eva wrote:Ma Turska je na kolcu već. Sama bez NATA. Nato je iznevjerio Grke, Talijane već, a da ne bi Turke.marcus-t wrote:Ja čitam nešto izmedju redova ove Putinove izjave:Eva wrote:Dilali jeftinu naftu, a sad Rusi roštaju po cijevima, pa frustracija proradila.
2015-10-07
Normalno da mora.Braćala wrote:ne mora gruzija,
The Trans/Caspian gas pipeline would run under the Caspian Sea from Türkmenbaşy to the Sangachal Terminal, where it would connect with the existing pipeline to Erzurum in Turkey, which in turn would be connected to the Southern Gas Corridor, thus taking natural gas from Turkmenistan to Central Europe. | |
Turkmenistan Azerbaijan |
2014-04-11
"Принимать все необходимые меры против любого, кто нарушает наше воздушное пространство или сухопутные границы — наш национальный долг и наше международное право", — заявил премьер-министр Турции Ахмет Давутоглу.
Veli Meho naše je međunarodno pravo, tj. nacionalna obveza braniti naš zračni prostor i borit se protiv svakog tko to narušava. Ideš, pa kaj onda Grci mogu potapati svaki brod koji im uplovi u njihove vode, i nitko nikome.? Opa Miki, šamaramo se
Veli Meho naše je međunarodno pravo, tj. nacionalna obveza braniti naš zračni prostor i borit se protiv svakog tko to narušava. Ideš, pa kaj onda Grci mogu potapati svaki brod koji im uplovi u njihove vode, i nitko nikome.? Opa Miki, šamaramo se
Guest- Guest
Nadam se da nije,jer to bih značilo da sam ostao sam na braniku antifašizma,jer na provocatora i Soru više se ne može računat.Eva wrote:Da nije posumnjao u tekovine antifašizma?Antif_No1 wrote:Ne znam,nadam se da je samo to,nekoko mi se čini kako kod njega nema više onog veselja kao nekad,gdje nas je uveseljavao svojim duhovitim doskočicama.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sad će odletit ovi plinovod u zrak .....Erdogan je umislio da će postat koridor za plinsku i naftnu mrežu prema Evropi ....ahahahaha
2014-04-11
Page 16 of 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Similar topics
» Ptice srušile borbeni avion u Švedskoj
» CRO OPS 70 - Analiza i Zaključak: koji borbeni avion odabrati
» Amerikanci od Kazahstana kupili 81 borbeni avion iz sovjetske ere
» Francuski borbeni avion nestao s radara , pronađeni ostaci
» Ruski borbeni helikopteri bit će naoružani kamikaze dronovima
» CRO OPS 70 - Analiza i Zaključak: koji borbeni avion odabrati
» Amerikanci od Kazahstana kupili 81 borbeni avion iz sovjetske ere
» Francuski borbeni avion nestao s radara , pronađeni ostaci