Turska oborila ruski borbeni avion
Page 11 of 17
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Turska oborila ruski borbeni avion
Pored ovakvog,,zajedničkog'' boga,kome uopće treba Satana ?Regoč wrote:Apage Satanas!Antif_No1 wrote:Svi ste vi u zabludi.Kada se međusobno potaracate,muslimani,židovi,kršćani,onda će doći pravi mesija koji će razobličiti tog vašeg lažnog abrahamskog boga.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Regoč wrote:Ima takvih mjestah posvuda, samo kućni odgoj prieči uništavati ih. Ne znam koliko mjesta ima na toj visoravni, možda bi se dao ubaciti još i hram, možda i crkva pa da ga nazovemo Platoom vjere (ili vjerah), Abrahamovim platoom ili nekako tako.Le Roi Soleil wrote:Regoč wrote:Da sam židov i ja bih gledao kako maknuti onu muslićku nakazu sa svetoga mjesta. Ovako mi se ideja rušenja Al-Akse čini odvratnim kulturocidom nad iznimno liepim bogoštovnim mjestom.Le Roi Soleil wrote:Pa trenutno Izrael živi u stanju permanentne shizofrenije dok američki evangelici (dijelom obični CIA puppets) svršavaju u apokaliptičnoj ekstazi. Službeni Izrael (pače i ultraortodoxni Židovi) odbacuju postojanje tajnog plana za uspostavu Trećeg... Hrama.
Temple Mount Faithful i Movement for the Establishment of the Temple rade svoje, ne znam jesu li uspjeli klonirati crvenu junicu.
Čuj, žulja ih sigurno međutim rušenje mjesta tako svetog muslimanima bilo bi smrt za Izrael. Genijalni Moshe Dayan je znao da ga treba čuvati netaknutim po svaku cijenu.
Ali ovo je nešto extra. Inače, to što predlažeš je baš na tragu Anti-Krista. "Ujedinjeni u različitosti."
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:Hm,da :farao:zato i kažem da to nije nešto za preko noći.Usljed prirodne elementarne nepogode,tko bi mogao optužiti Izrael,a kada se već jednom sruši,uvijek se može opstruirati izgradnja i poravak iste.Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Pa ortodoksi nisu jedina frakcija,no i da jesu,sumnjam kako bi izjavili nešto što bi moglo izazvati bojazan kod nekih kršćana a i bijes kod fanatičnih muslimana.
Solomonov hram se mora podići,te se na tome radi od 1947 god. i to nije projekt za,,preko noći'' već generacijski,a možda i ne bude ostvaren za našeg vremena.
Ima puno podzemnih tunela tamo, mali potres i - voila! Bumo videli.
Da, inače su sve stvari za novi Hram napravljene, ljudi istrenirani za obavljanje hramske službe. Čeka se da netko kaže da je vrijeme...
Guest- Guest
A koliko ono svetaca, 3000 ak se ne varam. I vi kažete da niste mnogobošci?Regoč wrote:Naravno da je jedan. Samo su i tri božanske osobe. No, vi to nikako shvatiti. Zato još čekate Godota. Pardon, Mesiju.Eva wrote:Vi ste mnogobošci. A Bog je samo jedan.Regoč wrote:Kršćanstvo je jedina vjera, sve su drugo zablude. Samo Katolička Crkva čuva vjeru u njezinoj cjelovitosti. Eto ti sad!Eva wrote:Adonaj EhadAntif_No1 wrote:Ovo nešto smrdi.Ruski avioni konstantno lete uz granicu s Turskom gdje je su ratna dejstva te udaraju i po navodno,,umjerenoj oporbi'' te kažu kako je zrakoplov oboren sa zemlje a Turci preuzimaju zasluge a Rusi su još uvijek suzdržani.
Mislim kako tu krije nešto veće,te da se Rusima namjerno baca mamac koji oni ne žele tek tako zagristi,jer ne vjerujem da bi se Turci usudili i pomisliti a kamo li srušiti ruski avion da nisu dobili mig iz Washingtona.
Znakovito je kako sad od jednom tako naglo Ameri počnu osuđivati palestinski terorizam protiv Izraela.
Paralelno se istovremeno odvija mnogo na oko nepovezanih stvari a zapravo su povezane.Preslagivanje na bliskom istoku je neminovno,ovakve granice su neprirodne.
Zanima me kako Ameri istovremeno misle zadovoljiti svoja dva najvjernija saveznika(Izrael i Saudijsku Arabiju) oko jedne stvari koja nikada ta dva saveznika ne mogu složiti.
Rušenje Al Aqse i podizanje Solomonovog hrama je kruna stvaranja povijesnog Izraela što bi izazvalo bijes ne samo u Rijadu,već možda i u Teheranu,te kako to izvesti jer bi se dogodila planetarna islamska shizofrenija.
Sve ove igrice oko Sirije nisu samo zbog geostrateške pozicije i nafte,već i za pozicirnje novog svijetskog poretka koji će nastati podizanjem Solomonovog hrama a da bi došlo do toga treba izazvati globalni rat koji će stvoriti pogodne prilike za uspostavu istog.
Ameri i Rusi možda će biti glavni protagonisti,ali mislim da su oni koji mješaju karte u ovoj igri neki drugi.
Guest- Guest
Očito tebi. Mi svoga mesiju imamo. Židovi još čekaju, umjesto da se pridruže Sinu Božjemu.Antif_No1 wrote:Pored ovakvog,,zajedničkog'' boga,kome uopće treba Satana ?Regoč wrote:Apage Satanas!Antif_No1 wrote:Svi ste vi u zabludi.Kada se međusobno potaracate,muslimani,židovi,kršćani,onda će doći pravi mesija koji će razobličiti tog vašeg lažnog abrahamskog boga.
Da,ali zato je uredu uništavati Budine kipove i hramove u Afganistanu ili druge hramove civilizacija i kultura starijih od judaizma i kršćanstva.Vjerujem kako islamističko iživljavanje nad Nimrudom,Palmirom,podjednako razveselilo i one u Jeruzalemu i one u Vatikanu.Regoč wrote:Ima takvih mjestah posvuda, samo kućni odgoj prieči uništavati ih. Ne znam koliko mjesta ima na toj visoravni, možda bi se dao ubaciti još i hram, možda i crkva pa da ga nazovemo Platoom vjere (ili vjerah), Abrahamovim platoom ili nekako tako.Le Roi Soleil wrote:Regoč wrote:Da sam židov i ja bih gledao kako maknuti onu muslićku nakazu sa svetoga mjesta. Ovako mi se ideja rušenja Al-Akse čini odvratnim kulturocidom nad iznimno liepim bogoštovnim mjestom.Le Roi Soleil wrote:Pa trenutno Izrael živi u stanju permanentne shizofrenije dok američki evangelici (dijelom obični CIA puppets) svršavaju u apokaliptičnoj ekstazi. Službeni Izrael (pače i ultraortodoxni Židovi) odbacuju postojanje tajnog plana za uspostavu Trećeg... Hrama.
Temple Mount Faithful i Movement for the Establishment of the Temple rade svoje, ne znam jesu li uspjeli klonirati crvenu junicu.
Čuj, žulja ih sigurno međutim rušenje mjesta tako svetog muslimanima bilo bi smrt za Izrael. Genijalni Moshe Dayan je znao da ga treba čuvati netaknutim po svaku cijenu.
No izgleda sve drugo se smije uništavati osim islamskog,takni u nešto njihovo eto ti treći svjetski rat.
2015-07-23
Čvrsto stati uz Rusiju, Tursku će ovo jako stajati ako i njihove amerovehabijske saveznike.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jel su pronašli kovčeg saveza?Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Hm,da :farao:zato i kažem da to nije nešto za preko noći.Usljed prirodne elementarne nepogode,tko bi mogao optužiti Izrael,a kada se već jednom sruši,uvijek se može opstruirati izgradnja i poravak iste.Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Pa ortodoksi nisu jedina frakcija,no i da jesu,sumnjam kako bi izjavili nešto što bi moglo izazvati bojazan kod nekih kršćana a i bijes kod fanatičnih muslimana.
Solomonov hram se mora podići,te se na tome radi od 1947 god. i to nije projekt za,,preko noći'' već generacijski,a možda i ne bude ostvaren za našeg vremena.
Da, inače su sve stvari za novi Hram napravljene, ljudi istrenirani za obavljanje hramske službe. Čeka se da netko kaže da je vrijeme...
Guest- Guest
Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Hm,da :farao:zato i kažem da to nije nešto za preko noći.Usljed prirodne elementarne nepogode,tko bi mogao optužiti Izrael,a kada se već jednom sruši,uvijek se može opstruirati izgradnja i poravak iste.Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Pa ortodoksi nisu jedina frakcija,no i da jesu,sumnjam kako bi izjavili nešto što bi moglo izazvati bojazan kod nekih kršćana a i bijes kod fanatičnih muslimana.
Guest- Guest
Čeka se već stoljećima,pa može još koju godinu ili destljeće.Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Hm,da :farao:zato i kažem da to nije nešto za preko noći.Usljed prirodne elementarne nepogode,tko bi mogao optužiti Izrael,a kada se već jednom sruši,uvijek se može opstruirati izgradnja i poravak iste.Le Roi Soleil wrote:Antif_No1 wrote:Pa ortodoksi nisu jedina frakcija,no i da jesu,sumnjam kako bi izjavili nešto što bi moglo izazvati bojazan kod nekih kršćana a i bijes kod fanatičnih muslimana.
2015-07-23
Ne govorim o ujedinjenju vjerah, nego o iskazivanju međusobnoga poštivanja i poštivanja Praotcu Vjere.Le Roi Soleil wrote:Regoč wrote:Ima takvih mjestah posvuda, samo kućni odgoj prieči uništavati ih. Ne znam koliko mjesta ima na toj visoravni, možda bi se dao ubaciti još i hram, možda i crkva pa da ga nazovemo Platoom vjere (ili vjerah), Abrahamovim platoom ili nekako tako.Le Roi Soleil wrote:Regoč wrote:Da sam židov i ja bih gledao kako maknuti onu muslićku nakazu sa svetoga mjesta. Ovako mi se ideja rušenja Al-Akse čini odvratnim kulturocidom nad iznimno liepim bogoštovnim mjestom.Le Roi Soleil wrote:Pa trenutno Izrael živi u stanju permanentne shizofrenije dok američki evangelici (dijelom obični CIA puppets) svršavaju u apokaliptičnoj ekstazi. Službeni Izrael (pače i ultraortodoxni Židovi) odbacuju postojanje tajnog plana za uspostavu Trećeg... Hrama.
Ali ovo je nešto extra. Inače, to što predlažeš je baš na tragu Anti-Krista. "Ujedinjeni u različitosti."
Stanojko wrote:Ode Turska u sadasnjim granicama...
Tu zemlju svakako treba raskomadati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svetci nisu bogovi, radi se o ljudima koji su se iskazali posebnom pobožnošću za života ili je preko njih Bog čudesno pomagao vjernima.Eva wrote:A koliko ono svetaca, 3000 ak se ne varam. I vi kažete da niste mnogobošci?Regoč wrote:Naravno da je jedan. Samo su i tri božanske osobe. No, vi to nikako shvatiti. Zato još čekate Godota. Pardon, Mesiju.Eva wrote:Vi ste mnogobošci. A Bog je samo jedan.Regoč wrote:Kršćanstvo je jedina vjera, sve su drugo zablude. Samo Katolička Crkva čuva vjeru u njezinoj cjelovitosti. Eto ti sad!Eva wrote:Adonaj EhadAntif_No1 wrote:Ovo nešto smrdi.Ruski avioni konstantno lete uz granicu s Turskom gdje je su ratna dejstva te udaraju i po navodno,,umjerenoj oporbi'' te kažu kako je zrakoplov oboren sa zemlje a Turci preuzimaju zasluge a Rusi su još uvijek suzdržani.
Mislim kako tu krije nešto veće,te da se Rusima namjerno baca mamac koji oni ne žele tek tako zagristi,jer ne vjerujem da bi se Turci usudili i pomisliti a kamo li srušiti ruski avion da nisu dobili mig iz Washingtona.
Znakovito je kako sad od jednom tako naglo Ameri počnu osuđivati palestinski terorizam protiv Izraela.
Paralelno se istovremeno odvija mnogo na oko nepovezanih stvari a zapravo su povezane.Preslagivanje na bliskom istoku je neminovno,ovakve granice su neprirodne.
Zanima me kako Ameri istovremeno misle zadovoljiti svoja dva najvjernija saveznika(Izrael i Saudijsku Arabiju) oko jedne stvari koja nikada ta dva saveznika ne mogu složiti.
Rušenje Al Aqse i podizanje Solomonovog hrama je kruna stvaranja povijesnog Izraela što bi izazvalo bijes ne samo u Rijadu,već možda i u Teheranu,te kako to izvesti jer bi se dogodila planetarna islamska shizofrenija.
Sve ove igrice oko Sirije nisu samo zbog geostrateške pozicije i nafte,već i za pozicirnje novog svijetskog poretka koji će nastati podizanjem Solomonovog hrama a da bi došlo do toga treba izazvati globalni rat koji će stvoriti pogodne prilike za uspostavu istog.
Ameri i Rusi možda će biti glavni protagonisti,ali mislim da su oni koji mješaju karte u ovoj igri neki drugi.
A koji je to Praotac vjere po tebi ?Regoč wrote:Ne govorim o ujedinjenju vjerah, nego o iskazivanju međusobnoga poštivanja i poštivanja Praotcu Vjere.Le Roi Soleil wrote:Regoč wrote:Ima takvih mjestah posvuda, samo kućni odgoj prieči uništavati ih. Ne znam koliko mjesta ima na toj visoravni, možda bi se dao ubaciti još i hram, možda i crkva pa da ga nazovemo Platoom vjere (ili vjerah), Abrahamovim platoom ili nekako tako.Le Roi Soleil wrote:Regoč wrote:Da sam židov i ja bih gledao kako maknuti onu muslićku nakazu sa svetoga mjesta. Ovako mi se ideja rušenja Al-Akse čini odvratnim kulturocidom nad iznimno liepim bogoštovnim mjestom.Le Roi Soleil wrote:Pa trenutno Izrael živi u stanju permanentne shizofrenije dok američki evangelici (dijelom obični CIA puppets) svršavaju u apokaliptičnoj ekstazi. Službeni Izrael (pače i ultraortodoxni Židovi) odbacuju postojanje tajnog plana za uspostavu Trećeg... Hrama.
Mislim da vam se ne bi svidilo kad bi znali koji je taj...
2015-07-23
Grci vratiti svoje, Kurdi sve svoje uzeti, a Turci ostanu na "ostatku ostataka" ili nešto tipa bošnjačkih 24%.epikur37 wrote:Stanojko wrote:Ode Turska u sadasnjim granicama...
Tu zemlju svakako treba raskomadati.
Guest- Guest
tre911 wrote:
Jel su pronašli kovčeg saveza?
Nisu, navjerojatnije je ispod Omarove džamije (Zlatna kupola), to je mjesto prvog Salomonovog hrama. Dakle..
Guest- Guest
Ako to uzimaš kao vlastitu konstataciju svjetskih prilikah, načelno ne slažem s njom jer većina to osuđuje. Ako želiš reći da je to moj stav, odbacujem takvu insinuaciju s gnušanjem.Antif_No1 wrote:Da,ali zato je uredu uništavati Budine kipove i hramove u Afganistanu ili druge hramove civilizacija i kultura starijih od judaizma i kršćanstva.Vjerujem kako islamističko iživljavanje nad Nimrudom,Palmirom,podjednako razveselilo i one u Jeruzalemu i one u Vatikanu.Regoč wrote:Ima takvih mjestah posvuda, samo kućni odgoj prieči uništavati ih. Ne znam koliko mjesta ima na toj visoravni, možda bi se dao ubaciti još i hram, možda i crkva pa da ga nazovemo Platoom vjere (ili vjerah), Abrahamovim platoom ili nekako tako.Le Roi Soleil wrote:Regoč wrote:Da sam židov i ja bih gledao kako maknuti onu muslićku nakazu sa svetoga mjesta. Ovako mi se ideja rušenja Al-Akse čini odvratnim kulturocidom nad iznimno liepim bogoštovnim mjestom.Le Roi Soleil wrote:Pa trenutno Izrael živi u stanju permanentne shizofrenije dok američki evangelici (dijelom obični CIA puppets) svršavaju u apokaliptičnoj ekstazi. Službeni Izrael (pače i ultraortodoxni Židovi) odbacuju postojanje tajnog plana za uspostavu Trećeg... Hrama.
No izgleda sve drugo se smije uništavati osim islamskog,takni u nešto njihovo eto ti treći svjetski rat.
Antif_No1 wrote:Čeka se već stoljećima,pa može još koju godinu ili destljeće.Le Roi Soleil wrote:Da, inače su sve stvari za novi Hram napravljene, ljudi istrenirani za obavljanje hramske službe. Čeka se da netko kaže da je vrijeme...
Svakako, par desetljeća uvrh glave, a onda će doći Svjetlonoša.
Guest- Guest
Čisto objektivno gledište,kako Židovi nisu prihvatili novog Jahvinog poslanika Isusa,tako ni vi kršćani niste prihvatili zadnjeg Jahvinog-Alahovog poslanika Muhameda.Očito je nastao šum u komunikacijama,jer svi se navodno klanjate istom bogu a međusobno se koljete,pa za svoju sujetu i oholost okrivljujete nekog tko s tim nema niti najmanje veze.Regoč wrote:Očito tebi. Mi svoga mesiju imamo. Židovi još čekaju, umjesto da se pridruže Sinu Božjemu.Antif_No1 wrote:Pored ovakvog,,zajedničkog'' boga,kome uopće treba Satana ?Regoč wrote:Apage Satanas!Antif_No1 wrote:Svi ste vi u zabludi.Kada se međusobno potaracate,muslimani,židovi,kršćani,onda će doći pravi mesija koji će razobličiti tog vašeg lažnog abrahamskog boga.
2015-07-23
Ne, čvrsto stati uz Ameriku, Amerika se pokazala pouzdanim suverenom.epikur37 wrote:Čvrsto stati uz Rusiju, Tursku će ovo jako stajati ako i njihove amerovehabijske saveznike.
Abraham, piše u Bibliji.Antif_No1 wrote:A koji je to Praotac vjere po tebi ?Regoč wrote:Ne govorim o ujedinjenju vjerah, nego o iskazivanju međusobnoga poštivanja i poštivanja Praotcu Vjere.Le Roi Soleil wrote:Regoč wrote:Ima takvih mjestah posvuda, samo kućni odgoj prieči uništavati ih. Ne znam koliko mjesta ima na toj visoravni, možda bi se dao ubaciti još i hram, možda i crkva pa da ga nazovemo Platoom vjere (ili vjerah), Abrahamovim platoom ili nekako tako.Le Roi Soleil wrote:Regoč wrote:Da sam židov i ja bih gledao kako maknuti onu muslićku nakazu sa svetoga mjesta. Ovako mi se ideja rušenja Al-Akse čini odvratnim kulturocidom nad iznimno liepim bogoštovnim mjestom.Le Roi Soleil wrote:Pa trenutno Izrael živi u stanju permanentne shizofrenije dok američki evangelici (dijelom obični CIA puppets) svršavaju u apokaliptičnoj ekstazi. Službeni Izrael (pače i ultraortodoxni Židovi) odbacuju postojanje tajnog plana za uspostavu Trećeg... Hrama.
Mislim da vam se ne bi svidilo kad bi znali koji je taj...
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Similar topics
» Ptice srušile borbeni avion u Švedskoj
» CRO OPS 70 - Analiza i Zaključak: koji borbeni avion odabrati
» Amerikanci od Kazahstana kupili 81 borbeni avion iz sovjetske ere
» Francuski borbeni avion nestao s radara , pronađeni ostaci
» Ruski borbeni helikopteri bit će naoružani kamikaze dronovima
» CRO OPS 70 - Analiza i Zaključak: koji borbeni avion odabrati
» Amerikanci od Kazahstana kupili 81 borbeni avion iz sovjetske ere
» Francuski borbeni avion nestao s radara , pronađeni ostaci
» Ruski borbeni helikopteri bit će naoružani kamikaze dronovima
Page 11 of 17