Karantena
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Karantena
Znači, ne znam jesu svi čitali, ovo je "pokvaren" virus. Utiša alarme u tijelu koji dan , i mehanizmi za obranu ga ne prepoznaju, tada napravi štetu..u 85% slučajeva, usprkos krivim signalima , ipak ga imunitet prepozna i sjebe ..i prođeš sa čajem i andolom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Karantena
Jebemu miša nisi li me ti napala kad sam to rekao ali uz uvjet da se rizičnim skupinama zabrani izlazak i da im se organizira dostava?[/quote][/quote]tre wrote:Helou, ne piši gluposti sveto i ne plaši ih.kaya wrote:OVA AGONIJa ukupna,koja je vec pocela sirenjem virusa,ce biti duga i bolna..:
Da puste sve van trajalo bi mjesec dana. Kakva duga i bolna. Ali uz žrtve jer onih 6,7% ne bi mogli pružiti pomoć jer nemaju kapacitet za 20 upala pluća dnevno mjesec dana. Kroz sve ostale bi virus protunjao a možda i je kroz dio i upalio im se imunitet. Ovo razvlačenje s karantenama je samo zbog toga, da ga uspore a ne da ga ne dobiju uopće.
Šta jesam? Ne sjećam se više , pukla sam malo.tik tak heheheh
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ode karantena u kuac : 424 novozaražena u Srbiji u posljednja 24 sata
» Pojavila se kuga u gradu Kovd, uvedena karantena
» Prva karantena u svijetu uvedena je 1377. godine u Dubrovniku
» Karantena u Srbiji daje prve rezultate : Najmanje šest mrtvih u požaru u Novom Beogradu
» Nego, premijeru Plenkoviću, zašto li je ono preseljena karantena u privatni hotel I kad je 300 metara od hotela I hostel Arena u vlasništvu Zagrebačkog holdinga?
» Pojavila se kuga u gradu Kovd, uvedena karantena
» Prva karantena u svijetu uvedena je 1377. godine u Dubrovniku
» Karantena u Srbiji daje prve rezultate : Najmanje šest mrtvih u požaru u Novom Beogradu
» Nego, premijeru Plenkoviću, zašto li je ono preseljena karantena u privatni hotel I kad je 300 metara od hotela I hostel Arena u vlasništvu Zagrebačkog holdinga?
Page 3 of 3