Karantena
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Karantena
Eto ovako će nam biti idućih godinu dana jer se korona proširila po svim državama svijeta i tek je počela a ljudska rasa nema imunitet na ovo.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/koje-mjere-stozer-jos-drzi-u-rukavu-ako-se-zaraza-rasiri-necemo-smjeti-iz-kvarta-u-kvart-a-do-ducana-ce-samo-jedan-iz-obitelji-i-to-svaki-drugi-dan-1012332
Nema putničkog prometa , samo promet roba , svi u kuću osim onih koji moraju radit.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/koje-mjere-stozer-jos-drzi-u-rukavu-ako-se-zaraza-rasiri-necemo-smjeti-iz-kvarta-u-kvart-a-do-ducana-ce-samo-jedan-iz-obitelji-i-to-svaki-drugi-dan-1012332
Nema putničkog prometa , samo promet roba , svi u kuću osim onih koji moraju radit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Karantena
Ako je to potrebno, onda neka tako bude...
red wolf-
2016-02-10
Pa kako ćeš drukčije ? Imaš 500 zaraženih i nek svaki dan imaš 100 novozaraženih to je tri tisuće dakle u godinu dana 35 tisuća novozaraženih a cila država ima nešto više od četiri milijuna stanovnika koji nemaju imunitet a cjepiva nema.red wolf wrote:Ako je to potrebno, onda neka tako bude...
Dakle nema avio putničkog prometa , brodskog putničkog prometa , kopnenog putničkog prometa jer ne smiješ nikog pustiti u državu a ovi šta su unutra tko ne radi mora stat u kući.
Sve drugo bi bio nagli skok koji zdravstveni sustav ne može podnijeti i imat ćeš talijanski scenario.
2014-04-11
Pa i Niniva je mogla propasti, ali nije...RayMabus wrote:Pa kako ćeš drukčije ? Imaš 500 zaraženih i nek svaki dan imaš 100 novozaraženih to je tri tisuće dakle u godinu dana 35 tisuća novozaraženih a cila država ima nešto više od četiri milijuna stanovnika koji nemaju imunitet a cjepiva nema.red wolf wrote:Ako je to potrebno, onda neka tako bude...
Dakle nema avio putničkog prometa , brodskog putničkog prometa , kopnenog putničkog prometa jer ne smiješ nikog pustiti u državu a ovi šta su unutra tko ne radi mora stat u kući.
Sve drugo bi bio nagli skok koji zdravstveni sustav ne može podnijeti i imat ćeš talijanski scenario.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ako je to potrebno, onda neka tako bude...
zaboravio si navit vuru.
tik...tak...tik...tak...
Guest- Guest
Nema više tik...tak...tik...tak...Sat je stao...Gnječ wrote:red wolf wrote:Ako je to potrebno, onda neka tako bude...
zaboravio si navit vuru.
tik...tak...tik...tak...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nema više tik...tak...tik...tak...Sat je stao...Gnječ wrote:red wolf wrote:Ako je to potrebno, onda neka tako bude...
zaboravio si navit vuru.
tik...tak...tik...tak...
ide sat nije stao.
Guest- Guest
Pa ne baš...Gnječ wrote:red wolf wrote:Nema više tik...tak...tik...tak...Sat je stao...Gnječ wrote:red wolf wrote:Ako je to potrebno, onda neka tako bude...
zaboravio si navit vuru.
tik...tak...tik...tak...
ide sat nije stao.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Pa ne baš...Gnječ wrote:red wolf wrote:Nema više tik...tak...tik...tak...Sat je stao...Gnječ wrote:red wolf wrote:Ako je to potrebno, onda neka tako bude...
zaboravio si navit vuru.
tik...tak...tik...tak...
ide sat nije stao.
ide ide ne brini.
Guest- Guest
Jebiga, ne govorim doslovno, ali to je za psihopatu malo teži problem..T. wrote:Ide, na bateriju je...
red wolf-
2016-02-10
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Vrijeme je isteklo...Gnječ wrote:red wolf wrote:Pa ne baš...Gnječ wrote:red wolf wrote:Nema više tik...tak...tik...tak...Sat je stao...Gnječ wrote:
zaboravio si navit vuru.
tik...tak...tik...tak...
ide sat nije stao.
ide ide ne brini.
red wolf-
2016-02-10
T. wrote:Duracell...
Iće još barem 2 godine...
moj je nuklearni radit će i kad mene ne bude.
Guest- Guest
red wolf wrote:Vrijeme je isteklo...Gnječ wrote:red wolf wrote:Pa ne baš...Gnječ wrote:red wolf wrote:
Nema više tik...tak...tik...tak...Sat je stao...
ide sat nije stao.
ide ide ne brini.
treba ić dalje. nema stajanja.
Guest- Guest
Sretno...Gnječ wrote:red wolf wrote:Vrijeme je isteklo...Gnječ wrote:red wolf wrote:Pa ne baš...Gnječ wrote:
ide sat nije stao.
ide ide ne brini.
treba ić dalje. nema stajanja.
red wolf-
2016-02-10
Život ide dalje. Štaš naviknite se na karantenu idućih najmanje godinu dana. Neće virus nestat sam od sebe.
Kina je zatvorila granicu za strance. Hara pandemija a tek je počela i neće se smirit još jako dugo a za sad je sigurno da neće idućih godinu dana jer stanovništvo nema imunitet a nema ni cjepiva.
Kina je zatvorila granicu za strance. Hara pandemija a tek je počela i neće se smirit još jako dugo a za sad je sigurno da neće idućih godinu dana jer stanovništvo nema imunitet a nema ni cjepiva.
2014-04-11
A ne...Nakon ovog, svijet kojeg poznajete, više ga neće biti...RayMabus wrote:Život ide dalje. Štaš naviknite se na karantenu idućih najmanje godinu dana. Neće virus nestat sam od sebe.
red wolf-
2016-02-10
Meni se neće puno toga prominit. Ja san i ovako doma i čekam treći svijetski rat. Imam nekretnina , imam zemlje i to plodne i veliku parcelu poviše kuće tako da meni ostaje sve isto. Mnogima neće jer nisu znali podatke iz budućnosti i nisu osigurali zaleđe da imaju kad dođe kriza nego su se navukli na kredite i žive od posla a sad će mnogi dobit otkaze.red wolf wrote:A ne...Nakon ovog, svijet kojeg poznajete, više ga neće biti...RayMabus wrote:Život ide dalje. Štaš naviknite se na karantenu idućih najmanje godinu dana. Neće virus nestat sam od sebe.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ode karantena u kuac : 424 novozaražena u Srbiji u posljednja 24 sata
» Pojavila se kuga u gradu Kovd, uvedena karantena
» Prva karantena u svijetu uvedena je 1377. godine u Dubrovniku
» Karantena u Srbiji daje prve rezultate : Najmanje šest mrtvih u požaru u Novom Beogradu
» Nego, premijeru Plenkoviću, zašto li je ono preseljena karantena u privatni hotel I kad je 300 metara od hotela I hostel Arena u vlasništvu Zagrebačkog holdinga?
» Pojavila se kuga u gradu Kovd, uvedena karantena
» Prva karantena u svijetu uvedena je 1377. godine u Dubrovniku
» Karantena u Srbiji daje prve rezultate : Najmanje šest mrtvih u požaru u Novom Beogradu
» Nego, premijeru Plenkoviću, zašto li je ono preseljena karantena u privatni hotel I kad je 300 metara od hotela I hostel Arena u vlasništvu Zagrebačkog holdinga?
Page 1 of 3