Kolaps u madridu...
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolaps u madridu...
bre ?? kad zezaš dobijem osjećaj da si ti breT. wrote:Jok bre, ozbiljan sam...mortal wrote:zezašT. wrote:Ni za živU glavU...mortal wrote:Ne diraj u UstašeGnječ wrote:
kurbin sine ja sam tebe osudio na društveno koristan rad a ti mene osudio na smrt. mrš jebem ti mater ustašku smeće neodgojeno.
Izigrao te riječima ali nećeš umrijeti
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Ja cu ziviti jedno 900 godina..mortal wrote:za promjenu možeš i tiLegendovich wrote:Dao Bog da krepali svi Usraše.,..
Guest- Guest
to dolazi iz vašeg brlogaLegendovich wrote:..i prije toga,triper pokupili u svom brlogu..
pametni da vama nemaju posla.. kad ste tako zločesti
immortal-
2014-04-16
Jok bre...mortal wrote:bre ?? kad zezaš dobijem osjećaj da si ti breT. wrote:Jok bre, ozbiljan sam...mortal wrote:zezašT. wrote:Ni za živU glavU...mortal wrote:
Ne diraj u Ustaše
Izigrao te riječima ali nećeš umrijeti
Nisam ja bre...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
nisi valjda mislio na pakaoLegendovich wrote:Ja cu ziviti jedno 900 godina..mortal wrote:za promjenu možeš i tiLegendovich wrote:Dao Bog da krepali svi Usraše.,..
tamo nema života
ili misliš Isusa prihvatiti
immortal-
2014-04-16
pametni??..ne mislis valjda na sebe i svoje pleme??mortal wrote:to dolazi iz vašeg brlogaLegendovich wrote:..i prije toga,triper pokupili u svom brlogu..
Sa NAMA??Kojima NAMA???
Guest- Guest
...mortal wrote:to dolazi iz vašeg brlogaLegendovich wrote:..i prije toga,triper pokupili u svom brlogu..
2014-04-14
u paklu je toplo,svakodnevno ima sveckih stolova i orgija..meni paše...mortal wrote:nisi valjda mislio na pakaoLegendovich wrote:Ja cu ziviti jedno 900 godina..mortal wrote:za promjenu možeš i tiLegendovich wrote:Dao Bog da krepali svi Usraše.,..
tamo nema života
Guest- Guest
previše se družiš srbima na fejsu dok si u izolacijiT. wrote:Jok bre...mortal wrote:bre ?? kad zezaš dobijem osjećaj da si ti breT. wrote:Jok bre, ozbiljan sam...mortal wrote:zezašT. wrote:
Ni za živU glavU...
Nisam ja bre...
2014-04-16
900 godina je malo kraći izlet...mortal wrote:nisi valjda mislio na pakaoLegendovich wrote:Ja cu ziviti jedno 900 godina..mortal wrote:za promjenu možeš i tiLegendovich wrote:Dao Bog da krepali svi Usraše.,..
tamo nema života
Što čeka nevjernike...
2014-04-14
niste primjetili,da se SA VAMA nitko ne druzi,nitko ne investira u vas,cak vas i svabe poceli sprdati i okretati vam ledja...hajmo malo realnosti..
Guest- Guest
ne kopaj ko vragLegendovich wrote:niste primjetili,da se SA VAMA nitko ne druzi,nitko ne investira u vas,cak vas i svabe poceli sprdati i okretati vam ledja...hajmo malo realnosti..
immortal-
2014-04-16
yeba te tej,ti po difoltu,kao Fiškal,letis pravo u pakal...nish,osiguram ti par kurwi,i dobro mjesto za sveckim stolom..
Guest- Guest
curo moja,to je realnost..nish nisam naveo sto nije...drugi je par rukava sto ste svi redom autisticni,i na eone daleko od realnosti..mortal wrote:ne kopaj ko vragLegendovich wrote:niste primjetili,da se SA VAMA nitko ne druzi,nitko ne investira u vas,cak vas i svabe poceli sprdati i okretati vam ledja...hajmo malo realnosti..
Guest- Guest
nametljiv siLegendovich wrote:curo moja,to je realnost..nish nisam naveo sto nije...drugi je par rukava sto ste svi redom autisticni,i na eone daleko od realnosti..mortal wrote:ne kopaj ko vragLegendovich wrote:niste primjetili,da se SA VAMA nitko ne druzi,nitko ne investira u vas,cak vas i svabe poceli sprdati i okretati vam ledja...hajmo malo realnosti..
2014-04-16
laku noć i ja imam obaveza... hitat na spavanacLegendovich wrote:pusa Morti,odoh pogleciti druge teme...
immortal-
2014-04-16
ne yebe lep,nego uporan... ..dobro i lep sam i prezgodan..mortal wrote:nametljiv siLegendovich wrote:curo moja,to je realnost..nish nisam naveo sto nije...drugi je par rukava sto ste svi redom autisticni,i na eone daleko od realnosti..mortal wrote:ne kopaj ko vragLegendovich wrote:niste primjetili,da se SA VAMA nitko ne druzi,nitko ne investira u vas,cak vas i svabe poceli sprdati i okretati vam ledja...hajmo malo realnosti..
Guest- Guest
ajd ostani mi dobro i zdravo,kao i tvoje potomstvo..mortal wrote:laku noć i ja imam obaveza... hitat na spavanacLegendovich wrote:pusa Morti,odoh pogleciti druge teme...
Guest- Guest
2014-04-16
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» U Madridu pretučena muslimanka, neonacisti poručili: "Islam uništava Europu"
» govor predsjednika republike hrvatske u madridu
» ŠPANJOLSKA: Katalonska policija odbija se podčiniti Madridu
» Vučic u Madridu kupio dva transportna aviona za vojsku Srbije
» ''Nema više mjesta: U bolnicama u Madridu bolesni leže na podu"
» govor predsjednika republike hrvatske u madridu
» ŠPANJOLSKA: Katalonska policija odbija se podčiniti Madridu